tisdag 1235

jag sitter nu på jennifers rum, i hennes hus, och hon står därborta.
jag sov här inatt, mycket trevligt. jag älskar att vara här

igår, efter matchen som vi också förlorade, åkte jag hem med pernilla.
duschade gjorde ja, och morfar var här också. fick 500 kronor av han, som födelsedagspresent. snällt :><3
sen for jag iallafall till jennifer, vi åkte till julles hus och hämtade oth. sen for vi en sväng, träffade julia och emelie, sen yman och ellen.vi stog med dom ett bra tag. sen kom det några killar, från kanotsm. hahah. ja dom var lite kul.
vi lovade att åka och hejja på dom idag, så ja, vi e snäll och faktiskt gör det också.

vi har också fotbolluppehåll nu,  så nu blir det egen träning.
önska mig lycka till. iaf

lär väl vara med jennifer idag, sen får vi se vart dagen leder.
hejdå
telen emed

måndag 1535

god dag, sitter på jens dator hemma hos mamma.
vettefan vart våran dator är, så jag lånar hans.
förut tog ja moppen och åkte till mamma, kollade lite på teven sen gick jag ner till älven och satt mig i trapen, det är ju kanotsm. haha jag måste ha sett jävligt mobbad ut. men skitsamma, jag gick iallafall in och satt mig här.
försöker hitta skjuts till samlingen och matchen, vet inte om jag kommer speciellt frammåt. tror jag sover hos jessica inatt också, vi får se hure blir :)
aja,
hejdå

måndag 1215

hej, vaknade för 40 minuter sen av att mamma ringde, hon sa att jag skulle ringa upp, sen när jag väl ringer trycker hon upptaget. såå, hon e väl de. upptagen alltså

drömde värsta mardrömmen inatt, gud va hemskt det var, kunde knappt andas när jag vaknade. det var typ en vallgrav runt mitt hus hos mamma, sen var vi där en massa folk bara och gjorde ja vet nte vad, helena edström var iallafall där, med värsta frillan, haha ... sen ibland pratade vi om nå fiender eller nått som kunde komma. sen kom det en fiende i vattnet simmande, alla började springa, OCH SJÄLVKLART SPRINGER DEN DÄR JÄVLA FIENDEN EFTER MIG. vad annars liksom, så jag springer för livet runt hela området, sen tvingar jag nog mig själv och vakna eller nått, för det gör ja. hua va rädd jag var ........
somnade verkligen till filmen igårkväll också, center stage.
menmen, ja har ju sett den förr..

idag, vill jag åka och kolla lite där yman är, kanotgrejjset. men vi får se, om jag får med mig nån. tror julle sover, fast ja vmärker väl hure blir, vart dagen leder liksom.

har iaf match ikväll, intressant a

och nu känner jag att jag måste ta mina tradolan, för min mage strejkar idag.
så hedå

söndag 2214

jag lyckades logga in tillslut , har försökt sen ja kom hem. men ne, fast nu funkare ju.

hämtade julia i fagervik, åkte till träningen. tränade, dövarmt vafan.
duschade, skjutsade hem julia. åkte förbi mamma, men vart dom var vettefan. så ja åkte hem till pappa istället. så ja, ikväll e ja hemma. tror jag ska ta mig lite glass faktiskt. haha ..
och slå på en rulle, låter som en bra idé

telen e med, aja
hejdå

söndag 1616

hallådär.
har faktiskt suttit hät ett tag, läst lite andras bloggar o så bara. så nu ere min tur o skriva lite.
igår så åkte jag och yman iallafall och badade, alldeless neranför mor min, tog oss ett dopp, sen fick det räcka. haha de va kallt ju.
OCH JAG TANKADE, HHAHAHAHHAHA TÖNT, MEN VAFAN MIN STÖRSTA FARA JUST NU. AND I MADE IT. stolt över mig själv, jag förtjänar nästan en medalj, guld tack
sen for vi till en annan brygga längre bort, satt där ett tag. då ringde julle, så då åkte vi hem till henne, tog med oss dom och åkte ner till fagerviksskola, där dom hade, ja hade, en sån där kul röd gunggrej, slänggunga, nedu ja har ingen aning om vad man kallar dom. iallafall, den hade dom tagit bort, sadface. så då åkte vi till böle, dom har ju byggt en massa nya ställningar där. haha, barnslig ja e. men dit åkte vi iallafall, snurrade på nån jävla grej och klättrade lite. sen for vi till bryggan där vi badade igen, satt där. ymans kompis anton, kom med sina kanotkompisar en sväng, dom bytte några ord sen cyklade dom upp igen. efter ett tag drog vi hem till mig, jag hämtade lite grejer, åkte till julia, yman åkte hem, och vi tältade. jag nämnde nog inte att anny var med, men det var hon iallafall.
sen vaknade jag av att det var en dösnygg........................................ igelkotte utanför tältet, så jag gick ut och delade några ord med denna filur. sen la jag mig igen, det var för myggit. igelkotten sprang sin väg och jag somnade om.
imorse vaknade vi för tidigt, sen somnade jag igen. sen gick vi in och åt frukost, sen packade vi undan tältet. annys far hämtade henne, ja o julle drog till mig, hämtade badkläder och så, for på ica, sen till lögdö , där var det folk iallafall. var där några timmar, sen for vi hem. skjutsade hem julle, for till mamma en sväng, sen åkte ja hem, risto hjälpte mig med backspegeln också, sen åt ja.
ska hämta upp julia sen, vi har träning, sista innan uppehållet, sen har vi match imorron, SEN är det uppehåll kanske man ska säga.

haha vet inte hur många sen jag har med i det här inlägget, men jag orkar inte inveckla det. är allmänt slut bara,
så hejdå

the thanks I get


jag bara väntar här ..


örongodis

kanske to much hassle..
hell no




lördag 1928

hej, godkväll kanske ja ska säga.
vaknade för en stund, la mig och läste tidningen i pappa säng, la mig på magen för magens skull, och några timmar senare vaknade ja bara upp. så ja, jag somnade.
jag fick låna en ängen går på repeat idag iallafall, den blir väl lika uttjatad som alla andra mina låtar på favoriter är. aja.
att mitt kort har kommit känns bara skönt, fast tankadelen suger, men nån dag är jag väl grymmast i stan på det kanske. hoppas ....

jag och yman har planerat att bada nu, julia och anny kanske hänkar dom å, kulare om vi är fler ju :)
haha mitt första dopp, kallt de kommer va........... kkikkkiikiill me.
och tanken är inte ens på hälften längre, saaaaaad face ju.
hahahahahhaaHAHAHAHHAHA TÖNt

ryan mccarthy

kom gärna till sörberge snugging


lördag 1436

hej, nu ska ja sätta mig på balkongen med några tidningar och bättre på brännan litegranna, telefonen är med. hejdå

du gav mig allt, ett hjärta kan ..


jag fick låna en ängel

du log mot mig, en sista gång.
du var så lugn, som om du redan gett dig av.
du såg på mig, att jag var rädd.
hur kan man nånsin va beredd ..

shirley clamp -

u etah



du skulle aldrig ha sagt att du älskade mig,
för du krossade mig, och mitt hjärta.

