generation

tjosan, börjar med att lägga in en bild på min schnugga utstyrsel från avslutningsfotot. kommer förmodligen komma mer bilder emn det får bli en annan dag. haha fula människa!


igår åkte jag, elin, julia & micaela in på birsta. fick med mig en jeansskjorta och en mascara hem. kommer bild på skjortan sen också.
hade riktigt trevligt iallafall, träffade mikael också. längesen kan ja lova.
släppte sen av julia på skolan där hennes moppe stog, sen åkte jag hemmåt. tog mig en macka och satt vid datorn en stund. åkte sen till älven med julia, solen låg på och det var riktigt skönt. satt och snackade om allt möjligt, händer ju inte allt för ofta att jag umgås med julia så det var kul. släppte sen av henne på örnen och jag åkte vidare till sörberge, tog upp andreas och for till julia #2. vi satt o vänta på att hon skulle bli klar, sen åkte vi och tanka, sen for vi och lämnade grejor hos hennes pappa. och tillslut kom vi iväg till lögdö där viktor anton moa och lite till var. dom andra åkte så det bara var jag, moa, julia, anton, viktor och andreas kvar. vi satt å snacka och försökta göra upp en eld, dock gick det inte så bra men vi överlevde ändå.  åkte hem innnan ett nångång, tackar för en trevlig kväll.

idag skulle jag egentligen på konfirmation, men det blev inte så. så jag vet inte alls vart dagen leder mig, kanske skulle göra nått med ellen och emelie. vi märker väl. aja hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0