När du kom.

Och allt var förbjudet.


0526

Jag borde sova, alarmet ringer lite för tidigt imorgonbitti.

Har haft jättetrevligt med Alicia under dagen, god mat och fina filmer. Sen kom jag hem och blev less skulle man kunna säga. Så ena stunden har jag legat i soffan och skrattat med Lemons, sen har jag blivit lite halvless igen. Så det är skönt att få komma bort imorgon och tänka på något annat en stund. Ja det har varit en dag med en blandad sara helt enkelt. Men nu ska jag försöka sova så jag orkar kliva upp imorgon och duscha. Natti.


skinny love


letter

Gokväll. Allt väl med dig? Allt väl med mig? Jodå.

Har intagit soffläge och längtar efter att mättnaden ska avta. Mamma hämtade mig hos Alicia för nån timme sen, stannade till hos pappa och hämtade mina grejor, och till sist for vi hem och jag började laga lite mat. Det fick bli spagetti och köttfärssås, det dög väl.

Rihanna ställde in dagens konsert pga sjukdom. MEN VA BRA, precis så känns det eftersom att jag ska på morgondagens konsert. Skulle ju bli himla trevligt ifall den också ställs in. Nådigt less jag skulle bli. Fast samtidigt så kan man ju inte göra något åt det. Men ändå.

Grey's anatomy

Mmtja. Sitter i Alicias soffa nu och funderar på hur jag ska göra när jag kommer hem. Måste hem till pappa och hämta alla mina grejor eftersom jag åker till stockholm tidigt imorgonbitti. Men det ska nog jag och mamma lösa sen så.

Har varit här hela dagen och myst på, kikar lite på grey's nu och väntar in moder jord. Så nu är det bara att ladda inför huvudstaden och rihanna med Jennifer! Hihi hejdå.

Jag kanske är dum. Men det är dig jag vill va med.


tusen gånger starkare

Tjatja. Ska försöka skaffa mig nått sorts utseende
och sen ska jag promenera bort till Alicia. Det var väl de.
Puss

Svinigt rädd

Tillbaka i lillstugan, och för första gången så känns det läskigt att ligga här själv. Det var så tyst inne i huset och det kändes så tomt, jag gick runt på tårna så jag skulle kunna höra främmande ljud ifall det skulle inträffa. Sen när jag skulle låsa ena ytterdörren så speglades innerdörren i fönstret och jag blev livrädd, jag trodde att det stog någon där. Efter nånting som kändes som en hjärtattack så gick jag och borstade tänderna. Jag stog i badrummet och tänkte på hur riktigt jävla rädd jag hade blivit om det faktiskt hade varit någon där, också kände jag hur skönt det var att det inte va så. Vilken tur ungefär. När jag var klar släckte jag sista lampan, kollade mig omkring och insåg för 150e gången att jag verkligen inte tycker om att vara själv när det är stort, tyst och mörkt. Jag vred om låset på andra ytterdörren för att öppna, kom även på mig själv med att kolla igenom det suddiga fönstret som sitter på dörren, ifall jag såg nånting som rördes där utanför. Efter att ha kommit fram till att jag inte kunde skåda en enda rörelse så insåg jag hur löjlig jag är som nästan går och väntar på att det ska bli läskigt bara för att. Så jag öppnade dörren och klev ut, och där stog jag i nattlinne och frös. Jag stängde ytterdörren, blev rädd igen för nu hade jag varit ett lätt offer. Jag såg framför mig hur det kom någon och började jaga mig, och jag kom knappt framåt eftersom jag hade mammas sandaler på mig. Fick lite lätt panik då jag inte hittade den rätta nyckeln, det prasslade och jag tänkte på hur högt det lät. Jag tyckte till och med att jag hörde fotsteg kommandes, men med mina hököron (när det väl gäller) så var det nog inte så ändå. Jag skyndade mig lite snabbt över till stugan, fick halvpanik igen eftersom jag inte hittade nästa nyckel på en gång heller. Men tillslut fick jag tag på den och jag slängde mig in hit. Men rädslan var inte över även om jag hade hoppats på det. Än så länge har jag ingen taklampa och det resulterar i att jag måste gå några steg för att tända lampan. Så det är kolsvart och jag står tyst innanför dörren för att lyssna efter ljud. Ungefär som att jag skulle höra någon andas, som att någon på nått vis hade tagit sig in hit medan jag var hos pappa. Så jag tar av mig sandalerna och tänder lampan så fort som möjligt. Jag börjar lyssna igen men rummet är bara stilla. Men samtidigt så är jag fortfarande rädd så jag kollar både under sängen och i garderoben innan jag kan ta det lugnt.

Så nu ligger jag här, lugnet efter stormen skulle jag nog kalla det. Jag kollar aldrig mot fönstren även fast jag har gardiner för, och nu är det bra igen.


fin uppdatering.

Hejhej. Är skittrött men orkar knappt röra mig. Träningen gick bra iallafall. Vart lite halvjobbigt i benen där ett tag och det kändes att det var längesen man rörde på sig, men annars så rullade det på fint.

Ska snart gå ut och lägga mig, och imorgon ska jag sova ut. Mm fantastiskt.

Saris

För första gången på länge (förutom när vi åkte till stockholm sist) så känns det inte ett dugg jobbbigt att det är söndag idag. Ska vara att det är en dag närmare slutet på lovet isåfall.

Vaknade imorse och gick hem. Sen käkade jag och pappa, och sen la jag mig och kollade på tv på rummet, och somnade några timmar. Kanske hur skönt som helst. Vaknade för en stund sen, och nu laddar jag inför kvällens träning.


Trött

Men godmorgon. Ligger i sängen nu och får kramp i armarna då jag skriver, men så kan det ju gå. Hade faktiskt kul igår och jag skulle väl säga att det blev en lyckad kväll. Baggen och tjejerna kom och hämtade upp mig, vi hämtade sen upp nästa innan vi for till lögdö. Var där några timmar, sen for vi in på donken och hade kul. Till sist blev jag avsläppt här.

Ikväll blir det första träningen efter ett låångt uppehåll, och jag vet precis hur jag kommer bli. Svinigt trött. Konditionen var dålig innan uppehållet, och då kan du ju tänka dig nu efter noll aktivitet (förutom trapporna på hockeyn!) under uppehållet.... Hua. Får väl se hur det går.


halloween

Tjatja, sitter här i mörkret nu och fryser lite. Väntar in Jennifer som ska bli klar, sen drar jag, hon och Matilda vidare. Hoppas på en kul kväll, I need it.

Har jobbat på hockeyn idag, fick stå i Jullans kiosk och det gick ju bra det. Så timmarna rullade på och sen fick jag åka med Jennifer hem. Men nu ska jag gå och kika på nå kläder man kanske ska dra på sig, så hejhej.

