kreta del 4








happy girl

MTJA. sitter här i soffan, skittrött och jäkligt glad över att inventeringen på ica maxi är över. mår också väldigt bra över att det snart är sommarlov, känns hur bra som helst! har ju sagt 100 ggr att det här året kommer bli kungligt, men jag längtar ihjäl mig efter sommaren, tror den kommer bli g r y m. mm känner mig väldigt nöjd just nu alltså. har inte ett enda skolarbete kvar, fotbollen verkar gå bra igen, criminal minds avsnittet som är på teven just nu är skitbra (har sett det flera ggr), imorrn är sista dagen sen har vi många dagar ledigt, allt känns bra helt enkelt. hihi.
ska bara se klart det här sen ska ja lägga mig och sova som en gud. natti


butterfly fly away


feel this


don't bring flowers after I'm dead





min fina vän

jag är så glad över att jag har dig

anywhere you are, I am near. anywhere you go, I'll be there.

jag älskar dig

knepigt inlägg dehär

mmmmmmmmtja. ellen kom nyss hit, hon sover nämligen över här inatt. skolan rullade på bra, och jag har alltid älskat sista dagarna i skolan, bara en massa chill och skratt då. så jag klagar inte över att det är snart sommarlov. vi gjorde iallafall våran redovisning imorse, gick väl okej. lämnade in en annan grej också, så jag fick mitt vg i svenska ändå, känns bra. piskade sen ut grabbarna i frågespel på historian, dom blev assur och drog, sen vann min grupps sko som vi designat på samhällen också, haha.. det här är en bra dag, helt ledig, inge jobb, ingen träning, inge plugg, bara ledig. och därför tillbringade jag dagen med ellen, myste på hos henne med ture och så, sen åkte vi hit och la oss på studsmattan en stund. och nu är vi här, redo för natten :)
på fredag ska vi till alicia också, ska nog bli jäkligt kul de. mennn vi hörs, tjao

big brother

hejsan! sitter i soffan och grejjar lite med några skolarbeten, sitter även och kollar på big brother. åkte och tränade vid 5, jag mådde skit men det gick faktiskt ganska bra idag. så det känns jäkligt skönt, hoppas det håller i sig bara. har kommit fram till en grej idag också som jag ska fixa imorgon, känns skönt. men nu loggar ja ut, hejsvejs

eddy




60års fest

mormor fyldde 60 förra veckan, vilket vi firade igår. åt god mat och sen dansades det lite innan jag gick hem. var trevligt men jag hade inte allt för roligt då jag var väldigt ung jämfört med dom andra där. så då tog jag moppen bort till ellen där hon och alicia var. sen kom charlie och tog med oss då han skulle skjutsa V och T till stan. sen åkte jag, ellen och alicia med charlie till donken, sen hamnade vi vid hamnen en stund innan vi åkte till ellen igen. vi somnade runt 4 inatt. slänger in några bilder från festen, och jag ser hemsk ut. MENMEN! Alvin har knäppt alla bilder också :)







rain

tjabba. sitter här och är proppmätt, ser jag mer mat spyr ja nog.
skolan rullade iallafall på bra idag, har haft skitkul med jennifer och ellen, skrattat mig igenom hela dagen typ. ska till jennifer ikväll också och mysa med tjejerna, alltså henne, ellen och julle. ska bli bra trevligt de! men först ska jag träna, målvaktsträning. i regnet. kult.

