rock

gonatt

sitter här och funderar på vilken jävla ringsignal jag har alltså, någon rolig jävel har ringt några ggr och min ringsignal var det som gjorde mig mest irriterad. haha dags o ändra kanskee

iallafall så slog klockan 0200 för 11 minuter sen. och jag är inte speciellt trött. det är förresten skitkallt, fryser och har ont i huvudet.
har i helgen spelat 4 matcher som i princip bara har slutat dåligt. lucia cup har stått på schemat och sena matcher har spelats. har åkt på några smällar så jag är öm överallt, men trots våra dåliga matcher har det gått rätt bra för mig ändå. så det känns ju skönt att jag gjort någon nytta iallafall, med tanke på hur det har gått den senaste tiden.
imorgon väntas mer skinkcup och det skulle inte förvåna mig om jag är skitdålig igen. vilken inställning alltså

skönt med lördag, fast jag hade önskat att det var fredag ändå. för imorgon är det söndag, vilket betyder att det är måndag nästa dag, vilket betyder att det är skola, vilket gör mig less. men snart är det lov. s k ö n t.
funderar ialllafall på att åka upp på ncc imorgon och kolla litegranna, jeffis match vill ja ju inte missa liksom. vi får se, vi får se.

ne nu kanske man ska vandra upp mot sängen, så man inte sover bort morgondagen. tjao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0