Amatöörerna

Hej hej. Ligger i sängen nu och kikar lite på idolreprisen. Vaknade för lite mer än en timme sen kanske och var svintrött, men klev ändå upp en sväng. Så efter det har jag bara suttit i soffan, hejjat på farmor på skype, och gått tillbaka hit och lagt mig. Har inte planerat att gå härifrån på ett bra tag heller, för gud va trött jag är. Hua. Vaknade inatt efter att ha drömt nått hemskt, så låg vaken en stund för att jag inte vågade somna om på en gång, haha. Så det kan ju vara därför jag är trött.

Men nu ska jag se vidare, pyss


For you again.

Jag skrev precis världens längsta text om dig, sen bara försvann det. Det liknade oss litegrann.

Vi blir äldre och vi förändras, så hur mycket jag än vill att det ska vara som förut så vet jag att det inte går. Och som sagt så skulle jag kunna skriva hela natten och hur mycket som helst om dig, men samtidigt vet jag knappt vad jag ska säga. Jag vet bara att jag är riktigt jävla less på det här, det är så frustrerande och jag vill inte mer. Men du vet vad jag har sagt och ändå verkar du inte förstå.

Du sa att jag inte skulle ta dig för givet, jag hörde inte av mig längre och du sa att jag aldrig berättade nånting. Men då vill jag veta vad du gjorde som var sån stor skillnad på detta? Och vem är det som ligger och skriver milslånga texter för att försöka få allt det här att gå framåt?

Det känns som att jag har kämpat så länge nu fast att jag knappt har förstått det själv, jag har försökt om och om igen för sån är jag. Men jag tror att jag långsamt började glida ifrån dig, och tillslut gick det inte mer. Jag slutade försöka och nu ligger jag här och skriver allt detta. Men samtidigt så tror jag inte att det här är slutet, verkligen inte. För du är du, och vi är vi. Vi har gått igenom hela livet tillsammans och jag vägrar tro att det är över. Jag försöker bara hitta våran nya början, men när det blir och hur det ska gå till, det vet jag som vanligt inte.

Vi kan inte leva på det som var, och det insåg jag för längesen. Men vad du än tror så bryr jag mig fortfarande om dig, jag lovar.


Miljoner

ÄNTLIGEN så ligger jag i sängen, kanske hur skönt som helst. Tycker dock det är tråkigt att man ska va så jäkla trött om kvällarn och somnar på en gång när det väl blir helg, och på vardagarna så ligger jag och kämpar med att somna. Alldeles för dåligt kan ju jag tycka!

Har iallafall kommit hem från Jennifer för en stund sen. Har must på med henne och Jullan. Lagade god mat, jag åt mig alldeles för mätt, sen kikade vi på idol. Och det typ gjorde min kväll att Linni åkte ur, som jag har väntat! Haha.. Julia åkte hem, och Jennifer satt på mig en reflex och bad mig att gå lugnt hem, ja mamma sa jag och gick :p Fint att bossen bryr sig om en, hihi.

Imorgon ska jag sova ut, förhoppningsvis länge. Sen får vi helt enkelt se vad som händer. Blir iallafall jobb på kvällen.
Ne nu ska jag se klart på den här filmen innan jag stänger ner.

Över och ut.


Hos j med j

Myser på hos Jennifer med henne och Julia nu, fint.


Friday night

Tjatja, sitter på Julias lektion nu och väntar på att hon slutar. Vet inte vad vi ska göra ikväll, men vi ska äta god mat iallafall. Vet dock inte vad än, men vi kommer väl på nått.

Skolan har rullat på bra, och nu har vi lov. Har nog inte insett än hur fantastiskt skönt det ska bli, men det märker jag väl på måndag. Mmmmmm perfekt.

Jag vet ingenting.


Säg mig

Älskar när livet känns så jävla bra, som idag. Trots bekymmer.


Galen tjej hitåt

Tja bloggen, allt väl? En annan har ju huvudvärk, men det går väl över snart.

Kom hem för typ en timme sen från hockeyn, gick skitbra att jobba idag och nu såhär efter är det i sin vanliga ordning! Värk i fötter, ben och rygg. Luktar korv och kaffe, mumma!

Ligger och kikar på criminal minds nu och ska väl snart försöka sova. Känner mig trött så det ska väl gå bra. Fast man vet ju aldrig. Imorgon är det fredag vilket betyder starten på helgen, helt fantastiskt! Vet dock inte vad jag ska göra, men nånting lär väl kanske hända. Råkar även ha ett lov som ligger och väntar nästa vecka. Kanon eller kalkon? Ja ni kan ju fundera på vad jag tycker........

På tisdag åker jag till Stockholm med Jennifer, ska njuta av rihannas konsert och bara må gott. Ska försöka att inte äta upp mina pengar som sist så jag måste leva riktigt fattigt resten av månaden, hade varit ganska tråkigt de. Men men, innan dess hoppas jag att det händer nått roligt iallafall.

Idag har jag varit skitglad pga att det går bra för mina vänner, plus att jag har varit sjuk i två dagar och inte pratat med någon, så då blir jag automatiskt ganska glad också när jag väl får prata. Sen fick jag höra av en i klassen att jag såg ut som en fotomodell på klasskortet :s JAHA tänkte jag och funderade lite snabbt på hur det gick till. Hon sa att jag hade en sån blick rakt in i kameran bland annat, haha så det tackar man för trots att jag inte håller med :p Sen sa Jennifer att hon tyckte mitt -Det Är Så Jag Säger Det inlägg var roligt och att hon hade legat och skrattat åt det imorse. Trevligt att jag underhåller henne och att nån faktiskt orkar läsa igen den ganska meningslösa texten, fast å andra sidan är inget speciellt omeningslöst på denna blogg. Haha Bea skrev på fejjan att hon inte kunde sluta läsa min blogg (trots att hon egentligen var tvungen att plugga!) för att den var så intressant. Jag förstår inte vart hon hittar allt intressant med det var ändå kul att höra! Till sist skrev Bea igen på sin egen blogg, att jag var den galnaste i klassen. Det kan ju va nått bra, jag är åtminstone inte tråkig!

Men nu ska jag sluta skriva löjla mig och sova istället. Det blev ett ganska korkat inlägg, men som sagt, så blir jag såhär när jag bara legat inne i tystnad i två dagar. Godnatt.


Men låt mig sova johnjävel

För trött för att tänka. För pigg för att sova.