lördag 1234

halv ett, hmmmm......heee........aja

igåår så, åkte ja o hämta upp julia, vi åkte till bryggan, där maja och gustav var. vi var där ett tag, sen for vi till cosmos och delade på en pizza. sen for vi till tallnäs, var där ett tag också. sen åkte vi hemåt till henne, såg film, snackade litegranna, och sen sov ja där. vi hade kul, vi skrattade igen , oldieeeeeees timeeeeeeesssss yaooo ..
vaknade halv tolv kanske, sen åkte ja hem. och nu sitter ja här, vill vara med julianordlöf, men vi märker väl hure blir med det. ja skriver nog mer sen.

hejå

fredag 1917

hey ho, let's go.
glömde berätta att jag fick en sån törja av jens, i födelsedagspresent. alltså ramones
fast, jag kanske har sagt det ändå, haha ingen aning faktiskt ..

menmen, jennifer följde med till birsta också, vi hade trevligt.
köpte mig en till randig ginatröja, och ett linne därifrån.
och
en hårinpackning fick det blir. så så mycket pengar blev ja inte av med. rätt skönt faktiskt

tror ja ska till bryggan med juliasö nu, längesen jag var med na ju,
saknat hon har ja gjort å.
aja, kanske ja skriver senare, kanske.
hejdå

fredag 1227

vi e på gång.....

elin kommer vid ett trorja, ett så vare då hon slutade. aja, vi ska iaf in på birsta. härligt, längesen ja var där. och jag har faktiskt rätt gott om pengar, så det känns bra. ska dock ta det lugnt med dom nu, måste inte köpa allting på samma gång, försöker jag säga till mig själv. menmen, hade över 400 löst redan. så jag ska klara mig på dom idag hade ja tänkt :)
och hassle är än en gång det som hörs i mina högtalare denna dag, före första är han jävligt bra, verkligen jävligt bra. sen är han snygg också. haha aaaa ......

hittade iallafall min plånbok, den var hos mamma, i en väska. och min farbror ringde och sa att han köpt en vattenskoter, haha så han kom hit och visade den. sen åkte vi till inez och köpte en hambrugare. blev min frukost det. h33 , sen gick ja hem till mamma därifrån. oo hoho nu e ja här
ska fortsätta lyssna på den ljuvliga rösten,
hejdå

och, mitt kort haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

inte

kommit.
sad

a

vissa dagar är jobbiga
och vissa nätter är också.


du gjorde mig trygg i min jävla värld.


ja vissa dagar e jobbig

torsdag 2212

erik hassle har liksom sjungit sig till mig, jag lyssnar inte på annat.
aja, jag är inte besatt, jag är inte det av folk förståru
men bra e han den där killen, gulligt hår, som edvins nästan :)
iaf.
duschade för en stund sen, innan det tog jag min en toast. innan det tränade ja, gick skitdåligt. alltså verkligen dödåligt, haha .. tog ett snack med freddan också, aja vi märker väl hure går med det.
imorgon ska ja in på birsta med elinpelin, hon kommer nångång, men ja måste hem till mor innan och leta plåmman, haha den e bortaaa. gone helt enkelt, har bankomatkortet där så ja, jag måste hitta den.

ska kanske lägga mig och försöka mig på eagle eye igen, somnade i början igår, haha ..
aja, hejdå

torsdag 1809

hej, åt för en stund sen. innan det var jag andre och pappa på heca, bytte låset, köpte brillor och sen gick vi upp till media markt och köpte present. innan det målade jag klart garaget, JAAA JAG MÅLADE FAKTISKT KLART DET. happy i am. nu bara väntar jag på pengarna :)

har träning om mindre en än timme, måste hitta skjuts. annars vet ja inte hur ja gör, mitt kort hade inte suttit fel faktiskt. menmen,
ska nog byta om eller nått nu,
hejdå

torsdag 1235

elllohello.

vaknade förut nångång, låg kvar ett tag innan ja klev upp. tog mig en macka, satt mig här. måste till mamma och måla den sista väggen, sen ska den dära femhundringen vara min. den behövs ju ..

sen ska vi in på heca igen och byta lås och köpa brillor, sen ikväll ska ja träna.
kanske ska ta med mig själv bort till mamma då och börja måla,
så dagen hinns med något iallafall..

hejdårå

hassle

ganska underbar


johan westlund

grattis, jag älskar dig
ha en bra födelsedag

onsdag 1759

jag väntar fortfarande på mitt kort, för jag vill ut och köra nu. ja nu
blä

mamma rignde aldrig imorse och väckte mig, jag kulle ju ut o springa lite. men när jag vaknade kände jag att ne nu äre försent , haha .. så ja gick direkt över till göran, grannen alltså. och började måla.
var riktigt bestämd idag att , idag ska ja bli klar, för nu orkar jag verkligen inte måla nå mer. så jag gjorde jävligt mycket gemfört med dom andra dagarna. så när ajg ba, yess nu e ja klar. då ser jag att jag har en vägg kvar, som jag helt hade glömt. haha .... tungt, så den får bli imorgon eller så.
gick iallafall till pappa, åt mat. och ja, nu sitter ja här.
vill göra nått idag ju, dötråkigt liv ja har iaf.
aja, vi märker väl vart dagen leder.
kanske ska gå och hyra film eller nått, hmmmmmmmmmm......
ska ja nog fundera på  , haha
imorgon e de träning å, bra

aja eydå

gggggggsdddgtsdgtdggrgr

blev inge jennifer och manne, dom skulle till elin. ja skulle egentligen dit jagå, men ne. så blev det inte , så det blir väl en hemmakväll som vanligt. har inge å skriva, har inge att skriva.
hejdå

det är inte lätt alla gånger

det var längesen jag hade det där lyckoruset inom mig, det var längesen jag kände mig trygg hela vägen ut. jag vet inte va det var, men vart är det som en gång stärkte mig, det måste ha försvunnit nånstans på vägen.
är det den där så kallade pusselbiten som saknas, eller hur säger man nuförtiden. kanske är det nånting som fattas

vart tog famnen vägen jag en gång hade, vart är alla mina vänner idag ?
vad gör dom nuförtiden, hur mår dom .. det var alldeless för längesen vi sågs'

vart är mitt jävla lyckorus

fgdsfgskdjfjGFDKNGJKFNFJKASN damp

jag har fåtttttttt mitttttt brev från posten nu, så när mamma kommer hem betalar hon de. toch om cirkusssssssssss fem dagar kommmer kortet.

dock fem dagar för länge, men ändå
lite happy kan jag väl vara .......

