svenska

chacha.

igår drog jag, jennifer och ellen till tallnäs. hände väl inte allt för mycket och sedan blev vi sittande ett bra tag, sen kom jack och skjutsade hem oss. tog oss en rejäl gofika innan vi myste ner oss.
vet inte när jag promenerade hem idag, men inte allt för sent. kom in från kylan, satt mig och började skriva på novellen. den är dock inte klar än, men jag har stora planer på att gå till skolan tidigare imorgon och skriva. den ska in den här veckan så vad gör man inte liksom.
ska snart börja byta om innan jag beger mig upp på ncc för lite träning, hoppas på gudarna att det inte blir jobbigt idag, är inte så pepp på det faktiskt.. sen ska jag hem o duscha, sen ska jag fråga mamma lite snällt om hon kan komma och hämta mig och min packning.
hoppas veckan går fort så det blir helg igen, ska ha myskväll hos jeffi på lördag, tacos och grejjor serru. nej nu måste jag byta om,

tjarrå ;)


kom igen

HOHO tja bloggen!

sen jag kom hem från jennifer har jag suttit framför denna och gjort lite allt möjligt, redigerat nån bild eller två, spelade bubble spinner på facebook, smsat, sjungt hejvilt till en massa låtar, ja så ser mina lördagar oftast ut, haha.. ellen kom efter 6 nångång och skrämde livet ur mig. hörde hur det lät en massa, så jag smög till nyckelhålet och kikade lite, också står hon där som snygg som vanligt. har sen dess hunnit duschat och fixat mig på säkert mindre än en timme. jennifer jobbar fortfarande men är snart på ingång. vi får se vad kvällen har att erbjuda, jag och ellen ska iallafall sova hos jennifer. kan ju bli mysigt de ;)

slänger in några snygga bilder innan jag säger gokväll.



dagens låtjävel

augustana - boston

river flows in you

har nått min lyckligaste stund

you're out of my life. finally

i dina blå ögon speglas jag

godagensss

vandrade hem från jennifer för några timmar sen. och det var iskallt, tårarna rann och blåsten gjorde det verkligen inte bättre. nä fy, dags att skaffa en ansiktsmössa, då kanske jag klarar av vintern.....

jag jennifer och ellen fick skjuts av snällbettan igår till birsta. gick en sväng, satt oss och åt rätt länge. gick en sväng till, och jag lyckades till och med hitta en julklapp. tror det blev bra. dock har jag många kvar, mkt som ska fixas innan jag är klar helt enkelt.
fick åka med jack hem, han släppte av oss hos malin där mormor var. tog över barnvakten och skrattade oss sen igenom hela kvällen. tioåringar kan vara så jävla kul ibland alltså, dock finns det också sånna som är så irriterande så det är sjukt. tur att alvin inte är sån iaf.
hade iallafa kul, spöade skiten ur pojkarna på wii, sen såg vi idol, skrattade åt emils jävust fula misstag, vart glada över att olle var så kung, och sen kom andre hem. 
fick skjuts av honom till jeffi, sen gjorde vi våran egen dipp på sjuttiofemtusen vitlökar, kryddor och grejjor serru. så nu luktar man vitlök ett halvår till, KING.
olle gick vidare, vi såg på oc, åt chips, kollade på roliga klipp på youtubennn, la oss, somnade.
jennifer drog på träning imorse, jag vaknade. låg och läste en tidning ett tag, somnade en kvart typ. sen slog ja på mer oc. skulle ha väntat in jennifer, men dom kom aldrig så jag promenerade hem... i kylan...jävlaskitvinter.

ska snart göra mig lite mat hade jag tänkt, vet dock inte vad än. ska fundera lite till.
ellen kommer hit innan sex nån gång, sen ska vi hänga med jennifer också efter hennes jobb. Sen vet jag inge mer, inga planer alls typ. 
hoppas det blir kul iallafall, men det är ju svårt att misslyckas med tanke på vilka vi är. FAST när vi har tråkigt, då har vi jävligt tråkigt. 
mennnnnnn nu ska jag göra mat.
puss
 

understand

godmorgonnnnnn bloggän.