Ska ju alltid gå fel nånstans


Det är så jag säger det

Jag längtar efter att få åka utomlands och ha fantastiskt roligt fast att det är som det är. Men samtidigt längtar jag efter att snön ska falla och att det ska bli sådär mysigt ute på gatorna om kvällarna. Jag saknar vintern år 2008 då jag och Jennifer hittade varann och var ute och bara gick hur mycket som helst, det var en fin tid mellan oss och jag kan säga att idag, så är det de enda som betyder nått från det året. Jag längtar efter att få fylla arton och känna mig lite vuxen, jag kan nästan lova att det kommer bli en väldigt rolig tid. Jag saknar känslan jag hade när vi vann serien, det var obeskrivlig lycka. Jag längtar efter säsong nio på one tree hill, jag längtar efter avsnittet med snyggLucas. Jag saknar dom gångerna då Julia kom hit till pappa och pluggade med mig, jag saknar kladdkakan vi åt samtidigt också. Jag längtar efter den dagen jag blir mångmiljonär på lotto, ja dit längtar jag jättemycket. Jag saknar min finnfria panna. Jag saknar Thailand och min farmor. Jag längtar efter julafton för vi ska vara hos min faster, och det är alltid trevligt där. Jag längtar efter den dagen jag känner mig nöjd med mig själv. Jag saknar Ellen. Jag längtar till jag tar studenten och hela den månaden i huvudtaget. Jag saknar att känna igen, jag längtar efter någon som är perfekt för mig. Jag längtar tills jag och Jennifer ska till Stockholm och gå på rihannas konsert. Jag längtar efter twilights nästa film, och jag struntar i att det där lät väldigt töntigt. Jag längtar tills jag har ett roligt och grymt jobb som jag tjänar fina pengar på. Jag längtar efter att få flytta hemifrån. Jag saknar Moa som bor i Piteå. Jag längtar efter alla helger i världen. Jag längtar efter en mage utan smärtor. Jag saknar mitt mörka hår ibland. Jag längtar efter sommaren för då ska jag stå ute i regnet och vara ledsen, (jag har aldrig grinat ute i regnet och vill gärna prova). Jag längtar efter den dagen då jag hittar en artist med magisk musik. Jag saknar när jag kunde sitta i timmar och bara rita. Jag längtar efter att kunna somna när jag vill. Jag längtar efter att köpa kläder. Jag saknar min stora säng hos mamma och någons famn att ligga i. Jag längtar efter att få långt och tjockt hår. Jag saknar att tycka att bild är kul. Jag längtar tills jag reser mycket när jag blir äldre. Jag längtar tills den dagen vi kommer fram till vad det är för fel på min mage. Jag saknar fotbollen nu när vi har uppehåll, och jag längtar efter den nästa Mcchicken hamburgaren jag kommer äta.


Crazy stupid love

Hejsan, ligger nerbäddad i sängen framför teven. Har ont i huvudet, fast det är väl ingen nyhet denna vecka. Men men. Under dagen har jag (förutom att ligga i soffan,) rensat en kyckling för första gången, gjort god mat, diskat, duschat, och börjat fundera på att färga håret mörkt igen. Fast nja, lätt hänt att jag ångrar mig. Så vi får väl se. Nu ska jag se lite på tv och invänta sömnen. Ciao


today

Börjar jag må bättre? Jadå.





¨
Såhär kan man sammanfatta min dag. För det mesta den sista bilden iallafall, soffläge.

isn't he lovely?


Blind

Hatar när jag inte kan sova. Har blivit för mycket av det senaste dagarna och kroppen orkar ju knappt med. jag är så trött att jag har svårt att hålla ögonen öppna, ändå bara ligger jag här och vrider på mig. Tröttsamt.


We are lost

Efter en lång och illamående dag så signar jag ut. Imorgon väntas skola och sen när jag kommer hem ska jag laga gomat och försöka ta tag i lite plugg. Hade ju varit super om jag tar mig ut på nån sorts motion också, men det får vi väl se hur det blir med det.

Nej nu ska jag lägga ner, ögonlocken är tunga och det är väl förhoppningsvis dags för lite sömn. Hoppas på att vakna upp imorgon, frisk som en nötstjärna och känna glädjen som jag vet någon annan kommer göra. Om det ändå vore så varje dag, hade inte varit illa pinkat de eller!


=


Ibland måste du sluta tänka så mycket och följa ditt hjärta istället.


listfolder

(Tack för fina kommentarer Alicia och Hanna!)
Mår dåligt och fördriver tiden lite med att sitta här,
slänger in en lista för dig som vill veta.

WHO?
Vem är i rummet med dig: ingen
Vem fick du sms av senast ? Jennifer
Vem tänker du på nu: Ja det blev ju automatiskt Jennifer nu. 
Vem pratade du senast i telefon med: Nån jävla gubbe som var skitirriterande.
Vems hus var du i senast: hemligt.
Vad sa du senast: va?
Vem önskar du att du var med nu: ingen, är sjuk
Vem är din favorit släkting: alla är bra.
Vem i din skola går dig mest på nerverna: nämner nog inga namn känner ja.

WHERE?
Vart är din telefon: bredvid tangentbordet
Vart är din mamma: på jobbet skulle ja tro
Vart är din pappa: i soffan
Vart sover du: i min säng.
Vart handlar du mest: hm.
Vart fick du tag på tröjan du har på dig: fick den av mammas jobb när ja skulle vara med på nått med dom. min sovtröja.
Vart åkte du senast med bil: till pappa
Vart i ditt rum är du: är inte i mitt rum 
Vad åt du senast: en macka till frukost
Vad drack du senast: juice
Vad är de för färg på dina byxor: svart
Vad är den närmaste saken som är blå: pappas täcke
Vad gillar du mest med skolan: ingenting just nu.
Vad är din favorit färg: svart
Vad är din favorit hemsida: facebook
Vad är ditt favorit sko-märke: converse.
Vilken film såg du senast: irene huss tror ja.
Vad hör du just nu: people help the people
Varför går du i skolan: för att jag vill ta studenten.
Varför repeterar nyhetsuppläsarna sina rapporter? men va?
Varför går du i någon sport: för att jag vill.

WHEN?
När är din födelsedag: 12 juni.
När köpte du senast nya byxor: var några månader sen.
När var senaste gången du tände ett ljus senast: minns inte
När var du senast i skolan: igår.
När träffade du din pappa: ja han sitter i rummet bredvid
När duschade du senast: igårmorse.

HAVE YOU EVER
1. Hånglat i mer än 3 minuter: har ja nog
2. Sovit i en annan säng: japp
3. Hånglat på en bio: ne
4. Hånglat i skogen: tror inte de faktiskt
5. Tyckt att din kusin är het: nepp
6. Sovit naken: ja typ
7. Kört över hastighets gränsen: ja
8. Målat om ditt rum: jajemen
9. Dansat framför en spegel: haha ja
10. Fått hicka: jo
11. Dumpat någon: ne, ska va när ja va typ tolv.
12. Stulit pengar ifrån en kompis: förmodligen inte
13. Hoppat i en bil med folk du just träffat: nja
14. Varit i slagsmål: slåss inte så mycket ja eller
15. Smugit ur ditt hus: nej
16. Haft känslor för någon som inte haft det för dig: ja
18. Hånglat med en främling: ja
19. Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar: ja
20. Varit förälskad i en granne: nepp
21. Struntat i skolan för att göra något roligare: ne
22. Sovit i en säng med någon av samma kön: ja hua
23. Sett någon dö: nej
24. Varit i ett plan: ja
25. Kysst en bild: jag och julia pussade på darin på tvskärmen när han var med i idol. haha..
26. Sovit till 3: ja
27. Älskar eller saknar någon just nu: både och.

How?