och garaget, inser du hur jävla varmt det är att stå där och måla elller. och kryp lverallt, bräder överallt. och jag går och stånkar på nån jävla stege. sen har göran nån hemmagjord ställning eller nånting, PLANKORNA KOMMER JU GÅ AV OM JAG GÅR DÄR!...................... så där den står har jag inte målat.
sen när jag gick runt hörnet och kollade på baksidan, haha jag vände och gick in jag. hur mycket som helst juu, en dag sa mamma, är hon sjuk eller. det kommer ta snarare sjuttio veckor, trettio månader, eller så sju år känns det som. galet mycket ju, och femhundra spänn , det är fan inte värt det.
men jag kan ju inte bara skit ire, fast.. han kanske inte märker nått. haha, nedå.
men jag blir irriterad när det inte går frammåt, blä

hejdå

tisdag 1214

ello, och god morgon. för cirkus maximum 40 minuter vaknade jag, och kände att jag orkar inte måla görans garage idag. men jag måste, jag är på värsta stället, en massa kryp på marken och blablablaaa. cp
jag tycker nästan synd om mig själv.
aja.
ikväll kanske jag ska vara med jennife och manne, men de var bara kanske. så vi märker väl va jag gör ikväll, blir väl en hemmakväll som alla andra dagar. haha ..
har faktiskt ingenting o skriva, bara att jag nog ska gå över till grannen och börja så jag fåre gjort.
hejdå

måndag 2256

idag, har jag först målat. hann väl inte sådär jättemycket, men vafan upp och ner upp och ner för den där jävla stegen, det är inte lätt alla gånger. haha ..
gick in vid halv ett och gjorde korv med bröd, sen försökte jag få bort lite färg på händerna och i ansiktet sådär, insåg att vatten va ingen idé, så jag letade upp lacknaftan. frågan var om det var så jättebra att ha det på läpparna, eller i ansiktet i huvudtaget. men efter att ha ringt mamma två gånger inom två minuter redan så sket jag i det och tog chansen, men gott folk ja lever. (Y)
vet inte vad andre hade hållt på med men vi kom inte iväg föränn vid tre ungefär. åkte först till heca, köpte lås och hjälm där, sen åkte vi vidare till mt bikeshop, där ja köpte moppen. nu väntar jag bara på mitt kort, som förhoppningsvis kommer inom sjuttio år, h333..................


:)

johan körde hem den, sen lämnade jag den i mosters garage. måste köpa nytt lås, så den kan lika gärna stå där tills kortet kommit. mamma kom och hämtade mig där, vi kom hem och åt, sen åkte vi vidare till samlingen.
förlorade med 3-1 mot alby, spelade inte så mycket. fick ett gult kort också, hua va less ja blev, och chockad. haha. jag kände att jag inte hade gjort nå dumt, aja......

nu måste ja ladda inför imorgon, ska fortsätta måla grannes garage, inser du hur mycket jag ser fram emot det eller.
hejdå

pissa mig inte på ryggen och
låtsas som att det regnar,
det är ingen bra idé

måndag 1320

hello. gick aldrig ut och sprang imorse eftersom jag ändå har match ikväll, satt ..
men vid tio klev ja upp och gick över till grannen, fixade med färgen och allt, klättrade upp på stegen och började måla. insåg att det här skulle nog ta tio år eller liknande, men ja blev klar med en vägg, och den är inte ens hälften så stor som dom andra tre, hahah ... gudars, ja kommer nog hålla på med det här hela sommaren känns det som. nejdå, gick in halv ett för att göra mat. vid två åker vi först till ja nu vare hette, sen till mt bikeshop där jag hämtar min moppe.
tror att johan skulle köra hem den, HAHAHAHHA. lite kul sådär.
menmen, jag har ju int fått mitt kort än. men det kommer väl om nån dag förhoppningsvis

ikväll har jag match, mot alby eller nått sånt ? ..
på bsk, samling sex tror ja de va. måste kolla det.
jag har ondare i min tå nu än va ja hade förut också, irriterande.
men den tejpar jag eller nått, den ska inte få hindra mig. hhahah tönt

hejdå

det är hårdare att leva utan er

vi förstår nog inte hur mycket vi har förlorat.

jag vill orka kämpa,
ni är fortfarande mina bästa vänner, jag älskar er än.


trodde vi ja ..



men.
det kanske känns omöjligt, det kanske känns jobbigt. men gör vi inte allt för varandra, gör vi inte allt för att komma tillbaka. jag föreslår några dagar i kanske julles stuga, några dagar där vi kan försöka hitta tillbaka för ett ögonblick. jag tror att vi behöver det. det är lika bra vi försöker rädda oss när vi har chansen ..
hör av er

det var våran sommar ..

söndag 1441

före första så äre jävligt varmt idag, och sen så
jaaa jag klarade det, kvart över sju ringde klockan imorse, ja drog mig lite men tillslut kom ja upp. gick ut, och joggade iväg, kände på en gång i bena att nee du orkar inte, haha .. men ja fortsatte, blev dock inte så långt som jag hade hoppats på, men de gö inge. ska iallafall försöka hålla i det här ett tag nu, så märker ja väl om det blir nån skillnad påde kroppmässigt och konditionsmässigt. nog om de, när ja kom hem igen hoppade ja in i duschen, sen la jag mig i soffan, slog på oc, men ja somnade tillslut. sen klev ja upp, drog på mig nå kläder, gick ner och åt lunch. sen åkte vi till söråker där moster ha stuga, längesen jag var där senast, flera år sen. så det såg lite annorlunda ut. iaf, vi drog efter ett tag. kom hem, och nu har alvin och wille kommit, tror dom skulle ut med M och springa i vattenspridaren eller nått, kanske tar mig en tripp ut och kollar lite. men de får ja se

vid fyra ska vi till moster och andre igen och grilla där, sen ska ja flörta till mig skjuts till träningen. kommer nog inte gå så bra idag, känner mig fortfarande sliten efter hudik med lite småskavanker här och där, men det har väl inte hindrat mig förr .. jag är bara glad att vi köper moppen imorgon, haha ...

hinner inte måla garaget idag, gör det imorgon istället.
men aja, hejdå

lördag 0005, eller söndag kanske

jaja, jag vill också ha klänningar. även fast jag aldrig, verkligen aldrig använder det.


haha aja, jag tycker dom är snygga iaf.

idag äre ju den tjugonde, alltså pengar, men de är helg, så det kanske kommer på måndag, eller så har dom redan kommit. det vet ja inte, men ja ska bara in till rusta och handla lite sen sparar jag nog resten till kryssningen, sen hinner jag ju få pengar innan ännu nästa kryssning :) så de e bra, sen ska ja ju jobba in femhundra till hos grannen. jag ligger nog rätt bra till. fast, vem vet hur lite jag kommer gå nu när moppen är så pass nära, hahahhahha. nedå,

dom här hade gärna fått hängt i min garderob..


och lite skooooor i love. h3<333<3<33
- när ska hon inse att jag behöver en skohylle, en stor skohyla. mamma alltså :)


lite armband skadar mig inte :>


man borde få med kroppen när man beställer bikini. eller hur  ;)
men så tänker ja alltid när jag köper bikini , va äre för idé när man ändå ser ut osm skit i den gemfört med andra, verkligen hemsk ut. haha , bikinisar sitter inte bra på mig, jag föddes inte för att visas min kropp inför andra. kan bli svårt, och ja, som vanligt så äre hårt att leva. ")

man kan ju alltid drömma, och det är jag även grym på. passar mig bra det

drömmmer gör jag även om en kamera, tyvärr kan jag absolut ingenting om det, men jag kan ju tänka mig litegranna. jag tror fan ja ska spara så mkt pengar jag bara kan, så kanske jag är där tillslut, keep dreaming