plugg

tjabba. har suttit i flera timmar och skrivit på en engelskabok plus samhällen. jäkligt skönt att det är sommarlov så man slipper sånt här ett tag. sovmorgon imorgon vilket är jäkligt bra, ska upp och duscha, grejja lite med engelskan och sedan beger jag mig till skolan. har match imorgonkväll också, första matchen för mig på bsk även om jag inte ska stå, så det ska bli kul. men nu ska jag lägga mig och sova jävligt skönt hade ja tänkt, puss

hm-beställningen


kreta del 3, shopping






kreta del 2
















onsdag

hejsan. vaknade imorse och mådde skit, så ja är hemma från skolan idag.
kreta var jäkligt bra och kul, men det var ändå väldigt skönt att komma hem. har lagt upp bilder på första delen och det kommer mer. kommer även lägga in lite annat också, men det märker ni ju så. jag flagnar och bleknar men det är ju som vanligt de, önskar mig lite sol så man kan försöka hålla brännan en stund till iallafall. är inte mycket kvar av skolan heller, döskönt må ja säga.

maggio

I samma låga skor, och leendet du log.
såhär kan det inte va. men aldrig kommer allt tillbaks.

kreta del 1



























hemma

haft det väldigt bra, men jäkligt skönt och vara hemma igen också.
bilder kommer den dagen jag orkar. godnatt


Lurarna är i och nu rullar jag vidare till...

dsc00482 (MMS)

Lurarna är i och nu rullar jag vidare till stockholm, godnatt


§


källmans place

häjsan, sitter hos ellen just nu. är här med henne, jennifer och alicia. har hållt på att färga jennifer hår hela dagen och vi håller på än. trodde ja skulle träffa julle ocksp nått innan jag åker men hon har inte hört av sig nått, såå det var ju tråkigt. menmen :) mamma hämtar mig lite senare, och då äre väl bara o börja ladda inför nattens bilresa mot huvudstaden. hihi gott ja mår nu, pusshej!

bra mkt tjat


snart färdigpackat ♥

mtja



kanye west

tjabba. sitter här och gör ingenting, och så kommer det förbli också. skolan rullade iallafall på bra, var sjukligt trött men det har väl gått bra ändå. ellen följde med hem, hon hjälpte mig packa och sen somnade hon i sängen. har lagt in ny musik på Ipoden och imorgon tänkte ja gå på ica och köpa lite småsaker. men först ska ja tillbringa några timmar med tjejorna, ska färga jennifer hår en del och även klippa henne. haha hoppas vi lyckas bara, men det ska nog gå bra! måste ta ut pengar och greja det sista imorgon också, sen åker vi till stockholmo, och till sist kreta. kommer må som en gud den här veckan alltså, har med mig kameran så lär ju vara meterlånga inlägg med bilder sen också ;) mmmmmmmm va nöjd ja känner mig.

pappa jobbar natt så jag är ensam hemma ikväll, bra skönt faktiskt. ska ta det jäkligt lugnt bara, kanske ta mig en skål med glass och njuta av den lite, haha ..


haha

bra dålig uppdatering här alltså. men har ju fan aldrig nån tid över känns det som.
har sovit typ tio timmar inatt, och ändå var jag dötrött när jag vaknade imorse :o klev iallafall upp som en zombie och tog på mig nå kläder, kletade på mascara och sket i håret. sen gick ja bort till ellen och vandrade sen vidare till skolan med henne. hade först natur, klarade mitt prov mycket bättre än va jag trodde också, så det var ju skönt. sen käkade vi lite innan engelskan, jobbade med boken som vi skriver om oss själva. min framsida består av den snyggaste bilden som någonsin knäppts på mig också, haha ↓

........ isf så.. sen när vi slutade träffade jag saris en stund och sen promenerade jag hem med ellen igen. vi hämtade upp hunden och gick sen vidare till mig, visade mitt linne som jag beställde och sen la jag mig och kollade på glee. min tanke idag var att jag är helt ledig idag, inget skolarbete som står och väntar och varken fotboll eller jobb heller. dock så ringde tränaren och ville att jag skulle komma på matchen, så nu sitter ja här i fotbollskläder och väntar in anna som jag ska få åka med.

skulle egentligen jobba imorgon men ja känner att ja inte har någon tid. måste packa och grejja det sista innan vi rullar mot stockholm på lördag. s k a b l i s å j ä v l a s k ö n t