slog på eclipse igårkväll, men stängde av och somnade efter en stund.
somnade i smärta, vaknade i smärta. men jag är glad för det, ska på birsta idag med tjejerna och försöka köpa lite julklappar. har lite ideér om vad jag ska köpa, men vi får se vi får se. är mest sugen på mat jag, haha.. ikväll sover jag nog hos jennifer, ska spendera kvällen med henne och ellen också. och blir inte den här helgen kul vet jag inte vad jag gör, tänker fan inte sitta och ruttna en helg till alltså.

känns dock som en bra dag, hoppas det blir så också. ska väl ta och börja fixa mig inom en stund, ska slänga iväg ett sms till jennifer också, plus att jag ska skriva om mitt syskon idag. så hejråådååååårååååådååd

question

gokväll. hade aldrig suttit här om det inte vore för att......................... jag är ledig imorgon,
SÅ JÄVLA SKÖNT. det gjorde min jävla dag lätt.

snackar med jennifer på fbchatten, dom har ändrat pluppljudet.. varför??????
aja, ointressant.

duschade för en stund sen, har haft träning och idag var en sån dag jag bara gör illa mig överallt. gick inte alls som jag ville. slog i båda armbågarna, så nu kan jag typ inte stödja mig, asbra. slog i knät, och nu är jag rädd att nästa smäll gör så att jag måste vila, inte heller så bra ne. ont i läppen har jag också. menmen, nu ska jag inte klaga mer. 

med tanke på att jag är ledig imorgon, så ska jag, jennifer & ellen rulla in till birren och shoppa lite. och jag har lovat mig själv att först och främst ska pengarna gå till julklappar, så nu är bara kruxet att komma på vafan man ska köpa. måste nog göra en lista av nå slag, ska fan sätta igång med den redan nu :)


gokväll vännor

don't be a stranger

vilket väder alltså, ansiktet fryser ju fan sönder varje gång man går utanför dörren.

dagen började lite fint med 2 timmar bild, sen har det typ gått utför.
varit halvt irriterad hela dagen, och det har gått ut på fel personer som vanligt, förlåt jennifer.
sista lektionen hade vi matte, har fastnat och idag orkade jag inte ens bry mig.

gick iallafall hem från skolan, och det var riktigt jävla kallt alltså. hade lust att lägga mig på marken och bara skrika ut till världen att jag hatar kyla. men efter några meters funderingar insåg jag att gud vad jag skulle skämmas, det hade ju inte blivit bra alls. så jag fortsatte gå, kämpade fram i vinden, med hela ansiktet fullt av hår, men tillslut kom jag fram, slängde mig in i trapphuset typ. sen försökte jag hitta andan med tanke på hur snabbt jag gick. haha efter alla dessa problem kom jag äntligen in. fick mat, mådde kanoners, och nu är jag less igen.

aja. inget intressant har denna dag att erbjuda, förutom träningen. som jag har fattat det börjar vi med skinkcupen idag, så nu är det bara att kämpa. få lite till blåmärken och bara må gott.

hejdå skitdag

winter




crazy eye



augustana

goddagens.
jag somnade innan klockan slog 21 00 igår, och vaknade av mig själv innan sju imorse. har varit rätt pigg hela dagen, men under våran väldigt långa håltimme sket det sig. så nu sitter jag här och är skittrött. pappa ska på hockey, jag blir ensam hemma. kanske man ska passa på att sova då, frågan är väl om jag kommmer kunna sova inatt då.....

har så jävla tråkigt liv nuförtiden alltså, händer inte ett skit.
menmen, nu ska jag ha mer tråkigt och spela fbspel.
ciao

nice

bad fredrik, min gamla fotbollstränare, [jag har gått upp och han slutar] lite oseriöst sådär i fredags på våran avslutning att skriva värsta kärleksförklaringen till mig på hans blogg. sen tjatade jag än en gång på fejjan igår också. ja, efter att ha varit jobbig så skrev han ju faktiskt några rader om mig. trots han väldiga ärlighet så uppskattar jag ändå det han skrev, han har självklart rätt som alla andra gånger. hans slutord var om det dög, och ja. det duger väldigt mycket

- "Skriv en kärleksförklaring till mig, ungefär så lät uppmaningen på årets fotbollsavslutning.
Serviceminded som man är så får Sara det.
"

- "en lång, stark, långsam, lat tjej med högst varierande humör. Skaplig teknik och
ett fantastiskt tillslag var hennes största tillgångar,"

- "vår käre Magnus frågade om det var någon av tjejerna som ville testa att stå i mål.
 Sara var en av de som ville. Den som blev kvar i målet."

