first day of my life

tjatja

sitter här i mörkret och lyssnar på musik. skriver lite blogg och kikar samtidigt på fejjan. började kvart i nio imorse, såg på en teater och sedan fick jag skjuts hem av bettan&jennifer. var hemma kvart över tio. inte illa alls. då ringde andre och frågade om jag skulle hänga med in till birsta. såg jag ringde pappa och vid elva drog vi in med andre och mormor. köpte julklapp till johan plus min julklapp från farmor, så nu har jag en ny telefon också. nice.
köpte donken påvägen hem, åt det hos moster. sen när vi skulle hämta ut ett paket på ica fick vi inte det, så nu är det en massa strul med det också. skitbra, tråkigt för moder jord och jens om vi inte får ut deras julklapp innan jul. hähä..
ska snart in till birsta ännu en gång för att handla mer julklappar med mamma. hoppas på att komma hem med något till mig själv också. riktigt längesen jag unnade mig själv någonting så. ska på träning halv 8 men vet inte än om jag ska träna eller inte, tror det. ska bli lite prisutdelning och sånt också.

nej nu måste jag packa innan mamma kommer. ciao bella!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0