onsdag 2306

hej, blir lite skrivet här nuförtiden . sorry kanske
har haft fullt upp hela veckan känns det som, fast att jag egentligen inte gjort nå mkt alls. i måndags var jag helt ledig från allt, och vad jag minns så satt jag hemma och pluggade hela kvällen. gjorde klart svenskan, sen skrev jag klart om johnny cash också. sen igår hade vi match, hum. he ha aja.
idag följde elin med mig hem, vi gick in en snabbis på ica innan också. köpte baugetter, satt oss iallafall på balkongen ppå en gång , pratade lite, pluggade lite. sen kom jennifer en sväng, haha hua lite kul hade vi ju. sen tog jag tag i mitt pluggande på riktigt, sen har ja sutte här sen dess. nu är ja klar med biologin, hann inte med frågarna som va högre än G. men de får duga, bättre än att jag inte lämnar in alls. sen har jag suttit och skrivit min redovisning jag ska göra imorgon också, och nu ska jag gå och lägga mig. ska läsa om kommunen, för det har ja prov på imorgon också. känns som att det är de enda, sen är ja klar med allt. och imorgon sätter dom betygen, ohohoh nervös tjej. som jag har kämpat, lalala..

gjorde matteprovet idag, FICK VG. happyfafafafaceeee. nu hoppas jag på vg i matte i slutbetyg, säger man så, slutbetyg ? .. aja .
sen hade jag vg- på en sogrej vi lämnade in för längesen. lite bra iallafall,
sen mitt i solektionen idag ringde tandläkaren, HAHAHAHHAH...
jag hade vunnit första pris i tävlingen vi fick göra efter undersökningen när alla 94 var där. lite kul sådär, en biobiljett rikare. inte illa juuuuhuhuhuuh ..
ne
god
natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0