fruktansvärt jobbigt

Åhoj, livet rullar på va? Inte som jag vill att det ska gå, men det rullar iallafall.

Jag har haft ont i magen i snart tolv års tid, och jag har aldrig haft så ont som jag har den här gången. Och det är väldigt frustrerande kan jag lova, speciellt nu när jag åker till Thailand på lördag morgon. Hur tur kan man ha liksom? Men men.

Efter att ha varit soffliggande hela dagen så drog jag på mig ett par jeans och en tröja och följde med in på ikea. Michaela kollade på grejor till sitt rum, och efter det fick jag lite behövligheter av mamma som jag ska ta med mig på resan. Så det var jäkligt snällt. Efter nån jobbig timme där så åkte vi hem, och jag kröp ner i Lemons säng och kollade på tv.

Imorgon äre tänkt att jag ska på skolan, så vi får se om jag orkar med hela dagen eller om jag går hem. Jag måste dit iallafall. Så, så får det bli.

smart

Har bytt plats från sängen till soffan nu. Ligger och kollar på 16 and pregnent och är glad över att vara barnlös. Jag tycker det är jäkligt starkt av unga att skaffa barn men jag skulle aldrig klara av det. Nej gud, jag väntar många år till. Såå nu vet du det, haha..

Dagens plan är att ligga här en stund, göra geografi nån gång under dagen, och på nått vis orka följa med på birsta och handla det sista tills vi åker. Men det ska väl gå, jag måste ju så.

Ingenting med skolan har gått som planerat nu när jag blev sjuk, så jag hoppas att allt löser sig.


OH YES


du fina, ha det bra


Jag tänkte på dig idag, det var längesen jag gjorde det nu.


snart så

Efter en dag fylld av sängliggande och smärtor, så ber jag till gudarna att det ska gå över snart. Det finns ingen ork kvar i den här kroppen, det måste bli bra snart, det bara måste det. För att spräcka min lilla sjukrutinbubbla som har sett likadan ut sen i söndags nu, så följde jag med till Johan förut. Outfiten fick bestå av one piecen, och så fort vi kommit dit ångrade jag att jag följde med. Jag är verkligen ett vrak just nu, det är inte meningen att jag ska vistas bland folk.

Jag vet att det är tjatigt om att jag är sjuk, och jag vet att jag låter negtiv och så. Men det är svårt att vara positiv när jag mår så himla dåligt och att allt det här kommer just nu, det är ingen bra tajming alls. Men det kommer bli bättre, det blir det alltid.

Vill säga grattis till bästa Jennifer på hennes 18års dag en sista gång, hoppas att du har haft en underbar dag. Vi ses snart, jag älskar dig.

värdelöst

Det här borde vara en grym vecka där jag svävar på moln från morgon till kväll, men så är det inte. Jag mår inte bra och jag vill helst bara sova tills jag blir frisk igen. Jag vaknar då helst innan fredag, eftersom det är då vi åker. Så ja, det hade varit bra om jag blir bra tills dess.

Förstår inte bara. Efter alla dessa år har jag ju lärt mig hantera smärtan, iallafall dem flesta gånger. Så varför ska det vara så oerhört ohanterbart den här gången? Jag vet inte. Jag vet bara att jag har väntat på den här resan i ett års tid nu, och jag vill mer än gärna må så bra som jag kan då. Och det gör jag inte nu, låt det iallafall bli hanterbart, inte så omöjligt och meningslöst som det känns nu. Helst.

trött vm

Hejhej. Förstår inte hur jag fortfarande kan må så jävla dåligt. Detta är inte bra alltså, måste nog mejla någon lärare och fråga vad jag ska ta mig till när det gäller uppsatsen. Jag har försökt skriva hela dagen men det går inte, jag är helt slut. Jag kan inte ens sitta upp för att jag har så ont, jag blir så less bara.

soon

Ett ord. Längtar.

