instagram


mama's boys

Hejhej. Klockan har gått över till lördag och jag planerar inte att lägga mig än på ett tag. Idag har jag varit med Julia på birsta i hopp om att hitta ett par byxor till henne. Jag själv fick också med mig lite grejor hem, blir dock inge mer shopping på ett tag nu kan ja lova. Hua hua. For sen hem till henne och skrattade ihjäl oss en stund, och sen avslutade vi dagen med bio. Såg mammas pojkar, inte alls så bra som jag trodde, men den dög väl.
 
Imorgon ska jag försöka träffa Elin innan hon åker, och sen blir det parken på kvällen. Ja vi får se hur det blir helt enkelt, nu ska jag göra annat. Så hejdå

bullet and a target

Jahao, här står det still som vanligt. Juletiden är typ över och jag har haft trevligt. Lovet går alldeles för fort och det är ju mindre roligt, men men. Idag var ju en sväng på birsta, sen har jag och Julia sovit och kollat på film bara. Imorgon ska jag sova ut och inte göra ett skit, försöka träna lite kanske, lite skoluppgifter hade varit bra att få gjort också. På lördag äre parken, och på söndag åker vi till Jontes stuga över nyår. Så det är väl det, vem vet när vi hörs igen. Hehe natti

God jul!


stressless

Ligger som vanligt i sängen. Allt känns så jäkla stressigt nu trots att jag slagit in alla julklappar. Vill slinga håret, ska städa rummet, fixa mig, äta nå mat, och ikväll blire uppesittarkväll hos Ellen. Helst av allt vill jag sova tills imorgon, och om någon skulle kunna klä på mig, fixa mitt hår, sminka mig osv, så skulle allt kännas mycket lättare. Hade ju vare helt fantastiskt de!
 
Nä, nu kanske man ska dammsuga den här jäkla stugan som alltid lyckas bli dammig på nån dag bara. Planera nån outfit kanske, plocka in kläder i gareroben, och blablabla. Hejdå nu.

grattisgrattis

Börjar med att säga grattis till både Pappa och Bea som fyller år idag!
 
Annars så ligger jag i skrivande stund i sängen och vilar lite, ska in till birsta igen vid 5 för handling av sista julklapparna. Förhoppningsvis hittar jag nånting att ha på mig på jul och så också. Ja, vi märker väl hur det blir.
 
Igår vare julavslutning på skolan, sen for jag, Julia och Emelie in på birsta för att handla julklappar. Gick jävligt segt till en början, men jag kom hem med 98% av julklapparna iallafall. Vi for hem till Julia och fixade oss, lockade en massa hår och tillslut kom vi iväg till Bea. Hade så jäkla roligt! Avslutade kvällen inne i stan, tappade telefonen i marken i väntan på skjuts så skärmen sprack, wohooo love it!....
 
Ska väl börja fixa till mig lite innan vi åker in till djungeln igen.
 

behind

Jäklar va effektiv jag har varit idag! Var på skolan tio i åtta imorse, fast att jag började halv 2 idag. Bara det kändes jävligt duktigt faktiskt1 Jobbade nästan hela tiden tills jag började, fixade det sista på median, gjorde nästan nästan klart ett inlämningsarbete, plus att vi har gjort våran redovisning på svenskan. Sedan for jag hemåt, lagade mat åt hela familjen, diskade, städade undan, ställde in disk i diskmaskinen, plus att jag ställde in allt mamma handlat i kylskåpet, 4 kassar typ. Måste säga att jag är imponerad av mig själv, allt detta på samma dag händer inte ofta det eller!
 
Åkte till träningen förut också och kikade på sista delen av skinkcupen, fick ge upp skinkan i år också då ryggen inte vill det jag vill. Men men, satsar på nästa år, igen :)))
 
Avslutade kvällen med att sjunga och dansa för mamma och Michaela i köket medan dom bakade. Fick mest suck och mördarblickar, så jag borstade tänderna och gick ut hit. Ska göra klart en inlämning, sedan säger jag godnatt. Imorgon vankas det lite julavslutning på skolan, sedan åker jag på birsta med Julia och Emelie och handlar sista julklapparna. Ska bli så trevligt så! Men nu har jag ej tid med detta. Hejdå å å å

so far from me

j

hejhejhej

Ojoj här är det tyst. Men man kan väl säga att jag har haft fullt upp. Fick veta i torsdags att jag skulle spela cup med Ulaget, så det var precis vad jag gjorde hela helgen. Vi slutade tvåa, vilket man kan leva med kan ju jag tycka.
 
