hehe

Sammanfattar gårdagen som jävligt rolig. Dansade nog exakt hela kvällen, träffade en massa roligt folk, åkte på donken, kom hem och åt, somnade, blev väckt av bror 6 inatt, han hade inte sina hemnycklar så han kom hit och sov, klev upp, gick till Ellen, käkade mat med henne och Julia, och nu ska jag och Julia kolla på första avsnittet av grey's säsong 9!!!! Som jag har längtat, så detta har jag inte tid med. Hejdåå

mmmmmmm

2011

Gjorde du något du verkligen ångrar under 2011? - Helt klart!
Blev du kär? - Nepp
Hur många hade du sex med? - Klura på det du
Hade du ett förhållande? - Neje
Hur var sommaren 2011? - Grym, hade jävligt roligt
Gjorde du någon som du aldrig gjort förut? - Jajemen

2012

Film? - Jaru, vet inte faktiskt
Årstid? - Höst och vår
Serie? - Grey's!!!
Kändis? - Vet inte
Bok? - Hypnotisören
Färg? - Alltid svart
Maträtt? - Kött kanske, och potatisgratäng
Stad? - Vet inte :)
Artist? - Haha vet inte..

Den senaste du kysste? - Haha..
Senaste du kramade? - Minns ja inte

Senaste låten du lyssnade på? - Minns ja inte heller
Senaste personen som skrev åt dig på fbchatten? - Haha

Har du ett förhållande? - Neje
Älskar du någon på riktigt just nu? - Klart jag gör, vänner alltså, och familj
Tror du på distansförhållanden? - Jo det går nog
Ska man vara kär i personen man har sex med? - Man behöver väl inte vara det
Hur många gånger har du varit kär? - Ingen tror ja

Hade du kunnat bo ihop med den du är ihop med? - Haha men ja
Gillar du romantik? - Gör man väl, fast inte jämt och hela tiden
Har du kysst en kompis? - Haha ja

Vad är det första du gör när du vaknar? - Kollar klockan
Vill du ha barn i framtiden? - Jo
Hade du kunnat adoptera bort? - Vet inte, tror inte det
Har du en blogg? - Nejeller
Isåfall, varför bloggar du? - För att jag inte har något liv :)))
Tycker du att du själv är snygg? - Haha nä
Har du ett rykte efter dig? - Vet inte :)
Snusar eller röker du? - Njet
Något du inte gillar med dig själv - Det är mycket det

Ditt humör för tillfället? - Trött men glad.
Har du piercingar eller tatueringar? - Japp. 6 i öronen, en i naveln och en tatuering
Gillar du skolan? - Egentligen inte, kan ju vara roligt ibland men det är sällan de
Vilken är din naturliga hårfärg? - Föddes ju väldigt blond ja.
Vad har du för hårfärg nu? - Brunt, ja fast halva året är ju blont också.
Saknar du någon just nu? - Jorå
Liknar du din mamma eller pappa? - Jag tycker pappa, men många säger mamma. Så båda antar ja.
Hur lång är du? - 176 långa centimer
Hur var du som barn? - Pratade mycket, och skrattade, och var blyg
Har du gråtit dig till sömns någongång? - Haha ja, det har väl alla
Dricker du alkohol varje helg? - Nejdå

Skulle du kunna testa droger? - Nepp
Har någon varit otrogen mot dig? - Svårt när man aldrig varit tillsammans med någon, så icke

Är dina biologiska föräldrar skilda? - Jepp
Har du blivit jagad av polisen någon gång? - Nej :)
Har du varit i ett slagsmål? - Ja hua, varje helg
Har du sett någon bli mobbad utan att du ingripit? - Har jag säkert
Har du mobbat någon? - Inte vad jag kan minnas
Har du blivit riktigt sviken någon gång? - Japp


tired

Åh hua, är helt slut. Allt från fötter till huvud värker. Har haft veckans skönaste skoldag med två lektioner bara. Sen gick jag bort till ishallen för några timmars jobb, som dock kändes som ett helt dygn. Tillslut så kunde vi åka hemåt, skulle kunna somna på en sekund om jag la mig. Men insåg när jag kom hem att jag måste skriva klart ett arbete som ska in imorgon, vilket innebär att se en film också. Heheheh oups... Men får väl helt enkelt ta och göra det då.
 
