sista april

Insåg precis hur jävla dålig jag är på att måla naglarna.. Haha hur fan får man nagellack inne i handen liksom? Det ser förjävligt ut iallafall. Jennifer var här en stund, men gick för ett tag sen. Jag ska väl börja försöka hitta någon skjuts till träningen, annars har jag inte alls mycket för mig.

Skolan var inte allt för jobbig idag. Lite svenska, bild, gympa, och film på sista lektionen. Sen skjutsade Andreas hem mig och Jennifer hit. Efter träningen måste jag hem snabbt och fixa mig ännu snabbare. Sen vandrar jag bortåt och umgås med vänner. Trevligt, trevligt. Blir dock jävligt lugnt då det är seriepreimär imorgon.


just nu


Chilledill

idioti

Idiotiska grannar jag har alltså. Låg här och hade det tyst och stilla framför datorn. Ligger och grinar åt SATC och njuter av helgens sista timmar. Också kommer dom hem och nu hör jag ju fan inte ens vad jag själv tänker. Dom pratar så jävla högt och jag skulle fan behöva berlinmuren som vägg för att inte höra dom. Ikväll lär dom väl spela musik i vanlig ordning så man inte kan somna heller. Nä hurrni, nu är jag arg.

Ligger iallafall som sagt och kikar på SATC. Näst sista avsnittet och jag vill inte att det ska ta slut. Den där dokumentären jag skulle se var ju på nått konstigt språk så den sket sig. Annars har jag inte så mycket för mig. Imorgon är det återigen skola. Sen blir det träning innan jag vandrar bort till Jontes lägenhet och umgås med tjejerna. På tisdag är vi ledig från skolan och senare på dagen åker jag till hudik med laget för seriepremiär. Spännande! Känns skönt att det vi har tränat inför sen efter förra säsongen äntligen är här, sommaren börjar närma sig också. Har varit soligt idag, det tackar vi för!

Men nu ska jag grina lite till åt detta, och sedan blir det väl mer sänghäng.

tröttttttt

Men hej. Söndag är här och det känns faktiskt förjävligt att vi inte är ledig imorgon. Men men, det är inte lätt alla gånger. Igår bestämde jag och Ellen att vi skulle göra nått. Sen ringde hon och sa att hon och Jonte snart skulle hämta upp mig för att åka vidare till Petter. Jahapp, sprang omkring i lägenheten och stressade som ett djur för att hinna byta om, jag låg ju här i sängen liksom.

Sen var vi där i flera timmar, och det var väl okej. Sen åkte jag hem, och sedan iväg igen. Gick hemåt vid 11 imorse och sedan somnade jag om och sov så skönt så. Då kom Jennifer hit och väckte mig mig. Sen gick vi och käkade, ligger här och är svinmätt trots att vi inte åt så mycket. Jennifer ska precis åka hem och jag tänkte slå på en dokumentär jag velat sett i några dagar nu. Så det är väl de.

one last ride

Dagen har bara susat förbi. Klockan börjar ju redan närma sig sju liksom??

Fick tokstressa förut när jag skulle fixa mig, men jag hann precis. Moster skjutsade in mig och Alvin till bowlingen, och där var det ju väldigt trevligt. En timme och 7 strike(ar?) senare så kom Mallan tillbaka och hämtade oss. Köpte med oss mat påvägen hem och käkade den hos dom med Andre och Wille också. Gottgott. Sen köpte jag ett par jeans av Malin också, superfina!

Sen jag kom hem har jag inte gjort nånting. Ligger här i sängen bara och funderar på vad jag ska göra ikväll. Vi får helt enkelt se.


shopping, shopping

Lite nya grejor från senaste tiden.


let's bowl

Om exakt en timme kommer moster och hämtar upp mig för att skjutsa in mig och Alvin till bowlingen. Ska umgås lite med kusin och visa honom hur man vinner i bowling, det är planen. Sedan får vi se vad som händer, har inte planerat nånting så jag lär märka helt enkelt.

Hade förövrigt väldigt trevligt igår. Julia och Jennifer var här och vi käkade gomat och pratade om livet, blir lätt så ibland. Sen rörde vi oss vidare och hade mer trevligt. När jag kom hem inatt så ställde jag mig och diskade, kopplade tillbaka högtalarna där dom ska vara, gick ut med skräppåsen, ja, städade och så helt enkelt. Så när jag vaknade imorse och insåg att all städning var klar så älskade jag mig själv, bra jobbat!

Nu måste jag börja fixa mig. Har duschat men sitter fortfarande i sovtröjan. Man vill väl se ut som en människa när man ska ut bland folk. Måste börja ladda inför bowlingen också, kan.inte.förlora.mot.Alvin.som.är.tolv.år.... Haha hejdå nu

nightfever, nightfever

Tjejerna är här och vi har precis käkat klart. Är väldigt mätta och belåtna nu, så nu är det bara att välkomna kvällen med öppna armar. Puss!


you had time

Hej världen. Ligger i sängen med Julia just nu, ska alldeles snart hoppa in i duschen. Ikväll vankas det tjejmiddag med mina fina, och sedan får vi se vart kvällen tar oss. Jag tror det blir en bra kväll iallafall, jag hoppas på det. Skolan rullade på och nu är två prov till avklarade, eller ja, gjorda iallafall. Hängde med Jullan till hennes pappa och chillade framför en film medan hon duschade, och sedan har vi bara varit på ica.

Nu ska jag börja fixa mig, och välja kläder.. Det ständiga problemet.

rörigt detta blev då

Detta har varit en lång dag! Alarmet stog på 06:30 imorse, och det är nog det tidigaste jag typ klivit upp under hela tvåan. Men jag hade lagt telefonen borta vid fönstret, så jag kom upp iallafall! Redan där kände jag mig duktig. Sen fixade jag mig supersnabbt, och gick sedan till skolan. Jag och Jennifer gjorde klar våran geografiuppgift, så det känns väldigt skönt att den avcheckad! Jag har också snart skrivit klart en annan uppgift som ska in på religionen, och jobbat litelitelite med en inlämning om Jugoslaviska krigen. Låter intressant va?...

Imorgon har vi både matte- och engelskaprov. Pluggningen där har dock gått bort lite med tanke på allt annat jag har att göra, så vi får helt enkelt se hur resultaten blir. Förhoppningsvis något annat än det jag tror.

Annars då? Efter skolan gick jag till pappa och åt. Sen kom Johan och plockade upp mig och vi åkte vidare hem till mamma för att kratta. Och till sist skjutsade han mig igen till träningen, som förövrigt gick skit. Men men, så kan det gå.

