Justy Cosmetics

Sitter här i min rastlöshet och har precis målat naglarna. Inom en kort stund kommer det vara förstört, det blir det alltid. Är också avundsjuk en gång till på Ellen, även hon har gått och införskaffat sig en Iphone. Så nu sitter jag här med min trea och suktar lite, menmen! Ikväll blir det Harry potter med Jennifer och Ellen. Har längtat sen jag såg första delen, men sen är det ju over. Lite tråkigt, men vad ska man göra åt det då liksom.

Vandrade över till mormor förut, Tommy fyller 13 och kalas stog på schemat. Det bjöds på gofika och jag åt alldeles för mycket polly. Jag kämpar med min kropp nuförtiden och några kilo har faktiskt rasat. Förhoppningsvis håller detta i sig så man kan få bli nöjd någon gång. Vet inte varför jag berättar detta, väldigt ointressant må jag säga. Men tänkte iallafall bjuda på lite bilder senare. Väldigt ointressanta även där, men det har blivit alldeles för mycket text nu på senare tid känner ja. Tråkigt de.

Nä man kanske ska måla på ett till lager nagellack och låta håret torka. Lär ju komma några inlägg till idag, lite så det är nuförtiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0