Jag vet inte om det är mig eller någon annan du skriver om. Men här ligger jag med min huvudvärk och vet som vanligt ingenting. Jag vet inte vad jag ska säga och jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Så säg mig du. Berätta för mig vad du känner och hur vi ska lösa allt. För just nu orkar jag inte ens tänka.

Du borde veta att jag faktiskt bryr mig, det är allt jag gör.


people


'Cause everything is never as it seems.

jag vet vad som händer

Trots min trötthet somnade jag inte. Men det lär ju göra att jag slockar på en sekund ikväll, så det kan ju va skönt. Fast samtidigt så vet man ju aldrig, grannarna kanske får för sig för nå röj ikväll också.

Är inge pigg alls, det känns som att jag har varit vaken i en vecka i sträck och att nån har slagit mig hårt mot huvudet. Blir förmodligen tidigt ikväll.

mer som om jag tackar dig

Favorit..
Färg: svart
Plats: mitt rum.
Land: tycker om sverige ja. men thailand är ju bra deå
Bok: kan nog inte välja en
Fordon: bil
Serie: one tree hill.
Artist: kan inte välja en.
Café: vet inte.

När..

Åt du senast: några timmar sen.
Drack du alkohol senast:
Läste du en bok senast: längesen
Senaste festivalen: gatufesten om de räknas
Köpte du något senast: för nån helg sen.
Kysste du någon senast: i helgen.
Svor du senast: idag
Sjöng du senast: igår kanske
Klagade du senast: idag

Vem..

Saknar du: moa bla.
Rörde dig sist: pappa säkert
Vill du slå: ne ingen
Kramade du senast: pappa kanske
Kysste du senast: hemlis
Vill du prata med: vet inte.
Skrev du till sist: pappa
Vill du vara som: vet inte, nån grym
Sårade dig sist: äh
Blir du galet full med: haha jaru
Gjorde dig riktigt glad senast: jennifer
Fick du sms från senast: pappa
Är vackrast på jorden: tjejerna
Ska du gifta dig med: channing tatum

Har du..

För många vänner: nej
Tvångstankar: nej
Någon psykisk sjukdom: ne
Någon fysisk sjukdom: nejdå
Färgat håret: jajemen
Brutit några ben: nepp
Några piercings: ja
Egen dator: ne
Gjort bort dig rejäl: japp
Bra självförtroende: nej
Komplex: ja
Kysst någon: jo
Tagit nakenbilder: nepp
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Bjudit ut någon: haha ne tror inte de
Varit kär: jadå
Blivit kär i någon på nätet: nej
Dumpat någon: nej
Blivit dumpad: japp
Velat vara otrogen: nej
Varit otrogen: nepp
Stulit någonting: ne
Rymt hemifrån: nej


Sjuk?

Känns jobbigt att att skriva, men jag kan ju va snäll och uppdatera lite. Är svinigt trött efter för lite sömn senaste två nätterna. Hade längtat efter att få gå och sova hela dagen igår, och efter nån timme efter att jag lagt mig så slår grannarna på musik på hög volym. PÅ EN SÖNDAG??????? Gick tillslut och hämtade öronproppar som tyvärr inte kunde utesluta ljudet av my humps med black eyed peas. Arg jag var, vågade dock inte säga till heller. Men å andra sidan är det ju rätt imponerande av dom att hålla igång hela natten, (även imorse!) och sen åka och jobba. Kan inte vara frisk. Jag blev iallafall inte det efter den här natten, tacktack.

Har mått illa hela dagen, och mitt huvud sprängs snart. Ingen skön kombination. Så nu har jag myst ner mig i sängen i hopp om att få sova nån timme eller två. Hade varit gudomligt det!


alvin 11 år


Sandströms





running up that hill



¦ The rest is still unwritten ¦


every teardrop is a waterfall



tree water sky




)(

Jag gjorde precis det jag sa, att jag inte skulle göra.

freestyla.

Hej påre. Sitter här i soffan och gör i princip ingenting, kikar runt lite, lyssnar på musik, och försöker samla ork till att packa. Ska till pappa sen, och ikväll blir det nog en prommis med Julia.

Igår efter hockeyn gick jag hem hur snabbt som helst, måste ha varit rekord alltså! Kom iallafall hem, åt hur god mat som helst, längesen nånting smakade sådär gott må ja säga. Sen fixade jag mig lite innan jag vandrade till Maja där hon, Elin och Micaela var. Sen kom det lite mer folk. Hade skittrevligt!

Kom hem för några timmar sen. Bytte om till myskläder och intog soffläge på en gång! Mycket skönt. Ska väl snart försöka orka packa mina grejor så jag kan åka till pappa nån gång. Mängder av bilder ska redigeras och några lär ju kanske hamna här. Så nu måste jag göra ett ryck.
-
Det står skrivet i pannan att
man väcker en ångest när
man släcker en annan.


Bra dag

Tjabba, sitter på ishallen nu och väntar på att allt ska dra igång. Har inte allt för mycket att göra då jag har plockat fram allt, men det kan ju vara skönt det också.

Har vaknat kanske fyra gånger under natten, och jag har varit så jobbigt jäkla trött alla gånger att jag verkligen inte fattade hur jag ens kunde vakna. Ställde iallafall alarmet på halv elva imorse, var än en gång svinigt trött när det ringde, så jag drog mig lite innan jag tillslut klev upp. Efter det fixade jag mig lite, åt frukost, och sen for vi till Alvin som fyller år :) var där en stund, sen skjutsade mamma mig hit.

Efter matchen så går jag hem och käkar gomat med Lemons och Johan, sen lär jag väl sitta med dom hela kvälllen om inget annat dyker upp.

Vill bara säga att jag ringde och anmälde mig till handledarutbildningen igår, så snart är även jag ute på vägarna och kör. Haha se upp..

Nej nu ska jag fördriva tiden med lite yatzy, hejs!


hell yeah

You can't make the same mistake twice.
The second time you make it, it's no longer a mistake.
It's a choice.

mmmm

Nää kanske man ska gå och lägga sig? Ögonen kämpar med att hålla sig öppna, och ja, det är nog dags. Har legat i onepiecen hela kvällen och inte gjort nånting. Kollat på teven och suttit vid datorn bara.

Imorgon ska jag på kalas hos Alvin, sen ska jag jobba. Vad som händer till kvälls vet jag inte, kanske ligger jag på samma ställe som nu, eller så gör jag nått annat. MEn jag kan tänka mig att det blir hemmakväll.

who are you?

Come closer.


back to the start

Hejsan. Har nyss hjälpt till lite med maten, och ska snart hoppa in i duschen. Har knäppt en massa kort idag, så efter att jag har redigerat dom hos pappa på söndag så lägger jag väl upp några. Skolan rullade på, stannade kvar efter och gjorde lite matte och sen tog jag mig en promenad hem.

Ikväll blir det hemmakväll, framför teven skulle jag kunna tänka mig. Men nu ska ja duscha, ciao


+

"A friend is someone who walks in, when the whole world has walked out"


.

