Sov gott

Oj va skönt det var att äntligen få ligga i sängen, är nöjd med denna dag! Trots att jag har varit svinarg under två ögonblick, men det gör inget.

Vaknade upp med Alicia vid min sida imorse. Vi klev upp, jag skulle välja kläder vilket ledde till att bli svinarg #1. sen käkade vi frukost innan vi begav oss till skolan. Väl där slöade jag mig igenom naturlektionen som var på över två timmar, sen hade jag matte som rullade på bättre. Blev nöjd med resultatet på matteprovet som vi fick tillbaka också, vilket var skönt. Sen tog jag mig en promenad till bankomaten och sen tillbaka till skolan igen. Fick skjuts av Jocke till Timrå datacenter där Mange fixade våra skärmar, så nu är den som ny igen. Perfekt. Sen släppte han av mig hos pappa. Käkade mat och sen började evighetspluggningen kändes det som. I början fattade jag ingenting vilket ledde till att bli svinarg #2. Sen kom bästaste Bea och räddade mig med sina hjälparinsatser! Och fyra timmar, och fyra sidor senare sparade jag och var klar. Wihooooooo vilket jäkla lättnad. Tackar Bea som räddade min inlämning och mitt humör!

Vandrade sen hem hit till mamma, skulle egentligen duscha men det gör jag imorgon. Råkade fastna framför teven med Lemons.

Men nu ligger jag iallafall här och ska för första gången sova här själv, vilket lär bli snart få jag är skittrött. Så nu säger jag hejdå till en kanondag, natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0