AJA, ska se lite tv sen går ja nog och lägger mig, ska ju som sagt upp sju imorgonbitti och springa. för om jag ska lyckas med kroppen ovan, måste jag nog börja om jag ska hinna till 2020.
så ja, hejdå


lördag 1906

ett tag funderade jag på att göra en midsommarkrans, men nej. min ork och fantasi fanns bara inte där, fast jag försökte fixa en grund, men de vart fel. så jag gick därifrån och gav upp. så gick det med den midsommarkransen.
och inte vann jag mot snorungarna heller, jag fick inte ens vara barn iår, ja va vuxen. men ja kom fyra av damorna, men sååå insatt var jag inte, det erkänner jag faktiskt.
myggorna dom bet och jag bara lät dem göra det också, och folket jag var med drack nog li i i te för mycket, less ja blev. alla var jobbia förutom mormor, haha .. puss på na
vet inte om det var en enda som inte snarkade i våran stuga inatt, och pga det somnade jag efter halv fem. kanske därför jag vaknade halv ett idag efter alla andra hade äte lunch,och främmande fick vi också. men jag och M spelade buzz, hummm undra vem som vann.. lalalala, ja e grym

eftersom jag inte hade sådär dödskul där uppe, eller nere ? i stugan så såg ja lite filmer, hundtricket, forgotten, jakten på lycka och in good company. ja några till intressanta meningar

efter middagen åkte vi på shell, hyrde två filmer och for sen hem. ser nu på M.s val, beck. sen blire mammas val, minns inte varen hette, men den verkade bra. fast så har jag sagt förr. h4

imrogon kliver jag upp sju, springer några steg, duschar och sen går jag över till grannen och börjar måla hans garage, kan inte dra ut på det mer. och jag vill ha mina pengar också.
har träning imorrnkväll också,
sen i veckan ska ja nog åka in till rusta och köpa lite smågrejjer, billigt och bra.
ska höra om jennifer vill hänka med också, och jullen kanske. tror elin jobbar, men ja akn väl höra :)

fredag 1405

ska snart åka till stugan, mormors alltså.
blir där i helgen, kommer hem på söndag nångång.
telefonen är iallafall med, har du numret så smsa =8
ja så mycket hade ja o säga, hejdå för den här gången

fredag 1202

hej, klockan är inte mycket, jag är trött, men jag kan inte sova. h3, ja hårt att leva.
igår efter vi va på ica åkte ja och hämtade julia, sen drog vi på våran träning, hon tränade o jag kollade litegrannnnnanananannanana ... sen stannade jag kvar och kollade på jennifers match, med damerna. jag troor dom vann, jag kollade hela matchen men ändå är ja inte säker, menmen. yman kom nån gång i andra halvlek, sen skjutsade hon hem mig. tackar för de liksom =)
när ja kom hem var daniel här, farbror min. och om du vill kan du ju anteckna det eftersom det var så intressant.
aja, jag la mig och såg på nya wallanderfilmen, skulden. tyvärr somnade jag i slutet, så ja antar att jag får se om den, ha.

när jag vaknade gick ja in i duschen på en gång, eftersom mitt hår var allt annat än fräscht efter mängder med hårspray hos jennifer. så den duschen satt bra och fint, de dåliga är ju att vattnet varierar sig hela tiden, ibland kan man få skitvarmt och ibland fryser man ju fan när man står där, och nej, jag glömmer inte att vrida på den där grejjen. haha ..
aja, mamma hämtar iallafall mig sen , då hon lämnar av pappas sovsäck som ja egentligen skulle ha med mig till hudik, men glömdes på mitt rum, jag föddes smart kan man säga. hon lämnar även en skarvsladd som far tar med till min fasters killes 30års fest, jag skulle egentligen dit, MEN jag valde bort det ganska snabbt med tanke på att det skulle komma hur mycket folk som helst, jag blir lite folkskygg ibland jag, tro det eller ej, men så äre. hon hämtar iallafall upp mig, vi åker vidare till jennifer, där jag har lite grejer kvar sen igår, sen hemmåt igen. vid tre åker vi upp, eller ner ?.... till mormors stuga, där vi sover i två nätter, med jens och M .. ska jag skratta eller gråta egentligen, medans alla mina kompisar är med varandra, så är jag med min mormor och mamma o hennes gäng. jag överlever, jag är en kämpe. ska nog spöa alla jävla snorungar i tävlingen som är där i området, jag vann en handduk där ett år, för att jag var bäst AV ALLA. och efter en fredag i december fredagen kanske det är bra att vinna in lite mer handdukar, haha .. kan tänka mig att bara elin förstod nu.
menmen, nu har jag fastnat i ett sånt där ointressant inlägg som vanligt, men lev med det.
 nu kommer mamma. hejdå

halvår

jag hatar när du pratar med mig,
vad vill du mig ? ..

hur många gånger har inte mina texter handlat om dig, hur kunde detta gå till ? hur mycket ska du få göra i mitt liv egentligen. om och om och om och om och om igen, är du där. varför du av alla i denna jävla värld. du tänker aldrig på mitt bästa, och då ska du fan inte sitta och säga att du vill mitt bästa heller. för det gör så jävla ont, att du återigen om och om igen bara sitter och pratar skitsnack med mig.
jag orkar inte med dig när du behandlar mig så.

du är så jävla desperat efter alla andra, fast du inser det nog inte själv. hur kan man lita på dig, det är fel .. jag är bara rädd att du faller tillbaka till samma ställe som för ett år sen nästan exakt. jag gillade det inte då heller, nu känns det bara jobbigt att du inte kan lova mig att du gör vad som helst för att få det att funka. helt ärligt, jag kan sitta och snacka skit om dig i en vecka, flera jävla månader om jag vill, men jag hatar dig inte för det. eftersom jag vet så väl, hur du kan vara mot mig, och efter våran tid går det inte att ändra på, jag minns ju dig. 
så även om jag tycker det är fel vissa saker du gör och säger framförallt, så bryr jag mig om dig fortfarande ..

jag vet att det är fel att säga så, jag tycker illa om mig själv när jag skriver såhär, allt det här i huvudtaget. varför slösa ord på dig liksom, när du som sagt fortfarande inte bryr dig om mig. jag skulle vilja skrika ut, skrika rätt ut åt allt, åt dig. skulle vilja släppa tårar mitt i ditt jävla ansikte, vad skulle du göra dårå. dra dina tummar under mina ögon eller, säga förlåt och krama mig igen. är de ditt jävla spelschema eller? .. fan va du kan göra mig förbannad ibland.
att jag ens sitter och skriver det här, det är fan inte värt det.
jag hade dagar då jag kände mig så jävla ensam, så jävla ensam i denna värld. vart fanns du då, vad gjorde du under tiden jag grinade för att du inte svarade på mina sms, då du inte svarade mig alls. vad gjorde du egentligen som var så mycket viktigare att du inte ens kunde höra av dig till mig.
hur kunde du säga att du älskade mig, när det var allt du inte gjorde ..

jag vill inte att det ska finnas ord eller meningar till dig, innerst inne vill jag inte att vi ska ha någon som helst kontakt för det kanske är bäst så. vårat förflutet är för långt, det är lite för mycket.
samtidigt som det skulle saknas nånting, det skulle bli ovant om ingen skickade sms då och då, pratade skitsnack med mig och sådär, precis som du gör .. eller hur

jag vet hur man tänker när man läser det här, jag vet precis vad man tänker ..
tänk inte så, gör inte det. missförstå mig inte här, jag säger det för att jag vet inte om man inte kan missförstå mig här, hade jag läst det här hade jag trott likadant. men
gudnej, det är allt jag inte är. jag blir bara så jävla förbannad och upprörd på dig. jag undrar efter alla dina 254 sms i min inkorg, saknas nånting i ditt liv som du verkar få av mig och av ingen annan ?
vad vill du mig egentligen ..

