snowy day

Jäklar vad det har snöat idag, hua. Var duktig och ställde klockan imorse så jag inte sover bort dagarna, duschade och fixade mig till och med, händer inte ofta det eller när jag är ledig och inte har några planer. Har varit hos Ellen och knåpat på en önskelista medan hon målade deras hall. Käkade lite mat och sedan gick jag hem igen, ser på gossip och ska strax gå till Ellen igen. Och så har min dag sett ut. Imorgon vankas det jobb, och förutom det får vi se vad jag får för mig att göra.

shopping shopping

Bra dag detta! Är jäkligt trött men det gör inget, vaknade flera gånger imorse och trodde varje gång att jag sov bort dagen. Men icke, klockan var inte alls så mycket som jag trodde att den var, så det var ju skönt. Klev upp och fixade mig lite snabbt, ringde mamma och frågade om vi kunde åka in på birsta. Sagt och gjort, svängde förbi hennes jobb innan vi hämtade upp Michaela. Fick med mig 5 tröjor hem och lite smink, väldigt behövligt må ja säga.
 
Ska till Ellen senare och kolla på solsidan, och så ser min söndagskväll ut. Fint med lov i veckan ♥
 

hehe


Dog days are over

Annorlunda lördag må ja säga. Det händer i princip ingenting. Ligger hemma hos moster i soffan, kusinerna sover för längesen och jag har rätt tråkigt. Har gått ut med hunden och insett hur kallt det börjar bli ute, hua. När dom kommer hem kanske jag går förbi Ellen, om vi orkar så att säga.

Nu ska jag väl fortsätta med mitt.


boss

Så jäkla skönt att slippa söndagsångesten imorgon, lov må vara bland det bästa som finns. Igår "powernapade" jag i 3 timmar hemma hos pappa, sen kom mamma och plockade upp mig. Fixade mig och sedan gick jag bort till Victor, plockade upp Micaela på vägen också. Var där några timmar och sedan for vi in till stan.
 
Ska beställa en sallad och gå bort till mormor hade ja tänkt. Malin hämtar upp mig där och sedan ska jag vara barnvakt åt killarna hela kvällen. Och så ser min lördag ut.

instagram


nate

Känner mig väldans duktig nu faktiskt, för att vara mig så att säga. Efter skolan åkte ja hem till pappa och packade väskor coh städade rummet. Sen kom mamma och hämtade mig. Har löpt OCH pluggat en massa, händer verkligen inte varje dag det eller! Så nu kan jag somna nöjd iallafall. Insåg att jag endast borde se gossip girl när jag gjort något bra, annars kommer det ta över mitt liv. Haha..
 

ghost in the machine

B.o.B – Ghost In The Machine

diamonds

Inte allt för mycket som händer. Idag - Skola, sänghäng och möte med laget. Det var väl det. Hejdå.

and the people that you love

Heyhey, kameran har kommit hem igen så kanske det blir lite roligare här nu. Har mitt standardläge här i sängen, som alla andra söndagar. Har varit och knäppt kort på Johans skoter som han ska sälja, och nu tänkte jag göra lite skolarbeten innan jag avslutar med gossip girl. Tänkte faktiskt ta mig en sväng på löpbandet ikväll också, haha fast vi får ju se hur det blir med det.
 
I fredags var vi hos Sara innan vi gick ut, vi dansade, sjöng, spelade lite spel, lyssnade på julmusik, haha ja, hade väldigt roligt iallafall. Och igår tog jag det lugnt exakt hela dagen. Åt mat hemma hos Ellen, gick hit och färgade mitt hår, Bea kom och såg på tv med oss. Väldigt skönt och behövligt må ja säga.
 

händerna i luften

Men hej, dåligt med uppdatering här, haha mina kompisar har ju ingen aning om vad jag gör på dagarna längre.
 
Har lite dålig koll på dagarna. Men häromdagen så var jag, Jennifer och Bea på allstar och käkade medan vi kollade på både hockey och fotboll. Timrå vann, och Sverige lyckades ta igen till 4-4, hade väldigt trevligt må ja säga! Sen har jag mest sett på gossip girl, vill aldrig sluta, har fastnat nu.
 
Imorse åkte vi tidigare till skolan för att jobba med projektarbetet, känns bara roligare och roligare så det är skönt. Efter skolan vandrade jag bort till ishallen för lite jobb. Till sist promenerade jag hem med Julia. Har äntligen landat i sängen, fantastiskt skönt.
 
Imorgon vankas det studiebesök nummer 3 med mediaklassen, och imorgonkväll blir det utgång igen. Kan ju bli trevlans det.

you're the one that I want

Angus & Julia Stone – You're The One That I Want
Ellie Goulding – I Know You Care

too bad

Those days are gone.

blondie

Jäkla söndagar. Är dessutom svintrött. Tipptoppen!
 
