sunshine

gokväll.
har inte skrivit mycket alls denna helg. mest för att jag knappt har suttit vid datorn och haft annat för mig. menmen, mig gjorde det då ingenting.
har haft en riktigt bra helg faktiskt. i fredags drog jag, ellen och jennifer på birren. hoppade av bussen och gick hem till mig, fick ett litet sammanbrott och sen skjutsade mamma mig&jennifer först till ica och sen till jennifer. hade myskväll med grönsaksdipp framför idol och lite andra program.
i lördags var jag hos jennifer ett tag, sen vandrade jag hem och duschade. alicia kom och mamma skjutsade oss till viktors hus. promenerade därifrån till hockeyn. dom förlorade men jag hade trevligt ändå jag. efter matchen gick vi till simon och var där ett tag. när jag kom hem somnade jag på soffan, vaknade strax efter 5 imorse, gick upp och la mig. sen sov jag till tjugo i ett.
och under dagen har jag hunnit med att gå på en minipromenad med mamma och kameran. köpt hårfärg och färgat håret lite rödare typ, sen var jag på bio. himlen är oskyldigt blå, den va bra och jag var trött. kom hem, har suttit i soffan sen dess. orkar inte skriva mer, orkar inte gå härifrån heller typ. haha..
nej nu ska jag gå och lägga mig, börjar tio i tolv imorgon så det är ju skönt iallafall.
en ny vecka väntar och denna gång är den bättre.
ursäkta för tråkigt och dåligt inlägg. men jag är trött och bryr mig inte så mycket just nu.
natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0