- "Hon var bättre helt otränad än ett par andra målisar jag jobbat med som stått i många år...
Hennes totala oräddhet imponerade omgående på mig. Attityd och inställning är inte alltid något som jobbar till hennes fördel, men jäklar vilken naturbegåvning i målet! Slänger sig framför fötterna vid frilägen, kliver in i klungor och boxar bort höjdbollar och slänger sig utan en tanke på smärtsamma landningar!"

- "mer kunskap gjorde att Saras talang började slipas allt mer. Vad gör Sara då!? Hon bestämmer sig för att flytta till Torpshammar och sluta med fotboll... Tråkigt. Både med en bortkastad talang och en kul tjej mindre i laget (i alla fall då hon är på bra humör).
En och en halv vecka senare var hon tillbaka. Torpshammar fick klara sig utan Sara." -
haha

- "Säsongen 2011 hör Sara till a-laget. Jag hoppas verkligen att hon tas hand om, matchas in på ett bra sätt och inte sänks som flera andra spelare. Med rätt träning och matchning kan hon bli riktigt riktigt bra."

The Sara Svensson Story, måste vara det bästa inlägg han någonsin skrivit alltså.


crash and burn


mikrofonkåt

jag vet att uppdateringen har varit allt annat än topp senaste veckan, men det är för att jag har varit hos mamma. det går inte att ladda upp bilder typ och då har jag ingen lust att uppdatera så mycket heller.
men nu så ska det nog bli bättre, förhoppningsvis ;)

pappa ha främmande, jag har tråkigt, funderade på att gå och lägga mig, MEN det känns ju lite tråkigt så jag står ut ett tag till. förstår inte hur jag orkar alltså.
tror faktiskt jag ska ta och träffa elin en stund, prata litegrann om allt som förut. kan ju bli trevligt det.
dock blir det ingen senkväll här inte, ni ska nog se att jag ligger innan halv nio.. haha fult

nej nu ska jag nog bege mig, tjarrråå

l o v e




fågel

amen godmorgon.

tänkte ta och berätta om min rätt så tråkiga helg.
i fredags var jag på avslutning, sen var jag hos alicia ett tag.
i lördags hände i princip ingenting föränn typ halv tio på kvällen. tog tummen ur arslet och promenerade till jennifer, sov där.
i söndags vaknade vi, låg i sängen ett tag. funderade på vad vi skulle göra för nått. sen gick vi hem till mig. jag åt mat, sen for jag och tränade. träningen gick dåligt. duschade, och åkte på bio. harry potter, är ju inte det största fanet liksom men filmer är fan bra ändå alltså. nu måste man ju se del 2 också. hähä..
hejdå

i made it

gokväll.

efter avslutningen igår hamnade jag hos alicia, vikke va också där. kollade på film, spelade lite, kollade på mer film. gjorde inte så mycket. jens kom och hämtade mig vid ett. kom hem, la mig. somnade. vaknade vid ett idag, inte så konstig med tanke på hur trött jag har varit senaste dagarna alltså..
jens kompisar kom hit och åt o så, ja fixade mammas hår och hela högen drog för en stund sen, så nu sitter jag här själv.
har inte planerat någonting alls ikväll och det lär förbli så också, hatar att det är söndag imorgon. orka ju

nej nu ska jag redigera bilder. tjao

skrämmer slag på halva stan

gokväll, är skittrött. försöker finna krafter till att hoppa in i duschen..

kom för en stund sen hem från träningen, gick bättre idag, kändes bättre också. trots att kroppen får ta en del smällar så känns allting så värt det igen. det är rätt stor skillnad på hur jag känner mig efter en träning som utespelare och som målvakt, vrickade fingrar hit och dit, ömma kroppsdelar osv. men jag känner att glädjen är påväg tillbaka igen, det känns skönt. så nu är jag nöjd

skoldagen har varit skitslapp, jobbade lite matte en stund, sen har jag bara suttit hela dagen. hade jag lagt mig ner hade jag somnat, och det var precis vad jag gjorde efter middagen idag. som också jag gjorde idag, haha ;).. mamma tog nån dammgrej och körde i ansiktet på mig, medans jag sov. det kändes som att jag hade sovit max några minuter, så jag blev skitarg och fattade ingenting. hade dock slagit av alarmet så ja vettefan vad som hände egentligen. upp klev jag iallafall och en stund senare skjutsade mamma upp mig till ncc.

