2011, i love u

Känns lite sorgligt att 2011 är över om mindre än 24 timmar, detta är ju mitt bästa år någonsin. Vad händer näst tro? Detta år har varit det roligaste året jag någonsin haft, det mest spänningsfulla och jag har aldrig mått såhär jävla bra. Jag tackar för mig, så ses vi nästa år.

Januari.
Var med en person som jag smsade en del med för första gången och nån gång till efter det. Var förvirriad men glad. Var på min kusins ettårs kalas, och den dagen blev jag även ovän med en bra kompis. Min älskade onepiece anlände och jag spendera måånga dagar i den.

Februari.
Knäppte mycket egobilder som alla andra månader. Var med Ellen och hängde i min onepiece, den enda kärleken här i livet! Jag hade cup och gjorde illa min armbåge för nästan första gången. Var fortfarande förvirrad. Var arg på min gamle vän. Knäppte fina bilder på Jennifer. Var på min första lagfest med damerna. Planerade Thailandsresan med tjejerna och väldigt förväntansfull och taggad. Jennifer fyllde 17 och Ellen bjöd på födelesdagsfika på skolan.

Mars.
Började riva ner alla grejor på mitt rum. Firade Jennifers födelsedag på biteline och sedan hemma hos mig, som sedan avslutades med mysigheter för oss alla. Var med Moa när hon var hemma. Var på sjukhuset och fick fina nyheter. Målade om mitt rum hos pappa. Hade lov. Började jobba på ATIS. Smsade fortfarande mycket med Herr mys. Var glad över att jag hade så fina vänner. Gick på skolan i en sovtröja, hhaha. Fick mitt nionde och tionde par converse. Började räkna ner till Grekland. Åkte till vemdalen med skolan och hade en utav mina roligaste dagar någonsin.

April.
Gjorde listor på bloggen och la in mycket bilder. Slingade mitt hår och det slutade i katastrof, resulterade i att jag med mössa på skolan rätt länge. Var i stan med skolan och hade det mysigt med Jennifer och Ellen. Saknade min gamla vän. Hade cup och var på giffarna med laget. Pappa bytte golv i mitt rum och jag blev mycket nöjd. Var nervös då jag skulle på middag hos S. Gick på bio med Julia och Ellen och hade kult i staden. Solade på balkongen och längtade efter Grekland. Färgade håret fyra gånger. Lärde mig göra fiskbensflätor. Firade sista april med tjejorna.

Maj.
Var less. Var på sjukhuset. Var på biteline med Ulaget. Gjorde illa axeln. Packade Greklandsväskan och spenderade en dag hos Ellen med henne, Jennifer och Alicia. Agerade frisör och klippte Jennifers hår. Åkte till Kreta och hade en väldigt skön vecka med Lemons och en Johan, blev brun också. Mormor fylllde 60 och hon hade fest.

Juni.
Spelade fotboll och älskade det massor. Var på Alicias hejdå/födelsedagsmiddag och hade svinroligt. Myste. Sa hejdå till Alicia som åkte till norge.. Solade. Såg framemot resten av året. Gick ur ettan och den dagen är en utav dom roligaste på hela sommaren. Fyllde 17. Fick mitt älsklingsobjektiv. Sov hos Jennifer massor. Var hos Bea och hade skitkul. Åkte på kryssning med Jullen. Höll nollan mina första seriematcher med damerna och var mer än nöjd. Firade midsommar. Köpte grejor till rummet.

Juli.
Var på party och underliga grejor hände senare under natten. Var på biteline med laget. Hade tredagars på gatufesten, där jag också hade väldigt roligt. Fick halsfluss igen och mådde hur dåligt som helst. Var på furuvik med Lemons. Fotograferade ett bröllop. Saknade Alicia. Var less på en och samma person som vanligt. Lemons började bygga på min stuga. Mitt rum blev typ klart. Började sommarjobba. Var hos Madde på roligheter. Träffade herr mys igen.

Augusti.
Hade jävligt trevligt på drakbåtsfestivalen med Ellen, dock konstig kväll och natt. Alicia kom hem och jag var glad. Jobbade klart på HL. Var hos Agnes med massa tjejer och hade skitkul. Var på krogen för första gången. Skolan böörjade. Träffade herr hemlig. Var på kräftskiva hos Lisa och hade svinroligt.

September.
Jag och tjejerna bokade thailandsresan, och strax efter var den betalad. Var hos Madde, och den kvällen slutade i kaos. Umgicks med Julia och träffade herr hemlig igen. Längtade efter Thailand. Vann serien och var hur glad som helst! Var på party och hade kult. Började flytta in i stugan.

Oktober.
Var på en väldigt trevlig trerättersmiddag med laget, fick mitt ett diplom också. Sov i stugan för första gången. Tappade min iPhone i asfalten och skärmen sprack i alla delar den kunde. Åkte till stockholm med Jennifer, Alicia och Lisa och såg Lasse W första gången live, hade skitkul! Träffade herr hemlig igen. Jag och en kompis kom in i en dålig period.

November.
Åkte till stockholm med Jennifer och såg Rihanna i globen, två av årets bästa dagar som jag fick tillbringa med min bästa vän, kunde inte bli bättre. Umgicks med vänner och hade kul. Träffade herr mys igen efter några månaders tystnad mellan oss. Fick min efterlängtade dubbelsäng hos pappa. Jobbade på som vanligt. Var ute på tranviken hos Jeffe med tjejer och hade skitkul, natten blev konstig. Var less på mig själv. Längtade till Thailand. Var less på skolan, riktigt less.

December. 
Hade kul med med vänner och var uppe sent. Bakade macarones med Bea och det gick skit. Kämpade i skolan. Gjorde illa armbågen igen och den är fortfarande inte bra. Var på 20års fest och hade skitkul. Var på Beas födelsedagsmiddag och hade trevligt. Firade jul och fick fina julklappar.
Nu idag, sista dagen på året. Så sitter jag ute i min stuga och ska snart gå in och duscha, sen fixa mig för kvällens roligheter. Jag mår skitbra, längtar fortfarande till Thailand och hoppas på att nästa år blir minst lika bra som detta.


.

Endas en minut återstår tills klockan slår halv sju, halv jävla sju på morgonen och jag är fortfarande vaken. För dåligt må ja säga! Så därför tänkte jag ta mig en redig sovmorgon imorgon innan jag gör mig i ordning. Så jävlar den som väcker mig.....

