svåra tider

Det är så mycket måsten att vara bra på det man kan, och mitt i allt så ska man vara sann. Sen en tid tillbaka har jag varit tom, och jag har försökt hitta spår som leder rätt. Jag har känt mig svag, och försökt att vara alla till lags. Jag kämpar för en plats som passar båda här och där, och snart har jag glömt vem jag är. Sen en tid tillbaka har jag varit tyst, och försökt att känna efter hur det känns. Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort, och mitt i allt ska man räcka till. 

Sol

Men Sverige är ju som det är, så varför tvivlade jag ens på kvällens match? Fast å andra sidan kan det ju lika gärna ösregna om en kvart igen.


Regn

Först och främst hade jag svårt att somna inatt, sen när jag väl gjorde det ringde nån tysk på Julias telefon, jahapp, bara att börja om. Vaknade av att Julia var på jäkligt bra humör, åt frukost och försökte se på film. Gav upp det då den var svindålig, och nu springer vi runt i alla fönster och studerar ösregnet som varit en stund nu. Serien drar egentligen igång ikväll men nu tvivlar jag på om det ens blir nån match.


Yeah

Andra natten i rad jag bloggar lite, utnyttjar helt enkelt hela dagarna. Ikväll har jag iallafall haft svinmysigt. Blev hämtad av Jennifer strax efter 6 för att åka hem hit till Julia. Har käkat nuggets med bränt ris och pratat om livet, trevligttrevligt! Jennifer for hem och jag agerar nattbesök, har fortsatt med livssnacket och skrattat lite också. Uppskattar verkligen sådana kvällar, mysigt och framförallt behövligt att prata av sig. Så det gillar vi! Imorgon ska vi färga Julias hår, spännande! Och på kvällen drar serien igång igen. Känns halvpirrigt med tanke på hur lite jag har tränat senaste tiden. Men det ska väl gå ändå, vi kan ju iallafall hoppas på det. Sedan fortsätter veckan som vanligt. På fredag blir det utgång med bästa Julia söderberg och på lördag lite andra trevligheter. Så det ser vi framemot :) slänger in en halvdålig bild på håret också.


pain

Godmorgon, gud vilken hemsk natt. Har vaknat 150 gånger typ bara för att jag har så ont i magen. Plus att jag drömde att jag blev dödad med en yxa, haha ja då var jag jävligt rädd också. Nä fy, värsta natten på länge.
 
Jag ska till mamma idag och jag måste packa mina grejor, men jag orkar inte. Måste försöka fixa mig lite så jag ser ut som en människa igen, men det orkar jag inte heller. Men det lär väl komma senare hoppas jag, nu ska jag bara ligga kvar här och hata min mage. Så hejdå.

Huvudvärk och längtar efter J

Jag borde sova för längesen men det gör jag inte, jag har ont i magen och ont i huvudet och jag är jävligt vaken. Teven är mitt sällskap och än så länge gör den ett bra jobb, celebrity rehab with dr. Drew är väldigt spännande faktiskt. Har inte haft lust att göra nånting idag, men att äta med Ellen på cosmos var trevligt och en träning har jag hunnit med också. Annars då? Sängläge naturligtvis :)) Läste nyss finaste tweeten av bästis och jag längtar efter henne också, jättemycket. Men imorgonkväll träffas vi äntligen, det lär ju bli blod, svett och tårar i vanlig ordning. Haha nejdå, men skratta åt livet gör jag gärna. Så det är min nästa höjdpunkt, hihu.


omg

Ja här är det tyst, men men. Jag var ju som sagt på birsta med Ellen och Erik i fredags. Jag startade min byxjakt och kom snabbt fram till att prova jeans mitt i sommaren är fan inte det roligaste, varmt och förjävligt bara. Men tillslut hittade jag ett par, så jag slog till på två likadana till och med bara för att vara säker på att jag alltid har ett par svarta byxor till hands, använder typ bara det så. Larmet pep som ett djur när vi gick ut ur affären, haha jag hade 4 par jeans hängandes på armen som jag hade glömt lägga tillbaka, haha ja hurrni, det var pinsamt.
 