Efter skolan ska jag myspysa med Jennifer, vi ska jobba matte och käka lite god mat och så bara. Skönt med en lugn fredag, min tredje i rad faktiskt :)) Men på lördag blir det andra bullar.

october trees

Hejhejhej. Ännu en onsdag är förbi och nu närmar sig helgen igen, kanon! Imorse fick jag skjuts av mormor till skolan och det satt väldigt fint i detta väder. Vandrade dock hem i regnet vilket inte var en höjdare, menmen. Har käkat middag, legat i soffan, legat i sängen, sett på tv med Lemons, och skrattat med mamma. Trevlig kväll må ja säga.
 
Imorgon är det bästa skoldagen med endast två lektioner, börjar halv 2 så sovmorgonen som väntar är inte dålig den eller. Efter skolan ska jag till Eon och jobba några timmar innan jag sen tar med mig Michaela och promenerar hemåt. Så så ser min torsdag ut.
 
På fredag ska jag och Jennifer råplugga matte, och sedan på lördag är det retroröj. Ser jag fram emot med tanke på hur roligt jag hade sist. Så nu är det bara att överleva 2 skoldagar till innan några vilodagar. Natti

tattoo

Här är det tyst må ja säga. Igår var jag med Julia en stund innan vi två gick bort till Ellen. Jonte var borta så jag sov över. Imorse hade Ellen ställt typ 10 alarm och jag ville verkligen inte gå upp. Var så förbannat trött.
 
Idag har det varit mycket studentsnack. Provat mössor, haft möte, osv. Efter skolan kom bästa moster och hämtade upp mig för att sedan rulla vidare för att tatuera oss. Äntligen sitter den och jag är väldigt nöjd, hihi
 

ifk timrå dam

Jahaja, nu är denna säsong helt över. Trots skador så är jag jäkligt nöjd med det här året alltså, har spelat 17 av 18 matcher så man ska väl inte klaga liksom. Nu vilar man sig i form inför vintern, haha..
 
Igår åkte vi in till Erica i stan innan vi tog taxi till Branstation. God mat, jävligt bra sällskap, mycket skratt, tal, applåder och sång. Efter många timmar där så for dom flesta vidare till Allstar. Kan bara sammanfatta hela dagen som jävligt bra. Bästa laget ♥
 
I veckan vankas det möte, mössprovtagning, tatuering, prov och jobb. Låter ju bra det må ja säga!

in action

Avslutningen har dragit igång, har varit och spelat brännboll och ätit hamburgare med laget. Riktigt roligt må ja säga, är hemma nu och åker iväg vid halv 6 igen. Alla ska träffas hos en tjej i stan och sedan far vi vidare till brandstation och äter. Känner mig barnsligt glad över denna dag alltså.
 

Mysfredag

Läggdags om 5 minuter. Är trött men jag somnar ju ändå inte. Har haft väldigt trevligt ikväll, känns skönt att bara vara och inte slösa en massa pengar bara för att det är fredag.

Jag, Bea och Ellen har varit hemma hos Jennifer och myst på. Vi har sett på gossip girl och ätit chips, pratat och skrattat. Såna här kvällar borde det bli fler av, billigt och trevligt är ju aldrig fel liksom.

Imorgon ställer jag alarm för att kliva upp och duscha. Senare ska jag som sagt på avslutning med bästa laget. Med tanke på förra året så tror jag detta blir grymt, känns bra! Men nu stänger jag ner för att inta sovläge, förhoppningsvis iallafall. Natti


jajo

Somnade sent inatt, och klockan ringde vid 10 i 7 imorse. Klev dock upp vid 20 över. Var så jäkla trött att jag trodde att jag inte ens skulle veta hur man sätter på sig kläderna, hua. Drog på mig en huvtröja, jeans och ett par tofflor och mötte sen Fp nere på parkeringen. Tänkte att vi har ju bara nationella, så skitsamma vad jag har på mig. Haha. Och nationella då? Jadu det gick ju dåligt det. Fattade i princip ingenting, och så blev de med det.
 
Om nån timme ska jag och Bea till Jennifer för att mysa på lite. Imorgon vankas det heldag med laget och det lär bli riktigt roligt det. Start 11:00, när det slutar är det ingen som vet. Det märker vi på söndag :)

trött


torsdag

Imorse vaknade jag av ett sms kvart i 8, haha hua.. Trots att jag somnade sent igår så kunde jag inte somna om, så jag låg och myste på ett tag och kikade lite på tv. Benke hämtade upp mig och Jennifer för att åka vidare in till stan på studiebesök. Nån timme senare åkte vi till skolan och hade våra två lektioner. Vi fick våra datorer också, ett mirakel, vi har väntat på dessa i två år nu. Så nu känns det bra.
 
