men sug

Hejsan. Sitter här i soffan och har ont överallt. Är skittrött, har inte ens orkat borsta håret. Det känns alldeless för jobbigt. Sitter och kollar på Metallica på teven, varför vet jag inte men det gör jag iallafall. Matchen gick skit också, jag är skit just nu. Mina utsparkar går åt alla håll, jag tajmar som en kratta och allt går fel bara. Åkte på en smäll när det var två minuter kvar, kändes ju väldigt onödigt de. Så nu går jag väldigt ofint må ja säga, men det går nog över under natten skulle ja tro. Fick iallafall rädda en straff, sen var matchen slut.

Nu är dett uppehåll och jag oroar mig. Jag vet att jag väldigt väldigt sällan, eller ja typ aldrig, går ut och springer. Så när uppehållet är slut kommer jag ligga heelt slut innan jag ens börjat springa. Känns ju lite jobbigt det. Så jag hoppas ju för min egen skull att jag tar tummen ur arslet och rör på mig.

Imorgon ska jag, moder jord och Jensan till Matfors för att kika på en sak. Kan antingen bli huur bra som helst, eller så blir det inte bra. Men går det bra så får ni veta sen. Hihi. Det är ändå inget speciellt, men hade ju varit kul de.

Har fixa gfbiljett idag också, 3dagars. Here I come.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0