Ursäkta för typ världens tråkigaste inlägg. Men skolan tar fan över mitt liv just nu, och fotbollen, sen hinns det typ inte med något mer. Men imorgon ska vänner komma hit och äta middag och så, äntligen något annat att tänka på!

-


today



lättnaden som uppstår

Kvällsmackan är uppäten och jag ligger och kollar på big brother. Är faktiskt himla nöjd med den här dagen, har fått massa skolarbete gjort och sedan har jag bara tagit det lugnt. Och imorgon ska jag ju gå mycket tidigare till skolan för att fixa en geografiuppgift med Jennifer, sen ska väl lärareN bli nöjd hoppas ja.

Så, hejdå hejdå!

uppsatsjävel

Några timmar senare, några rader senare. Har skrivit lite, men har också fastnat, så jag mejlade min lärare. Får prata med henne imorgon. Så nu ger jag upp för ikväll. Nu ska jag se på New girl, och sedan bb, och sedan sova. Imorgon blir det tidig uppgång, anar att jag kommer se sliten ut också, men men! Så får det gå ibland också.



Hejdå

beautifully

Efter utvecklingssamtalet igår så fick jag nog nån sorts panik i kroppen som gjorde att jag tokjobbade idag på skolan. Och efter det här inlägget ska jag plugga lite också, OCH imorgon ska åka till skolan till 8 när jag egentligen börjar 11:10. Känner mig duktig. Måste bara få detta att funka också.

Risto kom och hämtade mig efter skolan, lämnade och hämtade saker hos mamma, och sedan hit till pappa. Åt gomat och la mig sen här, och nu ska jag som sagt plugga. Ikväll är jag träningsledig så nu är det bara att börja.


tired

Löpträningen är över, och det känns mer än fantastiskt att få ligga i sängen igen. Det känns som att benen ska gå av, men det går ändå. Löpningen börjar kännas lite bättre och det är ju aldrig fel med resultat. Så nu är det bara att kämpa vidare. Om en vecka börjar serien som vi har väntat på sen vi vann div 3, så nu är det bara att kämpa där också.

Imorgon ligger en fin sovmorgon och väntar, sen några timmars skola innan jag går hem och har en träningsledig dag. Skönt. Har dock ångest över skolan, blir så trött på mig själv ibland. Har haft så svårt hela tvåan, och jag försöker verkligen, där blir det dock dåliga resultat. Inte så kul, inte så skönt, ingenting känns bra där. Men men.

hehe

Sitter i sängen med Jennifer just nu, vi gick och käkade efter skolan och sen har vi inte gjort mycket mer. Ska börja gå upp mot spåret om en stund, har löpträning. Är inte alls speciellt sugen, men nu när det gick så bra på träningen igår så försöker jag vara positiv ändå.

Skolan rullade på iallafall. Hade några lektioner, skrattade åt livet med Jennifer, och hade ett jobbigt utvecklingssamtal med min mentor. Och det var min skoldag de.


good life

Åh livet känns helt plötsligt lite bättre nu. Träningen gick super, och det är första gången på länge som det känns riktigt jävla bra efter en träning. Så nu mina bloggvänner, nu mår man!

Ligger iallafall och kikar lite på big brother, och efter det lär man väl stänga ner och sova. Eller nått. Imorgon är det mer skola och mer fotboll, löpning, mumma.

mycket, vill ha mer



are you happy?

Uppdateringarna glänser inte direkt. Men men, så kan det gå ibland.

Imorse var jag så trött att jag inte ens minns att jag stängde av alarmet, så jag försov mig lite. Vaknade av att pappa ropade, och då hoppade jag in i duschen och så. Sedan var det bara att promenerade vidare till skolan. Hade några lektioner och ett möte, sedan hemgång igen. Käkade lite snabbt och la mig sen här i sängen, mums. Ska kika på nån serie och sedan är det dags för fotbollsträning. Vill att det ska gå bra ikväll, riktigt jävla bra. Håller tummarna.

...


Och fast jag inte saknar dig, så känns det som att
världen skulle rasa om du glömde mig.

stockholm del 3








stockholm del 2











Stockholm del 1











the rest is still unwritten

Jag är hemma igen och det känns jäkligt skönt att få ligga i sin egen säng igen. Helgen har varit väldigt trevlig och bilder kommer upp alldeles snart. Det började i katastrof i fredags, men löste sig sakta men säkert hela tiden. Vi har iallafall haft väldigt kul. Shopping som jag är riktigt nöjd med, och dirty dancing var skitbra det också. Så jag är nöjd, nöjd och återigen nöjd.

Nu är det bara att ladda om för ännu en skolvecka, känns inte lika jobbigt som det brukar, så det är ju skönt. Lär bli mycket träning iallafall, seriepremiären börjar ju närma sig. Aja, ska slänga upp bilder sen helgen nu, och sedan får vi se om jag fortsätter med thailandsbilderna. Vi får se, vi får se.

stockholm

Om cirkus en minut rullar bilen vidare mot tågstationen, och sedan tar vi tåget till huvudstaden, givetvis. Ska bli trevligt att få spendera lite ensamtid med mamma, händer inte allt för ofta det eller. Och det var väl det, hörs på söndag bloggvänner! Hejdåhejdå

upp och ner

Veckan har bara runnit iväg, känns bra! Det är typ 34 skoldagar kvar, cirkus 54 dagar kvar tills jag fyller år, och imorgon åker jag till stockholm med mamma för lite myspys. Kung kung.

Ikväll har jag tränat fotboll, eller tränat.. Är inte så pigg så jag försökte mest träna, gick väl sådar vaa. Sen kom moder jord och vi åkte hem. Duschade lite snabbt och sedan tog mamma fram godfika, så vi har haft soffmys helt enkelt.

Imorgon måste jag upp i tid, packa lite snabbt om jag hinner, och sedan åka till skolan och avverka några timmar. Sen hem en snabbis igen innan vi åker till tåget. Jag ska spendera två dagar med mamma i huvudstaden och det ska bli jäkligt trevligt, tar med mig kameran också så det händer lite här sen när jag kommer hem.


quickquick

Idag har varit en arg dag, hua. Men sen fick jag sluta från skolan och allt blev helt plötsligt lite bättre igen. Mamma kom och hämtade mig och sedan for vi förbi pappa en sväng och hämtade lite saker till imorgon. När vi kom hem lagade jag lite middag, käkade den, och la mig till sist här.

Ska gå och byte om lite nu innan jag åker på träning, första för denna vecka. halv.j.o.b.b.i.g.t.

back to bland

"I died a hundred times."

då vet ni

Det har gått över 20 timmar sen jag skrev sist, så det är väl dags igen.