du skulle aldrig ha sagt till mig att du ville till 100%, att du var säker nu. det höll inte länge, men det sa du att det skulle. jag inser nog inte själv hur mycket tid jag har lagt ner på dig, som jag aldrig, aldrig någonsin gjort på någon annan. det är det jag vill komma fram till, efter allt vi faktiskt har gått igenom, genom alla år du vet. genom december 08, du släppte taget då. varför skriver du igen, varför tar du upp saker igen, det är att leka med eld ..
jag vill inte bli påmind, jag vill inte minnas våra fyra månader. jag vill inte komma ihåg tiden, då jag kände att här är jag trygg, att här vill jag vara. för jag levde i en lögn.

skriv inte till mig mer, jag kommer ändå svara.

torsdag 1300

sitter i jennifer rum,i hennes hus. ja, kanske jag tillbringar mycket tid här i sommar, vi får helt enkelt hoppas. haha...
igår efter hennes träning kom hon, sen gick vi ut till yman och ellen, vi köpte pizza och gick till bryggan, de va ju rätt mysigt, säger ju att mina idéer är bra. a

halv två, snart alltså ska vi vara på ica,  ska packa varor åt kunderna, haha ja kommer få panik. men ja ska klaradet, nu ska ja gåååååååå, för de här tangentbordet ta hundra år att skriva på., tror jag ska köpa ett nyttt åt henne, ännu en bra idé. jamen hejdå nu

jag liksom, fastnade här


onsdag 2005

efter jennifers träning ska ja nog va med na , längesen ju. puss

har fått lite garderobs panik igen, h333333333....... want





o hade jag inte varit två meter lång redan hade jag lätt köpt liknande skor.



aja, eydå

har alltid sagt att ja e bäst

jag har bara en sak att säga.

jag klarade teoriprovet, iho

vorp

teoriprov idag,

sen får vi se vart dagen leder, nu måste ja plugga lite till.
så eydå

tisdag 1709

hej å hå,
dagens middag bestod av kött, och sallad. haha härligt, jag börjar ju bra iallafall. ska göra mig ett försök att gå i pappas fotspår om hans mad i dessa dagar, jag ska lyckas. även om paprikan inte passa till idag, menmen. jag överlever.
har köpt mycket frukt och så, bra sara.
efter maten satt jag mig och läste i moppeboken, det kommer nog gå bra imorgon, heehhehehe ja vi lär väl märka det imorgon iallafall.
mormor skjutsar nog in mig, om hon fick låna andres bil, men det går nog bra. sen på torsdag ska ja jobba lite på ica, packa varor och så, hahaha pinigt om ja gör fel, vill inte bli utskälld där på plats direkt. men aja, och på midsommar sover jag i mormors stuga, med mamma och hennes gäng.
hoppas på sol, så ja kan klä mig lite somrigt, hade inte varit fel inte.

köpte en tidning förut också, läste horoskopet som finns där.
brukar inte tänka på det så mkt, men idag blev jag smått
överraskad faktiskt, stämde in ganska bra, förutom
de sista, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen men.
min turdag ska tydligen vara idag, humm ne tro inte de va. haha


sätt igång
du tror på dig själv och nästan
pyser över av självförtroende. en bra
tid att sätta egna idéer och
projekt i verket
. du får dessutom
gott stöd från andra.
du lyckas med: realistiska planer
undvik: överptimism ?
turdag: 16/6
flörta med: skorpionen

haha aja, töntig ja låter, tror inte på sånt här.
men ändå, måste plugga lite mer, så hejdå

tisdag 1225

godmorgon.
nejmen ja har faktiskt vare vaken en stund , fikat lite o så.
idag ska jag bara tare lugnt och plugga till teoriprovet hade ja tänkt,
måste sätta igång med det ju.
spelade matchen igår ändå, men ja va mest reserv. fick spela i andra, men då gjorde ja illa mig, lyckat. så ja, förlorade iaf, det stog oavgjort tills det var två min kvar, då gjorde dom mål. ja kul, smått irriterande faktiskt. menmen.

nu väntar pluggning på hög nivå, haha.
good luck chuck ..



eyydåå

papapapapapappaaiiin

före första, såhär så ja ut tolfte juni :
igga ansiktet,


före andra, jag har ont efter hudik :


så fin är jag.
hejdå

måndag 1125

jag fick ändra teoriprovdag, till onsdag. haha tack för det .....

sov hela dagen igår, sådär då och då. sen somnade jag på soffan inatt, så imorse la jag mig i mammas säng när hon åkte på jobbet. vaknade vid tio.
match ikväll mot kovland, ska inte vara med, men jag funderar på att åka och kolla. hur jag ska komma dit vet jag inte, h33. men de löser sig väl.

och jag måste börja träna bort mitt fett, verkligen måste. anteckna det

i juli ska jag på två kryssningar, först med mamma jens o M.
sen med mamma julia och mormor.

med mamma jens o M åker vi först silja symphony.
sen sover vi en natt i, javet inte var. he, men iaf.
sen dagen efter åker vi hem med silja serenade.


sådär kommere nog se ut.

med mamma julia och mormor åker vi galaxy :


längtar lite smått sådär. hoho

nu går jag, eyydå

söndag 1659

aaa ja e hemma nu, tolfte juni tog slut ganska snabbt. haha sjukt att man sitter en hel vecka om inte mer och längtar sen är dagen bara över. mne vi hade kul iaf.

sötjennnifer hade bakat en tårta till mig, eller ja hon manne och julia jonsson. menmne, den såg ju god ut iallafall. det var bilköera i hela njurunda kändes det som, men smartbettan körde värsta supervägen så vi åkte förbi allihopaaaaa. lalalala, grym hon va.

kom iaf till hudik, och till campingen där vi skulle bo. träffade yman där också, dom hade åkt tidigare. sen kom resten. vi fixade i tältet och ja, självklart hamnade jag ute på kanten. två nätter i vatten gott folk, men jag var glad ändå jag. söderhamns ena lag hade dragit sig ur så vi hade ingen match på fredagkväll som var planerat, rätt skönt ändå. men på kvällen hade vi döroligt, hhahaha vi körde viskleken, alla låg o skratta i vårat tält, sen kom hotmange och sa till oss, haha. så vi somnade nog, vid halv två vaknade jag och jennifer ganska precis samtidigt. yman pratade en massa i sömnen och ja o jennifer gick på toa. sen la vi oss igen, mange myyyyt väckte oss tidigt på lördagmorgon, vi bytte om och begav oss till planerna, vi gick dit. hur bra spelade vi inte dåååå, hohoh vann mot hudik med 2-1. vi tog igen, eftersom dom började leda med ett noll. så då vart vi mer pepp, och vannn matchen efter också, med 4-0, och det var mot iggesund. senare var det match mot söderhamn, där blev det 0-0. gud vilken helvetes match, vilket jävla grislag vi mötte. hua, men vi va glad ändå. enda laget i våran grupp som inte förlorat nån match. imorse spelade vi mot sdff, ja dom var också där. och ja dom var i våran grupp , men vi var iallafall extra pepp inför den matchen. det spregnade även, verkligen regnade. så idag fick vi åka bil dit, haha .. tog inte lång tid innan vi var blöta, så ja. va ingen idé att försöka hålla sig torr heller. menmen - vi började spela, och fan vilken plan alltså, hahah gick verkligen inte att passa en boll som inte stannade i en vattenpöl, för planen var en enda stor vattenpöl. man kunde knappt driva bollen utan att den hamnade bakom en sj. men vi vann iallafall med 3-0. kul match, även om vi var dyngsur. h3eeee33e3.
vi blev glada, dom böev sur och åkte hem. lämnade wo till deras match om tredje fjärde pris. menmen.
vi åkte till campingen där vi gick upp till omklädningsruymmet coh bytte till andra matchkläder. torrare och även till blått. kom till glysis ganska sent, men vi hann värma utt en stund iallafall. gick in igen, och gick ut sådär proffsigt som sverige och alla sånna lag brukar göra. HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, gud va löjligt. såg att töntdomaren var där också, på läktare och flinade, JAAA GUD VA COOOL DU ÄR DÅ, tönt. satt säkert och skröt till hans domarkompisar om att han delat ut en massa kort till vårat lag, och blablabla. ne ja blir upprörd av att prata om honom, haha. skitsamma ..
finalmatchen förlorade vi, med 2-0. heehehe vi va dock inte lika bra som matcherna innan, men vi kom tvåa iallafall. vi längtade efter duschen och en säng juuuuuuuuu.
tillslut kom ja hem, somnade typ i njuunda. haha, lyckat ....
kom hem, åt mat. och nu funderar jag på att plugga till teoriprovet jag har imorgon. huaaaaaaaaaaa ja kommer misslyckas, fandå. kan ingenting....
aja, de e sommarlov iallafall, men typ sveriges sämsta väder.

