rörigt detta blev då

Detta har varit en lång dag! Alarmet stog på 06:30 imorse, och det är nog det tidigaste jag typ klivit upp under hela tvåan. Men jag hade lagt telefonen borta vid fönstret, så jag kom upp iallafall! Redan där kände jag mig duktig. Sen fixade jag mig supersnabbt, och gick sedan till skolan. Jag och Jennifer gjorde klar våran geografiuppgift, så det känns väldigt skönt att den avcheckad! Jag har också snart skrivit klart en annan uppgift som ska in på religionen, och jobbat litelitelite med en inlämning om Jugoslaviska krigen. Låter intressant va?...

Imorgon har vi både matte- och engelskaprov. Pluggningen där har dock gått bort lite med tanke på allt annat jag har att göra, så vi får helt enkelt se hur resultaten blir. Förhoppningsvis något annat än det jag tror.

Annars då? Efter skolan gick jag till pappa och åt. Sen kom Johan och plockade upp mig och vi åkte vidare hem till mamma för att kratta. Och till sist skjutsade han mig igen till träningen, som förövrigt gick skit. Men men, så kan det gå.

Ursäkta för typ världens tråkigaste inlägg. Men skolan tar fan över mitt liv just nu, och fotbollen, sen hinns det typ inte med något mer. Men imorgon ska vänner komma hit och äta middag och så, äntligen något annat att tänka på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0