Jag hör hur flygplanen lämnar midlanda och jag längtar bort härifrån jag också. Inte för att jag vill lämna Sörberge och allt folk som bor här, utan för att det ska bli så skönt att slippa verkligheten för en stund. Jag ska inte tänka på något jobb, jag ska inte tänka på om jag hinner äta innan träningen, och jag ska deifinitivt inte tänka på om jag har några skolarbeten som måste göras. Det spelar ingen roll hur läget är, jag ska släppa ångesten så fort jag sätter mig på flyget. Jag måste tillåta mig själv att få slappna av en stund, allting kommer lösa sig sen ändå. Om jag låter mig själv gå runt i drömlandet med mina bästa vänner (som jag har längtat hur länge som helst att få åka till igen) och grubbla, så kommer jag ångra mig när jag kommer hem. Och jag vägrar ha det så. Jag vill njuta av varje sekund, ingenting annat.

heartbeats


Förutom denna fantastiska dag, som jag hoppas blir riktigt, riktigt bra.
Så hoppas jag också att hela ditt år blir grymt, för det förtjänar du.
Grattis på 18års dagen min fina vän! ♥ Ps. I love you

so sick of love songs

Hejsan. Mitt mående har icke ändrats, men jag försöker vara glad ändå. Michaela kom ut med en gammeltelefon förut som jag ska få låna, så nu kan man nå mig igen. Sen umgicks hon här ute med mig, hade tjejsnack och sen slog vi på en film. När den var slut började bb och vi gick in och såg det, och nu är jag här igen. Tänkte slå på en film och så innan jag lägger mig.

Imorgon ska jag kliva upp i tid och sätta mig med uppsatsen. Sen ska jag skriva lite geografi också. Så, så kommer min dag att se ut. Kommer avstå från träningen också, den tredje på raken nu. Så går det när man är sjuk, för dåligt alltså. Men men..

wrong

Sometimes I feel lost. But I am not. To be lost, I have to know where
I'm supposed to be. And I don't even know that.

why now?

Okej, nu börjar jag bli stressad. Jag har inte varit det så speciellt mycket innan, men nu när jag blev sjuk så slog det mig hur lite tid jag har på mig att göra klart mina skolarbeten innan vi åker, 4 dagar kvar! Hur ska jag hinna?

Insåg inte hur svårt det var att försöka plugga förän jag småsomnade mitt i allt. Vakna, somna, vakna, somna, precis så ser det ut. Och arbetena jag försöker göra flödar inte direkt på då, så jag vet inte hur jag ska lösa detta. Men det ska nog gå bra, " det löser sig alltid" som man brukar säga.

Idag har jag varit hemma från skolan som ni nog redan har förstått, mår fortfarande piss men jag kämpar på. Imorgon är vi dessutom ledig så då ska jag ställa alarm och börja tokskriva på uppsatsen, så gott som det går! Det finns inte mycket ork nu alltså. Hua.

sleeping sickness

Till att börja med, vad hände med statistiken idag? Haha fattar då ingenting jag eller. Men men!

Jag är sjuk och blir hemma från skolan imorgon. Jag har feber, är förskyld och har ont i magen min. Kommer inte speciellt passande då jag har en massa skolarbeten jag måste göra, men som tur är har jag allt jag behöver här hemma så jag kan göra det ändå. Så det är ju bra. Men jag är mycket hellre sjuk nu än att det kommer senare eftersom vi åker på fredag, om du har lyckats missat det på nått vis.

Jag har iallafall för en gångs skull ätit min mediciner idag (väljer att inte äta dem på dagarna längre då jag bara somnar), så jag har sovit i soffan hela dagen till och från. Vid 7 for jag och mamma på ica och köpte glass, sen la vi oss återigen i soffan, och jag somnade igen, haha. Sen somnade jag tre gånger under bara big brother också, ja ni kanske förstår.

Nu ligger jag iallafall här ute och försöker läsa lite bloggar och så, snart vankas det läggdags för 75e gången idag. Haha ja, godnatt påre.

this is about you

I should have kissed you there. I should have held your face.
I should have watched those eyes, instead of run in place.

But well, I'm not sure what this is going to be. But with my eyes closed all I
see is the skyline through the window. The moon above you, and the streets
below. Hold my breath as you're movin in, taste your lips and feel your skin.
When the time comes, baby don't run. Just kiss me slowly.

I'm staring at the mess I made.


fix me

Jag är sjuk, jag mår skit helt enkelt. Så nu vet du det. Hejdå.

hostar sönder mina lungor

Ligger och lyssnar på City And Colour och myser på lite. Mår dock skit, men men.