hejdå

e

' grattis min älskade vän '
för att när jag insåg imorse att du kom ihåg min födelsedag, rann tårarna. det gör ont på insidan när jag vet själv att jag behandlar dig fel, men jag gör ingenting åt det.
du är inte ens i sverige idag, ändå får jag det bevisat att du tänker på mig.

du var min allra första vän, min allra första bästa vän.
sen dagen du föddes har jag känt dig, och jag ångrar ingenting. våra bråk stärkte oss, vi blev alltid nånting bättre. du är som en familj för mig, det är meningen att vi ska hålla ihop.

jag älskar dig för den du är,
och vi ska komma tillbaka. när är bara en gåta,
vi löser den

torsdag 22451

nu är det bara en timme och 9 minuter kvar till min dag, tolfte juni. ihooooooooooooooooooooooooooooo

idag har ja hunnit med lite skola, lite mat, lite jens, färgat håret och sådär.
jag är jävligt trött, ändå sitter jag här. men ja kände att nu sådär nära inpå tolfte måste ja skriva lite. haha, imorgon blir det nog lockigt, fast ändå lite slarvigt tror ja. lite smink, och lite kläder. blir det kallt kommer jag frysa, regnar det tar jag med mig ett paraply. aja, jag ser fram emot samuels och emelies lilla sång där också, fick höra lite idag faktiskt, och ja de var bra.

jag har ont i min näsa
jefffligt ont

kanske ska gå och få min sömn, kan behövas om jag ska orka upp imorgon. har ingen skjuts heller, måste nog ringa moster kanske. har mkt att göra imorgon känner jag, ska packa också. hua va ja gör allt i sista minuten, men så är jag nog. natti 

torsdag 1630

olala hur nära är det inteeeeeeeeee tills imorgon, haha ..
jag kan inte släppa att jag fyller femton, det känns som om det var igår jag var tretton ..
aja

har legat och kollat på twilight, sjukt fin film ju. det är vackert, haha jag brukar aldrig säga så. men filmen är fan otroligt vacker. släppte några tårar också, känslig tjej jagvet.
förutom filmen så är ju robert pattinson dödligt snygg if ilmen, tkr inte han är så värst snygg annars, men ju mer ja ser filmen ju bättre ser han ut. haha .. sjukt
och nej, jag håller inte på att bli en sån där som så fort dom ser en bild på han bara skriker dom, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅAAAAAAAAAAAAAAA DET ÄRRRRRRRRRRRRRRRRR EDWARD CULLLLLLLLLLEN FRÅN TWILIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och skriker och grinar för att dom älskar honom. hahaha
gud nej, aldrig. jag är mer bara, hej snygging, come to me baby .. ;););)
undra varför det finns äckliga kryp, mördare, sjukdomar och allt sånt dumt när det inte växer en massa robert pattinsonar på träd. det hade varit mycket bättre för miljön tror jag också. eller till exempel channing tatum, chad michael murray snaggad, paul walker och så vidare. det hade även varit en betydligt mycket snyggare värld ...
bra idé av mig där . vad annars säger jag bara





förresten tycker jag dom ska vara tillsammans på riktigt, har hört att de även går rykten om det nu. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, jag får väl hoppas litegranna :)

aja,
M har gått ut skolan idag, och ändå ska dom dit och jobba imorgon, de vare dummaste jag hört på länge. menmen, alnöbor vettu, hualigen. nejmen iallafall, vi ska åka till jens och fika vid halv sex. sen efter det tror ja vi skulle sola. om vi hinner, o sen färga håret.

hejdå

en dag kvar ju

började halv tio imorse, slutade tio ungefär. hahah vilken onödig dag ..........

lämnade in nyckeln och så, tack och lov. jag hatade mitt skåp, det var förjävligt.
hoppas på bättre nästa termin, hahha .
DET ÄR EN DAG KVAR, EN ENDA JÄVLA DAG. jag är happppppyyyyy

igår när ja läste tidningen läste ja om den där tjejej som hade blivit mördad. också läste jag dedära som hennes bästa kompis pappa hade skrivit, jag fick fan en tår i ögat alltså. javet ja e barnslig, men ändå. de är sorgligt ju, sjukt hur vissa människor är. men aja, jag är bara glad över att det är mindre än 24 timmar kvar till sommarlov.
o snart fixar jag ju kortet, hoppas jag på iaf. och moppeköp är på ingång, de e skönt. sen slipper jag tänka på pluggning och att kliva upp i tid, nu är jag fri kan man säga. hahaha, härligt bara lixom.

ikväll färgar jag nog håret, men innan det vill jag få med mig mamma och sola litegranna, ärligt tror jag inte att ja kommer lyckas, men ja hoppas. för mina ben behöver lite mer färg . h3h3333e

aja, skriver nog mer senare idag.
hej

onsdag 2251

ser ut som du är glad,
varför kommer du tillbaka
till mig säg ..

sitter i soffan, duschade för några timmar sen. en kanske, två. ne javene ..
menmen, matchen förlorades, hade inte väntat mig nått annat heller. haha
vilket jävla lag alltså, sjukt tråkig match, aja

imorgon börjar ja iaf halv tio, det känns jävligt skönt. får även skjuts av julle. tackar för de

nu är det snart bara en dag kvar, ooolallalalla va ja längtar

men hejdå nu


onsdag 1317

tja, ne hej, hallå kanske.

hade svårt att kliva upp imorse, men tillslut så. fixade mig lite, drog på mig kläderna och gick. julia försov sig så ja gick sj. kom precis när vi började. hade först en föreläsning, två st berättade om sitt liv o blablabla. sen åt vi, de va ikke nå gott. sen fick vi fika, det gillades mer. efter det gick ja och kollade lite betyd, har iaf höjt mig i matte och biologi. vg, litt skönt faktiskt. får reda på resten på fredag , TVÅ DAGAR KVAR GOTT FOLK. inser niiiiiii. hua va ja längtar

matchen igår mot torpshammar vann vi, sju noll. ja gjorde mig ett mål faktiskt, haha men inte fan var det snyggt inte. lori gjorde två, anna med, amanda a gjorde ett, och nellie ett. aja, sjukt att vi inte gjort ett enda mål i första, vi får väl öva mer på att pricka mål tror ja.heeeeeeeh3h3h3h3h3hh3h3h3hh1h1h .......................

