shopping

hejsan bloggen, har inte uppdaterat så bra på några dagar nu, vi skyller på att jag inte har haft tillräckligt ork. dagen har iaf spenderats på birsta med ellen, införskaffade 5 linnen, en skjorta och värmeskydd till håret. (bilder kommer nedanför.)
minns inte vad klockan va men jag och ellen åkte iallafall till moa där anton också var, med tiden rullade viktor, erika, viktor#2 och linus in. hade trevligt ännu en kväll.
var även hos moa på lördagskväll och i söndags sov jag hos ellen, hade först en liten utekväll på grunna med vänner och sen filmkväll med ellen och grabbarna. som sagt roligt.

imorgon väntas tjejmiddag med självklart b-rudarna, ett litet födelsedagskalas eftersom jag fyllde 16 hela år i lördags. ska bli riktigt skoj, så imorgon drar jag, julia & ellen in till ica maxi vid 12 00 för att köpa lite mat.
så vid 5 ska dom rulla in, och sen märker vi vart kvällen leder oss.

på fredag börjar hudik cup, och efter lite om och men har det blivit så att jag ska vara med ändå. lördagen kommer jag spendera min dag i härnösand för fasters bröllop, så jag tjejerna får kämpa utan mig. men på söndag äre tänkt att jag ska hoppa in igen.

kom hem för en stund sen, ska snart hoppa i säng för lite sömn. känner att det är efterlängtat, efter cirkus 4 timmars promenad på birren så..
mina inköp idag:


linne HM
49.59 kr


linne BIK BOK 99 kr


linne BIK BOK 99 kr


linne GINA TRICOT 129 kr


linne HM 99 kr


skjorta MONKI 87.50 kr (75% rea)

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0