imorgon väntas avslutning med utvecklingslaget, sen tror jag att ja skulle hitta på nått med alicia. vi märker väl l l l..
tjarå

it's cold around me

gokväll!

följde med jennifer hem efter skolan igår, åt middag där och tog det lugnt helt enkelt. kändes väldigt jobbigt att gå hem senare på kvällen, så då fick jennifer mig att sova kvar. haha så jag hade samma kläder idag på skolan, sliten som aldrig förr liksom. va ju nice de.
hade redovisning på historian som gick ganska bra trorja, sen har det inte hänt nå mer, ett hål fullt av plugg typ.
efter skolan hämtade helena mig och sedan for vi in till birren och käkade lite, gick sen runt en snabbis innan vi for hem till dom och lämnade kid. och till sist for vi in till skönsberg och kollade på innebandy. dock fick vi och våra gammryggar så jävust ont så vi drog hem igen.
har iallafall spenderat hela dagen med faster och det är ju alltid king liksom.
ydag imorgon så då börjar ja nio, ska hinna duscha innan så jag ska snart lägga mig för att orka upp.

jag går nu helt enkelt, tjarå

va inte rädd

morsning, ska strax börja bege mig mot skolan. är skittrött idag, sov en timme till imorse, hehe..
har två ynka lektioner idag, rätt skönt. men första lektionen börjar 1120, nästa börjar 1500, men för en gångs skull tänkte jag utnyttja hålet lite och plugga till engelskaprovet vi har sista lektionen.
nej nu ska jag kika runt lite på fejjan innan jag vandrar iväg.

ciao!

house

gokväll, nu har presentationen kommit upp och det tog en stund att skriva.
sitter här i soffan med träningsvärk sen igår, är helt slut och jag vill inte till skolan varken imorgon, onsdag, torsdag eller fredag. jag vill ha jullov så fort som möjligt för nu är jag less på skolan.
den har trots mitt lessnande rullat på okej idag ändå. med bara två lektioner går det bra.
har inte mer ork till att skriva så jag stänger av datorn nu. ska nog gå och lägga mig.
natti

superman

hitta den här på hanapees blogg, så jag kan väl lika gärna köra den jag också.
gruvar mig väl lite inför vissa men det ska nog gå bra, drar presentationen senare ikväll för nu ska jag se på tv. haha hejdå

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här upprör mig

you don't know me

gokväll

träning gick rätt bra, kunde ha gått sämre helt enkelt.
är helt slut i kroppen, och det känns som att huvudet ska sprängas vilken sekund som helst. har en massa engelska jag måste göra, men eftersom jag har glömt papperet på skolan så kan jag inget göra. känner inte att jag bryr mig så mycket för stunden, är less.

börjar halv ett imorgon, känns riktigt skönt.
vill att den här veckan ska gå fort, ska iallafall umgås med helena på onsdag efter skolan, torsdag har jag träning. och fredag tror jag det är avslutning med utvecklingslaget. har lite plugg att göra också.
nej nu ska jag nog gå och lägga mig, funderar lite på när pappa kommer hem.
menmen, natti

daddycool

grattis på farsdag!


next


nu kan jag andas


var inte rädd, jag går bredvid dig. kom ta min hand, jag håller i dig.
här i min famn kan du våga tro. sänk dina murar, jag ger dig ro.
för att jag älskar dig så som du är, och jag vill ge dig allting jag har.
låt mig få bära dig, när du är svag. för du betyder allting för mig.
va inte rädd, jag går bredvid dig.

crossfire

tjatja, haha min uppdatering kanske jag inte ens behöver ta upp..