Annars så tror jag morgondagen blir bra, gott käk med ruliga vänner och resten är en gåta. Kan bli katastrof, kan bli grymt. Ingen som vet, så det får vi helt enkelt märka. Maten blir iallafall bra, hoppas ja. Men nu tänkte jag faktiskt försöka få måånga timmars sömn, så ses vi "imorgon" kanske. Nästan gott nytt år barn!


ps.


I can't waste more time with this shit.

in my heart

Bra dag, bättre än igår.

Klockan är snart ett och jag mår fantastiskt. Jag väntar på att två avsnitt av grey's ska laddas klart så jag kan fortsätta se, på nått vis hade jag lyckats glömma dessa precis när man inte vill sluta kolla. Så dumt, så dumt.. Jag har iallafall haft en bra kväll, eller en bra dag i huvudtaget. Jag åt en väldigt god sallad till lunch, lämnat tillbaka ena delen av den egentliga nyårsoutfiten, suttit på mammas jobb och kollat på greys. Jag har också övningskört för nästan första gången, och det gick ju riktigt bra det. Sen har jag jobbat på ishallen och fryst ihjäl, timrå förlorade också, sopor. Sen åkte jag hem med Alicia hem till mig och myste på, har kikat på ännu mer G A och haft väldigt trevligt. Hon gick hem för en stund sen och här ligger jag, lyssnar på grym musik och njuter av mitt liv. Säger en än gång att jag har ett grymt liv med jävligt bra människor omkring mig. Imorgon är det sista dagen på detta år, som också har varit mitt bästa på 17 år. Ska nog lägga in en liten resumé eller vad man kallar det för, och njuta lite extra, låter ju bra det. Lika bra man sätter igång med det då.

rut

Hejhej. Skriver lite snabbt innan jag åker vidare. Mamma kom och hämtade mig vid tolv idag, åkte och lämnade tillbaka en sak och for sen och handlade lite grejor till imorgon och lunch. Sen for vi till hennes jobb och käkade lunch, efter det satt jag och kollade på grey's. Kom hem för nån timme sen, och ska snart iväg igen för jobb. Men först ska ja övningköra lite, så hejdå!

brownie

Gokväll. Har precis tvättat bort min ansiktsmask och innan de kom jag ur duschen. Träningsmatchen slutade 1-1 och jag är väl halvnöjd. Fick rädda en straff iallafall. Ska äta lite kvällsfika innan jag lägger mig och kikar på grey's. Imorgon ska jag sova ut och ta det lugnt. Efter mammas jobb så ska jag in och lämna tillbaka en sak, och sen åker vi vidare till Ica maxi och köper mat som jag ska ha med mig på lördag. Sen får vi se vad som händer!


grey's anatomy

Tjatja, ligger i soffan och gör i princip ingenting. Ska precis börja kika på grey's i några timmar innan jag går från soffan. igårkväll gick ja på macken och köpte med mig lite gotta och vandrade sen i stormen till Jennifer. Såg på filmer och drack cola. Bra filmer och god cola, så det var ju lyckat. Jullan åkte hem och jag och Jennifer pratade om Thailand och sånt i flera timmar. Så klockan var väl halv sju innan jag somnade imorse iallafall, är dock inte svintrött, så det är ju king de. Disco skulle på röntgen och jag åkte hem, sen dess har ja hängt här i soffan.

Ikväll vankas träningsmatch och jag oroar mig över min armbåge, så hur ska detta slutarå?

today

Jag vill säga godmorgon för det känns som att jag precis har klivit upp, men icke. Klev upp för två timmar sen efter en lång spelkväll inatt. Hua, somnade vid fem halv sex kanske. Så en sovmorgon till halv tre satt väldigt fint. Har dock blivit väldigt förskyld och har ont i hela ansiktet ungefär. Så tur jag inte ska jobba ikväll, för det min vännor, det hade varut jobbigt. Jag hade iallafall Jennifer vid min sida när ja klev upp, och på den andra sidan hade jag Ellen men hon ställde klockan vid tio och åkte och solade. Jag minns att jag sa hejdå, och att jag tog hennes täcke när hon gick. Sen somnade jag in i skön sömn igen. Träningen igår gick bra, vart inte så mycket muskler så jag slapp träningsvärken idag, woho! Min armbåge har dock fått sen en smäll till så nu är min arm stel igen, för dig som vill veta ;)

Har städat lite ute i stugan sen ja klev upp, har tagit in allt vi tog ut igår. Har plockat ur diskmaskinen och fyllt den igen, samt diskat lite för hand. Så duktigt så! Väntar på att Lemons ska komma hem så det händer nått i mitt liv idag. Mamma ska köpa med sig gosallad från coop, så det ska bli gott. Men nu ska ja inta soffläge och se på sällskapsresan. Ciaociao



travelin' soldier


men hej igen

Godagens. Har gått några dagarn sen jag skrev, eller ja, några dagar jag ens satt vid datorn. Har knappt suttit vid min nya fina, vad gör jag om dagarna egentligen?

Har iallafall hunnit varit på birsta både igår och idag. Också måste jag in en gång till innan nyår, hua. Sen har ajg umgåtts med Elin, Mikaela och lite andra två kvällar. Har spenderat pengar som jag inte borde ha spenderat egentligen, haft kul, varit rädd i min lilla stuga nu när Dagmarsjäveln har hittat till sörberge. Men sen då? Inte så mycket mer faktiskt. Kom hem strax efter två inatt, och vid kvart över nio kom Ellen. Så jag klev upp, fixade mig lite snabbt, och gick sen till bussen. Har varit hos pappa nu en stund, vi har färgat bort min utväxt och käkat köttbullar med mos. Är skittrött och ikväll börjar träningarna igen. Min armbåge suger och likaså min kondition, men bara att börja ladda inför fys och träningsvärk. Kan bli trevligt de, el.l.e.r.?

Imorgon väntas hockey, och om det blir jobb eller inte, det får vi se. Annars tänkte jag sova ut och inte ha nånting planerat alls. Kanske får jag upp min nya TV på väggen också, det hade ju varit nått de! Men först så vankas det spelkväll/natt ikväll med vänner ute i gostugan. Älskar lov alltså. ♥

everything I never told you

But the world, spins madly on


lovely

Men hej påre. Gårdagen var trevlig och jag är väldigt nöjd med det jag har fått. Bra snälla människor jag har i min familj och släkt alltså. Började som sagt med lunch hos mormor, sen åkte jag till faster och var där resten av dagen. Kom hem vid 8 igårkväll kanske och var helt slut. La mig nån timme senare och började kika på första säsongen av grey's, haha bra farligt dedär. Kollade på alla avsnit förutom två, så jag somnade väl vid halv 5 inatt kanske. Hähä, härligt med lov skulle jag nog vilja säga!