Förut nån gång orkade jag mig upp och fixade mig lite, sen kom Ellen och tillslut kom vi iväg till Jonte. Satt i soffan och chillade lite bara, och sen gick jag hemåt igen. Vi skulle egentligen åka och käka nått men vi insåg att orken inte riktigt fanns, så vi skippade det.

Söndagen har anlänt och snart väntar en ny skolvecka. Har flera arbeten som måste bli klar den här veckan så jag måste ligga i när det gäller aktiviteten. Och ja, det var väl de mesta. Godnatt

dust in the wind

Man tycker ju att dagar som dessa så ska inläggen bara flöda här på bloggen, men icke! Jag har iallafall haft kanske världens skönaste dag. Såg big brother avsnitter jag missade igår, haha låg här ute och skämdes. Sen försökte jag se top model också men det sket sig, så då slog jag på SATC. Efter det gick jag in och lagade middag, pommes och vitlökssmör! Kände att jag gjorde en jäkligt stor insats på middagsbiten alltså, hua.

Efter det la jag mig i soffan och kollade på teen mom, låg där själv och grinade som en tok, måste ha sett väldigt deprimerande ut. Insåg precis att så många tårar som jag har släppt idag när jag kollat på diverse videosar, har inte grinat så på evigheter, måste ha blivit väldigt känslokall jag, haha.

Har fortfarande på mig sovtröjan, men tänkte försöka fixa till mig lite om en stund. Ska kanske hänga med Källman efter att hon varit och käkat och så. Ja vi får se helt enkelt.

always

Godmorgon! Jag klev upp för ganska längesen, men jag klev ner i sängen igen så godmorgon får duga. Gårdagen var mycket trevlig må ja säga. Efter en sväng på birsta, där jag förövrigt handlade en ring (som jag råkade bryta av innan jag ens hann använda den), foundation, jeansshorts och en present, så tog vi bussen hem och jag duschade av mig lite snabbt och började fixa mig på nytt. Tiden flög iväg och jag sprang runt i huset som ett yrväder och var hur stressad som helst. Men Johanna som jag skulle åka med hittade hit ändå så det löste sig bra.

Vi åkte till Elin och bjöds på en massa gotta, vet inte hur många brickor med kex och grejer hon plockade fram, så man gick ju inte runt och va hungrig iallafall, haha. Några timmar senare for vi in till stan, och jag, Mikaela och Julia åkte hem till nån tjej och var där bra länge. Strax innan tre tog vi våra hurtiga ben och gick till Max, väl där åt man lite mer gotta och sen for vi hem. Tappade min telefon i golvet så nu är den paj också, så jag har ingen telefon just nu. Känns faktiskt riktigt skönt än så länge, men för dig som vill ha tag på mig kan ju komma och knacka på dörren eller nått. Ja, det är ju ett alternativ kanske.

Vaknade för några timmar sen och fattade typ ingenting, dom timmarna jag sovit kändes som fem minuter. Sen vände jag mig om och kom på att jag hade sovsällskap, men juuuustee, hahahaha precis den känslan vare! Efter ett tag kom hans skjuts och jag låg kvar här och chillade lite. Gick in och duschade och sen gick jag ut hit än en gång. Mamma hade handlat lite smått och gott som jag kan ha med mig till Thailand, så nu tror jag att jag har i princip allt. Känns bra nu va! Om precis en vecka så sitter jag på flyget mot drömlandet, wohoo ja nu känns det fan fantastiskt!

Idag ska jag endast ta det lugnt, ska ligga i sängen exakt hela dagen och kolla på en massa serier. Tänker inte klä på mig och jag tänker definitivt inte ta ett steg i onödan. Om det går enligt planerna så att säga.

Jadu hurrni! Idag mår jag så jävla bra och allt känns så grymt just nu. Det här är en bra dag de. Men nu säger jag hejdå till världens längsta inlägg och välkomnar mysdagen med öppna armar.


empty

It's amazing how quickly my mood can change,
how deep my heart can sink, and how
much one person can affect me.


torsdag och helt jävla slut

Men hej, uppdateringen har varit väldigt dålig senaste dagarna, men jag har ingen tid. Och så är de med det. Jag sitter iallafall här i soffan och kikar på big brother. Inatt har jag sovit cirkus 9 timmar och jag försov mig inte imorse, wohooo! Klev upp och duschade, blev klar i bra tid och sen tog jag mig en promenad hem till pappa och hämtade en tröja. Sen var mormor snäll och skjutsade mig till skolan. Väl där så hade jag mina lektioner och sen var det dags för jobb. Det var aslite folk men timrå vann, så det var ju bra ändå. När jag kom hem provade jag mina bikiniöverdelar som kom med posten idag, och jag kunde iallafall ha en utav dom, så det var ju också bra.