Kom hem från skolan strax efter 4, käkade lite middag och hann precis lägga mig i sängen för att åka till timrå och ta hål i öronen. Väl där slog jag till på två stycken, hur jag ska kunna sova vet jag dock inte, men det ska väl gå.
 
Imorgon vankas det nationella i matte, helvetesdagen.... Bara att börja tagga.
 
Jennfer var extra nöjd, haha

ml

» Moa Lignell – Since The Day
» Moa Lignell – Calling
» Moa Lignell – Last Guitar

hey ho

Den här dagen har varit så bra på många sätt, men samtidigt så hemsk.
 
Bea kom imorse och skulle fixa sitt hår här, sen fick jag åka med henne tll skolan. Hade fotografering, och jag kan härmed tala om att jag aldrig har lyckats sett bra ut på det enskilda kortet, någonsin, haha orkar inte.. Men men. Jag och några till fixade några affischer och satt upp dom inför mössprovtagningen, älskar att detta är mitt studentår! Sedan satt vi oss ner med resten av klassen och jobbade matte. Lyssnade lite på musik, knäppte lite kort, pratade, och räknade lite matte som nu mattedagen går ut på.
 
Himlen öppnade sig och jag blev dyngsur bara av att springa 40 meter mellan paviljongen och skolan, tråkigt men sant. Fp räddade dock mig och Ellen från allt vatten genom att skjutsa hem oss.
 
Blev upphämtad vid halv 7 för att gå på Sundsvall-Kovland med Jennifer. Rolig match må ja säga, trevligt var det också. Sen for vi hemåt och jag ligger nu i sängen. Imorgon vankas det studiebesök nummer 2 för denna vecka, ganska skönt faktiskt.
 

where are you now?

Nä nu är det läggdags. Imorgon startar jag dagen med skolfotografering, känns precis som alla år jobbigt, men men. Sen har vi heldag med matte som gäller, fyfan för det ämnet alltså, men på fredag har vi nationella så morgondagen är väldigt behövlig må ja säga.
 
Blir nog lite hockey med Jennifer imorgonkväll också. Tycker om den här veckan, hehe hejdå

dagens

DAGENS LÅT: Sara Bareilles – (Sittin On) The Dock Of The Bay - Live At The Fillmore Version
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, skjorta, tröja över det, och väst
DAGENS DUSCH: Den imorse och den påväg till skolan.
DAGENS FRISYR: Har inte gjort ett skit med håret idag faktiskt.
DAGENS MAT: Mos och schnitzel
DAGENS HÄNDELSE:
DAGENS PLANER: Sänghäng helt klart.
DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS SAKNAD: Saknar alltid Julia.
DAGENS DROG: Sms.
DAGENS TRÅKIGASTE: Att kliva upp imorse, det var bland det jobbigaste på länge alltså.
DAGENS KÖP: Ben&jerrys <3333
DAGENS GODIS: Ja får väl va glassen det då.
DAGENS HUMÖR: Magiskt, stör mig dock på jobbiga människor.
DAGENS SJUKA: Lite rethosta hänger sig kvar.
DAGENS KOMPLIMANG: Att jag är söt, haha
DAGENS SKRATT: När vi attackerade Nellie med frågor, haha..
DAGENS BILRESA: Har icke åkt nå bil idag ja eller.
DAGENS GRÅT: Har inte gråtit heller.
DAGENS DRYCK: Juice.
DAGENS LÄNGTAN: Avslutning med laget.
DAGENS SPAN: Om det går att spana över sms så har jag helt klart spanat.
DAGENS PERSONER: Jennifer

thinking of you


sleepy

Skrällade tyvärr inte igår. Det gick helt enkelt inte att somna innan 1, låg bara där i mörkret och vred på mig i evigheter. Imorse var jag helt död när jag vaknade, jäklarns vad jobbigt det var att kliva upp. Hoppade iallafall in i duschen, orkade inte ens blåsa håret, så det fick vara självtorkat idag bara. Dock regnade det satan ute när jag skulle gå till skolan, så det hade ju inte spelat någon roll egentligen vad jag än hade gjort med håret ändåså. Såg hemsk ut när jag kom till skolan, håret var blött och slickat lite fint sådär mot huvudet. Haha hua.. Trevligt att vi hade skol if fotografering också, så ser du en slickad katt så är det bara jag.
 
