Dag 06 – Din dag

gokväll. eftersom jag ska avrunda dagen med ett blogginlägg passar ju detta perfekt.

vaknade halv ett imorse?? varför vet jag inte men så fick det bli. låg kvar i sängen ett tag, var väl uppe strax innan ett. gjorde några plättar, åt dom och äckligt var det också. satt mig här vid datorn, spelade bubble spinner -.- ringde pappa och sa grattis, planerade lite med honom. sen efter säkert en timme så dammsugade jag hela nedervåningen. duktigt kan jag själv ju tycka. sedan gick jag bort till ica, träffade pappa på vägen och köpte hårfärg. sedan gick jag hem till pappa igen, öppnade paketet till mamma och jens och kollade hur det såg ut, och det såg ju faktiskt bra ut så det var ju king de. sen slog jag in det, satt mig vid datorn, redigerade lite bilder, sjöng med i musiken, och tillslut kom mamma och hämtade mig.
kom hem, slog in mer julklappar, johan kom, jag tog över kockandet och slutförde middagen, makaroner & korv, måste ju säga att det smakade gudomligt. haha..  efter maten kollade jag på när mamma klippte johan, skrattade, pratade, slogs lite med johan innan mamma toppade mig lite. sen färgade jag håret. ser typ ut som vanligt, dock inte samma färg, men ingen skillnad direkt. ser lika blek ut som vanligt menmen, ska man göra liksom.
har sedan dess hängt i soffan, suttit här vid datorn, sett på tv, suttit här lite mer. och nu är nu, strax efter halv ett på natten, och jag är inte långt ifrån läggdags.
måste bara tillägga att jag har varit så groteskt sugen på pizza idag, brukar inte ha det här suget men idag har det fan varit jobbigt. pizza pizza pizza, ska kanske flörta med mamma imorgon och äta nått gott itll lunch, hon e ju ledig så ;);)

imorgon ska jag kanske till faster, beror helt på hur kid mår. han har magsjuka och jag skippar helst det såhär i juletider, hah.. annars ska jag sy in ett par byxor, och sen har jag inga andra planer. vi märker väl hur det blir.
vill ha jul, nu. har börjat fundera på om jag ska slita upp alla julklappar och sedan slå in dom igen. blir som en femåring när jag sitter här i soffan och dom bara ligger där och vill bli öppna liksom. vafan, jag e 16 år och är värre än anton, (5 år , jens barn).
finns inge o göra, ska nog kunna stå ut. haha godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0