Oj va tyst jag har varit idag då, men men.

Klev upp vid elva imorse, fixade mig och sen kom Helena och hämtade mig. Åkte till henne och sen fotograferade jag killarna. Var där några timmar, Sen gick ja upp till Julia, käkade där och sen åkte vi och jobbade.

Kom hem för en stund sen. Är svinigt trött och mitt huvud värker. Ska gå ut och lägga mig snart, då ska jag sova som en gud.

Imorgon är det fredag och jäklar va skönt det är. Blir nog stugmys om inget annat dyker upp. Och ringer jag inte och anmäler mig till en kurs innan klockan 3 så blir jag 1000 kr fattigare. Så imorrn gäller det, läskigt.


godnatt

Duschade för en stund sen, har dock inte gått ut och lagt mig som jag sa än. Men ska göra det snart, efter det här. Har svårt att hålla ögonen öppen, så det lär inte ta många minuter innan jag somnar. Tänkte bara säga hejdå.

Trött på allt.


soc

Hejsanhejsan. Halvligger i soffan nu och väntar på att Jens ska duscha klart, snart in tur. Har varit ute på en långpromenad med mamma. Imorrn är vi ledig och jag mår som en gud över det, huaaaa va otroligt jävla skönt. Lycklig. Ska till faster och sen ska jag åka och jobba några timmar. Fin dag.

Ne nu måste jag gå och kika ifall Jens är klar. Sen ska jag ut och mysa i stugan, kanske tända lite ljus?? Ja vi får se. Hejdå

love u


Thanks for being my unbiological sister.

*

Jag tänker inte ge upp. För jag älskar dig.

Orkarå

Spenderade hela kvällen igår med Jennifer och Julia. Mycket mycket trevligt! Låg i min säng och pratade om allt i princip. Sen for Julia hem, och Jennifer sov kvar.

Gick till skolan imorse, sen har lektionerna rullat på. Har haft ett prov som jag verkligen inte vet hur det gick på. Antingen bra, eller så skrev jag bara fel. Har ont i huvudet och vill hem, men en lektion till ska man väl orka med.

Ska kanske gå ut och gå med mamma sen, men vi får se om jag orkar. Ska nog sova, lät mycket skönare. Imorgon får vi jobba på valfri plats = hemma. Ska dock till faster och fota lite, men ska nog hinna med lite plugg. Sen börjar jag jobba vid fem.


Tack. Så känns det

Det känns när du säger så.
För vad vill du att jag ska göra när du inte heller gör nånting? Det här är första gången på länge jag är ledsen. Du förstår ingenting.


-

That's you inside my head


Det är du

Jag vet varken vad jag ska göra eller säga. Helt ärligt är jag rädd för allt det här, för vad kommer hända nu? Jag tvivlar hela tiden, och jag är ledsen att jag känner så för jag vet att du också blir ledsen, men så är det. Jag vet inte hur jag ska beté mig längre, jag vet knappt vad jag ska säga.

Vi båda märker hur annorlunda det är, och kanske gick allt snett för längesen. Blev vi för olika? Började vi gilla olika saker? Jag vet inte. Men jag vet hur bra vi har haft det, hur mycket du har betytt för mig och hur mycket jag har älskat dig.

Jag vill så gärna att det ska vara bra. Allt vi har planerat, allt vi ska göra. Vi har klarat oss så länge och jag vill inte att det ska vara över nu, faktiskt. Jag vill bara känna som förut, även om vi båda har förändrats. Jag vill inte försvinna ur ditt liv, även om det känns som att jag tar avstånd just nu. Jag vill bara att det ska vara bra, jag vill att vi ska finnas för varandra som förut och lita på varandra igen.

Åh, vi har haft det så bra. Men jag orkar inte bli besviken mer.


puss

Ska käka lite snabbt nu innan jag spenderar kvällen med mina finaste!


höstmys


One love

Hejsan, sitter på o'learys nu med Jens och två till. Tog bussen in hit till stan, och blev bjuden på donken. Satt riktigt bra de! Ska bort till norrporten och kika på giffarna om en stund, hoppas på en vinst och att jag slipper frysa. Efter matchen kommer Jennifer och sover med mig, kult.


school of rock

Namn: sara
Alias: sara
Ålder: 17
Bostad: hus, och lägenhet
Avskyr: idioter. att vara äckligt mätt. och när det är riktigt jävla iskallt ute
Tycker om: att känna mig som världens gladaste. bra fint de.
Ditt bästa minne: det vet jag inte. men thailand blir nog det bästa skulle ja tro.
Ditt sämsta minne: 2009.
Pinsammaste du gjort: jag gör nog mycket pinsamt. men att skicka sms fel, när man skriver om den personen är alltid pinsamt. och det är ju jag rätt bra på.
Din bästa sida: jag är snäll
Din sämsta sida: jag skjuter upp saker alldeles för länge. och när jag har mens har jag kort stubin, hähä
Beskrivning om dig själv: skrattar mycket, är glad, stor, och ser ganska sur ut när jag kommer och går, men det är jag inte :)
Kärlekslivet: haha har inget kärleksliv alls ja eller, men jag vill väl ha
Vad finns i fickorna: i jackan så finns nycklar. och tuggummin
Bästa personen du vet: vänner, familj och släkt. omöjligt att välja en enda
Sämsta personen du vet: vet inte.
Drömyrke: det vet jag inte. nånting jag tycker är svinkul och som jag tjänar fina pengar på iallafall.
Dröm: att bli miljonär. att ingen i min närhet dör. och att jag får ett lyckligt liv.
Det första du tittar hos killar: det blir ju utseendet. ansiktet, kroppen. sen får man väl ta reda på hur dom är.
Det roligaste du gjort: har gjort mycket roligt.
Piercingar: 4 i öronen, och en i naveln
Tatueringar: ingen alls, men det kommer det å
Samlar på: samlade på skor förut, hade 60 par. men slängde nästan alla nu förutom conversen och några till par. så nej, samlar inte på nått.
Intressen: fotboll. foto. vara med vänner, och sitta vid datorn typ, haha. nej shoppa också.
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: det är bra :)
Favoritgodis: choklad, helt klart.
Är det nåt du absolut inte äter: ja hua. äter inte gröt. inte hemmagjord mos. inte senap. nej men jag kan inte säga allt, kommer ta hela dan.
Kläder just nu: svarta jeans, skjorta, och underkläder
Vad sa du senast: va äre för mat dårå???????????????
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken? men inte vet jag. vill leva här och nu
Sommarplaner: har inte tänkt såå långt än. men lär ju spela en del fotboll, förhoppningsvis jobba, och göra nånting annat kul.
Är du bra på matte: jag var. men mitt mattehjärna har gått i konkurs.
Fisk eller badkruka: badkruka. men jag var den största fisken.
Längd och vikt: 176, vikten vet jag inte. hade nog inte skrivit den här ändå
Hur många kuddar sover du med: fyra egentligen, men mamma tog en och ska köpa en ny. så jag har tre.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig?: en vän, min kamera, och en båt som är full med mat.
Morgon- eller nattmänniska: natt skulle ja tro. beror helt på.
Sparare eller slösare: både och. fast jag slösar mycket, men vill jag verkligen spara, så sparar jag.
Vem är viktigast för dig: min familj, min släkt, och mina vänner
Bästa film: finns ju så mångaaa.
Kommer du ihåg din första kärlek: jajamen.
Älskar du henne/honom fortfarande: nej eller
Har du några homosexuella vänner: inte va ja vet
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: klart ja gör.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: vet inte riktigt om jag vet va det betyder. men vet jag det, så ja.
Ser du på kärleken som ett misstag: nej.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: max två. fast MAXMAX skulle vara tre.
Bio eller promenad: beror på med vem osv. men bio är ju så mysigt. fast promenad är nog lika mysigt om det är med någon fining
Rädd för insekter: jaaaaaaaaaaaaaaa äckligt
Äckligaste insekten: spindel helt klart
Största svaghet: spelar ingen roll vad jag gör så är det inte tillräckligt enligt mig själv.
Det här är jag bra på: att sitta vid datorn. sova. inte göra nånting. och äta mat. det är jag fantastisk på.
Chips, morötter eller godis: chips.
Pizza eller hamburgare? både och.
Skriver du dagbok? ne, men hade varit kult när man blir gamling om jag hade gjort det.
Stökigt eller välstädat? har stökigt, men vill ha välstädat.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? skulle jag säkert. men jag skulle vara så rädd att jag svimmade
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster
Hur är din drömtjej/kille? vet inte. perfekt för mig.
Hur många syskon har du? ett. + två låtsas
Vad är du mest rädd för? ibland är jag rädd för mörker, ibland för höjder, spindlar tycker jag bara är äckligt, och när det är mörkt ute och nån kommer. är rädd för att bli ensam också.
Saltar du på maten? nej, det gör jag aldrig.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? går samhälle, för att jag inte vet vad jag vill. och för att jag trivs här.
Anser du att du är stark? nja. fysiskt? inte direkt. psykiskt? har blivit starkare om jag säger så.
Brukar du sola? på sommaren när jag kan och vill. och när jag är utomlands.
Vad gör du om du får hicka? blir irriterad om det inte går över efter en stund.
Röker du? nepp
Snusar du? nej
Använder du knark? nejelle
Kaffe, te eller inget? inget. dricker inte varma drycker.
Har du en besatthet? min telefon. och datorn

