Golf

Hej hej hemskt mycket hej. Jag råkar vara uppe sent ännu en natt, men det började en film på femman och nu är man ju körd.

Idag blev det en lång sovmorgon och sedan la jag mig på balkongen och solade lite. Det blev svinvarmt, så jag for hem till mamma istället och la mig på studsmattan där det är lite vind iallafall. Johan och Jennifer kom förbi, och efter lite glass och saft kom vi fram till att vi skulle åka och spela frisbeegolf, så det gjorde vi. Man var ju ingen naturbegåvning direkt men det var rätt roligt må ja säga. Sen for vi vidare till Skönsberg för att spela minigolf. Inte gick det bra där heller, men 18 hål och 88 (haha) slag senare for vi och köpte mat och sedan hem till Jennifer. Bra dag.

Godnatt

Tjatja, det blir visst lite nattbloggning. Jag har börjat kika lite på en ny serie så det är lätt att man fastnar, men nu tänkte jag bara tomskriva lite innan jag ska sova.

Idag har jag varit och jobbat några timmar, sen har jag bara legat hemma i sängen resten av dag. Åkte till Ica en sväng för att köpa lite fika bara. Var så jäkla sugen på chokladbollar. Sen när jag kommer hem och ska ta en så inser jag att jag köpte dom med den där jäkla Mariannesmaken???? Typ mintsmak. Hallååå chokladbollar ska inte smaka mint?! Så min plan om att äta lite gott fika med mig själv gick åt helvete. Haha blev så besviken. Men det var väl lika bra. Jag har ju inte direkt dom bästa generna så egentligen var det ju bara positivt att jag köpte fel. Haha ödet :))))))

Nu har jag långhelg och sedan är vi äntligen inne på Juni. Den magiska månaden. Svea ska komma och hälsa på mig nästa vecka. Veckan efter det så fyller jag 20, och dagen efter det åker jag till Stockholm med tjejerna över helgen för konsert och lite mys. Fan-ta-stisk månad!


Tråkig Tisdagsbloggning

Hej hopp! Idag var jag återigen på Lagga och jobbade. Klassen hade geografi och historia och jag insåg hur jäkla lite som fortfarande sitter i. Nu är ju dessa två ämnen inget jag någonsin varit en naturbegåvning i, men jag visste helt seriöst ingenting medan tioåringarna kunde svaret på det mesta. Haha har många gånger tyckt att lärarna har överdrivit när dom sagt att jag skrattat och pratat så mycket varje gång jag haft utvecklingssamtal. Men nu är det väl bara att inse och acceptera att jag har skrattat mig igenom skolan istället för att lyssna. Men men, skratt förlänger tydligen livet och jag lär väl dö när jag är 300. Inge fel med de int!
Efter lunch for vi till badhuset med klassen, och det var väl inte med glädje jag drog på mig bikinin direkt. Men nu har man fått lite mer motivation till ett nyttigare liv. Haha fast samtidigt så har man ju tänkt så i tusen år redan, en enda dum cirkel helt enkelt.
Efter middagen gick jag och Ellen på en liten prommis och sedan for jag till bsk och kikade på tjejerna som hade match. Nån timme senare for jag hemåt och nu har jag ingen stress alls över att försöka sova då jag är ledig imorgon. Dock så är jag svintrött så det lär ju bli sovning strax ändå. 

Så nu avslutar jag detta med att säga att jag är jäkligt nöjd över en ny telefon och en sprickfri skärm för första gången på 18 månader. Det var på tiden och det känns magiskt skönt att se varenda jäkla bokstav. Wihoo

Måndag

Halloj. Måndag är äntligen snart över och det känns fantastiskt skönt. Jag började dagen med några timmars jobb på lagga, och sedan for jag in till stan för lite ärenden innan jag for hem och kockade ihop nån middag. 

Mitt i allt bytta jag om till fotbollskläder och gick över till mormor för att gratta henne en sväng. Vid 18 hade jag korpmatch och återigen var det svinjobbigt, efter ett träningsuppehåll på 6 månader så existerar inte ens konditionen längre. Hinner bara springa 10 steg sen sprängs lungorna typ. Men men, vi vann och jag fick göra 3 mål så jag kunde åka hem halvnöjd ändå. Jag skulle svänga förbi hos mormor igen en snabbis för att säga hej till släkten. Jag var dock så trött att jag gick in i fel port och var dessutom typ 3 cm från att gå in i någons annan lägenhet. Hahaha hur lyckas man? Typ som tidigare idag när jag skulle gå in på en kompis instagram och hamnade på Justin Biebers utan att jag märkte det. Så där satt jag och undrade varför hon hade så många bilder på honom?? Hahaha orkar inte!

Aja. Imorgon är det dags för mer jobb på Lagga och sen blir det träning med Ellen bara. Haha jäklar, låter nästan hurtig nu ju!

Natti

Träningsvärk

Oj oj jäklar vilken träningsvärk jag har haft nu både igår och idag. Imorse var det dags för lite mer träning borta hos Ellen, men jag kände mig mest som en strandad säl när jag låg där och kämpade. Men men, lite träning är bättre än ingen alls :) Jag har dessutom fått skavsår igen efter att ha promenerat i veckan. Sen jag kom hem från Ghana så har jag fått skavsår efter varje långpromenad, vilket både gör ont pch är frustrerande med tanke på att jag väldigt sällan fick det förr. Men efter att ha gått i flipflop i fyra månader så förstår jag att fötterna inte är van vid vanliga skor med både tå och häl. Men nu kan jag ju tycka att dom borde ha vant sig. Men icke. Får väl säla vidare med lite styrketräning så länge helt enkelt.

När jag väl kom hem efter världens långsammaste promenad från Ellen (pga extrem halt pga skavsår haha) så drog jag på mig pappas alldeles för stora foppatofflor och följde med han på Ica för att handla lite mat. Sen dess har jag bara duschat, legat i sängen och varit hos mamma en sväng. Och så har min dag sett ut. Fantastisk trevlig läsning va? 
Jag ska upp och jobba imorgon så nu är det dags för Sessan att sova. Godnatt

Hej igen

Kanske man ska börja skriva här igen, skriva om allt som är tråkigt att läsa om haha. Aja, det får bli som det blir iallafall.

Sist jag skrev var jag i Ghana och jobbade, och nu är det 12 veckor sen jag kom hem. Jag har slut spela fotboll och jag jobbar inte hela tiden. Så nu har jag ovanligt mycket fritid. Idag gör jag min korpfotbollsdebut och jag tror det kommer bli skitkul, eller så blir det tvärtom och jag saknar fotbollen ännu mer. Hur som helst så märker vi väl.

Annars då. Det är måndag och ännu en gång började jag och Ellen våra nya liv idag. Haha förhoppningsvis går det bra denna gång :) Vi började dagen med en promenad, vi sprang upp för en kort uppförsbacke och det kändes som att lungorna skulle sprängas. Blodsmak i munnen och allt va det var. Haha hua. Sen körde vi lite övningar ute hos Ellen bara, avslutade våran lilla workout med en high five och äggmacka. 

Nu: leta fotbollsskor.


RSS 2.0