Nu har jag ont i ryggen och är dessutom svinigt trött. Håller på att somna, så ska väl försöka hålla mig vaken så det inte blir ännu svårare att somna ikväll. Jaja, hejdå

kusinvitaminer

Hejsan, ligger i min standarspositon vilket är sängläge, surprise! Försöker ligga skönt men ryggen hindrar mig, men what to do liksom? Idag vaknade jag upp och det kändes som att jag hade varit ute på äventyr hela natten, men det har jag ju inte. Har varit skittrött hela dagen. Låg i sängen bra länge innan jag tillslut klev upp för att försöka ge mig själv ett utseende. Halv 4 hämtade faster upp mig för att sedan bege oss in till drakborgen med Kid och Link. Förberedde mig på massvis av barn och mycket jagandes för min del, men det var rätt lugnt. Avslutade med mat från donken.
 
Har precis skrivit klart min del på engelskaredovisningen vi har imorgon, så det känns ju skönt att den är klar. Är skittrött så tänkte stänga ner snart och försöka sova, kanske ska skrälla med att somna innan 1 idag?? Hade varit skönt de.
 


instagram


lördagsmys

Hejhej och återigen hej. Bra dag må ja säga. Vaknade upp imorse med Jennifer vid min sida. Käkade lite tacos till frukost och sedan åkte hon hemåt. Jag själv bytte om till fotbollskläder och sedan for jag på samling. Sista seriematchen för i år slutade med vinst och det känns jäkligt skönt, så nu vankas det uppehåll, skönt det också.
 
Sen åkte jag förbi mamma och hälsade på henne. Hon är nyopererad och sängliggandes, så det var trevligt att se att hon levde min lille mamma. Sedan skjutsade herr Lemon mig till pappa. Ellen kom lite senare och vi såg på film, skrattade, pratade om livet, skrattade lite till, och ja, det vanliga. Sen gick jag med henne hem innan jag återigen la mig i sängen. Har inte hänt särkilt mycket sen dess. Detta är min första lugna helg på bra länge nu och det är så jäkla skönt, sparar åtminstone pengar, haha..
 

fredagsmys

Hajhaj, har chillkväll med Jennifer och Beus och det är så jäkla skönt att bara vara hemma. Har käkat tacos och hängt vid middagsbordet bara. Nu ligger vi i soffan och myser på bara, himmelskt! Imorgon har jag match och sedan blir det en till hemmakväll. Känns endast skönt faktiskt, inte ens sugen på att dra ut.
 

happy

Åh är helt slut. Dagens har känts svinlång trots att jag började halv 2 idag. Vaknade dock vid 7 nån gång imorse av Ellens alarm. Det var himla skönt att flera gånger jag vaknade efter det så behövde jag inte kliva upp än, men tillslut så var man ju tvungen.  
 
Såg på film på svenskan, och sedan lite foto. Min film pajjade och jag fortsatte på mitt självporträtt som jag gör på bilden. Än så länge så ser jag ut som Ove i solsidan, haha lyckat.. Nämen sedan väntade jag bara ut tiden, vandrade bort till ishallen med Julia och Sofia. Några timmar senare, och en vinst för timrå senare så fick jag åka hem med Alicia. Kom hem, slängde av mig alla kläder och la mig i sängen på en gång. Borde egentligen ha stängt av denna med tanke på att jag börjar 8 imorgonbitti. Men såhär är det ju alltid så.
 

you

Bra dag må ja säga. Klarade matteprovet som jag hade oroat mig för. Mina mediakurser är roliga. Och vi såg på film på svenskan. Inte dåligt alls. fick skjuts hem av Bettan och Jennifer och då jag kom var maten klar. Käkade och sen dess har jag legat här i sängen bara. Ska strax åka upp till träningen för att kika och lämna lite grejor, sedan ska jag vidare till Ellen och agera pojlvän åt henne då hennes riktiga jobbar och är borta. Ska ta med mig lite teorigrejor, så förhoppningsvis kommer jag framåt med faserna.
 