har spenderat helgen hos jennifer kan man säga, har sovit där fredag till söndag så.
efter skolan i fredags promenerade vi hem till mig, sen skjutsade lotta oss upp till jennifer. vi hade vårat egna träningspass, och mina armar gör fortfarande lite ont faktiskt. efter cirkus 40 minuter gav vi oss, då kom bettan med sallader från pizzan. sen hade vi pysmys hela kvällen, åt grönsaksdipp och hade allmänt trevligt bara.
när ellen drog hem slog vi på en film, och sen somnade vi båda två.
igår drog jennifer på träning på morgonen, medans låg jag kvar och sov en stund.
bettan och benke släppte av mig hemma, jag duschade och packade lite. sen begav jag mig ut i snöstormen och vandrade hela vägen till jennifer. åt gomat där och efter en stund ramlade både ellen och julia in också. vi fixade oss och blev sen upphämtade av jack, han skjutsade oss till skönvik där det var fest. hade riktigt skoj emellanåt och vid tre tog jag, jennifer och ellen bussen hemåt. vi var väl hemma hos jennifer strax innan 4, åt lite fika och la oss sedan. vi var tre stycken på två täcken, haha jag hade turen att ligga i mitten vilket resulterade i en kall natt. men vilken kämpe som man är gick det bra ändå, vaknade ibland av att dom delade med sig, haha stenhård

halv sex ska jag vara ombytt och klar för träning, jag har längtat hela veckan efter att få komma igång men nu gruvar jag mig. under uppehållet har jag bara tagit mig ut två ggr för att springa, och jag kan tänka mig att min kondition inte är så bra alls. så jag hoppas för guds skull att det går bra

orka inte skriva mer, tjao ;)

Never counting regrets

I was praying that you and me might end up together,
but it's like wishing for rain as I stand in the desert.
most nights I hardly sleep. it's to late too cry, too broken to move on.
but I'm holding you closer than most

dagboken

godmorgon.
börjar 1120 idag, och jag var riktgit duktig att kliva upp vid åtta för att kunnde skriva mer på min novell som delvis ska vara klar idag. är uppe i snart 4 hela sidor och det känns ju bra, dock är det en bit kvar och jag vet inte riktigt hur jag ska avsluta. så jag skriver och skriver utan att veta liksom. hoppas sten tycker det är bra bara, känns dock inte så. menmen, livet går vidare :)

idag äre fredag, vilket känns jävligt skönt. första helgen med snö för det här året, tycker det är kallt men det ser fint ut iallafall, haha.. ska till jeffi idag efter skolan, idag ska det tränas kan ja lova er. kämpa

nej nu ska jag spara och gå och klä på mig.
tjao

varför gör jag detta?

Alla tjejer måste göra detta test!

Andvänder du parfym? japp
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? får inte komplimanger
Vad kollar du på först hos en kille? utseendet?
Vill du ut och festa nu? nej
Vad är klockan? 1908
Vilken färg har din mobil? svart
Vad ska du göra nu? skriva klart min novell hade jag tänkt
Har du svårt att släppa andra dig tätt inpå livet? ja
Känner du att du orkar med en fråga till? ja
Kan du gå ut utan smink? ja
Vem ringde dig senast? julia
Vad har du för bh på dig just nu? en rosa en
Vad har du för trosor på dig just nu? pieces
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det i från? haha tror faktiskt inte jag ska ta det här
Vad brukar folk få för intryck av dig? jobbig?konstig?ful?äcklig?
Har du någon gång klätt dig horigt? nee
Har folk kallat dej slampa? säkert
Har du kallat någon för slampa? säkert
Har du varit riktigt kär? a
Är du småintresserad av någon nu? haha ne
Har du kontakt med ditt senaste ex? ibland
vill du gifta dig? kanske de
Vill du ha barn? ja
Vill du ha en pojkvän nu? a
Saknar du någon som du varit tillsammans med? ne

killar ska ha :

björn borg / adam underwear -
spela roll
vitt / svart - spela roll
Tighta jeans / baggy jeans - mitt emellan?
tighta t-shirts / säckiga t-shirts - inte så tight så den spricker, men inte så stora så det får plats tio pers i den heller
magrutor / helplatt - ja måste jag välja, rutor
ljust hår / mörkt hår - spelar ingen roll alls
speciella ögon / normala ögon - hur ser speciella ut då?
kyssas öppet / hålla handen öppet - kyssas som i grovhångla??? isf tar jag hålla handen öppet
utekväll med killen / hemmamys - haha utekväll på maaz? isf tar jag hemmamys :)
visa att han älskar dig / låtsas vara kompisar när ni är ute - visa att han älskar mig


soul sister


I heard you say

morsning. är jävligt trött idag.
orkade knappt kliva upp. ful dag idag. jeans och huvtröja, uppsatt hår och allmänt blä bara.
utvecklingssamtal står på schemat idag, sen måste jag skriva klart en novell efter skolan också.