Alarmet ringde vid strax efter nio imorse, då klev jag upp och duschade. Sen käkade jag lite frukost med mamma och mormor innan jag åkte till skolan. Väl där så gick det ganska bra, fick saker gjorda så det kändes skönt. Sen kom mamma och hämtade mig. Kom hem, la oss i soffan och somnade båda två. Nån timme eller två senare klev vi upp och gjorde lite mat. Sen åkte vi på ica och köpte glass, och sen målade vi lite på Antons rum när vi kom hem. Och till sist la jag mig här ute, så here I am. Äter glass, kollar på lite serier, myser på bara. Mår fortfarande dåligt, men det är väl på bättringsvägen iallafall. Och det var min onsdag de.


I said I was fine. But I lied.


I've been upset and I've been down. I've been throwing things around.

update

00:00. Jag önskar mig ingenting, det slår ändå aldrig in. Har återigen legat inne i soffan med mamma och kollat på tv. Vi mår skit båda två, så nu vet ni det. Vi får se om jag orkar ta med mig själv på skolan imorgon, annars blir det en lugn hemmadag igen. Jag ska iallafall sova nu, så godnatt

någon annan, någon bättre

Jag är rädd, för du ser så bra ut. Kyss mig inte, det kommer bara
leda till något ont. Vi är inte såna som i slutet får varann.
Jag önskar fortfarande att vi aldrig hade mötts.

remember me

Känner mig sjuk och förjävlig. Mår inte alls bra. Mamma är också hemma så vi har legat död i soffan hela dagen. Får hoppas på bättre lycka imorgon.

Har drömt en och samma mardröm hela natten. Har vaknat flera gånger, och sen när jag somnat igen har drömmen bara fortsatt där den slutade ungefär. Var livrädd när jag skulle gå in imorse, dock överlevde jag, det hade man ju inte kunnat trott.

Har ingenting att säga. Ska nog slå på nån serie och vila lite. Ja, så får det bli.

tired of waiting

Fina kommentarer Alicia ♥ Din med Bea, dock har jag bytt header nu :) Igen.

Den här kvällen blir typ bara sämre och sämre. Jag har både mensvärk och huvudvärk. Det rullar på nu va! Jag har legat inne i soffan helt död och kollat på big brother. Sen gick jag ut hit igen och la mig, har skrivit lite skit på evernote och lyssnat på mysmusik. Här skulle jag kunna ligga förevigt, på riktigt typ. Ikväll har jag ingen lust med nånting. Vill inte till skolan imorgon. Vill inte träna fotboll heller för jag har ont i armbågen. Förhoppningsvis kan jag sova bort min dåliga humör. Så godnatt.

this is a foolish game

Lay down with me. Tell me no lies, just hold me close.

såja

Jag hatar dagar när det känns som att ingenting går bra. När det värker i hela kroppen, när allt bara känns fel. Jag hatar dagar då man försöker och försöker vara så bra man kan, men det inte går. Den där känslan att man är ensammast i världen, när man inte är det. Känslan att man inte räcker till. Den där känslan när man känner sig äcklig, ful. Jag hatar när man känner sig världelös och misslyckad, för att man inte lyckas med det man vill lyckas med. Jag hatar när det känns som att alla säger saker bakom ens rygg när man går förbi, speciellt när det faktiskt är så ibland också. Den där känslan att man inte orkar med nånting. Känslan att allt är skit, när man egentligen har det bra. När man blir less över småsaker. Jag hatar när det känns som att man inte kan bestämma sig om nånting. När allt bara är suddigt. Som idag.

skinny love

Mår inte bra idag alltså, så jag vilar från kvällens träning. Ganska skönt ändå.

Första skoldagen efter lovet är över, och nu ser jag fram emot nästa ledighet. Jag har inte tyckt om skolan för fem öre under hela tvåan, så sommarlov hade inte alls suttit fel. Efter skolan gick jag, Julia, Jennifer och Ellen mot cosmos för mat. Fast Ellen åkte vidare. Så jag, Julia och Jennifer satt där i närmare två timmar och bara surrade på, åt mat gjorde vi också såklart. Sen promenerade jag hem hit och la mig på en gång. Ska slå på nånting att kolla på, lär bli tidigt ikväll. Det hade ju vart fruktansvärt skönt de.

dark paradise

 


vad kommer hända nu?

Ojoj vad detta lov har gått fort alltså, för snabbt. Känns förjävligt helt enkelt.

Moder jord skjutsade mig till kansliet förut. Sen åkte vi vidare till hudik. Vi förlorade matchen, för vi var dålig. Det var skittråkigt att spela fotboll idag, och jag glömde mina fotbollsskor hemma också. Naturligtvis.

Efter matchen köpte vi med oss donken och käkade i bilen, heaven!! Och sen var vi hemma igen. Nu ligger jag ute i stugan och försöker att inte somna. Är så trött, men jag vill se big brother ikväll så jag ska hålla mig vaken. Sen kan jag sova. Måste komma ihåg att ställa idiotalarmet också så jag kommer upp imorgon. Gud vad det känns tråkigt med skola igen. Men jag åker till stockholm till helgen, så det ska iallafall bli trevligt.

Idag blev jag förvånad, lite ledsen i lillhjärtat mitt, nästan orolig. Det känns så konstigt bara.


it's been long time baby

Känner mig fruktansvärt trött just nu, å hua.

Vi vann matchen igår, wohoo! Så det var kul. Efter den skyndade jag mig hem och duschade, klädde på mig och så, sen vandrade jag bort till Julia. Började laga mat och sen åt vi, bra gott! Sen hamnade vi i fagervik, och många timmar senare åkte jag hem. Man kan ju säga att jag slocknade på en gång, haha.

Ellen ringde imorse och väckte mig, och det var nog bra det. Vaknade upp och var väldigt pigg faktiskt, så det var skönt. Dock har det övergått till en obeskrivlig trötthet nu. Men men. Låg iallafall här och skrattade med Ellen i luren, trevlig morgon. Sen gick jag in och duschade, åt lite frukost, gick ut, intog sänglänge. Och snart ska jag iväg till kansliet för samling. Jag ska till hudik med ulaget och spele litt fotboll. Det låter kul va?

Imorgon börjar skolan, och idag är jag svintrött. Såhär känns det idag.

norrporten

Hallå lördag! Fin dag dehär. Blev väckt av Jens vid halv tolv, var helt slut, men klev upp ändå. Käkade lite frukost, och sedan övningkörde jag till alnön. Jens skulle iväg med några kompisar, och jag och mamma skulle stanna på Sport och funktion. Fick med mig ett par nya handskar hem, så det känns jävligt skönt.