Vid 8 ska jag till mormor och knäppa mer kort på Johans bil, och sedan ska jag hem igen och träna lite hade ja tänkt. Helt sjukt va tiden går fort, på måndag är det julafton liksom. På fredag ska jag handla sista julkapparna med Julia och Emelie som förr i tiden, så det ska bli roligt! Sen på kvällen har Bea sin födelsedagsfest, på lördag fyller både pappa och Beus år, och på söndag tror jag det blir uppesittarkväll hos Ellen. Bra dag, bra vecka, snart lov, fantastiskt!

Zombie

Jahapp, slog försovningsrekord imorse, önskar dock att det vore något bra. När jag vaknade var det tio minuter kvar av min sista lektion, men klädde på mig och vandrade till skolan ändå. Satt i några timmar och jobbade, kändes rätt duktigt faktiskt. Vid halv 4 promenerade jag hemåt igen, käkade middag och kollade på PLL. Elin ramlade in och sedan for vi och plockade upp Jennifer, och sedan till ncc. Hade match, kikade på en, och sen for vi hem igen. Skulle vara magiskt med sovmorgon imorgon, men icke. Jag ska upp om 3 timmar och 18 minuter, jobb halv 7 på sörbergeskolan med laget. Woop woop härligt härligt! Så nu ska jag försöka njuta så gott det går på mina tre timmar. Lär vara zombie imorgon, men what to do.

Annars är både student och balklänningen beställda, wohoo nu börjar den långa vägen till att komma i dom också. Hehe natti ;)


hehe 12

Jaha helgen närmar sig igen. Skönt kan ju jag tycka. Idag har jag vart jäkligt aktiv på skolan må ja säga, sen vandrade jag hem i snöfallet. Har sett på skräckfilm ikväll också, jag kikar mest genom fingrarna och försöker att andas. Överlevde som ni märker, och den var bra också, inte illa pinkat! Höll på att kika nyss på om jag skulle beställa hem några bilder, haha helt plötsligt så kom det upp typ "Tack för din beställning!".. Haha dags för fröken Svensson att se upp med vad jag klickar på innan man blir ruinerad.
 
Imorgon vankas det nå luciståg på skolan, så man ska väl stänga ner och sova snart då det är bra mycket tidigare än när jag egentligen börjar. Har träning på kvällen, och lär väl få reda på om jag ska va med och spela cup i helgen. Ja, vi märker väl hur det blir.
 
Men nu säger jag hejdå till 12/12-12 12:12 dagen, natti!
 

student

Jahaja hejhej. Idag har man inte fått mycket gjort, åkte med Elin och hälsade på Jennifer. Äntligen!! Hade väldigt trevligt må ja säga. Annars så har jag beställt balklänningen idag, så nu håller jag alla tår och fingrar på att den passar också. Senn har jag magiska planer för studentklänningen, hehe..
 
Ska väl se nått avsnitt av PLL innan jag stänger ner och somnar. Och det var väl allt jag hade att dela med mig av. Hejdåhejdå

Natti

Ja inte somnade man vid 23 igår liksom, sen upp vid strax efter 7 imorse nån gång. Har varit skittrött och mått dåligt hela dagen. När jag kom hem från skolan tog jag täcke och kudde och myste ber mig i soffan. Försökte somna, men gick ju inte så jäkla bra det eller. Orkade iallafall mig upp på träningen.