var hos morfar igår, micke fyllde 20 och de va typ kalas. åkte med johan in. började med att jag fick stå och putta bilen på parkeringen där han bor. för att det är så halt. sen slirade vi typ hem till morfar. haha och anledning till detta, sommardäck. kingen

nej nu ska jag snart göra mig i ordning för att gå. dubbeltimme bild, sitter fint det.
hejdå

OCH GRATTIS VIKTOR!

drömmarnas stad, de är du

första gången du log,
som om jag snubblade pladask


kina baby

hoho, minga grejor från kina kom idag.
tog sin tid





dagens


vad hände?


igår när jag och pappa va ute och gick pratade vi om att det nog kanske skulle komma snö idag.
haha jadu, riktigt trevligt att gå till och hem från skolan iallafall. storm

drops






feel this

at this moment there are 6.470.810.671 people in the world.
some are running scared.
some are coming home.
some tell lies to make it through the day.
others are just not facing the truth.
some are evil men, at war with good.
and some are good, struggling with evil.
Six billion people in the world, six billion souls.
and sometimes.. all you need is One


morsning

gomorron!

la mig så tidigt igår och såg bara ett avsnitt av oth att jag vaknade av mig själv innan pappa väckte mig imorse. blev klar strax innan nio, uppsatt hår och myströja bara. börjar om lite mindre än en timme. ska väl ta och gå om en stund. två lektioner idag, med fetaste hålet emellan. va drygt de ska vara då, orka.

tänkte fortsätta rensa på rummet när jag kommer hem idag, måste ta tag i det där om vi ska komma nån vart. så allt ska bort helt enkelt.
nej nu ska jag mejla lite bilder till mamma sen bege mig till skulan.
tjao

tidsfördriv

2010-TESTET

För exakt ett år sedan:

Hur gammal var du? - 15 år och lite mer än 4 månader
Vilken klass gick du i? - nian
Vad hade du för hårfärg? - brunt
Hur lång var du? - som nu,
Vem var du kär i? - ingen
Hade du någon pojk/flickvän? - nix
Vad brukade du göra på fritiden? - vänner, fotboll, de vanliga
Vilka umgicks du med? - elin, julia, ellen och alicia mest tror ja
Hur såg du ut? - som nu, fast litelite mindre
Var allt bättre då? - beror ju på
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - ibland kanske
Har du förändrats? ja

Nu:
Hur gammal är du? 16 år och lite mer än 4 månader
Vilken klass går du i? - ettan
Vad har du för hårfärg? - brunt, fast mer åt det rödare hållet
Hur lång är du? - 176
Vem är du kär i? - jag är inte kär
Har du någon pojk/flickvän? - nepp
Vad brukar du göra på fritiden? - vännor, fotboll, ja de vanliga helt enkelt
Vilka umgås du med? - jennifer, ellen och julia mest
Hur ser du ut? - äcklig

Har du:
Kysst någon? - japp
Sovit brevid någon av samma kön? - japp
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Slagit ner någon? - ne
Ljugit för en bra vän? - ja
Svikit någon? - har jag nog
Fuskat på prov/läxförhör? - ne
Blivit kallad Bögjävel? - haha ha ja säkert
Kallat någon Bögjävel? - säkert
Druckit alkohol? - aldrig :)

Vem:

Skrev du senast till på msn? - vet inte
Kramade du senast? - pappa typ
Sov du hos senast? - förutom hos mig? jennifer
Vill du vara med just nu? - ingen
Ringde dig senast? - vene
Skickade ett sms till dig senast? - jennifer
Skickade du ett sms till senast? - jennifer

Vad:
Drack du senast? - juice
Köpte du senast? - en tröja
Gjorde du igår? - ingenting speciellt
Ska du göra imorgon? - kalas, morbror fyller år
Vill du göra just nu? - gå och lägga mig och sova igen. hade ju varit gudomligt
Åt du senast? - en macka
Är närmast dig som är rosa? - en bok

Kärlek & Förhållande
Du är kär nu - nejelle
Du har sårat nån så de börjat gråta - jag vet inte. har jag säkert
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - ne
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - ne
Du har haft ett förhållande som varade över två år - ne

Ärlighet
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - nepp
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ne jag är snäll
Jag har en hemlighet som ingen vet - japp
Jag har fuskat i ett spel - ha ja säkert
Jag har struntat i ett prov - inte va jag vet, inte med meningen iaf