Sen var jag ut med Fp på kvällen, mycket trevligt må ja säga! Igår färgade jag och Ellen varandras hår, så nu är hon brunett och jag är tvåfärgad igen. Hehe brabra. Problemet är bara att mitt hår är återigen så jävla slitet i topparna igen, varför ska blondering vara så hemskt för håret?? För dåligt. Men men, får väl bada i hårinpackning ett tag så kanske det blir lite bättre iallafall.
 
Igår gick jag bort till Ellen och Jonte där det var en del andra också. Hade roligt och sedan åkte jag in till stan med några. Idag har jag ätit mat på cosmos med Ellen och nu måste jag få sova tills träningen börjar. Skulle egentligen lägga in lite bilder från telefonen, men orkar inte hämta sladden som ligger en meter ifrån mig. Så ja, hejdåhejdå

money and hair

Låg och tänkte hela filmen igår att jag kommer somna snabbt när jag stänger ner, a eller hur. Klockan var 4 sista gången jag kollade på klockan, såg framför mig hur jag skulle sova bort hela dagen. Men inte det heller, vaknade strax efter 10 och kände mig inte ens trött. Så det var ju skönt.
 
Idag ska jag åka på stan och birsta med Ellen och Erik. Efter det ska jag och Ellen färga håret, spännande! Måste dock bestämma mig hur jag ska göra, det jag vill kommer slita på håret och jag är ju redan rätt korthårig liksom, är inte dödssugen på att klippa av det igen. Så vi får väl se. Nånting blir det iallafall.

no tears for me

Bara för att jag nästan aldrig grinar längre så laddade jag hem en hundfilm som jag har läst miljoner gånger ska vara svinsorglig, haha japp, en hundfilm. Hunden var ju gullig och så, men min plan om att gråta floder sket ju sig. Kanske är jag för lycklig? Haha blev inte ens tårögd ju.
 
Nu ska jag stänga ner och sova. Imorgon ska jag försöka få med mig moder jord på jakt efter ett par nya svarta jeans, mina har gjort sitt för längesen så det är väl på tiden. Dom tog sina sista andetag när jag snubblade i trappen förra helgen när jag försökte mig på att kliva över två steg, jappjapp. Det var dom byxorna de, min favvisar.. Iallafall så ska jag ut med Fp på kvällen, blir nog trevlans de.

in my dreams


platform sneakers

Jahapp, trots mina långa 176 cm så beställde jag hem ett par skor med hög platå, haha orkar inte med mig själv. Men om jag inte använder dom får dom väl stå på en hylla eller så, dom är så fin att kolla på ändåså ;D
 
Ligger förövrigt i sängen och ska slå på en rulle. Jag har hostat hela natten och vilar därför från träningen, annars blir jag väl aldrig bra. Så det är väl vad jag har för mig, hejsvejs

instagram


10 svartvita Julia


for bitter or worse

Men hej, har spenderat två jävligt sköna nätter ute i på Oxviken med Julia. Har endast tagit det lugnt, fotat lite, sett på film, solat, osv. Myspys på hög nivå! Har påbörjat en bränna och mitt ansikte påminner lite om ett stoppljus, men det lägger väl sig. Imorgon hoppas jag på mer sol så jag kan fortsätta.
 