Mår bra och livet känns roligare igen. Jag kommer få jobba varje match i vinter. Vi kommer spela i ettan nästa år. Jag och moster har bokat tatueringstid. I början på oktober åker jag och bästa tjejerna på kryssning.
 

jajemen

Alltså natten som var..... Förjävlig. Och jobbig. Vaknade strax efter 3 inatt och hostade ihjäl mig, pappa kunde inte sova av allt mitt hostande och jag var helt borta. slutade i otrevligheter och ännu mer hosta, drack vatten och somnade tillslut. Kroppen var helt död när jag vaknade imorse, så jag sjukanmälde mig.
 
Har legat i sängen nästan exakt hela dagen och sett på tv, haft datorn i knät och sett på film. Ätit pannkakor till middag och promenerat till ishallen för möte med Ellen. Efter det åkte jag hem och träffade mamma som varit utomlands, fick god parfym och god macka. Kramades hejdå och sedan gick jag vidare till Ellen och kollade på fotboll. Och sedan hem till pappa igen. Otrevlig dag som ändå slutade trevligt, bra bra.
 

no matter what I say or do

Jobbig uppklivning imorse. Skola. Pappas godaste makaroner och korv till middag. Träning. Tjejsnack med Ellen. Sängläge. Japp, det var min dag det. Godnatt

today

DAGENS LÅT: Gabrielle Aplin - Home
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, linne och huvtröja
DAGENS DUSCH: Den för nån timme sen.
DAGENS FRISYR: Det vanliga. Platt
DAGENS MAT: Makaroner och korv
DAGENS HÄNDELSE: Jaruu inget speciellt
DAGENS PLANER: Har inge fler annat än att sova.
DAGENS VILL HA: Pengar och en man.
DAGENS SAKNAD: Vet inte.
DAGENS DROG: Vet inte
DAGENS TRÅKIGASTE: Att kliva upp imorse.
DAGENS KÖP: Har inte köpt nått
DAGENS GODIS: Har ätit glass med Ellen
DAGENS HUMÖR: Det duger vaa
DAGENS SJUKA: Hostar ihjäl mig igen alltså
DAGENS KOMPLIMANG: Att jag är vacker, hahaehhe
DAGENS SKRATT: När jag var hos Ellen förut
DAGENS BILRESA: Den hem från träningen
DAGENS GRÅT: Har inte släppt en enda tår idag.
DAGENS DRYCK: Vatten baby
DAGENS LÄNGTAN: Avslutning med laget
DAGENS SPAN: Har ej spanat idag.
DAGENS PERSONER: Jennifer, Ellen, Julia och Bea

so I'm wishing


?


party

Jahapp, snart är denna helg också över. Jag har haft så jävla roligt, bästa helgen på länge! Igår hade vi match på Selånger och även den slutade i förlust, fattar inte varför vi alltid tappar våran ledning. Vi ledde med 2-0 och sedan gick det utför. Matchen slutade 2-3 och vi var så jäkla besviken bara. Mycket surt må ja säga.
 
Faster skjutsade mig och Fp till Ellen där hennes middag med både släkt och vänner var med. Svingod mat och en massa härligt folk, vi satt och pratade i flera timmar och allt var så himla trevligt. Sedan åkte jag, Ellen och Jennifer in till stan och avslutade kvällen där. Där hade jag också skitkul, så gårdagen är jag helt enkelt jäkligt nöjd med.
 

O'learys

Hej hej hej.  Ligger i sängen och har precis haft en jobbig hostattack, samt ryggont som om nån jävel hade stuckit mig i ryggen med en kniv. Trevlig må ja säga! Annars då? Idag hade vi matteprov på skolan och mina hjärnceller arbetade hårt, jag trodde att jag skulle lämna in ett tomt papper, men icke. Några uppgifter skrev jag faktiskt på, men om det är rätt eller inte, det är en annan femma.
 
Åkte in till O'learys förut med Jennifer, Elin och Micaela. Har druckit vatten och ätit en förrätt som huvudrätt, gott! Har haft jäkligt trevligt och nån timme innan hemgång för mig och Jennifer så kom Elin nummer 2 också. Dom andra drog ut och jag och Jennifer drog hem trötta och belåtna.
 
