c a

vi åkte ur mittnorden iaf, men jag är glad för det. ikväll spelar jag min sista match för tillfället iallafall. min plan är att inte börja spela igen med nått annat lag, så jag kämpar vidare.
skitsamma nu

jag och moa klev upp halv 6 igårmorse. haha hua va trött vi var. drog på oss kläder och drog till böle skola för att jobba. började plocka fram grejor och sen rullade lagena in. strax efter 10 drog vi till fagga för att se på finalen. sen rullade vi tillbaka till böle för att avsluta det vi skulle göra. sune fixade mat, sen städade vi omklädningsrummena, och till sist for vi hem till mig. jag duschade, sen åt vi på cosmos, sen for vi till moa. viktor och anton mötte vi på på vägen till moa, och dom hängde med. dom drog efter en stund för att äta, och jag o moa somnade i soffan. vi sov i tre timmar kanske, sen kom dom tillbaka.
det slutade med att vi drog ut och åkte lite, och efter MÅNGA om och men hamnade vi hos viktor. lite bilspel och typ ostkrokar, robin kom innan jag drog också.
kom hem, blev lite tjaffs med moder jord men det är löst nu. gick och la mig, och somnade.

äckligt väder idag, men jag tror det har lugnat ner sig. lika brare, har ju som sagt match idag. och det blir inte speciellt bra i mina grusskor. haha -.-...
nej nu ska jag gå ner och göra nudlar, blev ett konstig inlägg. men du överlever nog.
hejdå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0