rain city

tjoho.

vandrade som sagt till vikke igår och umgicks med honom och alicia. såg på idol, åkte till shell, åt chips, och såg på kommisarie späck. jag tror seriöst att jag aldrig har skrattat så mycket till en film förut, det var verkligen roligt hela tiden. haha hua..
efter att ha blivit väckt imorse kom bror och hämtade oss, åkte till härnösand och började packa in grejor i bil, lastbil och släpvagn. fick i mig lite fika, gosade med kid litegranna, knäppte en del kort, och bar en massa.
helena släppte av mig på vägen till farmor, kom hem, bestämde lite bio och så. och se kom pappa hem. vandrade till indiana, tog ut pengar, och gick hem och åt. satt fint den, lite för fint kanske.
1855 går bussen in till staden, ellen frågade om jag skulle hänka på bio så ja varför inte. tror filmen är jäkla bra och dessutom har jag ju jävligt bra sällskap också. så det blir nog bra.
imorgon väntas plugg i mängder. hade tänkt att jag ska försöka få så mycket som möjligt gjort. har lite att göra denna vecka så, lika bra att ligga i.
nej nu har jag inte tid för det här, måste göra någonting åt mig själv. idag är ingen bra utseendedag, ser ut som monsters inc typ. och det är inte så bra. kanske slänger in en bild later, vi får se vi får se.

tjao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0