Har haft en bra helg iallafall. Utgång både fredag och lördag. Skrattat massor, somnat sent, jobbat på hockeyn, brorsan blonderade håret, dansat, ätit mat, osv osv. Nu ska jag plugga och senare ska jag nog till Ellen för lite tvmys. Låter ju bra det.
 

no time to sleep

» Tina Dico – No Time To Sleep
 

sjuk

Heyhey, har inte så mycket ett säga men. Har ju som sagt varit hemma idag, mår bättre men är fortfarande inte helt pigg. Ont i hela kroppen. Har kikat på gossip girl, rensat klart alla kläder och städat rummet i samma veva. Bakat en kladdkaka och duschat. Det är väl allt tror ja. Ska se på mer gossip nu, sen får vi se hur det blir imorgon.
 

Blä

Å gud vilken jobbig dag. Började fint med att vakna av mig själv 2 timmar alarmet skulle gå. Så jag klev upp och hade det lugnt och skönt hela morgonen. Inte dåligt må ja säga. På skolan hade vi bara en halv lektion och en föreläsning att lyssna på, faktiskt intressant så det vad ju skönt. Sen var det bara promenaden hem kvar.

Har inte känt mig pigg på hela dagen egentligen, och det gav ju resultat när jag kom hem iallafall. Fyfan va dåligt jag mådde där ett tag, sen dess har det varit bättre och sämre periodvis. Så imorgon blir jag hemma igen, tänkte försöka plugga och fortsätta med all klädrensning om kroppen tillåter.

Nu; dags att sova.


clothes over broes

Idag skulle jag städa mitt rum, resulterade i att jag började rensa kläder. Vilket helvete.. Hann inte klart innan hockeyn så när jag kom hem förut låg exakt allt på sängen, som om jag skulle orka fixa klart det där ikväll? Nejnejnej, så imorgon blir det nya tag. Att man aldrig inser hur jäkla mycket kläder man har egentligen, och ändå har man aldrig nånting att ha på sig? Konstigt det där.
 
Japp, nu vet ni det. Hejdåå
 

gossip

Detta må vara den tråkigaste bloggen som finns. Haha men men.
 
Idag har jag varit hemma från skolan, magen gör återigen ont och jag har endast legat i sängen exakt hela dagen. Sett på gossip girl bara. Imorgon är det väl tänkt att jag ska orka mig iväg till skolan iallafall, får ju ångest av att vara hemma. Haha hejdå.
 

what to do?

Hej söndag, ännu en helg är över och jag längtar ihjäl mig till nästa. Japp, det är precis som vanligt då.
 
I fredags var jag på bio med Lemons och Johan, såg på Ted som var rolig och sedan avslutade vi med käk. Blev avsläppt hos Ellen och var där i några timmar, Jullan kikade förbi och sedan gick jag hem och sov bara. Igår jobbade jag och Ellen på ladies night och sedan for vi hem till henne och intog soffläge ett tag. Och idag har jag bara packat en massa väskor, åkt till pappa, ätit middag, och följt med Julia till Johanna som satt i hårförlängning på Jullan. Mycket fint må ja säga, och jag själv blev också dödsugen på att fixa jag med, men det får vänta.
 
Den här veckan händer det inget speciellt, ska gå i skolan och löpträna. Måste hinna färga håret också, det är väl det. Nu ska jag se på grey's, hejhej
 

I'm right here

Imorse när alarmet ringde kunde jag riktigt känna att jag aldrig skulle klara av att kliva upp. Haha det gjorde jag inte heller, måste ha somnat om på en sekund. Jennifer skickade sms och frågade vart jag var, oupssss. Klev iallafall upp och drog på mig den möjligtvis fulaste tröjan jag äger, satt upp håret i svans och sen skjutsade mamma mig till skolan. Är så jäkla trött efter kryssningen att jag skulle kunna gå av på mitten.
 
Om en stund ska jag, Lemons och Johan åka på bio, och efter den ska jag nog vara lite med Ellen och Jennifer. Vi får väl se vad som händer helt enkelt, jag ska iallafall inte göra nånting annat än att ta det lugnt. Imorgon blir det jobb på ladies night, och mer än så ska jag inte göra den här helgen. Måste plugga lite, annars blir det sänghäng för fulla muggar må ja säga!

Galaxy

Magiskt att ha en hel buss för oss själva, busschauffören var schysst och stannade på donken också så vi fick stanna och köpa mat, heaven!

Igår tog vi bussen till huvudstaden för att sedan kliva på båten, sen dess är allt en enda rolig bubbla. Käkade mat på restaurang, dansat hela natten lång, träffat roligt folk och skrattat ihjäl oss ganska exakt hela tiden. Det slutade med att jag och Ellen sov i samma säng, trots det sov jag som en gud. Har dock inte känt mig som en gud idag, haha men men..

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik här i mörkret tills vi kommer hem, några timmar kvar sen ska jag äntligen få lägga mig i min egen säng. Kommer bli himmelskt!


sunday

Jahapp, då var denna helg också slut. Går alldeles för fort som vanligt, menmen. Den här veckan går ju ändå fort eftersom vi är ledig på tisdag, sen är vi ju borta onsdag och torsdag också eftersom vi ska på kryssning. Sen är det ju typ helg igen, så det känns ju skönt.
 
Idag har jag bara myst på. Ätit för onyttig mat och sett ut som skit. Chilledillat med Julia och sedan gjort samma sak med Ellen och Bea. Hann se på film med Lemons imellan det också. Så nu ska jag sova, nattinatti
 

RSS 2.0