nu vet ni det.

Jag tror inte att jag nånsin har sett så mycket folk i eon, fullsatt. Timrå tog även hem matchen, så viktigt. Så nu känns det bra, trots att jag inte är speciellt insatt längre. Men jag minns när jag och Julia Söderberg hade årskort, var på nästan varenda match och brukade stå i klacken. Vi samlade till och med på hockeykort, haha. Men jag är iallafall glad över att dom har ännu ett år i elitserien, annars hade det blivit tråkigt vaa.

Jag fick iallafall åka med Jeffe och Elin hem, så det var skönt. Det har blivit så kallt nu, vad hände liksom? Jag som trodde att våren typ var här? Men då trillar det ner lite snö då och då, också kyla på det. Nä, alldeles för dåligt må ja säga. Jag som längtar efter sommarlov, ledighet, fina varma solnedgångar, kvällsmys med kompisar ute, grillning på altanen, sena nätter i shorts och linne. Men det känns långt bort nu, tråkigt.

Imorgon börjar jag egentligen halv elva, men jag har nationella test i engelska klockan tio, så det är bara att slå på engelskaknappen och prata som vi gjorde den där sena kvällen i thailand, det var engelska på hög nivå de ska ni veta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0