Efter en hel dag ute på altanen så for vi hemåt, käkade middag och åkte sen till BSK för träningsmatch. Stog en halvlek och det gick väl, kändes inte särkilt bra, men fick hålla nollan mina 45 minuter iallafall. Har duschat och fikat lite, ligger i sängen nu och tänkte väl slå på en film. Imorgon blir det mer fotboll och sedan är fredag här igen, tiden rullar iväg och snart sitter jag i skolbänken igen. Har ångest och vill inte, men sista året ska ju va rätt roligt har jag hört, så får väl tänka på det då. Blir utgång och så i helgen iallafall, kan ju blir trevligt de. :)

Julias place

Klockan är snart 2 och jag ska sova nu, är hemma hos Julia och vi har sett på film och bara varit. Så skönt så. Imorgon hoppas jag på sol så jag kan få vara annat än vit denna sommar, det hade ju varit trevligt. Ska på kalas hos moster innan det vankas träning också, så det är väl min måndag som det ser ut nu.


inga problem

Vill inte börja ett inlägg till med att jag ligger i sängen, men det gör jag ju, så ja. Tog en fin sovmorgon idag som satt jävligt bra, har ätit mat med pappa och annars bara legat här. Ska åka och träna för första gången efter uppehållet, sedan blir det mys med Julia. Känns magiskt att jag inte ska jobba imorgon, äntligen!

lycklig


beus

Planerade en tupplur på 20 minuter förut, två timmar senare klev jag upp. Skulle bli hemmakväll i sängen men då ringde Bea och övertalade mig att åka bil med henne och Andreas, Ellen följde med också. Hade ganska tråkigt, och nu känns det jävligt skönt att vara tillbaka i favoritläget. Ska stänga ner och sova nu, kommer bli magiskt.
 
 

jappjapp

Vill skriva godmorgon och ba gud va skönt med sovmorgon, men nää jag vaknade typ 7 imorse ja. Lucky me!
 
Igår kom Jennifer och Julia hit och sedan ramlade Ellen in också, åt nachochips och nån gegga och det var endast gott. Trevligt hade vi också, tjejer, lite gotta och lite musik, går oftast inte fel. Sen åkte vi till Timrå och var där resten av kvällen innan vi for hemåt, jag hann dock bara komma hem så blev jag upphämtad igen. Tog bussen hem imorse och sedan dess har jag bara duschat och legat här. Strax innan 2 blir jag upphämtad för att åka på dop och jag borde väl börja fixa mig, så det är väl det jag ska göra nu. Så hejdå

L to the ista

vad har du på dig? Trosor och bh, och en huvtröja utan armar också. Skööönt

Hur mår du? Har huvudvärk, är skittrött för att jag somnade sent och vaknade typ 7 imorse. Är lite förkyld också. Annars är livet prima!!

Vad önskar du just nu? Att någon kunde fixa mig åt mig, haha så jävla tråkigt. Speciellt när man ligger i skönaste sängen med skönaste täcket och ba njuter. Önskar mig givetvis en massa annat också, men just nu det där.

vad har du ätit idag? Två rostade mackor.

vad ska du göra imorrn? Jadu, träna för första gången efter uppehållet. Vill inte ens prata om det, blir andfådd bara jag tänker påre.

och på söndag? Det är söndag imorgon.

vem saknar du? Min moster.

senaste köp? Lunch och en massa nachochips som vi åt igårkväll

vad skrattade du senast åt? Åt gårdagen när jag pratade i telefon med Jennifer förut.

vad grät du senast åt? Vet faktiskt inte, grinar typ aldrig

vem sov du senast med? Ekkeboy

vad läser du just nu? Läser ingenting.

senast sedda film? Cockpit. 

Vilken svordom använder du mest? Fan, jävla, helvete, alltså jag använder många.

Vem var den senaste som ringde dig? Ekke

Har du dejtat någon av en annan religion? Näje

senast 3 inkomna sms? Kan inte skriva dom här, för Jennifers skull :)

Vad stod de i ditt senaste skickade sms? "Haha bra! :)".

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Bild, haha

Vilken är din favoritfrukt? Vet inte. Typ mandarin kanske.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Har inget kändisface ja eller, så ingen :)

Vad är du rädd för? Höjder, spindlar, listan kan säkert göras lång

En person du tycker är snygg? Channing Tatum

Blir du lätt svartsjuk? Nja, jag tror inte det. Visar det inte så jättemycket iallafall om jag är det.

