söndag 1306

hejohå. inser ni att det är fem jävla dagar kvar till tolfte juni, och det betyder ju såklart före första MIN FÖDELSEDAG, jag e happyface. sen skolavslutningen ofc,sen drar ju jag och mitt lag till hudik. de ska fan bli kul det, längtar lite smått sådär ;)
aja, tillbaka till verkligheten, alltså sjunde juni.

vaknade runt tio imorse, klev upp och drog på mig kläder. bestämde att jag och mor skulle in till birsta för att köpa lite grejjs. släppte av mickis o jens också, hon hade match. mnemen, väl inne på birsta gick det undan. började med att gå in på change, hooh fick en bh av mamma för femhundra. inte illa, mne det behövs för min minibyst yaaaknow.
:D
sen köpte vi hårfärg, deo och en kjol :)
köpte även en klocka, med presentkortet jag fick av jens :D:D:D:.d
jag älskaren, har svårt att ta av mig den bara, haha .. måste låta naglarna växa lite till tror ja. men iaf,
så nu ska jag inte ha den vita klänningen längreeeeeeee, happy i am. den kändes för kort för mina lår, töntig jagvet . men lev med det, sån e jag.
ska iaf fortfarande ha koftan och skorna, men nu ett linne jag fick hem från hm igår, hua va länge jag har väntat. sen kjolen dårå, koimmer nog in en bild här nån dag , kanske bara.
men nu ska ja ut och klippe gräset, snabba mig med det. sen ska ja upp till jennifer och umgås med henne, de va smått längesen. så de va en bra idé, sen drar vi oss vidare tilll träningen =)

hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0