Imorgon har jag match och vi får se om ryggen pallar, egentligen gör den inte det men under match tänker man ju på en massa annat. Så det ska väl gå på någe vis. Får helt enkelt ta rullstolen till Ellens födelsedagsfirande imorgonkväll, haha..

till dig jennifer

Får skäll om dålig uppdatering, så here I am. Borde egentligen sova men datorn lockar mer, såklart. Igår var jag med några tjejer och idag började jag halv 2, vaknade en gång varje timme imorse i några timmar och det var så jäkla skönt. Vandrade iväg till skolan och hade en väldigt nervös presentation, sen gjorde jag min första bild i mörkerrummet. Sen var den dagen slut. Gick hem till pappa och lagade mat, sen skjutsade Jens ner mig till bsk där jag kikade på träningen. Avslutade kvällen hemma hos Ellen där vi tjejsnackade.
 
Imorgon börjar jag 8 och det är min "jobbigaste" skoldag med både engelska och matte. Men sen tar jag helg. Ska ut och käka med några tjejer och sen ska jag bara hem. Match på lördag och sedan ska vi hem till Ellen och fira henne, tror att det blir himla roligt så det ser jag fram emot massor!

Grattis älskling!

18 år wohoo! Love u ♥

crazy


Wake me up when september ends.

instagram


long day

Jäklarns va lång den här dagen varit alltså. Hua! Klev upp kvart över 6 imorse för att hoppa in i duschen. Orkade egentligen inte men håret såg ju ut som ett fågelbo. What to do liksom? Fixade mig och gick sedan till busshållsplatsen. Kom till stan en timme innan jag skulle till naprapaten, så jag köpte mig en tidning och gick en massa omvägar för att tiden skulle gå. Tillslut var det min tur och det gick ju bra. Klämde och kände och tröck och knäckte, ont med andra ord. Naprapaten blev arg och jag skrattade, 40 minuter senare tog jag mitt pick och pack och vandrade ner till navet. Träffade på Daniel och fick i samma veva reda på att bussen inte gick förän om en timme. Vilket skämt. Vi gick iallafall till subway och käkade lunch. Väl på skolan så hade jag rätt halvtråkiga lektioner. Jag och Fp åkte hem med Sara och middagen stog framme när jag kom hem. Efter nån timme eller två gick jag till Ellen, och sedan tog jag med mig henne hem för lite internetshopping. Käkade chips och så bara. Sen hon gick så har jag hunnit komma på att jag skulle lämna in en argumenterande text på svenskan innan 23:59. Började tokskriva och jag mejlade in den för en stund sen, så det känns skönt. Nu säger jag och mitt långa tråkiga inlägg hejdå och godnatt.

waste of time

Hajhaj, ligger i sängen och gör ingenting. Ska slå på nån film och mysa ner mig under täcket bara, låter ganska skönt det faktiskt. Igår hade vi match i östersund och det blev en förlust med 2-1. Åkte dessutom på en ful tackling så jag var tvungen att kliva av, så den matchen känns ganska förjävlig.
 
Micaela skjutade mig till haga där Jennifer, Julia och Julia var. Sen gick vi ut. Hade jäkligt trevligt och sen for vi hemåt, sov som en gud hela natten. Nu laddar jag om för ny skolvecka, har knappt söndagsångest för att jag tycker om nästan alla mina kurser. Så det känns ju skönt. På tisdag fyller äntligen Ellen 18 och på torsdag ska jag boka tatueringstid med moster. På lördag så ska vi fira Ellen hemma hos henne och det lär bli jävligt roligt. Så den här veckan ser jag fram emot helt enkelt. Japp, de va de.

hey you

Jahapp, nu är fredag över också. Tiden går så jäkla snabbt nuför tiden och jag gör inte ens något speciellt, vad händer liksom? Aja. Imorse blev jag väckt och skjutsad till skolan av mamma, mycket skönt! Jag hade mina fyra lektioner och sedan gick jag och Jennifer hem till mig. Käkade lite middag och några timmar senare tog jag bussen till Elin. Stannade till hos Micaela en stund innan vi for in till gärde för att kika på Timrå-AIK. Efter matchen stannade jag till hos Ellen för lite tjejsnack innan jag vandrade hemåt igen.
 
Nu måste jag sova då bussen till Östersund går klockan 10 imorgonbitti. Håller tummarna för vinst så jag är på magiskt bra humör imorgonkväll, för då ska jag vara med några tjejer och vi ska ha så jävla roligt. Det är iallafall planen. Natti!

RSS 2.0