Efter att ha varit där svängde vi förbi ica och så vidare.. Kom hem för en stund sen bara, och ska snart åka iväg igen. Men denna gång för match, ladda! Efter matchen ska jag skynda mig hemåt och duscha och så, sen rör jag mig vidare till Julia. Där vankas det grillning med några tjejer, gottgott. Men nu måste jag kila, hej!


men godnatt


har tråkigt vaa


I'm not the one

Midnight, I'm drunk.

Don't touch, back up. You don't really want to mess with me tonight.
Just stop and take a second. I was fine before you walked into my life.
I'm not here for your entertainment.

little liar

Jahapp, 175e gången jag byter header den här veckan. Men nu får det se ut såhär ett tag, eller så byter jag till en annan imorgon. Man vet ju aldrig.

Efter att ha varit hos Julia och hela den där biten, så åkte jag och Lemons och övningkörde lite. Var lite överallt, men det gick lite bra iallafall. Sen när vi kom hem gjorde vi lite dipp och ställde fram tillsammans med chips. Så längesen jag åt det nu, åh hua. Gott var det iallafall. Slog på en rulle på det också. Strax innan den var slut så vandrade jag bort till Ellen och Jonte och var med dom lite. Sen kom även Berra, Julia och Anny också. Jag låg mest i ett hörn och slöade, och sen åkte jag, Ellen och Berra in på max en snabbis. Och sedan hem igen. Jag är jäkligt trött ikväll, så sängen känns inte helt fel nu alltså.

Imorgon är det träningsmatch mot sund på norrporten, och sedan ska jag umgås med vänner. Blir bra det.

ring ring

Sitter i Julias kök och chilledillar lite, har slingat hennes hår och nu väntar vi med spänning på resultatet. Kan ju lätt se hemskt ut, men stjärnfrisören brukar lyckas ;) Haha..
Vaknade av mig själv vid 10 imorse i panik, jag trodde att jag hade försovit mig. Men insåg att det var en jävligt skön halvtimme kvar innan alarmet skulle ringa. Så då sov jag vidare. När klockan väl ringde var jag helt död, hade kunnat lega kvar där än. Men jag ringde till Jullan och tillslut så fick hon upp mig. Fixade mig lite snabbt och började sen gå till busshållsplatsen.
Kom hem från birsta för nån timme sen. Hade ingen lust att handla nånting, men lite smycken fick jag med mig ändå. Och nu håller vi som sagt på att fixa Julias hår. Mer än så har jag inte att berätta. Ska snart hem till Lemons och sen kanske det blir bio med dom ikväll. Eller så blir det hemmakväll, eller så gör jag något annat. Vi får helt enkelt se. Imorgon vankas det iallafall match mot sund, spännande.

here we are again

Fjärde fotbollsaktiviteten för den här veckan är avklarad, check! Kändes faktiskt bättre idag. Trots jävligt jobbig löpning innan själva fotbollsträningen, så tror jag det börjar ta sig lite. Vi kan iallafall hoppas.

Övningkörde lite efter träningen, och nu börjar det också kännas bättre. Måste bara sätta igång med teorin, v i l l  i n t e... Men snart så. Jag måste helt enkelt om det ska bli något körkort. Iallafall så, när vi kom hem hoppade jag in i duschen, käkade lite lasagne som jag lagade förut. MAGISKT gott kan jag lova, hua, tror det finns lite kocktalanger inom mig ändå. Haha. Sen la jag mig i soffan bara och kollade på tv med mamma. Myspys.

Imorgon ska jag ställa alarmet på halv elva, och jag måste ta mig upp då. Jag och Julia ska in på birsta och kika lite, kanske man ska ta och köpa sig ett par byxor. Ja vi får se helt enkelt. Sen skulle jag hjälpa henne att slinga håret också. Och det är väl i princip min fredag de. Sen blir det återigen mer fotboll, som sagt.


I don't wanna feel you. stay away

Gud vad det kliar i shoppingfingrarna nu, men jag ska låta bli. Det ända som behövs i klädväg just nu är byxor, för överdelar har jag så det räcker och blir över. Ska inte, ska inte, ska inte ska inte..

Hade ställt alarm idag så jag inte skulle sova bort dagen helt och hållet, så jag klev upp vid ett. Såg att solen var framme, så jag gjorde mig lite frukost och gick ut och åt den på altanen. Sen solade jag lite, men gick in när det blev för kallt. Jag ska alldeles snart gå in och göra lite mat åt mig och Lemons. Sen har jag träning.

Imorgon har jag ingenting planerat, så jag tänkte försöka göra lite skolarbete coh sedan får vi se vad som händer. På lördag har vi match, och på kvällen ska jag umgås med Ellen. På söndag åker jag och Madde till hudik med ulaget och spelar match med dom. Sen är lovet slut, för tråkigt alltså.

sweet dreams

Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.

the mess I made

Designen är bytt, och jag tycker att det ser ganska förjävligt ut. Men var så less på gamla och nu fick det bli såhär. Den dagen jag har nya bilder och andra idéer kommer jag byta, men just nu är jag fast. Så kan det gå.

Har inte börjat kollat på grey's än, vart upptagen med annat. Så jag ska väl alldeles snart ta och göra det, och förhoppningsvis blir det inte många timmar till jag är uppe. Och det var det, så hejdå igen.

nothing compares to you

Som jag skrev igår så funkade filmen, och den var bra också. Så fin så, släppte nog nån tår eller två. The Vow, magiskt snygg Channing Tatum är också, oh my god.

När jag stängde av var väl klockan närmare halv 5, oups, tiden gick visst fortare än jag trodde. Och det resulterade i att jag vaknade klockan tre idag. Haha det var den dagen de. Jag klev iallafall upp och vek och hängde upp lite tvätt. Sen åt jag frukost, och sedan la jag mig i soffan och vilade lite. Lemons kom hem och jag gick ut och la mig här. Minns inte vad jag gjorde, men sen började träningen närma sig, så jag gick in och bytte om. Jag och Madde tränade med ulaget idag för att hjälpa dom lite, och det var på grus. Åh hua säger jag bara, men det gick väl bra till och från. Sen glömde mamma att hämta mig, haha tack för den! Men det löste sig ändå.