Din favoritkaraktär ur en serie? Peyton kanske, ur oth. Eller Lucas för att han är snygg

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten? Ekke

Vilket språk hade du velat lära dig? Vill vara proffs på engelska bara. Andra språk bryr jag mig inte om

Vad för sorts killar faller du för? Har ingen sort?? Faller väl för dom som intresserar mig, den sorten tycker jag om ;)

Vart vill du åka just nu? Till min moster och sitta i soffan och prata om livet typ.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent? Eftersom att jag precis fyllt år så har jag inte tänkt på det så mycket faktiskt.


yeah

Sista dagen är avklarad och jag ba NJUTER!! Känns så jävla skönt, dock kanske jag blir inringd för lite extraarbete, men det blir nån dag hit och dit isåfall så det är inte samma sak. Allt är bra helt enkelt, och ikväll kommer Julia, Jennifer och Ellen hit också. Ska bjuda på nån gegg och lite nachochips, sen lär vi väl rulla oss vidare. Blir nog trevligt!
 
Men nu måste jag blåsa håret och allt sånt jobbigt, att det ska vara så tråkigt att fixa sig.

one day left!

Somnade igår, vaknade 20:30 och missade halva programmet jag skulle se. Jahapp, bra jobbat Saris! Min sovstund resulterade i att jag inte kunde somna sen också, så imorse var jag jäkligt trött. Vilka problems va? Haha..
 
Idag har jag jobbat min näst sista dag den här sommaren, och det känns fantastiskt. Imorgon klockan 4 lämnar jag in stämpelkortet och ba, sommarlov. Känns bra. På kvällen blir det trevligheter med vänner också. Älskar mitt liv alltså, har dock börjat få ångest inför skolan redan. Men men.

two

Om jag skulle lägga mig ner riktigt och ta bort datorn ur knät så skulle jag somna på några sekunder. Men jag vill se ett program kloccakn 20 så det går inte, hade dessutom inte fått sova hela natten. Idag var jag iallafall hemma från jobbet, har fått mer dåligt samvete så imorgon åker jag dit hur jag än mår. Bara två dagar kvar, det ska väl gå.
 
Idag har jag legat i sängen, haft datorn i knät, kollat på tv, ätit mat, och duschat. Ja, det är väl det. Alicia kom förbi och hämtade sina glasögon också, kan ha varit dagens händelse, så spännande var min dag. Men så är det ju när man är sjuk, man är endast uttråkad. Iallafall jag.
 
Nu; .... ska se på tv.

chicken chicken

Jag har sommarjobbat på HL tre år i rad, idag var första gången jag åkte därifrån för att jag är sjuk. Fick typ dåligt samvete, haha.. Menmen, blev avsläppt hemma hos mamma för att städa mitt lille rum för att det skulle komma nån och kolla på huset idag. Sen plockade faster upp mig och släppte av mig hos pappa. Har legat här i sängen sen dess, mår så jäkla dåligt och jag är arg för att det inte går över. Har varit dålig sen förra måndagen och måendet har liksom förändrats. Ja först var det halsen, och sedan kom snoret, och hostan, och till sist huvudvärken. Jahapp, what to do? Har en sån förjävlig huvudvärk att jag helst bara vill sova hela tiden.
 
Men jag är lite glad iallafall! Snart ska jag tatuera mig och jag har längtat efter detta i flera år, wohoo. Jag har jobbat klart på fredag och då ska jag umgås med vänner. Också lagar pappa favvomaten som dessutom är klar nu, så nu ska jag rulla iväg. Hejhej

sjuk och förjävlig

Guuud va le jag är min förkylning nu, blir ju fan aldrig bättre.
 