monday morning

Men godmorgon påre. Hade skitsvårt att somna igår, och var rädd att jag skulle va hur trött som helst imorse när ja skulle kliva upp. Dock var jag inte det, så det var ju bra! Blev klar för en stund sen, och idag tar jag på mig vinterjackan. Hua var kallt det är ute nu, inte okej! Fast det kan vara ganska skönt. Vintern är ju ganska mysig ändå. Men den dagen nån kastar snö på mig, puttar mig i snön eller liknande, dig kommer jag inte tycka om.

Åker lite tidigare till skolan idag, mamma började senare så då passar jag på att åka med hennne. Sen ikväll blir det ju fotboll med Jens, och sen skulle nog Jennifer sova här. Blir fint de.

Ne nu ska jag göra nått annat. Hejdåå

+


Hejdå söndag

Har inte gjort ett skit idag, precis som det ska vara. Har varit hos pappa hela dan, suttit vid datorn och legat i soffan framför teven. Sen vid halv sju kom Lemons och hämtade mig, sen dess har jag varit här. Imorgon väntas ännu en skolvecka, hua vill inte.. Men sen på kvällen följer jag med Jens och hans kompisar på giffarna. På torsdag äre jobb som gäller, och sen ska jag ner till faster och fotografera grabbarna nån dag äre tänkt. Så när det blir får vi se. Hoppas att veckan går fort bara, vill ha lov nu. Sticker iväg igen då till Stockholm en natt med Jennifer, blir fint de.

Drömmer mig bort till nånting kul, är så äckligt skolless. Men nu ska jag sova. Borde verkligen skaffa mig en sovkompis.


someone


Lift me up again

vad hände?

Mtja. Söndag är här och jag ska inte göra nånting, kanske det skönaste. Är på dåligt humör idag, men det ska nog inte göra nånting om 20 år. Men ändå. Förstår mig inte på vissa bara.

Orkar inte skriva hur mycket som helst om vad vi gjorde igår. Men
- Jag och Julia gick och åt.
- Sen kom Ellen
- Åkte till Oscar med några. Gjorde ingenting.
- Fick skjuts hem, och somnade på en gång.

-

And we will fade into darkness


stockholm del 4








stockholm del 3











stockholm del 2











dagens

Dagens humör: king
Dagens mående: bra
Dagens frisyr: knut än så länge 
Dagens smink: inget just nu
Dagens klädsel: svarta jeans, svart linne, och en sovtröja. haha
Dagens planer: jaru. vi märker väl skulle jag nog säga
Dagens materiella vill ha: vet inte.
Dagens fundering: vad jag ska äta.
Dagens beroende: telefonen
Dagens tråkigaste: kylan
Dagens längtan: julle
Dagens superlängtan: thailand
Dagens tidning: aftonbladet
Dagens låt: when we stand together

Myseri med J

Ligger uppe hos Jennifer och myser nu. Har precis sett på one tree hill och har också laddat hem en film vi ska se senare. Ska käka tacos och kolla på idol ikväll, bra skönt med en lugn kväll.

Blev inte riktigt som jag tänkt mig idag, men är hellre här och sällskapar.

Johan hämtade oss efter skolan och skjutsade hit oss, stannade på Ica och handlade lite gotta också. Vi får väl se vad som händer mer i helgen, så ja, nu säger ja hejdå


dagens



Good morning

Tjabba. Ligger i sängen och väntar ut tiden, ska väl snart gå mot skolan. Hoppas på en snabb dag så jag får gå hem och inte göra nånting. Är svinigt trött och sover mer än gärna en timme eller två när jag kommer hem.

Nu ska jag väl börja bege mig till skolan, ja om mina ben orkar bära mig dit vill säga. Måste lära mig dricka kaffe, fast gud va äckligt det är


error

Blev nått felande med blogg.se när jag skulle lägga upp resten av dom roliga bilderna från stockholm. Så än så länge får ni nöja er med dom där. Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka somna i tid så jag kommer upp imorgonbitti.

Puss och godnatt

hihi

Bilden nedan är ett smygkik på mitt lilla rum, det är inte heelt klart,
men väldigt väldigt nära.

instagram ♥







stockholm del 1








pyss

Hejsanhesjsan, gjorde en snabb liten förändring. Bra less på den förra designen, så nu får det se ut såhär ett tag. Förövrigt så har jag bara tagit det lugnt idag, precis som jag ville att det skulle va. Åt mat med pappa, sen låg jag i soffan en stund och kikade på tv. Sen la jag mig i sängen och slog på en film, A little bit of heaven. Hua. Iallafall så när det var slut, så gick jag hit och satt mig. Tänkte lägga in lite bilder från stockholm innan jag gör nånting annat. Ska försöka lägga mig i tid idag, hade ju varit bra det.


