måndag 1429

jag hann ett inlägg till.

snart ska jens komma inåkandes här på gården, ska packa in grejorna i bilen, sen ska vi väl hämta upp mamma och micaela där dom är ..
blir typ fyra timmars bilåkande. så jag ber på mina bara ben, att du smsar. vem som helst, när som helst. jag svarar nog skaruse. flörtgubbe
sitter och får en massa låtar jag bad pappa ladda hem, som han nu skickar, som jag nu lägger in på mp3. eftersom att det är nå cp med telen. men den överlever, jag överlever ..

tog mig ett tag att packa igår, haha .. låg saker över hela rummet, helt ärligt. överallt. men allt gick ner, och har jag glömt nått nu. då fåre bli så. m ..

gjorde b delen på matten idag, gick brare, trorja .. sen gjorde jag fysiken, hur det slutar med den vet jag inte. men det märker vi sen. slutade tolv, halvdag. hyhyhyyyhyhyhyhyffsat skönt ja, så ja gick hem hit, till mammas hus. städade på rummet, diskade, ställde in allt i skåpen, gjorde det fint bara. sen satt jag mig här, och väntar nu på jens som sagt.
och hur duktig har inte jag varit idag då ? så många goda gärningar.
och nu undrar jag om det ens heter så. haha, men det lät jävligt, alltså jävligt bra i mitt huvud.

man kan fan säga att jag fick lov idag. är ledig hela veckan. kommer hem på söndag. sen äre påskislov. inte illa alls, happyface. men du elin, du får smsa och ringa. du överlever, puss älska dig
hejdå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0