har match idag också, mina vader höll knappt efter första. haha ...
det börjar bli tröttsamt, aja. e bara glad att de snart är sommarlov,
att jag fyller femton å att vi ska till hudik på fredag. härligt härligt

idag ska ja äta kycklig ris och curry också, haha visst antecknade du ?
hejdå

tisdag 1423

vill börja med att säga siffran tre, jag har nämligen börjat räkna ner på endast en hand gott folk, och ja e happy. snart är jag femton, och det är snart sommarlov, och snart är ja på cup i hudik, tre dagar säger jag bara.....

sen vann vi matchen igår, hur förvånad är jag inte dååååååååååå. hohooh
fem jävla ett. hur skönt vare inte då, ha

sitter i mitt smågamla hem med elin, vi sitter bara här kan man säga.  promenaden hem var mkt trevlig, satt oss ner i gräset och snackade på litegranna, sen gick vi förbi ica och köpte oss baugetter. haha, såna är vi. dom var goda också. skolan har varit lugn, börade med film, saw 2. hua vilken skitfilm, måste se trean också, för nu e ja nyfiken..... nejmen de va bra
sen har vi haft frågesport typ, inte så kul nej.
ikväll har vi match igen, hur mina vader mår sen efter uppvärmningen de får ja se, heeh3h3h3.
och min näsa e nog lite sne, haha. inombords är den det, jag bara känner det på mig.

imorgon börjar vi tio i nio, jefffffffflar va skönt de låter att bara skriva det. hur trött var jag inte imorse liksom, hua. aja, ska försöka peppa inför matchen lite.

och puss på hans röst, ful jävel men bra



a men hejdå

måndag 1643

i min lägenhet, med ellen, ja här bredvid mig sitter hon verkligen.

har nyss tryckt i oss varsin hamburgare och ja, vi är mätta vi.
fotbollsdagen m. skolan sög ju kan man säga, jag har ont överallt
kan jag och skriva ner, även om jag har klagat hela dagen. men du,
så en jag.

mamma ska väl hämta upp oss snart, sen drar vi oss till timrå för lite solning, även mor ska ju med. sen direkt till samling, 1800. hellyeahhhh, mot söråker. vi får inte förlora, även om jag inte tror på nått annat.
hade mig ett trevligt snack med björn imorse också, ännu en anledning till att jag inte vill förlora, björn o lasse. hua haha ..

nya skolavslutningnskläderna förresten.


tack för mig, och hej för denna gång.

de e måndag. o klockan e en minut över åtta

godmorgon. ne ja klev upp fem över sju jag..

idag äre fotbolls m. skolan på fältet. och elin kommer och hämtar mig sjugoöver ute vid busshållsplatsen. innan det ska jag ha hunne gått på okq8 tänkte jag . heeehhehehehh3h3h33333
kanske ska snabba mig, menmen. ja e snabb -_-

ikväll är det match mot söråker, hoppas på vinst. typ de värsta laget o förlora mot, men ja ser framför mig hur det kommer sluta. som alla andra matcher just nu. hm

hejdå, nu ska ja ladda inför dagen, jag har ju mitt finfinaaaaa lag :O


i jennifers rum

hallå.
sitter hos jennnifer nuja, har varit här några timmaar. mycket trevligt, va ner en snabbis på macken nyss också.

klippte iallafall gräset förut, otroligt tråkigt och inte så ojobbigt nej. men jag överlevde, mor min skjutsade mig till papppa och hämtade fotbollsgrejjorna innan vi for hit. ska va här till träningen, och vad vio ska göra vet ja inte än. men de märker vi väl.

hoppas på en kul träning ikv. mmmmmmmmmmmm hejdå

glömde säga att jag var och såg män som hatar kvinnor igår på bio också, med mamma och M.
jaja, den var bra. mkt bra
men nu hejdå

söndag 1306

hejohå. inser ni att det är fem jävla dagar kvar till tolfte juni, och det betyder ju såklart före första MIN FÖDELSEDAG, jag e happyface. sen skolavslutningen ofc,sen drar ju jag och mitt lag till hudik. de ska fan bli kul det, längtar lite smått sådär ;)
aja, tillbaka till verkligheten, alltså sjunde juni.

vaknade runt tio imorse, klev upp och drog på mig kläder. bestämde att jag och mor skulle in till birsta för att köpa lite grejjs. släppte av mickis o jens också, hon hade match. mnemen, väl inne på birsta gick det undan. började med att gå in på change, hooh fick en bh av mamma för femhundra. inte illa, mne det behövs för min minibyst yaaaknow.
:D
sen köpte vi hårfärg, deo och en kjol :)
köpte även en klocka, med presentkortet jag fick av jens :D:D:D:.d
jag älskaren, har svårt att ta av mig den bara, haha .. måste låta naglarna växa lite till tror ja. men iaf,
så nu ska jag inte ha den vita klänningen längreeeeeeee, happy i am. den kändes för kort för mina lår, töntig jagvet . men lev med det, sån e jag.
ska iaf fortfarande ha koftan och skorna, men nu ett linne jag fick hem från hm igår, hua va länge jag har väntat. sen kjolen dårå, koimmer nog in en bild här nån dag , kanske bara.
men nu ska ja ut och klippe gräset, snabba mig med det. sen ska ja upp till jennifer och umgås med henne, de va smått längesen. så de va en bra idé, sen drar vi oss vidare tilll träningen =)

hejdå

fredag 2331

har före före första gjort om blogggen litte, bytt header o lite färg o så, ingen stor förändring, men det duger för mig. kände att de va dags,
och sen
äre här lite grejor jag gärna velat haft, men pengar växer inte på träd.
iaf inte i min trädgård ...........







tänkte hoppa i sängen nuja, den har väntat på mig. lär ju somnar direkt,
så nu ska ja gå och tvätta bort sminket o
borsta tänderna sen dejtar ja kuddsen i några timmar.

& om 29 minuter är det sex dagar kvar. och ellen far imorgon till turkeyyy, pegasos world, exakt exakt samma hotell där vi va förrförra sommaren. lyckosten, ja komme sakna henne ju. aja,
godnatti

kom ihåg mig då



show me a smile then, and don't be unhappy.
can't remember when I last saw you laugh.
if this world makes you crazy, and
you've taken all you can bear.
you call me up, because you know
I'll be there


fredag 1546

hur skön dag som helst idag -
första lektionen gjorde vi endast ren
skåpen i kemisalen. sen hade vi svenska,
då fick vi sluta för att vi inte hade nånting o gö.
inte blevre nån sveng heller, då drog ja o elin
till ica, sen for vi vidare till hennes pappa. sen
hämtade ja jeffe. och vi åkte tillbaka, gick ner
till jeffe och gjorde mat. sen åkte vi till skolan igen
vid ett och kollade på brännboll. sen gick jag hem,
lär väl vara hemma hela kvällen. lika bra det, har inte blivit mycket sömn senaste dagarna. menmen, nu är all arbete klart iaf, jävligt skönt må ja säga. har sänkt mig i engelska, men kan tänka mig att jag höjt mig i slöjd och kanske kanske matte också.. men de märker vi väl nästa vecka.
på måndag har vi fotboll med skolan, ja kom med inter iaf. dör om det är skitvarmt, dör om det är skitkallt. vi hoppas på ett mellanting, haha .. vem vet, jag verkar ha haft tur senaste tiden. proven har gått rätt ok, sen vann jag ju tandläkartävlingen. hahahahhahaha, så den som vill gå på bio, hör av dig toooo mee .. men ni får betala sj, ;)
iaf, ett mellanting tack på måndag.

har även match också, torr att de va på måndag vi mötte söråker, spännande.
sen på tis har ja match också, sen onsdag med. sen fredag lördag o söndag också, drar ju på cup på fredag. MENMEN, HEJDÅ

resultat, vg minus

igår. trevlig dag, mkt




tr uh


rädslan för svek igen.