Vaknade runt halv 1 idag, såg klart de två avsnitten jag hade kvar, och tillslut så klev jag upp. Ska bara lägga över lite bilder och så på externa hårddisken innan jag hoppar in i duschen. Vid 5 vankas det juldagsmiddag hos mamma, så jag kanske borde skynda mig lite.

Lite av gårdagens julklappar för dig som vill veta.

Jul 2011
















24 12 11

Ja men God Jul då barn!

Har börjat dagen jävligt bra än så länge. Har öppnat pappas julklapp och jag fick precis vad jag hade önskat mig, hihi det är min favvopappa de! Har varit hos mormor och käkat lunch hos henne, fick gå och hämta Johan också då han var en timme sen, haha.. Kom därifrån för nån timme sen, och ska snart åka vidare till Helena och Bror där vi firar resten av denna dag. Lär ju skriva mer ikväll när allt är över, nu när man har tillgång till datorn exakt när jag vill ;) Pusspuss


hold on

Tjatja igen. Blev inte så mycket sängläge förut eller. Istället så åt jag frukost som planerat, sen började jag storstäda rummet. Hängde upp kläderna som låg på golvet, vilket var nästan alla jag ägde, haha.. Har också dammat varenda liten del, så nu Bea kan du inte säga nått mer om det ;) Dammsög och bäddade sängen. Känner mig väldigt duktig må ja säga. Har även provat nyårskläderna och ångrat mig lite, så nu får vi se om jag lämnar tillbaka ena delen eller inte. Det måste jag fundera vidare på. 

Sen skickade Johan sms och bad mig hjälpa honom med att slå in hans julklappar, så han kommer väl om en stund skulle ja tro. Sen måste jag kirra skjuts till Ellen också, nu hur det ska sluta. Ja, det återstår väl att se. 




nothing compares to you


anonym

Godmorgon. Hade helst velat sova längre, men jag fick ett sms och var tvungen att gå och kika upp numret. Väldigt ovärt... Men ja tänkte käka lite frukost och sen lägga mig en stund till innan jag gör mig ordning för dagen. Ikväll vankas det uppesittarkväll hemma hos Ellen, kan bli spännande.

Igår så åkte jag in på birsta med pappa och Matte, gick med dom en sväng innan jag mötte upp Ellen. Fick med mig sista julklapparna hem, vilket känns jävligt skönt. Sen köpte jag även kläderna till nyår, det blev nog fint, men jag insåg för 150e gången igårkväll när jag kom hem att, jag är verkligen ingen klänningtjej ja eller. Har väldigt svårt att trivas i det alltså. Så jag bestämde mig för att ta onepiecen på nyår istället! Haha..

Nämen nu ska ja ta nån macka innan jag intar sängläge några timmar framöver. Så god nästan jul påre


I'll come back for you someday.

22 december

Börjar med att säga grattis till både Pappa och Bea som fyller år idag, så GRATTIS! <3

Sen då? Njuter som en gud över att det är lov. Pappa väckte mig vid halv två idag, på en TORSDAG! och jäklar va skönt det kändes. Dock klev jag inte upp, utan låg några timmar till och kollade på tv. Hur skönt som helst. Så jag har nyss kommmit ur duschen och redo för kvällens planer. Ska in på birsta med pappa och hans kompis, ska köpa sista julklapparna och sen ska jag träffa Ellen. Så vi får se om jag kommer hem med nått att ha på mig på nyår eller inte, det hade ju varit trevligt de så. Mer än så har jag inte att säga, så hejdå.


dagens

DAGENS LÅT: Fragile bird.
DAGENS KLÄDSEL: Underkläder. Svarta jeans, och svart tröja.
DAGENS DUSCH: Ingen alls
DAGENS FRISYR: Som vanligt bara.
DAGENS MAT: Kebabrulle.
DAGENS HÄNDELSE: Jullov föfan.
DAGENS PLANER: Ta det lugnt.
DAGENS VILL HA: Pengar.
DAGENS SAKNAD: Vet inte.
DAGENS DROG: Tuggummi.
DAGENS TRÅKIGASTE: Vädret kanske, det är kallt.
DAGENS KÖP: Ingenting.
DAGENS GODIS: Har inte ätit nått sånt.
DAGENS HUMÖR: BRA
DAGENS SJUKA: Lite lite huvudvärk, men det är på bättringsvägen!
DAGENS KOMPLIMANG: Har inte fått några.
DAGENS SKRATT: Jaruu inte vet jag.
DAGENS BILRESA: Inte åkt nå bil idag ja eller.
DAGENS GRÅT: Såg på biggest loser förut, huaa.
DAGENS DRYCK: Fanta.
DAGENS LÄNGTAN: Jul och THAILAND. Såklart
DAGENS SPAN: Spanar inte så mycket på skolan ja eller
DAGENS PERSONER: Jennifer och Julia


för det är du


Juligt

Åh fantastisk dag, onsdagen är här, likaså lovet! Som jag har väntat.

Efter att ha tvingat mig upp imorse så vandrade jag iväg till skolan. Gav mentorerna presenter och gick sen och kikade på julshowen. Efter det käkade vi lunch och sen vandrade jag hem med Mattias. Väl hemma så tog jag av mig alla kläder och la mig i sängen nån timme eller två. Sen dess har jag ätit, degat i soffan och suttit här. Inte så mycket till liv, men gud så skönt. Känns inte ett dugg tråkigt med över två veckors lov nu alltså!




såg du paniken i min blick?


pointless

Dricker portello. Läser bloggar ooch skriver mängder av rader på evernote. Men nu ska jag gå och lägga mig för den som vill veta. Så godnatt


Såja

Hemkommen från träningen för nån timme sen. Vill inte gå och lägga mig trots att jag är svintrött. Men jag älskar att sitta här i mörkret om kvällarna och inte göra nånting viktigt alls. Har hittat listor som jag tänkte göra, endast för att fördriva tiden lite. Så here it comes!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jajemen! Jag har mått så jävla bra och levt livet. Jag har umgåtts med mina fina väldigt mycket. Jag gick ut ettan på gymnasiet. Jag, tillsammans med tjejerna, bokade och betalade en resa till Thailand helt själv. Jag har varit uppe sent många, många nätter och haft roligare än någonsin. Jag var på Kreta i maj. Jag har varit på krogen. Jag såg Lars Winnerbäck och Rihanna live. Också råkade jag träffa en person i hemlighet.