Nä nu ska ja sova, natti


sunday

Har Bea på besök, fint med sovsällskap må ja säga! Har bara myst på hela kvällen, och skrattat såklart. Imorgon blir det tidig uppgång, sen avslutar jag dagen med träning och skinkcup. Där imellan tänkte jag göra nå nytta, så förhoppningsvis går dagen som jag vill.
 

new harlem 23


julskyltning


pyjamasmys

Har köpt ny pyjamas, vill aldrig ta av mig den. Bästa köpet i år, typ. Har iallafall spenderat hela dagen i den, och bror min har klagat, vem vill inte vistas med sin syster som är klädd i pyjamas liksom? Förstår inte. Blev iallafall väckt av honom förut. Han ska sälja bilen, och som vanligt när han ska sälja något så får man agera fotograf. Så det var bara att gå ut i snön och fota då. Har hunnit med lite fika hos mormor också, även där klädd i pyjamas, hehe :)))
 
Ska spendera resten av dagen i sängen för att plugga, och det är min söndag de. Halvskönt må ja säga.
 

over and out.

Då är denna dag äntligen över, som jag har längtat efter att få lägga mig exakt hela dagen. Klev som sagt upp vid 6 imorse, städade rummet och har då aldrig varit så noga i hela mitt liv. 08:22 åkte jag från mamma, sprang upp till pappa och bytte om osv. Landade på skolan 08:35 cirkus. Må ha varit jävligt stressigt, men jag hann iallafall till mötet!

Sen satt vi i bibblan till halv 2 då min första lektion började, långtråkigt kan ja lova. Jag och Alex satt och skrattade åt hamstrar liksom, säger väl allt. Efter sista lektionen bytte jag om och vandrade bort till ishallen. Försenad match och många timmar senare ligger jag i sängen. Har helt enkelt bara gjort en massa nytta idag, nu längtar jag efter helg.


Stress

Okej, stängde av elementen här ute i stugan då jag for till pappa. Men är tvungen att sova hos mamma inatt då jag ska städa härute imorgonbitti innan mäklaren kommer och ska knäppa kort på huset. Jens slog på elementen förut idag men det är fortfarande iskallt härinne, har strumpor och huvtröja plus 2 duntäcken. Hackar bokstavligt talat tänder, härligt!

Iallafall så fick jag sms om ett möte imorgon vid 09:30 som jag måste gå på, så alarmet är nu ställt på 06:00 för att jag ska hinna med allt innan jag tar mig till skolan. Lär bli stressigt och jobbigt men det går väl ändå, efter skolan blir det dessutom jobb direkt. Somnar nog som en gud imorgonkväll när jag lägger mig iallafall. Och så ser min torsdag ut, bara en massa måsten. Har ej tid till detta, ska lägga telefonen så långt bort jag kan så jag kliver upp. Natti


lovelovelove

Åh saknar Thailand, spricker snart.
 
 

tisdag

Bra skönt att vara ledig idag må ja säga, la mig sent igår och tog sovmorgon idag. Mums!
 
Har precis beställt lite grejor, hehe nätshopping är väl bland det bästa som finns :)))) Ska snart käka lite lasagne och sedan tänkte jag göra lite skolarbeten. Igår hade jag min första fotbollsträning sen sista seriematchen, skönt att äntligen få dra igång igen. Så nu ser vi fram emot en vinter med fula blåmärken och en öm kropp, härligt!
 

helg

Vaknade imorse av att faster ringde, skulle egentligen dit och fota kusinerna, men hon var insnöad och det gick inte att komma dit. Var så jäkla trött så jag fattade knappt vad hon pratade om. Sen kikade jag facebook och såg att alla hade skrivit om hur mycket snö det hade kommit och så. Klev upp och kolla ut, hahah å herregud. Ringde mamma och frågade hur fan jag skulle komma in till huset då. Hon stog i fönstret mitt emot och skrattade åt mig bara. Man kunde inte ens se altanen liksom.
 
 
Igår följde jag med mamma till gärde för att kika på Sundsvall-Kovland. Haha satt med mamma i speakerbåset, kändes rätt töntigt, som om mamma inte hittade nån barnvakt åt mig så hon var tvungen att ta med mig typ. Haha men men, det gick ju ändå. Insåg att det är värsta VIPplatsen ändå ju, inte illa må ja säga.
 
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Lockat mammas hår, köpt mat och sett på PLL med Michaela typ. Sett Så mycket bättre med Lemons och haft soffhäng. Känns surt med söndag imorgon, orkar inte.
 

RSS 2.0