Dåliga tider
Jag har druckit alkohol - aldrig sa ja ju :)
Jag har druckit den senaste veckan - nepp
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - haha ne
Jag kan inte svälja piller - kan ja visste
Jag har tagit mediciner mot depression - ne
Jag har anorexia och/eller bulimi - haha den dagen..
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - säkert
Jag har vaknat gråtande - jadå
jag har somnat gråtande - a

Döden

Jag hatar begravningar - jag hatar dom inte, det är hemskt bara
Jag har sett någon dö - nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - nej
Någon nära till mig har begått självmord - nej

2 cool 4 you

tjatja

med tanke på att jag gick och la mig vid tolv igår och kollade på oth till fyra inatt så tänkte jag vandra till sängen redan nu. är skittrött, och det ska ses oth så.
har inte allt för mkt att säga idag så,

natti

afraid







jag tänker på dig precis just nu

gokväll, inge mer lov nu inte och snart är måndag över också.
menmen, vi räknar ner till jullovet.

haha hade en rolig sovmorgon idag, pappa ropade att jag var tvungen o kliva upp. ja då börja ja babbla om skalbaggar, hahah hur ful kan man vara alltså...
näjmen började 1150 imorse, sitter ju aldrig fel det inte. en engelskalektion och en flitig samhällelektion senare vandrade jag hem med mattias. läste lite tidning, åt och la mig sedan och kollade på oth.
tog en paus och satt mig här. känner att det blev ett väldigt ointressant inlägg nu, menmen, det är som det är.

svar på kommentar.
- köpte skjortan på HMs hemsida :)

ska strax lägga in osuddiga bilder på det jag målade på lovet hade jag tänkt.
tjarrå

everytime i try to fly, i fall


ew

jag saknar dig

the weepies

I let the day go by, I always say goodbye.
I watch the stars from my window sill,
the whole world is moving and I'm standing still.

I thought of you and where you'd gone.
and the whole world spins madly on

we were born to run



petter

det är så logiskt, alla fattar utom du.
du har inte en aning

nu sågs vi igen.
gått så lång tid, så längesen.
decennier tillbaks, men jag minns det såväl.
varför kärleken brunnit.
varje gång är som den första gång vi sågs,
även om det är över nu.
allting har förändrats men du finns kvar,
allt var svävande men nu ser jag klart
jag gav aldrig upp dig när du försvann,
långa dagar blev till nätter, sen till år

gokväll

nej nu går jag och lägger mig och kollar på oth, börjar 1150 imorgon så det känns ju skönt iallafall. surar lite över att lovet är slut, menmen. snart jul, snart mer lov.

svar på agnes kommentar.
: njaaa, kan hända att jag lägger ut riktiga bilder imorgon. vi får se

jag har bara målat av andra bilder, så ni inte tror att det är något jag gjort helt själv.

nej nu ska jag sova, puss


mind is a razorblade

har svårt för att bara lägga ut för världen vad jag har gjort. så du får nöja dig med suddigt ;)







nyinköpt





hos babygirl




snyggast som vanligt!


american history x

kom hem för typ en halvtimme sen från vikke, har sett på lite film med honom, moa och licke. trevligtrevligt.
och fyfan va kallt det ha blivit nu alltså. mamma frågade häromdagen om jag inte skulle köpa en vinterjacka, och jag undrar samma sak. har ju två, men en är kall och gammal. den andra är johans, då den är väldigt för stor. så ja, vi märker väl hur det blir. är inte alls lust att lägga pengar till en jacka liksom. tråkigt köp.

sitter här och har ångest över att det är söndag, = slut på lovet och måndag imorgon. haft ett riktigt skönt lov som dock tog slut snabbare än vad man vill, så det är ju precis som vanligt.

har fått till lite bilder under lovet som kommer komma upp i kommande inlägg.
så tjarå

lite mer hockey kanskE

ohhhhh tidsinställt, hähä..
hoppas det inte blir fel bara, ha fult.

sliter förmodligen arslet av mig, haha nejdå. jag kanske är hungrig, jag kanske är astrött och knappt orkar gå,  haha nästa gång jag gör tidsinställt ska jag veta säkert vad jag gör. annars blir det bara konstigt.
haha hejdå nu

hockey

morsning.

blir snart upphämtad av ellen för att sedan åka på eon och jobba 10-18. ska bara byta om först innan jag beger mig.