Har du några nyårslöften?

Jag ska börja äta ännu mer bättre, jag ska börja gå ut och springa. Men jag ska lova mig själv att ha ett ännu bättre år än detta också, om det nu går.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Haha nej.. Och mer än så kan jag inte säga. Nejnejnejnejnejnej.

Vilka länder besökte du?
Grekland. Åhh värme. Mmmmm

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

Jag har inte ett enda datum i huvudet som jag minns speciellt faktiskt.

Vad var din största framgång 2011?

Jag började säga ifrån, och det är framgång för mig. Jag har också utvecklats väldigt mycket inom fotbollen om jag får säga så.

Största misstaget?

Vet inte om jag har gjort några stora misstag. Men det är väl klart man har gjort något som man ångrat sen, och som kanske inte var så smart. Men jag ser det inte som misstag.

Bästa köpet?
Det vet jag nog inte. Köpte min brors gamla iPhone och den har gjort mitt liv lite roligare, så jag säger väl den. Men självklart är den trasig just nu, det har gått för vilt till helt enkelt ;)

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat matmatmatmat.......... God mat dock. Men ändå, mat..... Känns ju väldigt nödvändigt när det finns hemma.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja självklart. Mina fina som är omkring mig. Och allt vi gör såklart.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?

Några av Veronia Maggio såklart. Home. Dom flesta med Rihanna, min gud! Och Lasse W såklart. Huaa

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Helt klart gladare, hua. Aldrig mått så bra ju.

Vad önskar du att du gjort mer?

Ätit mindre, och tränat mer. Umgåtts med Lemons mycket mer än vad jag gjort. Fotograferat. Och pluggat.

Favoritprogram på TV?

One tree hill. Grey's. Desperate Housewives. Criminal minds. Ja, typ dom.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jennifer sjöng för mig på Max på 00:00. Sen umgicks jag med några nån timme till innan jag vandrade hem mitt i natten. Sen hade jag fotbollsmatch, som vi också vann. Sen stog hela laget i en ring runt om mig och sjöng :') Och till sist så blev jag firad av släkten. Mer än så minns jag inte.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Liite mer vågat kanske. Allt jag har haft på mig har inte varit i hundra storlekar för stort som det alltid är. Men också tråkig.

Den bästa nya personen du träffade?
Det måste vara Bea.


friends forever

Det är aldrig nu eller aldrig med oss, för vi har varandra ändå, det vet jag. Men saknar du aldrig hur vi kan vara? Saknar du aldrig våra telefonsamtal som kunde vara i evigheter, och allting där emellan? Jag vet inte hur du mår, men jag längtar efter att du skriver hur lycklig du är igen. För då vet jag att det är så.
Jag behöver dig, och jag saknar dig. Hela tiden.

Thanks for being my unbiological sister.

all this way


When I think of you

hope there's someone

Jahaja, ännu en dag närmare jullov och det känns jävligt bra må ja säga!

Var trött som ett djur imorse när alarmet ringde, så efter en liten stund av mys i sängen så orkade jag tillslut ta mig upp. Fixade mig i seg fart och sen promenerade jag till skolan. Först psykologigenomgång med skaplig huvudvärk som gjorde att jag inte tog in ett skit. Sen hade ja bild där jag bara satt och målade konstiga gubbar då läraren inte var där och jag är klar med förra momentet. Sen hade vi tråkig gympa med cirkelbana, har dock aldrig varit så aktiv på gympan förut så det var väl bra såhär strax innan lovet. Efter det hade vi historia där vi fikade massor och pratade mest, och till sist religion en stund innan jag och disco gick till bussen. Kom hem, åt mat, sen kom Alicia, och sen tog vi bussen till birsta. Mötte upp mamma och hon handlade lite kläder till mig, så det var ju inte så illa alls! Mina kilon som jag tappat verkar ha gjort nytta också då jag kom i en storlek mindre, wohoo.

- Nu har jag iallafall varit hemma några timmar. Har suttit här och inte gjort mycket alls. Lär ju hänga här ett tag till innnan jag lägger mig och kollar på tv kanske. Imorgon vankas det julsoaré och sen sista delen av skinkcupen med fotbollen. Har inte varit med så mycket då min armbåge fick sig lite stryk, och den är inte bra än så vi får se hur det går imorgon, om man kommer hem med en skinka till fader eller inte. Det får vi se, men jag tvivlar om det går vägen. Sen åker jag hem och laddar inför sista skoldagen innan lovet, faantaastiskt.

Jaha okej.

PERSONLIGT
namn: Sara
födelsedag: 12 Juni
födelseort: Sundsvalls bb iaf
längd: 176 långa långa centimeter...
ögonfärg: Blåa
hårfärg: Brunt
högerhänt/vänsterhänt: Höger
pojk/flickvän: Nepp
stjärntecken: Tvillingarna
skostorlek: 39
är dina föräldrar skilda: Ja, fast dom har aldrig varit gift
skor i dag: Svarta kängor typ.
det första du tänker på när du vaknar: Men nej, inte nu
när går du och lägger dig: Rätt tidigt. Somnar dock sent.

X- ANTAL
antal personer du kysst inom de senaste året: Några stycken
antal du haft sex med: En
antal seriösa förhållanden: Noll
antal syskon: En, + två extra
antal piercings: Fyra i öronen, en i naveln
antal tatueringar: Inga. Men nästa år så!

FRAMTIDEN
antal barn: Max två. Men allra maxmaxmaxmax, tre
namn på barnen: Elton iallafall, hihi
drömjobbet: Nått jävligt kul som jag tjänar massvis med pengar på.

FAVORITER
mat: Kött kanske. Fast jag vet egentligen inte.
sport: Fotboll
djur: Katt skulle ja nog säga.
godis: Choklad
lyckotal: Har inget
tuggummi: Eucalyptus
helgdag: Fredag & lördag
årstid: Tycker om sommar, vår och höst mest. Men ibland är vintern mysig den å, fast väldigt sällan
tandkrämsmak: Mint.
radiostation: Jaru, vet inte.