Efter jag duschade la jag mig i soffan och kikade lite på tv med mamma bara. Och nu är jag här, tänkte se några avsnitt av GA. Sen ska jag försöka att inte sova bort morgondagen. Har träning på kvällen också, som alla andra dagar den här veckan. Har match både lördag och söndag också, trevligt. Vilket liv alltså, fotbollsliv. Men men. Jag väljer ju det själv så.


tidsfördriv

VILKEN VÄN...
*Vem är din allra bästa vän? (Om du måste välja en) - Jag kan inte säga en.
*Vem av dina vänner har du känt längst? - Ellen Källman
*Vem av dina vänner kan du säga allt till? - Jag säger inte allt. Men jag säger det mesta till Jennifer, Julia och Ellen.
*Vem av dina vänner såg du sist? - Bea Larsson
*Vem av dina vänner pratade du med sist? - Ellen på facebook
*Vem av dina vänner saknar du? - Alicia

HAR DU...
*Har du hånglat/strulat med någon av samma kön? - Ja
*Har du gjort något du inte borde ha gjort med någon annan? - Jaaja
*Har du tagit fel på dina känslor för en annan person? - Har jag säkert
*Har du blivit så full att du spytt? - Neje
*Har du festat flera helger i rad? - Joedå
*Har du spenderat mer än 500kr på alkohol på en dag? - Nej
*Har du liftat med någon du inte känner på fyllan? - Nepp

NÄR...
*När kramade du någon senast? - Förut
*När var du kär senast? - Om jag ens var det, så var det längesen
*När pussade du någon senast? - Pussade mamma förut :)
*När hade du ditt första riktiga förhållande? - Har nog inte haft nått.
*När grät du senast? - Till filmen jag såg inatt
*När sa du "jag älskar dig" senast? - Förut idag

Vad är det första du gör när du vaknar? - Kollar klockan.
Vill du ha barn i framtiden? - Ja
Hade du kunnat adoptera bort? - Ja det hade jag säkert. Men det skulle vara för att jag inte kan ta hand om det isåfall, inte för att jag inte hade velat ha barnet.
Har du en blogg? - Nehee?
Isåfall, varför bloggar du? - Det har blivit en vana skulle jag tro. Har ingen anledning, jag bara gör det.
Tycker du att du själv är snygg? - Haha nä
Har du ett rykte efter dig? - Det tror jag inte, inte vad jag vet iallafall
Snusar eller röker du? - Nepp
Ditt humör för tillfället? - Trött, men vill inte sova
Har du piercingar eller tatueringar? - Piercingar, tatueringar kommer senare
Gillar du skolan? - Nej
Vilken är din naturliga hårfärg? - Blond
Vad har du för hårfärg nu? - Brunt
Saknar du någon just nu? - Ja
Liknar du din mamma eller pappa? - Jag tycker pappa. Men många säger mamma. Så jag vet inte.
Hur lång är du? - 176 cm.
Hur var du som barn? - Blyg, gnällig, grinig, fast jävligt glad, slamsig, pratig, lång och stor. Ungefär som nu, haha

nä hejdå nu

Tresekundersuppdateringen........... Filmen funkar. Yippie?

men lägg av

Jag älskar att min säng är nybäddad. Slår fan de mesta det. Skulle kunna ligga här förevigt, iallafall om någon kommer med precis den mat och dricka jag vill ha, om mina vänner kommer hit ibland och har världens jävla party, om jag får spänning, och om jag får internetshoppa och allt blir levererat bredvid sängen. Ja då hurrni, då skulle jag nog kunna ligga här resten av livet. Fast det bästa vore ju kanske om jag bara kunde glida omkring i den här. Åka med den till skolan, fööööör där måste man ju vara blablabla. Till birsta och shoppa lite. Ligga i den på fester och chilla. Ha med den på flygplan när jag reser, för dom stolarna är inte att leka med eller. Den här sängen hade kunnat varit bra till mycket den kan jag lova er.

Haha, skrattar inombords åt mig själv. Klockan är snart tre på natten och här ligger jag och pratar om en säng. Vilket liv. Jag har iallafall sett klart New Year's Eve nu, mycket bra, mycket bra. Och nu ska jag slå på nästa. Är helt inställd på att jag måste se den, så nu ber vi till gudarna att det är bra kvalle och allt dedär. Den är ny så man vet ju aldrig vad som händer. Fast å andra sidan så hoppas jag att det inte funkar, för då får jag sovelisovaaa.

Kom precis fram till att jag inte borde nattblogga, allt blir så konstigt då. Så hejdå

grow up

Trots att jag knappt äter godis, förutom choklad då. Så vill jag ha mitt påskägg som jag fick av mormor i helgen. Inte för att jag är särskilt hungrig, jag vill bara ha. Också vill jag hitta ny fin musik, men det gör jag inte. Jag lyssnar på samma gamla låtar om och om igen, dom är lika uttjatade som igår och alla andra dagar innan dess. Så nu kan väl nån människa bara börja producera fina magiska låtar, till mig, det hade varit bra det. Då hade inte mina kvällar, som denna, varit lika meningslösa. Men till helgen, då vill jag göra nått som inte är meningslöst och tråkigt. Jag ska nog höra med mina vänner om dom vill joina mig. Och annars, jag har inge mer onödigt jag vill säga tror ja. Förutom att jag längtar tills jag fyller 18. Det kommer nog bli en fantastisk dag. Det spelar ingen roll om jag kommer sitta hemma och ruttna. Det spelar ingen roll om vi har grislöpträning med laget. Det spelar ingen roll vad som händer. För jag har längtat till den här dagen sen jag var 14, och nu är det så nära.

Men nu tänker jag inte fortsätta tjata. Så heidoo

fribiljett mot himlen

Min kropp smärtar. Ett löpningspass senare och jag sitter nerbäddad i sängen med onepiecen på. Så otroligt, otroligt skönt just nu. Löpningen gick dålig och jag hatar verkligen att springa, men nu är det gjort. Och förhoppningsvis känns det bättre och bättre för varje gång, det är väl så det går till.

När jag kom hem var hela huset fullt av Jens släkt och kompisar, vissa på in och andra påväg ut. Halvkramades med Lemons och hoppade sen in i duschen. Tänk dig en varm skön dusch, efter ett kallt jobbigt utepass. Heaven! När jag dragit på mig heldräkten tog jag mig lite fika innan jag gick över hit.

Jag och Johan åkte ju som sagt in till birsta förut också. Köpte en present till Jens, som ha förövrigt tyckte om! Och på hemvägen köpte vi med oss mat och åt i bilen. Trevligt, trevligt. Och detta är hur min dag har sett ut hittills. Kan inte tänka mig att det blir något mer, lite grey's påre här så! Imorgon vankas nästa träning, vi målisar ska dock hjälpa ulaget. På grus, mums! Så, så får det bli.

i'm not gonna miss you

Färgning av hår och ansiktsmask är nu avklarat. Nu ska jag bara in och borsta håret osv innan jag åker in på birsta en snabbis. Jag har ingenting att skriva egentligen, så jag vet inte varför jag ens uppdaterar. Ganska onödigt, men men. Det får tiden att gå iallafall.