orkar inte skriva. bye

you don't know me

it's you'
when all my dreams come true, the one I want next to me. it's you

heartfelt lies


maybe I was meant to be left behind

dagens låt



rasmus seebach - engel

save tonight

godmorgon.
skriver på någras begäran. orkar och vill egentligen inte. bryr mig typ inte.
vill inte lägga upp några bilder, känner mig bara extra äcklig nuförtiden, så inga bilder får ni.
umgås bara med mina vänner nu på lovet, och vi gör egentligen inget så intressant så att det bör skrivas ner. som jag alltid annars brukar göra. menmen. är inte på blogghumör.
har inte varit ute och fotograferat nått heller, så nu är det helt tomt helt enkelt.

känns bra jobbigt att lovet snart är slut också. huahua..

menmen. nu måste jag hoppa in i duschen, tjao

dum av dig

jag vet inte vart jag ska men jag vet att jag ska dit

bull

måste säga att den här listan kan vara den konstigaste. men jag är dötrött och skiter i allt typ,
haha I'm still a rockstar

Vart/Vad är..

1.
Ditt hår?
på mitt huvud kanske?? eller vadå? brunt? va fattar inte

2. Din andra hälft?
vem är derå? va? vavavavva?? haha hur trött är jag inte

3. Var är din mobiltelefon? 
här bredvid mig, i soffan, i det blå huset på trädgårdsgatan. hähä hä hä hä

4. Din pappa?
antingen hemma eller så är han på jobbet. vem vet

5. Din mamma?
i sovrummet, och s o v e r

6. Det bästa du vet?
lycka. den känslan slår allt

7. Din dröm inatt?
jag drömde att moa sa att jag skulle vara med henne på måndag, och jag var bekymrad över att jag hade skola då typ.. :s

8. Din dröm/ditt mål?
att tycka om mig själv. jag vill vara nöjd och inte skämmas

9. Rummet du är i?
vardagsrummet? sa ju att de va en konstig lista, fattar inte

10. Din hobby?
får väl säga fotboll då

11. Din skräck?
jag är blyg, känner mig så jäkla otrygg när jag är ensam bland något jag inte kan så väl

12. Det sista du gjorde?
vadå det sista du gjorde. jag vill inte svara!!!!!! skitlista ZZZZzzzzzzz

13. Dina kläder?
vart dom är ? eller vad jag har på mig? ja dom är väl antaligen i min garderob. och jag har på mig ett par mjukisbyxor och ett linne.

14. Din TV?
vart den är??? alltså vafan, tänker inte svara på mer frågor jag bara blir irriterad över.


15. Ditt/dina husdjur?

16. Din dator?

17. Ditt humör?

18. Saknar du någon?
japp, u know it

19. Din bil?
vadå din bil, orka

20. Något du inte har på dig?

21. Favoritaffär?
typ hm. har ju allt så. fast jag handlar överallt

22. Favoritfärg?
svart såklart. kan inte leva utan svart, svart är mitt liv, hahha gå och lägg dig sara.... orka att jag pratar med mig själv.

kände i början att den här listan kunde vara lite skoj. såhär på kvällskvisten. men fan heller.
ligger här i soffan med en ful mage som sticker ut, hatar mig själv lite extra för att jag ätit så mycket i veckan och funderar starkt på att gå och lägga mig i min sköna säng.
fast en stund till ska jag nog kunna hålla ut.
men jag säger godnatt ändå, hade lagt in en bild om det inte hade tagit så förbannat lång tid. natti


lw

när du träffat botten, kom ihåg mig då

jeffi

ändrade planer, skulle egentligen på birren men nu blir det till att åka till jennifer istället och mysa på litegranna.
hade det bra trevligt igår också då moa, viktor, alicia och anton kom förbi. kollade först på film och spelade sen en runda barngeni.
vi lät alicia vinna med tanke på hur hon blir om hon förlorar, haha..

har under dagen inte gjort nånting alls typ.
och uppdateringen i huvudtaget kanske borde förbättras en aning. men det tar hundra år att ladda upp en enda bild, och jag har inget speciellt att skriva om heller så.

nej nu ska jag flörta in mig hos mamma och höra om hon kan skjutsa upp mig till jennifer, tjao!

gone

and I swear I die inside some nights as the winter comes on,
'Cause the summer is gone

RSS 2.0