Jag har iallafall haft en väldigt kul och trevlig kväll med Julia. Efter jobbet for jag hem och duschade och snabbfixade mig innan vi åkte in till stan. Köpte mat från subway och satt ute i solen och åt, bra gott må ja säga. Sen vandrade vi upp till bion och kikade på Cockpit, och den var bra. Vi skrattade oss igenom filmen och sedan kom Tina och hämtade oss.
 
Ligger i sängen hos pappa nu. Mår skit och känner inte för att jobba en dag till i detta mående, men vill ju inte stanna hemma från jobbet heller så. Nu ska jag stänga ner och sova, så godnatt.

Sjuk

Är hemma igen och det känns som vanligt svinskönt att få ligga i sin egen säng igen, blir ju alltid så. Har haft en väldigt trevlig helg där vi bara har familjemyst i princip. Det händer inte ofta att vi alla är tillsammans, så det var kul. Men som sagt, mycket skönt att vara hemma igen! Som jag skrev förut så hade jag halsfluss förra året vid den hör tidpunkten, jag slapp det men åkte på en jäkla förkylning istället. Jag har ont i halsen och har hostat sönder min bröstkorg, Johan gav mig dock en magisk hostmedicin som tog bort det värsta. Jag har lekt snorunge och min röst lät som en kratta. Lite huvudvärk till och från på det, wohoo! Och detta har hållt i sig sen i måndags, så mitt fotbollsuppehåll innehöll sjuka ännu en gång, det tycker inte min kondition om. Menmen! Finns inte så mycket att göra. Måste försöka sova nu iallafall, imorgon börjar min sista sommarjobbasvecka och det känns så jäkla skönt! Livet rullar på helt enkelt, jag är nöjd trots dödsförkylningen :)


Snabbis

Var uppe med tuppen imorse och duschade och packade lite, jobbade några timmar innan vi åkte till tågstationen. Är framme i Stockholm om 5 minuter typ, sen blir det nå restaurangbesök och laddning inför grönan imorgon, är rädd att Johan ska tvinga med mig på en massa hemskheter..


Men va tråkigt

Men vad är det för jobbig förkylning som spökar i min kropp? Jag som trodde jag var på bättringsvägen!! Men aja. Borde som vanligt sova för längesen, men med internetbanksstrul och packning så blev det såhär. Det ska ju alltid vara nått som är i vägen. Men nu måste jag försöka, så godnatt


rumble

Det känns som att alla mina inlägg ser likadan ut, vilken överraskning att jag ligger i sängen liksom. Har jobbat som vanligt och varit hos pappa en sväng och hämtat grejor. Annars? Ingenting alls. Förlorar på rumble och skjuter upp att jag måste packa innan jag lägger mig. Det är väl det.
 
Imorgon är det äntligen helg igen, och jag slutar många timmar tidigare från jobbet då jag kilar till stockholmo, trevligt trevligt. Känns dock tråkigt att missa Gullans lilla 18års firande, men det får vi ta igen nån annan helg :) Påbörjar iallafall fjärde och sista jobbveckan efter helgen. Känns fantastiskt skönt må ja säga.

tråkigt då

Känns rätt meningslöst att skriva. Jag jobbar ju bara om dagarna, sen ligger jag här i sängen. Dock så har jag varit i stan på bilbingo med Julia, Tina och Rolf. Väldigt frusterande men ganska kul ändå, Jullan vann en hunka och sedan var det bara att åka hemåt igen. Det var vi och alla gamlingar i princip, haha kan ju va trevligt det också.
 
Har käkat toast med Jens och annars har jag inte hunnit med så mycket mer sen jag kom hem. Ska försöka sova så jag är pigg imorgon, men det ska väl gå de också. Så nu säger jag godnatt

jobb o jobb

Förra året efter gatufesten fick jag den värsta halsflussen jag någonsin haft, fyfasiken va hemskt det var. Fick ingen penicillin på en gång och allt vara bara skit, låg i 40 graders feber och hade dödsångest. Nu ligger jag här och börjar undra om det är på gång igen. Jag får halsfluss en gång om året och det är precis såhär det brukar kännas innan det blomstrar så fint i halsen. Men har jag tur så går det över, vi kan ju hoppas!
 