HAR DU NÅNSIN
varit kär: Vet inte
rymt hemifrån: Ne
föreställt dig ditt span naken: Japp
skolkat: En gång typ
sovit utomhus: Ja
gråtit i skolan: Ja
spytt i skolan: Nej
gjort något dumt som du skrattar åt i dag: Ja
sett en död människa: Nej
druckit alkohol: Ja
ätit sushi: Nej, bara smakat och spottat ut

THIS OR THAT
cider eller öl: Cider
pepsi/cola: Cola
mc donalds/burger king: Donken
kärlek eller sex: Kärlek
choklad/vanilj: Choklad godis, vaniljglass
jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
kött/veg: Kött
tv/film: Film, fast tv också
kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt
kakor/paj: Kakor
mtv/vh1: MTV

KAN DU
gå ner i splitt eller spagat: Haha gudnej
skriva med båda händerna: Jag kan, men hur det ser ut är en annan femma. Är dock förjävla grym på att måla naglarna med vänstern! Inte illa pinkat
vissla: Ja
blåsa en bubbla: Ja
ha dina ögon i kors: Ja
nudda näsan med tungan: Haha nej

VEM VAR DEN SENASTE
du pratade med: Alicia och mamma
du msnade med: Minns ja inte
du smsade med: Mamma tror ja
du ringde: Mamma
du kramade: Mamma
du pussade: Oliver
du hade sex med: Bra hemligt de.
du skällde på: Vet inte.

SENASTE DU
skrattade: Idag
grät: Vet inte
filmen du såg: Nån julfilm 
tuggade tuggummi: Just nu
drog ett skämt: Idag säkert.

VAR ÄR DU
vad ser man utanför ditt fönster: En gård
vad har du på dig: Underkläder, och sovtshirt
vad är det på din musmatta: Cirklar

HAR DU NÅGONSIN
blivit kallad hora: Inte seriöst
ljugit om din ålder: Haha japp!
bråkat utan anledning: Inte utan anledning, men av dåliga anledningar

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
shoppat: Ja
skejtat: Haha ne
bakat: Har ja nog
motionerat: Japp
solat: Ja faktiskt
haft sex: Nepp

fjärde advent

Nej nu hurrni, nu tar jag mig en macka eller nått sånt gott och intar sen sängläge för 150e gången idag. Skönt. Så godnatt din jävel

I'm learning to be free

Sällan man sitter en söndagskväll i mörkret och vill skriva tills det inte finns något kvar att säga. Inte är det någon skillnad denna gång. Men jag är så förbaskat jävla glad över mitt liv. Jag har inte allt, verkligen inte, men det jag har är mer än tillräckligt. Samtidigt som jag känner denna glädje kan jag bli så ledsen, det behöver inte finnas någon speciell anledning, men kanske tar det på krafterna att vara glad jämt? Jag skulle kunna sitta hela natten och försöka beskriva alla dessa känslor som man faktiskt har inom sig.



Jag har världens finaste människor omkring mig, världens, världens bästa personer i mitt liv. Jag försöker så gott jag kan att vara den bästa jag, och jag hoppas att det är tillräckligt. För alla känner sig dålig nån gång, det sägs väl vara normalt? Men jag hatar känslan som man får när någon är sur på en, för det är aldrig meningen, ibland blir det ju bara så. Jag kan inte alltid vara bra, även om jag vill, så går det inte. Jag hoppas bara att de vet hur betydelsefulla dem är för mig. Världens bästa människor, de som jag har i min närhet alltså.



Jag har blivit så besviken på mig själv de senaste månaderna. Jag har skrattat och jag har mått skitbra, men jag har struntat i allt annat. Jag har umgåtts med vänner och jag har varit uppe sent om nätterna. Men resten då? Det som är väldigt viktigt för mig själv, det måste jag bli bra på igen. Fast samtidigt så är det svårt att vara positiv när ingenting verkar vilja gå bra. Men jag kommer tillbaka, det lovar jag.

Ibland vet man inte hur man ska ta sig vidare, hur man ska vinna över det som känns jobbigt. Så vad gör man då? Mitt hjärta säger jag vet inte, men min hjärna säger att man bör sträcka upp händerna i luften och ha kul.

Och för alla oss som vill ha kärlek. Som vill vara någons Någon. Så tror jag att det kommer att bli bra. Det kommer nog lösa sig.



Ibland önskar jag att jag inte kunde känna nånting alls.


sleeping sickness


6

Söndag, söndag, söndag....... Dock skönt att vi får lov på onsdag, så söndag kanske är bra ändå. Iallafall den här söndagen.

Vaknade upp hos Bea imorse några gånger innan vi faktiskt klev upp, vi somnade sent så jag var svinigt trött. Gick hem och när ja väl kom hem orkade ja knappt ta av mig jackan. Så efter en stund hoppade jag in i duschen, sen intog jag soffläge tillsammans med Lemons. Beställe pizza och sen la jag mig i deras säng och kikade på nån film. Somnade och vaknade några timmar senare, fortfarande lika trött. Låg kvar en stund i sängen och fortsatte kolla på tv, sen packade ja ihop mina grejor, och till sist skjutsade mamma mig hit.

Så ja, det var min söndag.


chest to chest






*

I want to live, not just survive.

love love love

Sittter i Beas soffa och lyssnar på hennes ukelelespelande, hon är duktig som vanligt. Övernattar här inatt, Bea är rädd och jag är snäll och stannar :) Kvällen har varit väldigt trevlig och jag har skrattat ihjäl mig massor av gånger. Nu ser vi fram emot jullovet, julafton, nyår och alla lediga dagar där emellan. H.e.a.v.e.n! Förhoppningsvis så får jag lite skolgnista tillbaka också, så jag hoppas inte att den delen sviker. Men nu ska jag väl ta bort smink och så innan jag intar sängläge. Hoppas att jag inte vaknar inatt av att Bea håller på med Thomas, för det mina vännor, det hade varit en väldigt pinsam situation de! Haha natti

polis

Blir snart upphämtad för att åka vidare till Bea! Såååååååååå hejdå.


oh please

Guuuuuuuud, orkar inte ta mig från soffan. Känns som att jag sitter fast.

I want to marry my bed

paradise city

Men hej, sitter i soffan och kikar på mtv. Är bra trött idag men det ska inte hindra mig från ännu en bra kväll. Det vankas ännu ett födelsedagsfirande och idag är det Beas tur. Så det ska bli trevligt.