06:03

morsning, vädret ser ut som det gör idag. så det lär ju inte bli nå sitta ute idag på skolan, men som
om mitt ansikte behöver det liksom. efter skulan åker jag och jobbar några timmar också.

tog den här precis efter jag klivit upp imorse, liite solsken, och mulet.
nu ÖSER det ner regn. och jag ska gå till skolan. hahahhaa orkar inte..

axeljävel

mtja. kom hem från träningen för en stund sen, har duschat också.
träningen dög väl, gjorde illa axeln igen så det är väl inget att hurra för. men får ju vila ett tag nu så det är ju skönt. ska ta mig en liten fika innnan jag hoppar i säng, ska se bb sen ska ja sova. går 8-4 imorgon, bra tungt. men det ska nog gå. ser ut som en tomat i ansiktet också, jäkligt snyggt må ja säga.

hejsan


nationella

hallådär. kom nyss hem från en väldigt solig dag. hade nationella imorse till elva, sen hade vi våran första och sista lektion klockan 3. så jag har suttit ute i solen i 4 timmar, vilket har resulterat i väldigt röda kinder, haha ser hemsk ut. efter skolan gick ja hem, sen gick ja ut igen och mötte julia och anny. gick till pizzan och köpte med oss mat, sen gick vi till viktor mfl. och umgicks med dom. så jag kom precis hem igen. kvart över kommer mamma och skjutsar mig till träning, går på gräs idag vilket nog kommer bli skönt. dock är jag inte ett dugg träningssugen, går skit nu så det blir lätt så. är lite smått less över att jag är helt fullbokad enda till på lördag då jag åker också, känns jobbigt på nått vis.

gameday

morsning, sitter här redo att gå. klev upp vid tio med världens fetaste morgonruffs. håret stog åt alla håll man kan tänka sig, men jag slet med plattången så det gick ju bra ändå. börjar halv ett idag och två lektioner står på schemat. sen ska ja hem och käka lite snabbt innan jag åker vidare till stöde för match. 

inte långt till kreta nu eller, döskönt det ska bli!


hihi 7 dagar


nightblindness

tjabba. blir inte som det var tänkt igårkväll. slutade med att jag sov hos pappa. vaknade imorse runt elva, sen gick jag till mamma igen. packade mina grejor, gick ut på altanen och solade ett tag. åt lite mat, sen for vi till västhagen för seriepremiär. efter matchen åkte jag och moder jord förbi max och köpte med oss mat. kom hem till pappa, åt, sen gick ja ut på en promenad med ellen. vi gick runt fagervik som vi alltid gör, stannade och vilade på en sten också. haha..  börjar halv ett imorgon, bra skönt. sen ska jag på match i stöde


white light moment


~

besviken

scream

mentja. nyss hemkommen efter en trevlig men trött kväll med en massa tjejor.
jens skjutsade mig först till jobbet, jobbade av några timmar och blev sen upphämtad av mikaela för att åka vidare till biteline. käkade mig dödligt mätt där, sen gick vi upp till bion och såg scream 4, igen. skulle lätt ha kunnat somna under filmen, satt jävligt oskönt och hade ont i ryggen också. ville bara hem till sängen ja, haha. fick åka med matilda hem och nu är ja här, jimmy, camilla, jenny & pelle är på besök så jag hamnade här med dom istället för sängen. imorgon väntas en match med dam, sen måste jag försöka kolla på lite plugg. inte långt kvar nu tills ja åker till kreta, ska bli så jävla skönt!