När bb är slut så ska jag kolla på nyaste avsnittet av oth, spännande!! Hörde rykten om att Lucas kommer i det här avsnitter också, maagiskt. Imorgon kommer lönen från hockeyn, och i och med det så ska jag på birsta efter skolan med Jennifer. Sen vid 6 kommer Johanna och hämtar upp mig för att sedan åka vidare till Elin. Vi ska fira henne och sedan åker jag nog hem, vi får helt enkelt se.

Och ja, de var det.

question

Is life too short to even care at all?
I'm losing my mind, losing control.

afrika

Idag när jag inte har skrivit ett enda inlägg, ja då ökar statistiken, intressant...

Gick hem till pappa ett tag efter skolan, sen hem till mamma. Började skriva på uppsatsen på en gång, sen fastnade jag, sen skrev jag lite till, och ja, så har det sett ut till och från idag. Har verkligen inte skrivit så mycket som jag hade velat, men jag har börjat iallafall.

Förövrigt, det är inte långt kvar till Thailand nu! Är så jävla redo att jag spricker, dock är inte min kropp det. Haha men men, får gömma mig för kamerorna så löser det sig ;)

något annat än det här


good riddance

Tjatja. Moder jord har åkt till munksjön och blir borta i två dagar, och det är alltid så chilligt här hemma när det bara är jag och Jens, så det gillas. Efter träningen, som förövrigt lär ge mig träningsvärk i låren imorgon, så kom jag hem och duschade. Sen käkade jag lite äpple och lite ananas framför bb. Och efter det sprang jag över hit. Tänkte skriva det här inlägget och sen kika på ett avsnitt av SATC innan jag stänger av.

Nu är det bara att ladda inför morgondagen, pluggonsdag!


tror att jag förstår

Jäklar va tiden går fort nu hurrni! Känns väldigt skönt må ja säga, trots stressen i skolan.

Imorse gick jag till skolan i rekordfart, väntade in bussen och for in till nordic där det var mässa. Har gått runt där hela dagen, ganska kultråkigt om man kan säga så. Sen tog vi bussen hem vid två. Jens kommer snart och hämtar upp mig, sen ska vi väl käka nått innan jag åker och tränar lite fys.


love is all that I need

I sleep with the light on, just in case you come home and kiss me goodnight.

hurricane waters

Ojoj den här dagen har varit lång den, och än är den inte slut. Efter att ha sovit över imorse så skyndade jag mig till skolan, har haft några lektioner och ett möte med studentkommitén som drog över på tiden. När vi väl var klar så fick jag skjuts hem av Bettan. Käkade middag på en gång och sen hamnade jag här. Vid åtta har jag träning igen. Så det så min måndagskväll ser ut. När jag kommer hem ska ja sova hade ja tänkt, men lär ju sätta sig vid datorn och vara vaken för länge, precis som vanligt.

Imorgon ska skolan på nordichallen och vara där hela dagen, så det känns svinskönt de. Slipper lektioner och sånt jobbigt, fint!


då vet ni

Jag har insett att min senaste kyss: Var med någon som jag inte hade träffat på jättelänge. Och väldigt mysig.

Jag lyssnar på: En låt som heter ingenting just nu. Och det är precis vad jag känner. Ingenting.
Jag pratar: När jag har något att säga.
Jag älskar/tycker om: Mina vänner, fantastiska människor de.
Min första riktiga kyss: Var på min födelsedag när jag fyllde tolv. Haha
Jag avskyr när folk frågar:
Kärlek är: Ganska fint de. Tror jag iallafall.
Någonstans, tänker någon på: Hur jävla magiskt musik är.
Jag kommer alltid att: Vara jag, ojoj vilket oväntat svar det där var.