8 månader och 26 dagar

rädslan är för stor och stark,
för att göra något alls ..



hos dig är jag stark
hos dig är jag underbar
hos dig har jag allt
där vågar jag stanna kvar
men när du inte ser
när du inte rör mig
kan du ha hittat nån annan
säg nu hur du ser mig

jag undrar om du
hade kraft o ge dig av
eller mod o stanna kvar
vågat bygga på nåt nytt
jag undrar om du
har kunnat ge och kunnat ta
kunnat öppna ig som jag
vågat vara här och nu
för allt jag kräver är ett svar

när jag tagit slut
när jag inte orkar mer
när rädslan tar vid
rädslan förstår mig mer
då kan jag inte se
kan jag inte röra dig
har jag då hittat nån annan
säg nu hur du ser mig

jag undrar om du
hade kraft o ge dig av
eller mod o stanna kvar
vågat bygga på nåt nytt
jag undrar om du
har kunnat ge och kunnat ta
kunnat öppna dig som jag
vågat vara här och nu
för allt jag kräver är ett svar ..

jag undrar om du
hade kraft o ge dig av
eller mod o stanna kvar
vågat bygga på nåt nytt
jag undrar om du
har kunnat ge och kunnat ta
kunnat öppna dig som jag
allt jag kräver är ett svar

jag undrar om du
har kunnat ge och kunnat ta
kunnat öppna dig som jag
vågat vara här och nu
för allt jag kräver är ett svar

hos dig är jag stark...
hos dig är jag underbar...

onsdag 2306

hej, blir lite skrivet här nuförtiden . sorry kanske
har haft fullt upp hela veckan känns det som, fast att jag egentligen inte gjort nå mkt alls. i måndags var jag helt ledig från allt, och vad jag minns så satt jag hemma och pluggade hela kvällen. gjorde klart svenskan, sen skrev jag klart om johnny cash också. sen igår hade vi match, hum. he ha aja.
idag följde elin med mig hem, vi gick in en snabbis på ica innan också. köpte baugetter, satt oss iallafall på balkongen ppå en gång , pratade lite, pluggade lite. sen kom jennifer en sväng, haha hua lite kul hade vi ju. sen tog jag tag i mitt pluggande på riktigt, sen har ja sutte här sen dess. nu är ja klar med biologin, hann inte med frågarna som va högre än G. men de får duga, bättre än att jag inte lämnar in alls. sen har jag suttit och skrivit min redovisning jag ska göra imorgon också, och nu ska jag gå och lägga mig. ska läsa om kommunen, för det har ja prov på imorgon också. känns som att det är de enda, sen är ja klar med allt. och imorgon sätter dom betygen, ohohoh nervös tjej. som jag har kämpat, lalala..

gjorde matteprovet idag, FICK VG. happyfafafafaceeee. nu hoppas jag på vg i matte i slutbetyg, säger man så, slutbetyg ? .. aja .
sen hade jag vg- på en sogrej vi lämnade in för längesen. lite bra iallafall,
sen mitt i solektionen idag ringde tandläkaren, HAHAHAHHAH...
jag hade vunnit första pris i tävlingen vi fick göra efter undersökningen när alla 94 var där. lite kul sådär, en biobiljett rikare. inte illa juuuuhuhuhuuh ..
ne
god
natt

tisdag 1611

nu är det endast tio dagar kvar till skolavslutning, till min födelsedag. till hudik cup med vännor =)=)=)==)=)
nu är det endast tolv dagar kvar till ymans födelsedag, till vi åker hem från hudik.
nu är det endast fyra dagar kvar till ellen åker till turkiet, till pegasos world. OCH DÄR HAR JAG VARIT. hohooh ..

nejmen lite ointressant sådär.

när pappa väckte mig imorse, var jag hur trött som helst. sen när jag kom till skolan blev jag hur pigg som helst, sen har dagen bara rullat på, har gått bra ju. lite tveksam om jag kommer hinna klart broderigrejjet jag gör på slöjden, men dee lär vi ju märka.
har nyss ätit en tallrik hjul och köttbullar, sen satt jag mig här. ska på samling tjugoöverfem på kansilet, sen drar vi oss mot lucksta. frågan är bara hur jag kommer dit, haha .. kan behöva en springtur faktiskt, ska tänka mer på den saken

dagens musik,




hejdå

n e k o r b

hur blir jag hel igen, efter du tog sönder mig ..

why isn't my heart, meant for you .. ?

hos dig var jag underbar

du hade kraften att ge dig av,
men inte modet att stanna kvar ..


måndag 1742

men hallå, längesen nuju. har varit hos mor min, och där funkar inte datorn. men nu e jag hos pappa, så nu blir jag aktiv igen.

i helgen har det iallafall varit konfirmation, jag vet fortfarande inte om det stavas sådär. men iallafall. i lördags vaknade jag av mig själv alldeless för tidigt, skulle samlas vid kyrkan halv tre. jag var vaken redan vid nio kanske.  jag la mig ute på studsmattan en sväng, men det blev för vamt så jag gick in och tog en snabbdusch. började smått fixa håret, tåg det hur lugnt som helst eftersom klockan inte var speciellt mkt än. jullen ringde, så jag talade med henne under tiden också. då säger hon att klockan hunnit blive kvart i två. hahahahah och jag börjar tokstresssa. snabbsminkar mig, snabbfixar håret. sen åker vi och hämtar julia. vi kom väl i hyffsad tid, pytteförsen. men ingen fara ju, allt blev försenat ändå. kom så jävla mycket folk, vi var tvungen och ge bort våra två rader på båda sidorna i kyrkan till människor, dom fick trängas , och det var minst hundra grader varmt. vi svettades ihjäl, dom svettades ihjäl, det var hårt och leva. haha .. men allt gick väl bra, efter den åkte vi hem till mig. storfika där, fick iallafall två armband, och 3800. snäll familjosläkt ..
jag blev nöjd med det, synd bara att pengarna ikke får användas, blev smått sugen ... menmen
söndagen samlades vi kvart över tolv, gick på högmässan och lite såntdär.
sen var allt klart, hur sköönt som helst. dock inte lika mkt folk, och kanske inte lika varmt. men de va fortfarande varmt . hua

sen åkte vi till jens föräldrar, åt mat. åkte på träningen, tränade, kom hem, pluggade. såja
orkar inte skriva så mkt mer.
skolan idag, gick bra. nöjd med migg g plus på kemin, trodde jag inte..
och nu ÄR DET BARA ELVA, ELVA DAGAR KVAR!!!!!!!!!!!! hur happyface är jag inte :D:D:D

nu ska jag plugga, pyss

RSS 2.0