hejdo

-


tror inte den här bilden livar upp nånting på den här tråkbloggen. men det är ju alltid nånting. haha hejdå

hands up in the air

hejsan, uppdateringen suger fortfarande. men vad gör det om tjugo år liksom...
hade jäkligt roligt igår ja faktiskt. ellen hängde med mig hem efter skolan och vi handlade en massa inför kvällen. sen rullade vi vidare till julia där jennifer också var. började greja lite med maten, tina hjälpte oss med grillen, dukade och fixade en massa i deras inglasning. vi tände massvis med ljus och det blev hur mysigt som helst. åt väldigt gott, pratade och planerade en massa, hade jäkligt trevligt helt enkelt. hackade en massa frukter och doppade i smält choklad senare mot kvällen också, spelade lite spel och myste lite. sen rulllade J & M in, och V var ju redan där, så dom satt där ute med oss. spelade mer kort, skrattade en del, och sen hamnade vi inne. dansade och hade oss och sen åkte jag hem inatt nån gång.

vaknade imorse, skickade sms till ellen, hon ringde upp, pratade en stund med henne. sen klev ja upp, fick 5 minuter på mig att klä på mig, sen följde jag med till alnön och kollade på anton som sjöng med sitt dagis. haha inget för mig dedär eller, mängder av ungar som låter på en och samma gång.. haha fy

ska snart få skjuts av jens in till jobbet, sen blir jag hämtade av mikaela runt halv sju för att sedan åka vidare till biteline. utveckling bjöd med mig så det ska nog bli trevligt, sen efter vi käkat ska vi på bio. har dock sett filmen redan, menmen :)

befrielsen!

är nästan klar med historian. bra skönt!

bad day

hallåja. sitter här ganska nyduschad. träningen rullade på bättre än dom senaste gångerna så det känns skönt. nånting bra med den här jävla dagen iallafall. tänkte skriva lite snabbt innan jag sätter igång med historian. ska bli klar innan jag går och lägger mig, spelar ingen roll om klockan står på 04:00 så ska jag göra klart. och så äre med det. imorgon väntas först skola, sen ska jag till julia och mysa där med tjejerna. blir gott käk, ansiktsmask och doppade jordgubbar. ska bli så jäkla skönt med helg, slippa stressen en stund. dock har jag fullt upp, men det är mycket roligheter så det gör inget. nej nu måste jag sätta igång så jag blir klar nån gång, hejdå!

less

men tja. mina vännor klagar på sämst uppdatering och det förstår ja. sitter knappt vid datorn längre känns det som, har inte tid. har varit på kanske världens sämsta humör idag, är så sjukligt less på skolan och det känns som att den förstör mitt liv. vill inte åka dit, vill inte vara där, vill inte plugga, vill inte lära mig en massa ointressanta saker, vill inte lämna in arbeten, vill inte göra prov. vill bara ha sommarlov. skolan tar fan över allt och jag orkar inte mer nu. tror jag har nått botten på skolfronten alltså, så dåligt som det går nu har det aldrig gjort förut. bra less tjej. men ska sluta klaga nu.

åkte tidigare till skolan idag för att försöka plugga lite natur, eftersom vi har prov imorgon. började bra sen rann det ut i sanden som vanligt. kan ingenting så det lär ju gå skit på det provet iallafall. sen hade vi engelska och äntligen en lärare som verkar fatta nånting. vi ska få skriva en bok om oss själva nu bara eftersom vi har så mycket, känns ju skönt. sen hade ja två timmar bild. har helt allvarligt suttit i 8 timmar nu och målat håret på min gubbe, och det är ännu inte klart.

mitt tålamod till allt idag alltså, orkar inte.

dagens

Dagens humör: asdåligt
Dagens mående: bra.
Dagens borde: borde ha pluggat mer på naturen förut
Dagens frisyr: platt
Dagens klädsel: jeans, linne och skjorta
Dagens planer: träning, och plugg
Dagens vill ha: pengar, och en hjärna som är full av naturkunskaper
Dagens längtan: kreta!
Dagens fundering: hur fan jag ska klara provet imorgon.
Dagens beroende: ingenting alls.
Dagens tråkigaste: jag.
Dagens tidning: dagbladet
Dagens låt: c.a - you lost me


Tjabba! Sitter på jobbet just nu och är jä...

dsc00474 (MMS)