Robin skulle hämta mig halv imorse, jag råkade somna om lite och 17 över slog jag upp ögonen i panik. Hann precis med att borsta tänderna och klä på mig, sen var det bara att kila iväg. Inget chill här inte. Jobbet går ovanligt snabbt nu så det känns jävligt bra, inte mycket kvar av den här veckan och sen har jag bara en kvar. Sen får jag också vara ledig, kan ju hoppas att vädret är på min sida då också.

Men sov då

Jahapp, löpturen jag gruvat mig inför hela dagen gick väl ok ändå. Men jag kan fan inte ens vila en vecka så känns allt lite jobbigare. Började bra, var aspepp och ba Nu kör vi! Efter ett tag var det liksom, jahaaa nu börjar det bli lite jobbigt här, andas!! Mot slutet höll jag på att dö, haha.. Kände efter för mycket och allt gjorde så ont bara, fast kanske inte så konstigt då gf tog hårt. Men ändå, la mig på gräsmattan när vi var tillbaka och försökte andas normalt igen. Haha så nu vet ni det! Har duschat och legat här ute. Laddat hem musik då jag endast har två låtar på iPoden efter att ha grejat med nån ljudbok. Så efter 5 dagar med repeat på samma låtar kände jag bara att det var dags att fylla på. Så nu är det gjort. Borde ha lagt mig för längesen, men återigen ligger man här och suckar över att man aldrig gjorde det. Menmen, nu ska jag iallafall göra det. Halv 7 plockar Robin upp mig, så på med sovläge och hejdå


Novellen

Men hej, här har det inte hänt så mycket senaste tiden. Jobb, gatufest och för lite datorsittande från min sida, det är därför. Förra veckan hade inte många lugna stunder. Klev upp alldeles för tidigt för att fungera, och la mig alldeles för sent för att jag ens skulle ha någon chans till att tänka dagarnas första timmar. Gatufesten drog igång, och jag hälsade på både tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. Halvjobbigt med jobb som börjar 7 på morgonen, men det gick på nått vis det också. Tillbringade iallafall mina kvällar med fina vänner och jag hade skitkul. Har träffat folk jag inte sett på länge och bara haft det allmänt roligt. Känns lyckat. I söndags mådde jag skitbra, det kändes skitskönt att gf var slut trots att jag haft roligt, men känslan att kunna sova ut hur länge jag vill var magisk. Klev dock upp och hoppade in i duschen för att umgås med Lemons på Allstar. Och mer trevligheter med dom blir det till helgen, vi ska åka till Stockholm över helgen, även Johan ska följa med. Så det känns kul faktiskt, trevligt att få umgås med bror också utan att det är något kalas eller så. Känns skönt med en lugn helg, var ett tag sen nu. Var ovanligt pigg imorse, så jobbet har gått grymt trots onda armbågar. Men det går väl an. Är inne på tredje veckan och tiden går fort, snart har jag sommarlov på riktigt i några veckor innan mitt sista år på gymnasiet drar igång igen. Känns mycket bra. Nu ska jag försöka sova lite innan jag drar ut med Lemons på en löptur, å hua


Gatufesten 2012


-

Lägger väl upp nån tråkig lista bara för att visa att jag lever. Återkommer senare.

