söndag 1659

aaa ja e hemma nu, tolfte juni tog slut ganska snabbt. haha sjukt att man sitter en hel vecka om inte mer och längtar sen är dagen bara över. mne vi hade kul iaf.

sötjennnifer hade bakat en tårta till mig, eller ja hon manne och julia jonsson. menmne, den såg ju god ut iallafall. det var bilköera i hela njurunda kändes det som, men smartbettan körde värsta supervägen så vi åkte förbi allihopaaaaa. lalalala, grym hon va.

kom iaf till hudik, och till campingen där vi skulle bo. träffade yman där också, dom hade åkt tidigare. sen kom resten. vi fixade i tältet och ja, självklart hamnade jag ute på kanten. två nätter i vatten gott folk, men jag var glad ändå jag. söderhamns ena lag hade dragit sig ur så vi hade ingen match på fredagkväll som var planerat, rätt skönt ändå. men på kvällen hade vi döroligt, hhahaha vi körde viskleken, alla låg o skratta i vårat tält, sen kom hotmange och sa till oss, haha. så vi somnade nog, vid halv två vaknade jag och jennifer ganska precis samtidigt. yman pratade en massa i sömnen och ja o jennifer gick på toa. sen la vi oss igen, mange myyyyt väckte oss tidigt på lördagmorgon, vi bytte om och begav oss till planerna, vi gick dit. hur bra spelade vi inte dåååå, hohoh vann mot hudik med 2-1. vi tog igen, eftersom dom började leda med ett noll. så då vart vi mer pepp, och vannn matchen efter också, med 4-0, och det var mot iggesund. senare var det match mot söderhamn, där blev det 0-0. gud vilken helvetes match, vilket jävla grislag vi mötte. hua, men vi va glad ändå. enda laget i våran grupp som inte förlorat nån match. imorse spelade vi mot sdff, ja dom var också där. och ja dom var i våran grupp , men vi var iallafall extra pepp inför den matchen. det spregnade även, verkligen regnade. så idag fick vi åka bil dit, haha .. tog inte lång tid innan vi var blöta, så ja. va ingen idé att försöka hålla sig torr heller. menmen - vi började spela, och fan vilken plan alltså, hahah gick verkligen inte att passa en boll som inte stannade i en vattenpöl, för planen var en enda stor vattenpöl. man kunde knappt driva bollen utan att den hamnade bakom en sj. men vi vann iallafall med 3-0. kul match, även om vi var dyngsur. h3eeee33e3.
vi blev glada, dom böev sur och åkte hem. lämnade wo till deras match om tredje fjärde pris. menmen.
vi åkte till campingen där vi gick upp till omklädningsruymmet coh bytte till andra matchkläder. torrare och även till blått. kom till glysis ganska sent, men vi hann värma utt en stund iallafall. gick in igen, och gick ut sådär proffsigt som sverige och alla sånna lag brukar göra. HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, gud va löjligt. såg att töntdomaren var där också, på läktare och flinade, JAAA GUD VA COOOL DU ÄR DÅ, tönt. satt säkert och skröt till hans domarkompisar om att han delat ut en massa kort till vårat lag, och blablabla. ne ja blir upprörd av att prata om honom, haha. skitsamma ..
finalmatchen förlorade vi, med 2-0. heehehe vi va dock inte lika bra som matcherna innan, men vi kom tvåa iallafall. vi längtade efter duschen och en säng juuuuuuuuu.
tillslut kom ja hem, somnade typ i njuunda. haha, lyckat ....
kom hem, åt mat. och nu funderar jag på att plugga till teoriprovet jag har imorgon. huaaaaaaaaaaa ja kommer misslyckas, fandå. kan ingenting....
aja, de e sommarlov iallafall, men typ sveriges sämsta väder.

hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0