Jag gruvar mig för träningen, och det är så tråkigt att lovet bara rinner förbi. Visst, det är bara tisdag än. Men snart är det sen söndagskväll och jag är less för att skolan börjar igen. Dock är ju nästa lov sommarlov, så det är ju bra. Men tiden får gärna gå jävligt snabbt. Vill ha måndag och mina betyg. Vill ha tisdag och min 18årsdag. Vill ha gatufesten och alla sena sommarkvällar. Åh..... Nu måste jag gå.

our july

"I've been broken, but still I can't explain."

ful

Bea kom till mig igårkväll, vi slog på några filmer och bara var. Skönt. Sen somnade vi, och inatt vaknade jag helt andfådd för att jag hade haft en mardröm, hatar sånt. När jag väl hade somnat om så drömde jag bara en massa mer konstigt. Ímorse när jag vaknade var Bea spårlöst borta, hur kunde jag inte vakna när hon gick? Det är dagens gåta de. Men men, jag klev iallafall upp och åt lite frukost. Sen började jag städa här ute, och nu ser det lika mysigt ut igen. Bland det bästa som finns är städat rum, och nybäddat, som nu. Himmelskt! Har hängt in alla kläder som låg på golvet, vilket var i princip allt jag ägde. Nä, men nästan. Har dammat och dammsugit. Slagit på tvätt och bytt sängkläder. Så fint så. Nu tänkte jag gå in och färga håret, slänga på en ansiktsmask och kika lite på tv kanske. Jag och Johan ska in på birsta vid 4 och handla en present till Jens, han fyller 40 idag, så jag måste snabba på lite om tidsplanen ska hålla.

Annars då? Ikväll har jag löpning med laget, fyfyfyyfyfyfyfyy. Hatar att springa. Men nu ska jag gå inåt.


Haha hejdååå


out of the dark

Är trött, för trött. Har huvudvärk också. Myspys. Alarmet ringde iallafall vid elva imorse, så det var bara att kliva upp och börja packa. Strax innan tolv kom Anna och hämtade upp mig, och sedan en liten samling vid ncc innan vi åkte vidare till Sollefteå. Vi hade träningsmatch mot Remsle, som slutade 3-3. Ganska tråkigt då vi skulle ha vunnit, men men! Så kan det gå. Jag stog inte idag, så jag duschade när jag om hem istället. Bilresan var tråkig och det var så jäkla skönt att komma hem igen, åt sallad och la mig sedan här ute.

Ikväll tror jag att Bea och Nellie ska komma, spelkväll eller något liknande. Vi får väl se vad som händer. Men nu ska jag sukta efter kläder, pusshey

please

Det bästa du kan göra är att gå.

spread a little light

Nä nu hurrni, nu ska jag alldeles snart stänga ner och inta sovposition. Det kommer bli himmelskt. 

Jag har umgåtts med Nellie i några timmar, hon gick för en stund sen. Bea skulle egentligen också komma, men hon fick lite förhinder. Så jag och Nellie kikade på nån film och så bara. Imorgon vankas det träningsmatch, och den är borta så jag kommer inte vara hemma på flera timmar. Och så kommer min måndag att se ut. Hörde att det skulle bli lite spelkväll här imorgonkväll också. Trevligt, trevligt.

Godnatt bloggvänner

dags att sova kanske?

Vem var den senaste du pussade? - Filip
Vad har du för bhstorlek ? - Vad har du?
Trivs du med det? - Jaja
Gillar du nån nu? - Nepp
Vad gjorde du inatt ? - Kollade på film, och sen sov ja som en gud.
Och i förrigår natt? - Deru
Vad gör du innan du ska sova ? - Ganska olika de. Sitter vid datorn oftast.
Kan du prata med din mamma om allt? - Ja, men jag gör det inte
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Hade jag nog.
Har du varit gravid? - Njet
Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dej? - Ja
Choklad eller glass? - Beror på vad jag är sugen på.
Push-up eller T-shirtbh? - Tshirt
Stövlar eller sneakers? - Sneakers
Kjol/klänning eller jeans? - Jeans

Har du nånsin varit kär? - Jag vet inte. Tror faktiskt inte det.
Tror du på kärlek? - Japp
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Joedå
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Inte vad jag vet, så nej, tror inte det
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nepp
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Ne
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nejdå
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej, inte kärlek

Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? -
Jag smiter aldriig ut, så nej
Har du nånsin gjort något du ångrar? - Självklart
Har du nånsin varit med i en olycka? - En liten en i Thailand
Har du nånsin ätit en hel tårta? - Äter inte tårta, så ne
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Inte riktigt, bara lite ;)
Har du nånsin gått på bio ensam? - Haha ne
Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? Ja
Har du nånsin tyckt att världen suger? - Självklart

Namn? - Sara
Vart bor du? - I sörberge
Hur många barn vill du ha? - Två
Vill du gifta dig? - Jadå
Skulle du vilja vara längre? -
Aldrig
Skulle du vilja kyssas nu? - Varför inte.
Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej

Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja
Kan du va på en fest utan att dricka?- Jajemen
Kan dina vänner lita på dig? - Japp!
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Det har jag redan
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Förmodligen

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? -
Ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Japp
Har du syskon? - Ja, ett
Har dina föräldrar ljugit för dig? - Har dom säkert gjort
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Ja
Har du pussat någon som är tre år äldre? - Ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? - Ja
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nepp

Vem pratade du senast i telefon med? - Minns inte
Vem vill du prata med? - Ingen
Vem sov du senast med av det motsatta könet? - Filip
Vem vet allt om dig? Ingen vet allt elle
Vem hatar du mest? - Vet inte
Vem kramade du senast? - Mamma tror ja

all that I say, you always say more

I see his eyes, the same old eyes. It's not the same when I now look and speak to him. It's like we've locked us up, and thrown away the key. Why do we always fight?

He breaks me down and make our feelings die. But his smile. Oh, the same old smile.

a place only you can go

Älskar att jag inte behöver vara less för att det är måndag imorgon. Fan-tas-tiskt.

Men jag kan väl inte påstå att dagen har varit speciellt rolig. Johan plockade upp mig förut idag och vi for vidare hit till mamma. Käkade mat, som förövrigt var svingod. Sen åkte jag och mamma och övningkörde, första gången på motorvägen också, så det var ju bra. Nu måste jag bara våga mig in mot stan, hua vill inte, hur ska de gå..

