slow dancing in a burning room

Hajhaj! Måndagen närmar sig sitt slut och jag har väl haft en helt ok dag. Fick iallafall svingott fika på skolan som Bea hade bakat, mumma! Men annars hände det inget kul, jag har iallafall inte varit sådär pluggig som jag skrev igårkväll att jag skulle vara. Såå det var ju tråkigt för mina skolarbeten, men men, det kommer!

Efter skolan promenerade jag hem med Nellie, kom hem och käkade kött och bulgur, sen satt jag mig i sängen med datorn i knät. Dock tog min trötthet över och huvudet åkte upp och ner. Tillslut ställde jag ett alarm, stängde av datorn och sov en timme. Fantastiskt skönt! Sen bytte jag om för att åka och träna, fick känna efter själv idag så jag var med på nästan hela träningen, woho!

Imorgon är det alla hjärtans dag, och är det nån dag jag verkligen inte bryr mig om så är det den. Fast det kanske är för att jag är forever alone och aldrig har delat den dagen med någon, haha. Men jag tror inte att det är så. En massa gulligull och nån present hit och dit, det behöver jag inte :) Jag ska iallafall jobba imorgon, och ja det var väl allt. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen lägga mig for real. Imorse försov jag mig i över en timme efter att ha stängt av sammanlagt 6 alarm. Så nu ligger telefonen i fönstret och väntar på att jag ska stänga av den imorgonbitti, fyfyfy. Vill inte ens tänka på hur förjävla jobbigt det kommer vara. Så hejdå och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0