Tjabba! Sitter på jobbet just nu och är jävligt trött. Vill hemskt gärna hem och sova men har en timme kvar innan jag får åka nånstans. Skickar med en ful liten bild på dagens också innan jag säger hej


ul

godmorgon barn. blev klar för en stund sen, ska snart ringa och väcka johan sen åker jag in på sjukhuset för ett UL. sen ska jag flörta lite med pappa så vi kan käka lite, får inte äta nånting nu innan så här sitter jag med min kurrande mage. är bra hungrig. efter skolan ska jag in på atis och jobba lite, inge sugen som vanligt men ska jag ha nå pengar i slutet av den här månaden så äre bara att ligga i. dock så missar jag ju en vecka eftersom ja åker bort, så idag tänkte jag få 30 bok så löser det sig, haha..
finns inget intressant att läsa på den här bloggen, finns inget intressant att se heller då jag inte knäppt nå bilder. men det kommer väl. hejdå

hospital

tjabbaa. mådde skit imorse så jag hängde med moder jord på hennes jobb. sen for vi in på sjukhuset akut. gjorde inget annat än det vanliga, blodprover och så. fick lunch på sjukhuset sen släppte mamma av mig på skolan igen. imorgon ska ja dit igen och det krävdes jäkligt mycket övertalning för att johan skulle skjutsa in mig. haha ska ringa och väcka honom imorgonbitti.. har inte så mycket annat att dela med mig av så hejdå.

jag och mina listor..

Vilken färg har dina skor? - svart, vit, grå, blå, röda, dom ja använder mest
Hur många sms har du skickat med din telefon? - sen ja raderade inkorgen, 795 st
Vem är nummer 9 i din kontaktlista? - andreas jonsson
Vilka finns i din "mottagna samtal"lista? - pappa, mamma, ellen, bettan, atis, julia, jens, robin, anders, moster, jenny, johan, faster, och några nummer jag inte har
Vilka namn finns i din smsinkorg? - elin, anders, jennifer, ellen, douglas, robin, sara, moa, faster, julia, filip, pappa, mamma, typ dom
Vem kysste du senast? - ingen spec
Vem kramade du senast? - pappa
När såg du din bästavän senast? - idag på skulan
Din favoritfilm? - har flera stycken
Din favoritlåt? - samma där
Bär du på en stor hemlighet just nu? - stor och stor vet ja väl inte
När vaknade du imorse? - tidigt
Gillar du hästar? - inte vet jag, tänker inte på det eller
Har du ett turnummer? Vilket? - nej det har ja inte
Vem hade du velat träffa just nu? - hmmmmm nån kul
Vilket är det bästa året hitills? - det här året ska bli bäst
Är du kär? - nejjj
När drack du alkohol senast? - jaru
Är du en rökare? - nepp
Föredrar du snus eller rökning? - jaru
Vad heter du i mellannamn? - stina
Har du en blogg? - förmodligen
Vilken klass går du i? - första året på gymnasie
Ditt favoritband? - har många ja
Din favoritartist? - samma där
Thåström eller Håkan Hellström? - håkan
Göteborg eller Stockholm? - båda
Vart bor du? - sörberge
Vart vill du bo? - här just nu iallafall
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - vår sista dans, melissa horn
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - run, leona lewis
Vem skrev åt dig på msn senast? - alicia
Vem skrev du senast sms med? - douglas
Vem ringde dig senast? - jaru javet inte
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - en skog
Blind eller döv? - hellre döv
Har du MVG i något? Isåfall vad? - ska va bild isf.
Hur gammal tror du att du kommer bli? - över hundra ;)
Vad vill du jobba/jobbar som? - vet inte
Var är dina syskon just nu? hur ska ja veta
Senasta kändisen du såg? - typ adam alsing :)
Favoritkändis? - vet inte
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - idag
Har du piercingar? Isåfall, vars? - naveln och öronen
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - who you are
När grät du senast? - nån vecka sen
Är du vig? - n e j
Vad står det i ditt senast skickade sms och vem var det till? - haha som vanligt de, douglas
Använder du hårspray? - japp
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - singel är ju brare, men ett förhållande är ju inte fel det heller
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - haha nej
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Vill du gifta dig i framtiden? - ja
Vilken vän vet mest om dig? - jennifer och ellen skulle ja tro
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - ja
Vem skrev åt dig på Facebook senast? - dogge
Vad stod det i din senaste händelse? - att jennifer har kommenterat mitt foto
Vill du bli modell? - nejtack
Din bästa tjejkompis? - jennifer ellen julia alicia
Bästa killkompis? - mattias, eller de var det iaf
Vad var det senaste du installerade på din dator? - jaru ingen aning
Vem är den perversaste person du känner? känner ingen sån ja eller
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? utseendet, lätt hänt de
Favoritdryck? - vatten
Senaste CD-skivan du köpte? - köper inte skivor
Har du några plancher i ditt rum? På vem/vad? - ne, men ja hade på allt o alla
Vad ska du göra i sommar? - ha kul.
Hur många har du strulat med på en kväll? - en
Klänning eller kjol? - klänning
Har du varit med på TV? - haha ja
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? - nått bra, oth, OC,
Snyggaste kändisen? - finns för många för att säga en
Vart vill du resa innan du dör? - till det coolaste stället på jorden, men vad det är vet ja inte