Måste på nått vis hitta orken till att fixa mig , men jag har gott om tid så det ska nog lösa sig med tiden. Hade iallafall jäkligt kul igår. Julia kom hit och sen hoppade vi på bussen där Mikaela var. Åkte till timrå och var där bra länge, vet inte va klockan var när vi åkte till nästa ställe en snabbis, sen tog jag och julia en promenad hem.

Ne nu ska ja vila lite innan jag gör någon rörelse.

-

not happy.
not sad.
not angry.
nothing.

liten del av kvällens



snabba cash

Tjatjaa, äntligen fredag, äntligen helg, åhh heaveeeen!

Har haft mysdag idag på skolan. Såg på ensam hemma med klassen och käkade glass, kladdkaka och popcorn. Det var lycka de! Sen efter det gick ja hem till pappa, mejlade ÄNTLIGEN in min psykologi! Wohoo

Ikväll ska ja till timrå och ha kul hade ja tänkt, förra helgen bestog av jobb så nu är jag redo för lite umgänge. Jullan kommer snart hit, nån gång efter nio kommer Mikeala med bussen. Sen vidare till slutstationen. Nu ska ja hjälpa moder jord med nå kort, så måste kila.

dark morning

Hohoo, jag börjar om 59 minuter och här sitter jag och är nästan helt klar. Ska bara byta om så jag slipper gå i sov-tshirt och trosor till skolan, det hade ju varit pinsamt de. Men ingen bråska ingen bråska, gud så skönt. Dock borde jag nog gå lite tidigare än vanligt då det är svinigt halt ute, eller ja vad vet jag, men igår vare det iallafall!

Igår så gick skolan faktiskt jäkligt bra, första gången i tvåan jag känner mig nöjd typ. Jag gjorde en geografiredovisning med mina vännor, som det gick bra på. Sen hade jag ett matteprov också som jag hade oroat mig hela dagen, men det kändes faktiskt bra! Skrev på allt till och med, inte så illa pinkat!

Efter det provet så tog jag, Jennifer och Bea bussen till birsta. Julia hoppade på i timrå och sen när vi kom fram så gick Bea och handlade gofika till idag, och vi andra gick på julklappsshopping. Fick med mig en julklapp iallafall, men annars bara saker till mig själv, haha.. Men efter en många affärer, mat och lite fika så kom Tina och hämtade oss. Jag blev avsläppt på ncc där ja skulle kika på min träning. Sen kom moder jord och hämtade mig.

Kom hem, slog på en tvätt, började slå in julklappar, hoppade in i duschen vid halv tolv mitt i paketinslagningen, kom ut och fortsatte slå in, sen gick ja ut och la mig. Tog väl cirkus en timme innan jag somnade, så inte har det blivit så många sovtimmar inatt eller. Men det kändes imorse kan ja lova, kändes som att jag hade sovit i fem minuter och ögonen gick knappt att öppna. Hua. Men upp kom ja ju, så det är ju bra. Men nu ska jag lämna all denna text, måste kila jaa

i heard of a girl

Jahaja, sitter återigen hos Bea, men denna gång för att plugga. Eller ja, hon bakar och ska sy, och jag måste plugga. En annan skjuter ju upp allt skolarbete och får sitta såhär, ja, måste bli mer som Bea alltså.....
Skolan gick bra. Dock är min arm cp och jag har skitont, ska prata med moder jord ikväll om ett eventuellt vårdcentralbesök kanskee, ja vi får se. Hoppas än så länge på att det ska gå över iallafall. Men sen då? Min svenskaredovisning gick bra och jag kollade upp massor av gånger!! Wohoo, haha.. Nämen det gick bättre än vad jag trodde ju, så det är jag nöjd med.
Men nu måste jag sätta igång med psykologin om jag ska komma nånstans här i livet! Hejsvejs

finally

Men ÄNTLIGEN gick det bra på träningen. Ja, den stunden jag var med.... Slutade med en jävligt korkad landning och en ond armbåge, så jag fick kliva av. 4 jävla fem-minuters matcher hann jag, sen började jag grina för att det gjorde så jävla ont. Sen satt jag där på sidan med en ispåse, irriterad och med en arm som värkte. Kunde inte gå bättre vaaa?? Men men, är glad nu ändå, för första gången på svinlänge som det gick bra ju. Så ja, den där skitlandningen var nog ändå värt de, räddade ju bollen åtminstone.

Ska bara skriva klart det här, sen ska jag gå ut och lägga mig. Måste kliva upp lite tdigare än pplanerat imorgon för att gå förbi pappsen och hämta lite skolgrejor. Glömde såklart religionsboken på pappas säng så den har jag inte kunnat gjort, men det fixar jag imorgonbitti. Sen efter skolan följer jag med Beus hem och hon ska hjälpa mig att plugga, kanske blir jag äntligen klar med min psykologi, det hade ju varit nått de vettuu

Men nu ska ja ut och sova, s.o.v.g.o.t.t.d.i.n.j.ä.v.e.l.

fotboll

Skönt med onsdag imorgon, dock tråkig skoldag, men en dag kortare till helg. Ska bli så jäkla skönt, och förhoppningsvis blir denna helg roligare än förra då endast jobb stog på schemat då, så ja, ledighet är ju aldrig fel det heller så.

Har gjort klart min svenskapresentation jag ska ha imorgon, så det är ju skönt att den faktiskt är klar. Ska snart gå och byta om, så nu är det bara att börja ladda inför skinkcup. Så ciaociao


right now







obegripligt ensam

Det var inte allt för jobbigt att kliva upp imorse, och det var väldigt längesen jag kände så. Jag klev iallafall upp, drog på mig uggsen och sprang över in till huset. Klev in i duschen på en gång, och tiden efter det är lika ointressant som ovanstående text. Gick iallaflal till skolan och hade några lektioner, hade seminarium på psykologin som jag tror gick bra. Och till sist hade jag bild, blev äntligen klar med en bild jag knåpat på länge nu, så det var ju skönt. Fick sluta tidigare så då vandrade jag hem i en jäkla fart må ja säga. Kom hem och åt lite lasagne, sen satt jag mig här.

Har kikat runt lite, och funderat på religionen som jag snart ska sätta igång med. Ikväll har jag träning också, trevligttrevligt.


catch me


bipbip

Hejsan. Bra tråkigt med måndag må ja säga, mår dåligt också. Gick hem från skolan, har sen dess ätit middag och sovit några timmar. Har ont i hela kroppen och är inge pigg alls, vill dock inte vara hemma. Så inatt tänkte jag på nått vis sova bort denna sjuka.

