Hässjö

Hej påre. Ska snart åka iväg och träna, första gången på ganska länge faktiskt. Nästan en vecka, kan tänka mig att det kommer vara tungt. Men vi märker väl.

Jag, pappa och Andre åkte in till IKEA igår och köpte lite saker till rummet. Har inte satt upp nånting än men det kommer, tänkte ta mig hit imorgon och börja greja. Sen när jag kom hem blev jag ganska snabbt upphämtad igen av Madde, Julia och Jonas. Vi åkte in till Ica Maxi och handlade lite god mat, sen for vi hem till Madde och käkade lite. Efter en stund kom även Sofia och Nicolina, då började vi fixa mer mat och jäklar va gott det blev. Sen satt vi ute på altanen och var proppmätt ganska länge, sen satt vi mest och pratade bara. Killarna kom förbi en stund, vi åkte in till donken, kom tillbaka till Madde. Pratade i mängder, skrattade massvis, åt potatisgratäng, försökte se på film, sen la vi oss och pratade en stund till.

Vi vaknade vid strax innan två idag, och jag hade ställt 6 alarm sammanlagt och inget fick oss att vilja kliva upp. Sen städade vi, letade skjuts, blev hämtad, blev avsläppt hos Jocke där vi sen fick skjuts av Jimmy till Sörberge. Jag åt mat, satt mig här, och nu måste jag gå och byta om. Så hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0