I wanna go home

Sitter återigen på dagens andra, men sista lektion. Har matte, lite skönt ändå. När jag slutar tar jag bussen hemåt med Jennifer och Julia. Käkar gomat med pappa och tar det lugnt resten av dan. Blir fint de.


CM

Hejhej igen! Ligger i sängen just nu och myser lite. Har precis sett klart en dokumentär och nu börjar criminal minds. Njuter av att det snart är helg, hur skönt som helst. Ska dock inte göra nått, men det kan ju va skönt de också.

Nu ska jag fortsätta med mitt tittande, natti


can you feel this?

Det ska inte vara såhär. Känner inte du det också?


"supershoppingen"


-
Hinner inte lägga i bilderna från stockholm idag. Tog hundra år att få upp dom på facebook, och nu håller jag på att uppdatera nånting på telefonen. Efter det ska jag lägga mig i sängen och kika på en dokumentär hade ja tänkt.

Historia

Hihi mitt internet funkar igen, wohoo!

Sitter på dagens sista lektion och längtar hem. Vill sova, men det lär jag ju inte göra. Fast vi får väl se. Ska försöka orka lägga upp bilderna från Stockholm också, det hade väl vare nått de. Kan ju lägga upp min supershopping också, haha två plagg...

Ne nu ska jag lyssna på vad som sägs. Ciao


stockholmo

Har har två av världens bästa dagar med fina vänner.
Såg Lars Winnerbäck live för första gångern. Har haft så jävla ont i fötterna. Betalade 150 kronor för inte så god mat. Har kommit fram till, för 150e gången att jag verkligen hatar senap. Har sett kenzas kille, som förövrigt ser så jävla, jävla bra ut. Har skrattat i mängder. Har även träffat Jennifers mormor, som jag tycker om jättemycket.

Det kommer bilder någon dag.

love you



orkarå

Här har det stått stilla några dagar, men det gör väl inget då det ändå inte har hänt något speciellt.

I fredags åkte jag och kikade på hockey med Johan, sen blev jag avsläppt i timrå hos Oscar där Jennifer, Julia och några till var. Var där hela kvällen, åkte in till donken en sväng innan vi tre åkte hem till mig och sov.

Igår så hjälpte dom mig att greja på rummet, och efter att dom åkt så hoppade jag in i duschen och käkade sen trerätters med några ur familjen. Hann dock inte med efterrätten, utan åkte till eon och jobbade några timmar. När vi var klar så skjutsade Lisa hem mig och Jennifer till mig, där vi såg på film och bara var. Vaknade imorse, Jennifer hjälpte mig skruva fast några hyllor och så. Sen åkte vi in på birsta en stund med mamma, och där köpte jag lite behövligheter. Fick en vinterjacka av mamma också, väldigt snällt må ja säga!
Påvägen hem köpte vi med oss mat från indiana, åkte hem och åt, sen skulle Jennifer åka och jobba så jag städade lite ute i rummet. Packade ihop mina grejor som jag skulle ha med hit till pappa, slingade håret, och sen for vi till ica och köpte lite mackor och så till imorgon. Och till sist, så åkte jag hit till pappa.

Har bakat chokladbollar, och suttit här i några timmar. Har inte ens varit inne på facebook nånting kom ja på nu, kanske man ska kika in där innan man går och lägger mig. Måste göra någon sorts packning tills imorgon också. Åker som sagt till huvudstaden med Jennifer, Alicia och Lisa. SKA BLI SÅ JÄKLA KUL.

Fick bli ett konstigt inlägg idag. Haha

och

Men äntligen fredag! Hua va skönt.

Skolan rullade på rätt bra, fick en del saker gjorda så det var ju bra.

Ska snart åka och hämta upp Johan, sen åker vi och kikar på hockey. Imorgon ska vi ha trerätters middag, och sen ska jag jobba. På måndag åker jag till stockholm och det ska bli så jäkla kul. Skönt, skönt skönt. Mjaru, mer än så hade jag inte att dela med mig av. Så hejhej


Men jag vet ingenting

Jag vill att du ska vara den jag tror att du egentligen är.


Sov gott

Oj va skönt det var att äntligen få ligga i sängen, är nöjd med denna dag! Trots att jag har varit svinarg under två ögonblick, men det gör inget.

Vaknade upp med Alicia vid min sida imorse. Vi klev upp, jag skulle välja kläder vilket ledde till att bli svinarg #1. sen käkade vi frukost innan vi begav oss till skolan. Väl där slöade jag mig igenom naturlektionen som var på över två timmar, sen hade jag matte som rullade på bättre. Blev nöjd med resultatet på matteprovet som vi fick tillbaka också, vilket var skönt. Sen tog jag mig en promenad till bankomaten och sen tillbaka till skolan igen. Fick skjuts av Jocke till Timrå datacenter där Mange fixade våra skärmar, så nu är den som ny igen. Perfekt. Sen släppte han av mig hos pappa. Käkade mat och sen började evighetspluggningen kändes det som. I början fattade jag ingenting vilket ledde till att bli svinarg #2. Sen kom bästaste Bea och räddade mig med sina hjälparinsatser! Och fyra timmar, och fyra sidor senare sparade jag och var klar. Wihooooooo vilket jäkla lättnad. Tackar Bea som räddade min inlämning och mitt humör!

Vandrade sen hem hit till mamma, skulle egentligen duscha men det gör jag imorgon. Råkade fastna framför teven med Lemons.

Men nu ligger jag iallafall här och ska för första gången sova här själv, vilket lär bli snart få jag är skittrött. Så nu säger jag hejdå till en kanondag, natti!


2 cool 4 school

Men hej. Sitter på naturen nu, är inte så aktiv som jag velat, men det löser sig senare.

Alicia sov med mig inatt, och imorse vaknade jag till och med innan alarmet gick. Duktigt må ja säga. Sen när jag slutar ska jag på bankomaten innan jag åker med Alicia till Mange och lagar våra skärmar. Bra skönt att slippa Detta faktiskt. Sen ska jag hem och plugga djävulen, inte så fantastiskt som det hade varit om jag var pluggfri. Men måste man så måste man.


#2

Hejhej! Ligger här med ännu ett fint sällskap. Dagen har varit lång och det känns jäkligt skönt att ligga i sängen nu.

För den som vill veta så tappade jag min iphone i asfalten idag, resulterade i en skärm som gick i tusen bitar. Oups

Annars så har jag varit på sjukhuset idag, och om det blev ett framsteg eller inte det vet jag inte. Ny medicin ska provas och mycket mer än så var det inte.

Åkte med Alicia och Barbro till några affärer vid fyra, sen åkte vi till henne innan jag cyklade ner till bsk för ett samtal med tränaren. Sen cyklade jag tillbaka till Alicia, och till sist gick vi hem hit.