 

Är du kär just nu? - Nepp
Har du kysst någon idag? - Njet
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Edvin kanske, haha vi gick typ i femman..
Hur länge höll det? - Vet inte, vi gjorde slut och blev tillsammans hela tiden, haha
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Ha ett förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Haha nä
Vem sov du senast bredvid? - Ekke
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Vet inte, 20 nånting kanske
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Haha ne
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen - Neje


HAR
Har du ett förhållande? - Nejnej
Har du någonsin haft ett förhållande? - Nja, inte ett riktigt
Har du allt du någonsin önskat? - Nej
Har du syskon? - Jajo
Har du någonsin velat dö? - Ja, men inte på riktigt ändå
Har du en stor hemlighet som ingen vet om? - Ja
Har du en egen dator? - Ja
Har du en idol? - Nej
Har du varit på en riktig konsert? - Ja
Har du några framtidsdrömmar? - Ja har man väl
Har du druckit så mycket så du har spytt? - Nepp
Har du blivit påkommen när du haft sex? - Haha, nä
Har du någon fobi? - Jaa
Har du körkort? - Moppekörkort, wohooo

VEM
Vem vill du träffa? - Vet inte
Vem saknar du? - Ingen speciellt
Vem kysste du senaste? - Ekke
Vem fick du senast ett sms av? - Jennifer
Vem skrev du senast ett sms åt? - Jennifer
Vem av dina vänner är mest partypingla? - Discojeffi såklart
Vem är din bästavän? - Jennifer Julia och Ellen, men jag har fler jättebraA
Vem skulle du ta med på bio just nu? - Tjejerna
Vem är din idol? -

Vem vill du aldrig någonsin träffa igen? - Har ingen
Vem vill du prata med just nu? - Ska väl va nån kul det då
Vem bråkade du med sist? - Haha jag och Ellen hade vårat fintjaffs härom kvällen
Vems hus var du senast i? - Var hos Agnes igår, fast det var ju en lägenhet
Vem ringde dig senast? Johan tror ja
Vem ringde du senast? - Johan

VAD
Vad åt du senast? - En macka
Vad drack du senast? - Oboy
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - Nått om att Jennifer var sliten :)
Vad heter du i mellannamn? - Stina

Vad tycker du om homosexualitet? - Inge fel med det
Vad tycker du om abort? - Att det är bra att det finns
Vad ska du göra efter dethär testet? - Fortsätta mitt sängläge
Vad hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? - Tusen önskningar till
Vad gör du just nu? - Detta.
Vad för sorts filmer gillar du? - Alla möjliga. men inte avatar.
Vad har du på dig just nu? - Trosor, haha ligger i sängen
Vad ser du om du kollar åt vänster? - Min garderob, och nån fåtölj
Vad hade du velat göra just nu? - Mysa
Vad ska du göra imorgon? - Jobbaa.a..a

KÄRLEK
Är du singel? - Jajemen
Vill du vara singel? - Nä
Är du romantisk? - Kan säkert om jag vill
Spelar utseendet roll? - Ja lite iallafall, men det är ju verkligen inte allt!
Vad är din typ? - Vet inte, inga mesar iallafall
Har du varit otrogen? - Nepp

namn? - Saris
när fyller du år? - 12 juni
några piercingar? - 4 i öronen och i naveln
vilken årstid är bäst? - Alla förutom vinter, men höst och vår är nog bäst
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sovmorgon med någon mysig, och det ska inte vara för varmt, haha
vad tycker du mest om hos dig själv? - Jag är väl snäll
vad är du bra på? - Jadu, vet inte
vem älskar du mest på denna jorden? - Min familj och vännerna, såklart
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Både och, men med någon är ju roligare


shake it out

Känner typ bara ZZZZzzzzzzz just nu. Är så jäkla trött och jag hade kunnat somnat för längesen, men datorn hindrar mig som vanligt.
 
Var så fruktansvärt trött imorse när alarmet ringde, hatar när det blir så, allt blir så jävla jobbigt bara. Men klev iallafall upp och hoppade i duschen. Jobbet rullade på som vanligt, är dödligt le på ordern vi håller på med då den aldrig blir klar. Evighetsjobbet typ.
 
När jag kom hem fixade jag mig lite snabbt, gick bort till Jontes lägenhet och var där ett tag. Åkte sedan in på gatufesten en sväng med Ellen och några till. Imorgon vankas det käk med laget på biteline, och sedan blir det mer gf, precis som resten av veckan.

lycklig. fri. lycklig. fri.

