-

Hej hopp idag är en bra dag! Vet ej varför men så är det :) Jag började dagen huur trött som helst och med världens jäkla träningsvärk. Så man kan väl säga att det var en kamp att kliva ur sängen. Men på något sätt gick det och efter lite plock så for jag på den där extralektionen jag skrev om igår. Och hör och häpna, jag fattade nästan allt vi gick igenom idag!! Helt otroligt! Kanske finns det hopp för mig också :)))

Iaf så. Efter det där åkte jag hem och plockade upp pappa för att fortsätta dagen på Birsta i några timmar. Sen har jag hälsat på Lemons, kikat på idol med mamsen, klätt ut mig till en spanjorska (?!) och kommit fram till att jag ej ska klippa av mig allt hår. Jani hurrni, det var det.

Imorgon blir ska jag följa med Bea och hämta nått skrivbord hos våran fd medialärare, ska bli väldans kul att träffa henne igen! Sen for jag se vart dagen tar mig. Helgen är fullbokad och jag är laddad, tror jag. Men men, natti natti

3/3

Det har blivit lite av en vana att lägga sig sent nuförtiden nu när man inte jobbar, inte bra inte bra. Men jag är ju tv-nörd så jag skyller på alla program jag ser haha.. 

Igår var det dags för att träna med tjejern igen. Sen hade jag korpmatch och idag känns det kan jag lova. Idag var det dessutom dags för träning nr 2. Har varit helt slut sen jag kom hem och nu ömmar det verkligen överallt. Kan bli spännande att se hur lätt det blir att kliva upp ur sängen imorgon :') 

Innan träningen hade jag mattelektion, så jag blev upphämtad av Anny och sen var det bara att sätta igång att räkna! Haha min hjärna och matematik verkar inte vara något som samarbetar så bra, så jag har redan blivit inkallad på extralektion imorgon hahah.. Men det har ju bara gått 2 lektioner så snart kanske jag börjat fatta nånting. Dock märks det att jag är lite ur balans bär det gäller den där jäkla matten. Läraren frågade vad 3 delat på 3 var, och jag svarade 0 hur självsäkert som helst, "Nej det är 1 Sara" säger han då och flinar. Hahaha orkar inte med mig själv... Så imorgon blir det extra matte innan jag åker hemåt och plockar upp pappsen för en tur på Birsta. Jag och Anny kom iallafall fram till idag att om vi klarar nationella provet i december så ska vi ut och fira, så nu är det bara att köra på!

Efter dagens lektion åkte vi in en snabbis på akademibokhandeln för att köpa en massa skolmaterial. Så nu har jag nog allt jag behöver för att kunna hålla ordning på alla mina grejer. 
Nu måste ja sova så jag kommer upp imorgon, natti natti! /Mattegeniet

Hola

Känns som att jag är lite på g. När man nästan bara är hemma så blir man ganska less på att vara det. Längtar tills jag kanske kommer på vad jag vill göra så jag kan testa iallafall. Känner mig ett steg närmare nu iallafall då jag tagit tag i matten som måste fixas. Är även jävligt taggad på bootcamp med Moster och ett förhoppningsvis nyttigare liv. Jag verkar vara på gång med att testa med fotbollen igen också. Men jag borde inte säga för mycket, jag ska känna efter till att börja med. 

Idag har jag haft en jävligt skönt sovmorgon, käkat med Jennifer och Johan och hängt med dom resten av dagen. I veckan blir det korpfotboll, träningscomeback med tjejerna, och käk med damerna på monteringen på fredag. Det är vad jag vet iallafall, sen får jag se :)

Nu bör jag sova. Bjuder på en bild från slutet av dom läskiga hängbroarna, natti!

Friday

Hejhejhejs. Äntligen fredag brukar jag ju säga, och i vanliga fall brukar jag väl hitta på något att göra men idag orkar jag verkligen inte. Så för mig blir det hemmakväll och en film kanske.

I veckan har jag bland annat rensat och städat hela rummet, garderoberna och badrummet. Alltid så jäkla skönt när man tar tag i såna saker. Annars har jag varit lite med Bea, spelat lite fotboll, ansökt om att plugga upp min matte på komvux, och redan idag började jag. Det går snabbt i svängarna! Jag ansökte om distans men det tyckte dom var för svårt, så idag var jag på ett litet möte och det slutade med att jag var med på dagens lektion och kommer fortsätta gå på dom också. Och jäklar va lättad jag blev när det visade sig att Anny också skulle plugga där. Så nu har jag en kompis där också, yes yes yes! 

Efter lektionen åkte jag till Moster och umgicks med henne och Tilda i några timmar. Hon berättade att hon anmält sig till ett bootcamp och jag blev så sugen att jag anmälde mig också. Kommer bli svinkul att göra det här tillsammans! 

Nu: sänghäng och leta film.

Tisdag

Sjätte och sista veckan på HL, vad händer sen då? Vet ej men det löser sig :)

I fredags var jag och käkade med Lemons, Malin och Anders i stan. Efter det hyrde vi film och skulle mysa ner oss i soffan när åskovädret slog till. Huset var kolsvart och utanför blixtrade det för fullt och jag var livrädd. Som tur lugnade det ner sig och jag somnade sen till filmen, innan mamma till och ned, haha skräll!

I lördags blev det så att jag följde med Lemons ner på fagerviksfältet och Miss Li ändå. Varken såg eller hörde något av henne dock men det var säkert bra. Jag var lite överallt och hade det jäkligt trevligt iallafall. 

Annars har jag varit runt i Birsta med pappa en sväng, hälsat på Jullan, och jobbat bara typ. Idag var det äntligen tatueringsdags och nu sitter min fina vinge på plats wohoo! Så min dag har varit väldans bra. Den förstördes dock lite när jag insåg att jag tappat en femhundring -.- Tänk va roliga saker jsg hade kunnat köpt för den.. Men men, what to do.

Torsdag

Ja ni hurrni, här har det varit dött i snart en hel vecka. Men men så fick det bli helt enkelt :)

I fredags jobbade jag bara några timmar innan jag blev skjutsad till tågstationen för att möts upp Svea. Sen åkte vi buss till hudik och sedan tåg till Uppsala. Väl där letade vi reda på våran buss mot Östhammar och till sist väntade cirkus en timme på den innan vi äntligen mötte upp Johanna! Jag och Svea har ju redan hunnit träffas en gång, så det var jäkligt roligt för oss båda att få träffa Johanna som vi inte sett på flera månader, så det var hur kul som helst! :)
För att berätta om helgen lite kort så blev det middag med Johannas snälla låtaaspappa som hade lagat en magisk middag åt oss. Annars så åkte vi mycket buss, skrattade ihjäl oss, drack vin och drinkar och shots och bankkontot grinade blod. Men så himla värt!! Älskar mina fina afrikakompisar och jag är så förbannat glad att jag har träffat dessa människor! På söndag gick tåget hemåt och nu har jag varit hemma några dagar och fått ladda batterierna. 

Har sovit hela veckan efter jobbet och inte gjort något alls typ. Haft två korpmatcher och haft grillmys hos mamma bara. Imorgon är det äntligen helg igen och jag ska ta det hur lugnt som helst. Så det är väl så det ligger till :)

RSS 2.0