Nu sitter jag ute i stugan och har inte städat nånting, det som var min plan dag. MEN, det får jag göra imorgon om jag hinner. Vi har träningsmatch i sollefteå och jag lär vara borta den största delen av dagen. Men lite städning ska man väl kunna klämma in. Vi får se helt enkelt.


påskmiddag










how to love

Med tanke på min sena natt så tog jag en härlig sovmorgon, till två för att vara precis. Slog på en film igår, såg i 20 minuter tills jag insåg att jag hade sett den. Så då slog jag på nästa. Jag fick kämpa mig igenom den för att jag var så trött, men det gick.

Idag kommer Lemons hem och jag ska dit senare. Måste bara på nått sätt få dit alla mina grejor, så tänkte ringa moder jord senare och be henne hämta mig. Sen ska jag inte göra något mer. Måste städa ute i stugan iallafall, det har sett ut som ett bombnedslag sen jag kom hem från Thailand, vilket var ett tag sen nu. Så det är dagens plan, men först: Äta med papi.

Your lips, my biggest weakness.


myspys

Efter påskmiddagen hos farmor så kom Ellen och Jonte och hämtade mig här hos pappa. Vi for ner till Bea där det vankades lördagsmys med tjejer. Har haft några trevliga timmar med dom, och för cirkus en timme sen åkte vi hem. Jag är skittrött och ska slå på en film. Jag har laddat hem flera stycken och nu är det enda problemet vilken jag ska välja, så vi får väl se. Hur som helst lär jag ju somna.

Imorgon ska jag inte göra ett skit, bara ta det lugnt och vila mig lite. Det låter som en jäkligt bra plan de. Älskar att det är lov också, hihi.


all alone

Jag har kikat på ett till avsnitt av GA, förvånad va? Sen har jag bara kollat runt på internet, och skrivit några rader på evernote. Pappa kom in och påminde mig om att vi ska till farmor på påskmiddag, så jag måste hoppa in i duschen.  Helst för en kvart sen. Men orken sviker, så jag ligger fortfarande i sängen och myser. Jag är så trött.

Be mig inte komma närmare igen. För det spelar ingen
roll hur mycket jag försöker säga nej, det går ändå inte.

the party song

Hej bloggen.  Älskar att det är bara lördag, för det känns som att det är söndag. Dock hade en söndag inte gjort så mycket, det är ju trots allt lov. Men ändå.

Det blev ändrade planer igår, vi gick till Jonte istället för att åka till Anny. Så jag och Julia gick bort efter att jag hade fixat mig. Ellen och Anny var redan där, sen kom Alicia också. Mycket folk, och trevligt var det också. Sen gick alla bort på parken och vi tjejer var kvar, då kom Beus dit också. Dansade och fulade oss, sen bestämde vi att vi också ville på parken. Så så fick det bli. Var där till strax efter ett, sen lunkade jag och Julia och skulle hämta saker hos Jonte. Väl där blev det att vi blev kvar, så inatt fick det bli soffhäng. Har vaknat 23255 gånger hela morgonen, och sen gick det icke att sova mer. Så då blev det ännu mer soffhäng och sedan gick vi tjejer och åt på cosmos.

Jag kom hem för en stund, och nu har jag intagit sängläge. Bra skönt må ja säga. Här lär man ju ligga hela dagen, tror jag ska hänga med Källman ikväll, så vi får väl se hur det blir. Nu ska jag göra nått annat, lite GA kanske?


smile

Jag som tänkte lägga upp fler bilder från Thailand, men icke, det går inte. Så jag får väl fördriva tiden på annat sätt då, jag har precis målat naglarna iallafall. Så kul har jag.

Ikväll ska jag, Julia, Ellen och Alicia tror jag, till Anny. Jag tror vi skulle grilla och så, så det blir nog riktigt roligt de. Som jag har fattat det så är det bra väder också? Jag har ingen aning, jag har inte kollat ut genom fönstret en enda gång idag.

Jag orkar inte fixa mig än, så jag hoppar in i duschen osv senare. Sen vill jag gå till mamma och hämta lite saker också, men det får vi se om jag orkar.

sänghäng hela dan, varje dag

Hur skönt var det inte med sovmorgon idag då? Jävligt skönt. Och jag ligger i sängen än, och känner jag mig själv rätt så kommer jag ligga här i flera timmar innan jag hoppar i duschen. Ikväll ska jag umgås med Ellen, Julia, Anny och Alicia, trevligt trevligt! Innan dess ska jag inte göra ett skit, och det känns så skönt så. Jag och pappa ska äta god mat och sedan blir det endast sänghäng. Mumma.

sloan

Klockan är två och jag ska alldeles snart stänga av och sova. Min kväll har bestått av dålig träning, och sedan bra grey's amatomy. Så kan det gå. Imorgon ska jag sova ut och inte en enda människa ska få förstöra det, sen får vi se vad som händer under dagen. Ryktates om nått trevligt med Ellen och Alicia, vi får se helt enkelt. Nu: Godnatt

maybe, i'll see you again

Du log mot mig en sista gång. Du var så lugn, som om du redan gett dig av.
Du såg på mig att jag var rädd. Men hur kan man nånsin va beredd?


innan allting tar slut

Jag ligger och kikar på GA i mörkret, träningen gick skit och jag vill aldrig gå och lägga mig. Som det känns nu så vill jag vara vaken resten av lovet, vill inte slösa på ledigheten. Men om några timmar kommer jag vilja sova, då kommer jag vilja sova exakt varje sekund, för att sova är fan det bästa som finns, iallafall nästan. Efter första avsnittet på säsong sju, så ska jag slå på det sista one tree hill avsnittet någonsin. Känns tråkigt, älskade oth. Huhu.


happy

Säsong 6 är avslutad och några tårar har jag nog släppt, och ikväll fortsätter jag med sjuan. Spännande. Jag ska snart börja byta om för träning, suget har inte kommit än och jag är skittrött, så hur ska detta gå? Men men. En och en halv timme går fort, och snart ligger jag här igen. Imorgon vankas det nog lite umgänge av vänner och på lördag blir det Elinmys. Ska bli skönt att inte känna skolångesten på söndag, så fantastiskt jävla skönt. Kan.inte.sluta.älska.lov.

no place

Ligger i min jävligt sköna säng och äter klubba. Kom hem från skolan för en stund sen. Jag hade helt glömt bort att vi hade föreläsning idag, så vi hade bara en lektion och sedan fick vi gå hem. Kunggggg va.a.a.a. Och nu har jag tagit lov också, maaagiskt. Så jävla, jävla skönt. Ler bara jag tänker påre.