Mamma kommmer och hämtar upp mig efter hockeyn, vilket är om en stund bara. Då ska jag inta soffläge innan jag går ut och lägger mig. Så nu vet ni hur min måndag har varit, otroligt intressant.

uggi

Men godmorgon, sitter på skolan nu, och det är nog första gången i tvåan jag är här så tidigt. Så idag kör jag på mössa och uggs, haha.. Helgen har gått undan och ännu en skolvecka väntar, men jag laddar inför helg men framför allt lovet som inte ligger långt borta nu. Faantastiskt må ja säga! Och till helgen ska jag till Bea och fira henne litegranna, blir trevligt de. Sen får vi helt enkelt se.

hard work

Jahapp, och här sitter jag fyra på natten. Ska SNART inta sängläge och imorgon ska jag ta en finfin sovmorgon, låter väl fantastiskt de.

Blev upphämtad förut och åkte då vidare till ljustorp där festen var. Det mesta gick ut på disk, en jäkla massa disk. Det blev ju inte roligare då diskmaskinen inte funkade som det borde funka, såå jag stog helt enkelt och diskade tallrikar, glas, och bestick för 90 pers. Himla kul må ja säga. Men men, några hundralappar senare så kändes det värt det. Var ju faktiskt rätt trevligt ändå!

Men nu ska jag lägga mig. Hejdåå

let's party

Hoho, om 7 minuter ska jag stå nere vid sopstationen för att bli upphämtad. Så jag skriver lite snabbt innan. Vaknade vid strax efter två idag, jävligt utvilad och det var så skönt så. Klev upp, åt lite frukost, sen hoppade jag in i duschen. Har sen dess fixat mig och ätit lite till, ikväll vankas det jobb med Ellen i ljustorp nånstans. Blir nog trevligt skaru se, mycket surr kan jag tänka mig. Men nu måste ja kila!


wild hearts, can't be broken

I wish I wasn't afraid all the time. But I am.

yes, where dig i go wrong?

Har längtat efter sängen i flera timmar, och när jag väl kommer hem har jag inte lust alls att gå och lägga mig längre. Vill hellre sitta här och kolla runt och ha en dålig natt. Varför vet jag inte. Eller ja, kanske kanske.

Mamma kom iallafall och hämtade mig vid halv nio, åkte upp till ncc och kikade lite innan jag intog kioskposition. Och där har jag stått till klockan tre, fyfan må ja säga. Tiden gick väl någorlunda fort ibland, men annars så var det bara segt. Hade iallafall trevligt sällskap, träffade lite kula människor, fast annars så gjorde jag toast och städade läktaren på äckliga saker. Inte alls illa för en fredagskväll va?

Trots min olust att gå och lägga mig ska jag ändå göra det snart. Vem vet, kanske hittar jag nått trevligt program att kolla på innan jag somnar in. Eller så ligger jag och stirrar in i väggen nån timme som i vanlig ordning. Jadu, ingen som vet. Jag vet bara att klockan snart är halv fyra på natten och att jag är mer less än vad jag vill, men framför allt trodde ja skulle bli.

Hejdå suckers, ha en bra lördag.


i never told you


luciacup

Tjatja. Min fredagskväll består av jobb för laget. Och imorgon ska jag jobba på en fest. Och i övermorgon ska ja jobba på hockeyn. Så det är ju trevligt.. Dock skönt med en lugn helg, det kan kanske behövas.

Försov mig lite imorse, och när jag väl kom hemifrån så regnade det, det var halt, och slaskigt. Riktigt mysigt väder må ja säga. Jag plaskade mig iallafall fram till skolan, hade nån lektion eller två, sen gick jag hem i slasket igen. Fel och ge oss lite snö nån gång? Eller ja, låt den stanna kanske jag ska säga. Men men.

När jag kom hem la jag mig i soffan, sen i sängen, sen åt ja mat, la mig sen i sängen igen och låg där ett bra tag innan jag fixade mig lite. Har sen dess suttit här. Pappa har åkt på jobbet och det ända som låter är spotify, s.k.ön.t. Men nu måste jag byta om innan mamma kommer. Har 16 minuter på mig. Så hejdå.

what makes a man

People keep telling me that the 'right person' will come along.
I think mine got hit by a bus or something.

beautiful letters


Nothing can stop these lonely tears from falling. Tell me baby, where did I go wrong?
I could put my arms around every boy I see, but they'd only remind me of you.
But separate's always better when there's feelings involved.

lyckat

Älskar när Bea spelar ukelele, måste fan lära mig spela gitarr nån gång i livet så man kan chilla lite om kvällarna. Nån som vill ge mig en sångröst i julklapp kan ju gärna få göra det också, så blir det allt dedär så bra sen. Hähä. Men till macaronesarna då....... Gick ju skit det. Dom såg hemsk ut, och inte smakade dom bättre. Så min macaroneskarriär är över innan den ens började, det är ju bra. Dock så hackade jag bara mandlarna och Bea skötte resten, så man kan ju säga att allt är Beas fel :) Men nu ska jag be henne lära mig spela. Hejdå.

Hitta mig och gör mig till världens lyckligaste.

och där försvann du

Hejhej, sitter och bea nu och jag skrattar mellan varenda andetag jag tar typ. Vi bakar macarones och dom ser helt enkelt missbildade ut. Ska försöka få ett kort på dessa när det är klart, men det ser förjävligt ut iallafall. Men jag tänker fan inte ge upp då jag har suttit och hackat mandlar i hundra år. Så nu jäklar.
Efter skolan tog vi bussen till ica, sen sprang jag till pappa och hämtade lite grejor, sen sprang jag vidare till nästa busshållsplats där Bea stog så fint och väntade på mig, sen tog vi bussen till norra, och sen gick vi till nästa busshållsplats, och till sist tog vi bussen till Bea. Mycket bussåkande idag må ja säga.
Ska baka klart nu, sen ska jag äntligen få mig lite mat som jag har väntat på sen frukosten imorse, sen ska Bea hjälpa mig med lite plugg. Den kvinnan kan hon!
Nej nu ska jag försöka tysta ner Beas operasång och baka klart dom här jävla macaronesarna....