Ingenting av oss spelar någon roll för mig längre,
och nu kan jag äntligen lova det.

songbird

Åh gud, mår fan asbra! Känner mig lycklig bara, fin känsla de. Jobbet rullar på, idag gick tiden snabbt trots att vi har jobbat med samma order exakt hela dagen, alltså exakt samma list hela dagen, uttjatat helt enkelt. Efter jobbet for jag hem till pappa en sväng och packade lite saker, sen kom mamma och plockade upp mig och vi for vidare till birsta. En tröja, lite smink och lite behövliga grejer från apoteket fick hänka med hem.
 
Har bara legat i sängen i vanlig ordning sen jag kom hem. Känns magiskt att det är fotbollsuppehåll, fick helt plötsligt en massa tid över till att ligga i sängen, haha kingking! På onsdag ska jag biteline och käka med laget, sen tänkte jag möta upp Ellen och Jennifer en sväng. Sen ser torsdag, fredag och lördag likadan ut. Torsdag blir dock också lugnt, men det är ju bara skönt de så.
 
Nu ska jag fortsätta vara glad, så hejdå

jajo

DAGENS LÅT: Crystal ball - pink
DAGENS KLÄDSEL: Mjukis!
DAGENS DUSCH: Har icke duschat än, mys
DAGENS FRISYR: Uppsatt
DAGENS MAT: Kebabrulle
DAGENS HÄNDELSE: Morgonmys
DAGENS PLANER: Fortsätter mitt sängläge och sedan ska ja kika på fotbollen
DAGENS VILL HA: Långt hår... Och pengar såklart ;)
DAGENS SAKNAD: Jennifer!!
DAGENS DROG: Jadu, int vet ja
DAGENS TRÅKIGASTE: Min trötthet
DAGENS KÖP: Matmatmat
DAGENS GODIS: Har inte ätit nå godis
DAGENS HUMÖR: King
DAGENS SJUKA: Sjuklig träningsvärk i ryggen! Annars mår man
DAGENS KOMPLIMANG: Minns inte
DAGENS SKRATT: Imorse
DAGENS BILRESA: Har icke åkt nå bil
DAGENS GRÅT: Inge gråt heller
DAGENS DRYCK: Vatten och juice, lite trocadero också. Törstig tjej
DAGENS LÄNGTAN: Gatufesten kanske
DAGENS SPAN: Haha span å span
DAGENS PERSONER: Daddy cool

bortamatch

Ligger i sängen och här ska jag stanna i många timmar till. Ska till moder jord ikväll, och sedan är det endast sova som står på schemat. Imorgon börjar jobbvecka nummer 2, gatufesten drar igång, och jag tror det blir en fin vecka helt enkelt.
 
Igår hade vi våra sista match innan uppehållet. Lång bussresa och alldeles för mycket yatzyspelande på telen av mig, haha. Vi mötte samma lag som förra helgen, och den gick så dåligt att vi var jävligt revanschsugna. Ingen vinst, men 1-1 kändes fan som det. Det gick så jäkla bra och nu kan jag ju bara hoppas på att det håller i sig efter uppehållet. Måste ge löpbandet några omgångar också för att jag ens ska orka värma upp sen ;)
 
Efter bussresan hem fixade jag mig lite snabbt, sen kom Micaela och plockade upp mig. Vi åkte ut till söråker till Lehman och Elin, Jeffe, Julia och Agnes ramlade in också. Trevligt trevligt. Åkte vidare en sväng till också.
 
Tog bussen hemåt runt halv 1 idag, och sedan har jag bara legat här. Käkat mat och varit dödstrött. Skulle jag stänga ner detta och lägga mig ner lite så skulle jag somna på några sekunder. Men en rulle kanske? Låter bra det.

RSS 2.0