FÖRE & EFTER


sista april 1




less

mtja. ska till moder jord idag, mennn jag har inte orkat gå härifrån än. måste packa också, bra jobbigt. har inte kommit igång med historian heller, vill inte. matchen gick skit och jag är astrött. vill sova alla de fjorton dagar som är kvar till ja åker till kreta, bra skönt det hade varit. hatar att det är söndag idag. ska fan sova bort några nationella prov och inlämningar, hade ju inte suttit fel de eller. blir less bara på att tänka på skolan ju, bra skolless jag är alltså. har iallafall tröstshoppat ett linne för 300 jävla spänn. vet inte när jag ska ha det, kommer se ut som skit ire också. men jag har alltid velat haft ett sånt, så ja. så fick det bli helt enkelt.
nej nu ska ja sluta vara negativ och spela lite facebookspel. hejdå skitsöndag

tjabbaa

morsning. har vaknat flera gånger inatt, och har inte varit ett dugg trött nån utav gångerna heller så det tog ett tag att somna igen. alarmet stog iallafall på kvart över nio, klev upp och åt lite frukost. la till mig i soffan och kollade på nått hundprogram, inte så intressant nej. så jag hamnade här, ska snart byta om lite och sen blir jag hämtad elva ungefär. efter matchen måste jag hem och göra min historiainlämning, som ska in imorgon -.- lär bli spännande hur det kommer gå alltså, menmen. ska gå nu, pyss

kvällens



det blir alltid bra igen

bryr sig bara om någon. men slösa aldrig energi på någon som inte bryr sig om dig.

blandsallad

mtjaaaaa. är hemma nu. klockan är inte så mycket, och har det varit en bra kväll? hm ja, nja, kanske. kunde varit bättre. håret blev iallafall bättre än dom andra tre gångerna jag färgat det. fixade mig iallafall förut och tog mig bort till ellen. käkade med tjejorna och vi hade bra trevligt måste ja säga. sen kom anton och skjutsade oss till O där vi var en stund. sen åkte vi i olika bilar till tranviken, träffade lite alla möjliga där borta. hade inte så kul, hände inte så mycket, så till slut åkte vi i olika bilar ännu en gång hemåt. jag och några till fick åka med hannah, var överallt kändes det som och tillslut vare bara jag, hanna och f kvar. hon släppte av mig vid cosmos och nu är jag här, ellen lär ju skicka bilder nån dag så det lär ju komma upp kanske. vi får se helt enkelt.
imorgon väntas match och elva blir jag hämtad. kanske dax och lägga sig?
aja hejdå


RSS 2.0