å hey igen


aktiv å aktiv

Tjatja, sitter på skulan nu och har pluggdag. Det passar mig bäst det. Man chillar när man vill, och man pluggar när man känner för det. Skönt må ja säga.



full fart

Hejsanhejsan. När alarmet ringde imorse visste jag inte om jag levde eller inte. Hua va trött jag va, att kliva upp va det allra sista jag ville kan ja lova. Men på nått vis tvingade jag mig upp, hoppade in i duschen och blev lite piggare. Fixade mig lite snabbt, sen gick jag till skolan i kylan och längtade till körkort lite extra mycket.

Har faktiskt varit väldigt aktiv i skolan idag för att vara mig, kanske är det något som är på gång? Man kan iallafall hoppas, denna svacka borde inte vara föralltid kan ju jag tycka. Men men. Slutade vid fyra, sen kom moder jord och hämtade mig för att åka och göra ett syntest. Efter det gick vi och solade, sen åkte ja hem och packade, och till sist skjutsade mamma mig till pappa. Så nu väntas ännu en vecka här. Skola, jobb och ingen fritid står på schemat. Inte verkar det bli mycket ledigt till helgen heller, jag får helt enkelt se.

Ne nu ska jag ta mig en fika innan jag lägger mig. Så hejdå

julbak








mmmm

1. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - japp
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - ska va mamma derå
3. Hur ''lång'' är du? - 176 jävligt långa cm...
4. Vad väger du? - jag vet inte riktigt, fast hade jag gjort det hade jag inte sagt det ändå
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - girl next door
6. Skriv hela ditt senaste sms - trodde inte du var hemma 
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - beror på vad jag ska säga, men jag smsar oftast
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - inte tillsammans iaf.
9. När såg du senast din mamma? - för en stund sen
10. Icke godkänt i något ämne? - nä
11. Mvg i något? - hade i bild iallafall, nu vet jag inte
12. När vaknade du idag? - vet inte. låg i sängen läänge
13. Vilken är din favoritplats? - mitt rum, i min säng
14. Vilken plats föredrar du minst? - säger som bea, källaren. fast jag tycker inte om skolan heller
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - det får jag se.
17. Vad sover du i? - olika. men oftast tshirt och trosor.
18. Hur många kuddar har du i sängen? - fyra
19. Var har du bott/bor? - timrå och sörberge
20. Tycker du om kinamat? - joedå
21. Tycker du om kaffe? - inte ens lite
22. Vad dricker du helst till frukost? - vatten eller juice
23. Kan du spela poker? - ja om nån berättar hur man gör först, jag glömmer alltid bort
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - känner inte, men vet
25. Vill du ha barn? - ja
26. Kan du några andra språk än svenska? - lite engelska har jag väl innanför pannbenet
27. Har du någonsin åkt ambulans? - ne
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - hav tror ja. fast pool kan vara så jäkla skönt
29. Vad spenderar du helst pengar på? - kläder, mat, och allt annat man gör om veckorna
30. Är du cool? - jävligt
31. Kan du rulla med tungan? - ja
32. Vem är den roligaste människan du känner?- alla e rolig
33. Vad har du för ringsignal? - nån från telefonen
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - inte va ja vet
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? - en påse
36. Kan du byta olja på bilen? - visa mig först så ska ni få se sen
37. Vilken var den senaste boken du läste? - minns inte
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? - ja
39. Dansar du i bilen? - ibland kanske
40. När var du i kyrkan senast? - var där med skolan för ett tag sen
41. Hur många hål har du? - men hur många hål har du?
42. Har du någon piercing? - fyra i öronen, och en i naveln
43. Har du någon tatuering? - det kommer
44. borstar du tänderna varje dag? - japp!
45. har du någonsin skolkat? - typ en gång. så duktigt så
46. Provat röka eller snusa? -
47. Har du pojkvän/flickvän? - nejnej
48. Vad är ditt mobil nummer? nästan som ditt
49. Vad ska du göra ikväll? - vara trött av allt plugg jag ska göra
50. Har du några syskon? - ja ett
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? - 0.00 kr.


dött djur

Hejhej. Har intagit soffläge och lär ligga här i många år. Kom hem väldigt sent inatt så jag är grisigt trött. Men men, om 20 år gör väl inte det nått eller. Så nu ligger jag här tills det är dags för några timmars jobb. Sen får vi se vad som händer.

Hade iallafall jäkligt kul igår. Johan kom och hämtade mig sen släppte han av mig hos Micaela. Var där ett tag med några tjejer sen åkte vi vidare, och sen vidare igen. Sen tog några av oss en promenad till donken och åt lite. Och efter allt det där så åkte vi hem, somnade på tre korta sekunder typ. Dödsskönt.

Nej nu har jag inte tid, den perfekta sofflägetsställningen väntar på mig! Hejdåå


bye bye

TJATJA! Äntligen fredag, äntligen helg, kan inte bli bättre. LYCKA!

Efter skolan åkte jag med Jennifer in på birsta och handlade lite. Fick med mig några julklappar, men även en tröja åt mig själv. Sen kom Jens och hämtade oss och vi släppte av disco på etic medan vi åkte och handlade på indiana, haha.. Skylller på att mamma inte är hemma, blir lätt så då. Iallafall så efter maten så har jag fixat mig, och när jag väl var klar och skulle åka till timrå så skriver Johan att han inte är klar förän om en timme. Så ja, nu sitter jag här i soffan och fördriver tiden lite. Tror det blir en bra kväll, det känns så.

.

Håll mig hårt som ingen annan gör.

27 dresses

Tjatja. Bra fint med fredag imorgon! MMMMmmmmm ledighet, det är lycka det!

Skolan rullade på bra idag, fast å andra sidan kan det väl inte gå dåligt när man har aids-dag, haha menmen. När allt var klart så gick ja förbi ica och köpte rostbiff. Sen vidare hem till pappa och lagade lite mat. Efter den så somnade jag. Vaknade av ett sms vid halv åtta och fattade ingenting, fem minuter senare ringde mamma och kom och hämtade mig. Så nu är jag här, trött och njuter av torsdagskvällen. Men haha, va gammal ja lät. Blir automatiskt lite gladare när det vankas helg bara, hähä.

Imorgon efter skolan åker jag nog in med disco till birsta och handlar julklappar. Vad jag nu ska köpa, det får jag fundera vidare på. Men nu ska ja kika på klänningar, kanske man ska överraska med en sån på nyår! Haha..

RSS 2.0