Ska väl strax sova, så hejdå


Hurt

Tjabba! Ikväll inviger jag stugan med väldigt fint sovsällskap ;) Var lite för rädd att sova ensam, och när nån erbjuder sig att sällskapa så why not liksom??

Käkade med Jennifer idag efter skolan, sen gick vi hem till pappa en sväng innan bi gick förbi Julia, till sist gick vi till moster där mormor va. Hon skjutsade oss till eon och jag kom hem från några timmars jobb för en stund sen. Fötter och rygg värker och det känns som att den här sängen är från himlen, vill aldrig härifrån!

Ne nu fortsätter mitt mys så gonatt


Oups

Men hej, jag lyckades sova i nästan två timmar. Hur skönt som helst må ja säga.

Ligger och kollar på nått tråkigt program på teven, men jag har på nått vis fått trean att försvinna så ingen csi för mig ikväll inte.

Tror jag ska försöka sova, upp i tid imorrn och duscha innan jag går till skolan. Sen jobb på kvällen, great.

Natti


Skola

Tjabba! Sitter på psykologin nu och lyssnar på redovisningar. Försov mig i 40 minuter imorse, duktigt. Men jag hann ändå duscha och lyckades på nått vis fixa mig nästan lika mycket som vanligt. Sen hick jag svinsnabbt till skolan och jag och Jennifer gjorde klart vår redovisning.

Jag några lektioner kvar innan jag går hem och käkar tacos, blir fint de. Nu ska jag lyssna klart, hejs


Det här är inte jag

Har en jobbig känsla i kroppen, tror till och med att jag har lite hjärtklappning. Kan inte sova.

Det är iallafall SATC på teven, vill stänga av men filmen är ju så bra.. Ska upp tidigt imorgon och jag hatar att jag inte kan sova. Men det löser sig, en väldigt trött dag gör nog inget om 20 år. Ne nu hurrni säger jag hejdå till dagens sista uppdatering.

Godnatt Sverige, var du än är.


Inga

Lite m har landat i min mage och jag somnar nog snart. Den här dagen har varit lite fram och tillbaka när det gäller mig själv, men det går bra. Har funderat på allt jag vill och varför jag inte fixar det. Vet även att jag gör vissa saker svårare för mig själv, så imorgon börjar mitt nya liv hade jag tänkt.

Börjar dagen med att åka tidigare till skolan för min och Jennifers redovisning som ska bli klar. Sen efter skolan åker jag nog bara hem och tar det lugnt. Vill på birsta men pengar måste sparas då jag snart åker jag till Stockholm med fina vänner. Fick dock lite pengar på birsta från gårdagens diplom, men det är det ju ingen bråska med så.

Nu ska jag se klart det här criminal minds avsnittet innan jag somnar. Laddar inför en nyare jag


today






boring life

Jaha, och vad har jag gjort idag förutom att ligga i sängen? Ingenting. Ätit mat. Varit uttråkad. Dock vann jag matchen mot Johan på wordfeud, imponerande må ja säga.

Har ingenting att berätta. Har ingenting att visa. Så jag lämnar den här tråkiga uppdateringen och gör något annat. Kanske spelar nått spel på facebook, var ju längesen de.

ailuj

Vi har stått ut med varandra så många nätter, och vi har skrattat oss igenom så många dagar.

Första gången jag träffade dig var starten på något fantastiskt. För två år sen stog vi och grät i varandras armar, och sist vi sågs så kände jag känslan igen som jag ibland saknar. Det kan inte alltid vara bra, men det finaste med oss är att vi alltid har varandra.

Jag vet hur du är kära vän. Men vill du ha hjälp, vill du ha min axel att gråta mot, så är det bara att komma. För jag finns här för dig, och jag tänker aldrig lämna dig igen. För så ska det inte vara. Jag älskar dig


Trött

Haha oj, klockan är redan tre och jag ligger fortfarande i sängen. Oups

Vaknade vid ett iallafall, sen har jag hunnit kolla på både criminal minds, dvärgar och pudlar! haha.. Ska inte göra nånting idag, hur skönt som helst. Tråkigt med måndag imorrn dock, men men.


Brandstation

God natt än en gång.

Besöket på restaurang brandstation med laget var hur trevligt och kul som helst. God mat, fina människor och många skratt. Otroligt, otroligt bra kväll.

Diplom och priser blev utdelade, fina presenter till ledare och bra ord om oss spelare. Världens bästa lag, gud va jag tycker om er.



Efter många timmar där så åkte ja hem då dom andra ska ut på partaj. Tråkigt att inre vara arton, men det kommer ju en dag det med. Fast just ikväll, lite för sent. Men men! La mig för en stund sen i sängen, nya criminal minds avsnitt att se. Och imorgon är det söndag, tråkig dag och helgen närmar sig sitt slut. Ska egentligen till mamma, men stannar här till på tisdag. Och då är det inflyttning i stugan på riktigt! Finally. Dock lite rädd för att sova där ensam, men i värsta fall får jag väl smyga in och sova på soffan ;) Det löser sig.

Ne snart somnar jag, natti


Where did you go wrong?

Jag saknar ju dig.


kvällens



right now

Hejsan. Sitter här och fördriver tiden lite. Om en halvtimme ungefär blir jag upphämtad av Anna för att sedan åka in till stan och käka med laget. Blir nog riktigt trevligt de. Sen får vi se när jag kommer hem, ingen som vet.


skinny love


I told you to be patient, I told you to be fine. I told you to be balanced, I told you to be kind.

dag 23

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Jag gråter inte av låtar. Jag gråter om jag är ledsen, och så är det med det. Men självklart finns det låtar som gör en mer ledsen än andra.

» Jose Gonzalez – Heartbeats
» Birdy – Skinny Love
» Birdy – Shelter
» David Gray – This Years Love
» Justin Nozuka – Save Him
» Christina Aguilera – You Lost Me
» Katy Perry – Thinking Of You (Acoustic Version)


Godmorgon

Hejhej. Ligger i sängen och är inne på mitt andra criminal minds avsnitt för denna morgon. Såg även två stycken innan jag somnade igår, så det blev lite sent. Var helt borta när jag vaknade imorse, trodde det var skoldag och jag blev väldigt imponerad av att jag vaknade helt av mig själv innan alarmet hade gått. Men efter att ha funderat så insåg jag att det var lördag, fantastiskt!

Idag ska jag bara vara hemma tills ikväll, då jag åker och käkar med laget. Tre rätters segermiddag, inte dåligt alls.


it's time to say goodbye

Jag kan bli så arg. Jag kan bli så ledsen. För jag förstår verkligen inte.

Det är värst om nätterna.


close enough

God natt kanske man ska säga.

Har inte hamnat i soffan på riktigt än, men tänkte försöka se ett avsnitt av criminal minds innan jag somnar. Imorgon väntas ett restaurangbesök med laget, blir trevligt de! Sen vet jag inte vad som händer, om det ens händer nått. Vet inte ja, vi får väl se.

Nu säger jag tack och hej för mig. Natti

RSS 2.0