Nu tänkte jag slå på GA, sen käka lite middag, och till sist åker jag och tränar. Är inge sugen alls, så jag hoppas det går bra ändå. För nu går det bara halvbra, om ens det, och det är väldigt frusterande ska ni veta. Men det blir nog bra, man får tänka så antar ja.


999 saker jag aldrig skulle göra

Här ligger jag och chilledillar. Jag har duschat men jag orkar inte blåsa håret, så idag får det bli en självtorkad frisyr. Tänkte kleta på lite smink och klä på mig, och sedan är det bara att börja promenera till skolan. Har några lektioner och sedar tar jag lov, som jag har längtat.


Me.

This girl, she is supposed to be happy. So, it's over now.
So over.


hehe

Vilken fin ledig dag. Jag mötte upp Jennifer på bussen, sen vandrade vi upp till bion. Som förövrigt var skitbra, typ överdrivet bra. Popcornen smakade bra också. Sen kom Bettan och hämtade oss, åkte förbi på några ställen och sedan for vi hemåt igen. Ikväll har jag bestämt mig, och jag skiter i att ni inte fattar nånting om vad jag pratar om nu.

Sängen är iallafall magisk ikväll. Är svintrött och nu känns det så jäkla skönt att äntligen få ligga här. Jag tänkte slå på ett avsnitt av grey's innan jag slår igen för ikväll. Imorgon väntas veckans skönaste sovmorgon, och sen på kvällen har jag träning. Och så kommer min torsdag att se ut, lovet börjar imorgon också. Åh, nu är allt så bra.

moon and moon

Guuuuud vad trött jag är. Skulle jag lägga mig ner nu skulle jag somna på några sekunder, om det ändå vore så om kvällarna, det hade varit nått de. Idag känns det som att vi har haft genomgång på alla lektioner, om det var så minns jag inte ens, men det kan nog vara så. Jag började iallafall dagen med nationella i speaking, och det gick väl bra. Jag pratade inte svenska iallafall som jag gjorde förre året, haha oupsi. Sen har dagen som sagt bestått av tråkiga lektioner.

Om en halvtimme ska jag gå ner till bussen, jag ska in till stan och gå på bio med Jennifer. Dock är mitt busskort borta, la det och några andra kort nånstans innan vi åkte till Thailand, och nu hittar jag dom inte. Bra gömställe må ja säga, alldeles för bra. Men det ska iallafall blir trevligt.

nu vet ni det.

Jag tror inte att jag nånsin har sett så mycket folk i eon, fullsatt. Timrå tog även hem matchen, så viktigt. Så nu känns det bra, trots att jag inte är speciellt insatt längre. Men jag minns när jag och Julia Söderberg hade årskort, var på nästan varenda match och brukade stå i klacken. Vi samlade till och med på hockeykort, haha. Men jag är iallafall glad över att dom har ännu ett år i elitserien, annars hade det blivit tråkigt vaa.

Jag fick iallafall åka med Jeffe och Elin hem, så det var skönt. Det har blivit så kallt nu, vad hände liksom? Jag som trodde att våren typ var här? Men då trillar det ner lite snö då och då, också kyla på det. Nä, alldeles för dåligt må ja säga. Jag som längtar efter sommarlov, ledighet, fina varma solnedgångar, kvällsmys med kompisar ute, grillning på altanen, sena nätter i shorts och linne. Men det känns långt bort nu, tråkigt.

Imorgon börjar jag egentligen halv elva, men jag har nationella test i engelska klockan tio, så det är bara att slå på engelskaknappen och prata som vi gjorde den där sena kvällen i thailand, det var engelska på hög nivå de ska ni veta!


nej, det blir inte bättre än såhär

Nu är vi vakna men vi känner inte igen oss.
Vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer,
och som aldrig kommer att hända.
Det är bara en vag känsla av att någonting gått förlorat,
att vi slösat vår bästa tid på missunnsamhet.
Längre har vi inte kommit.

en sista gång

Jag vet att min blogg är helt otroligt tråkig nuförtiden. Jag lägger inte ens in bilder längre. Men jag skyller på att kameran ligger och skräpar hos mamma, och att jag inte har någon ork till att gå och hämta den. Så kan det gå, helt enkelt. Men när jag väl har den i mina händer, så ska jag som sagt försöka ta den med mig.

Ikväll har jag haft träning, och jag har ont i hela kroppen. Men det rullade på iallfall. Imorgon slutar jag vid 4, och klockan 5 börjar jag jobba. Så jag ska nog chilla lite på skolan innan jag vandrar bort. Får inte glömma jobbtröjan. Får.inte.glömma.jobbtröjan.Får.inte.glömma.jobbtröjan.Får.inte.glömma.jobbtröjan. För DET min vänner, det skulle vara skitjobbigt att behöva gå hem och hämta den. Nä, det vägrar jag göra. Får..inte..glömma..jobbtröjan.. Bara för det så kommer jag glömma den, såklart.

Nu ska jag sova, och det ska bli så fantastiskt skönt. God natt.


Why?

I return to you like I always do.

julle_94

Ligger och myser med Jullan, knäpper fula kort och skrattar åt livet. Skolan tog typ aldrig slut, så när den väl gjorde det så tog jag och Julia en en snabb promenad hemåt. Jag käkade middag och sen kom hon hit. Funderar på att gå en sväng på ica, och sen ikväll har jag målvaktsträning. Och det var väl de.




Pusspuss

shepard

Grey's är för bra och tiden rinner iväg. Men jag tänker att jag fick så mycket sömn inatt, att lite mindre timmar sömn den här natten inte gör nått. Jag kan ju iallafall hoppas på det. Jag är helt klart inne i min GA period igen, känns ganska jobbigt ändå. Sena nätter och tårar, hua.


...

So done with wishing you were still here.

nikon

Att sömn gör att dagarna går så snabbt ibland. Jag hade ställt alarmet på elva imorse för att inte sova bort dagen, men jag råkade snooza lite.. Också fick jag sms av tränaren att matchen idag blev inställd, så då kunde jag ju lika gärna sova lite till. Haha ja eller hur, jag vaknade 15:27 för att vara exakt, oups.. Blev less för att min plan om att inte ens sova till typ halv två, hade skitit sig för längesen. Men sen insåg jag varför detta hände. Jag som vet hur jag blir om jag inte får sova som man brukar göra och så vidare, så jag skyller allt på fredagsnatten, helt klart. Det är inte alls konstigt att jag sov till halv fyra idag.

För att göra allting lite roligare så ska jag försöka börja ha med mig systemen mer. Eller mer, i huvudtaget borde jag nog säga. För den brukar för det mesta ligga och ruttna i princip. Så ja, det ska jag försöka med. OCH det va det. Hejdå


RSS 2.0