Jag är hemligt förälskad i: Ingen. Är inte ett dugg förälskad i någon. 
Sist jag grät var: Längesen nu, eftersom jag inte minns sist det var.
Min mobiltelefon är: Trasig. :(
När jag vaknar på morgonen: Så vill jag aldrig i hela mitt liv kliva upp.
Innan jag går och lägger mig: Så sitter jag vid datorn. Alldeles för länge dessutom.
Just nu tänker jag på: Att jag borde stänga av den här skiten och sova.
Bebisar är: För det mesta jävligt söta.
Idag har jag: Varit på skolan i all evighet, och tränat.
I kväll har jag: Tränat och kollat på BB.
I morgon kommer jag: Åka på nordic med skolan. Och på kvällen har jag träning igen.
Jag vill verkligen: Fylla 18. Det kommer bli en magisk dag de.

again

I thought of you today.

don't cry, don't cry

Jaru hurrni, nu är det redan försent för att jag ska kunna vakna imorgonbitti och vara superpigg. Så varför inte sitta lite längre?

Mamma kom iallafall till pappa förut. Vi åkte till Johan och hans nya lägenhet, bra snygg må ja säga. Jag hängde lite i soffan medan mamma matade på en massa ointressant till Johan. Sen hjälpte vi honom med att bära ner lite saker och så. Sen for vi på ica, och sen till Jennifer och hämtade min glass som vi egentligen skulle käka i fredags. Och till sist for vi hem. Intog soffläge med Jensan och kollade lite på tv bara. Vid nio skulle vi se på BB, men teven krånglade så jag la mig i Lemons säng. Det hela slutade iallafall med att vi alla tre låg i deras säng, haha kändes konstigt, men ska man se big brother så ska man. Tillslut vart jag så trött att jag inte ens såg klart, så jag borstade tänderna och gick ut hit. Nu ska jag vara här i hela två veckor igen, och sen åker vi ju till Thailand. Men det har jag ju inte nämnt tusen gånger redan, så jag säger det en gång till så ni vet liksom!

Nä nu kanske jag ska börja tänka på att stänga av, snart iallafall. En ny skolvecka väntas och jag hoppas att jag är så jävla aktiv att jag får skrivkramp, sen hoppas jag att det går fort också. Vill ju ha helg ja, men det vill väl alla så.


bluebox

Heyhey! Sitter i soffan med pappa nu och chillar lite, har precis beställt öronproppar och ett resefodral, kingkers! Ska ringa moder jord nu och be henne komma och hämta mig, sen får vi se om jag orkar göra något skolarbete eller inte. På onsdag SKA jag iallafall plugga, är helt träningsledig så då måste jag passa på. Idag vill jag bara umgås med Lemons nu när man inte har varit där på två veckor, så ja, blir nog mys resten av dagen som det ser ut nu.

Men nu måste jag packa alla väskor, så hejdå

call me

Men hej. Jag måste vara en av jordens tröttaste människor idag ja. Det blir lite sent inatt, oups. Skulle kika på nån gullig film men insåg snart att jag redan har sett dom jag är intresserad av att se. Så jag slog nog på tre olika filmer innan jag tillslut slog på SATC. Det suger ju när filmer är dåliga, och jag har sett typ en film som jag faktiskt gillade den senaste tiden. Men jag tror det är några bra på gång, så man får väl se fram emot dom då.

Ligger fortfarande i sängen och vill inte kliva ur den på bra länge. Men jag har träning om mindre än en timme, och jag borde nog kliva upp och sätta upp hår och byta om. När jag kommer hem måste jag sätta mig med lite skolarbeten, förhoppningsvis kommer jag igång också. Jag måste.


stay with me

Klockan slog två för en stund sen och jag ligger fortfarande här, har inte rört en fena på flera timmar typ. Men det är så det ska va på en myskväll, så man kan väl säga att jag har lyckats!

Dagen har bestått av att umgås med Jennifer hela morgonen, jobb och filmtittande. Såg nyss klart på en väldigt töntigt film som jag inte ens förstår varför jag såg, men men. Tänkte ladda hem nån annan mysig fiilm nu som jag kan kära ner mig i, det hade varit nått de. Lite romantik tack, precis vad jag vill se. Så man kan drömma sig bort lite, haha. Har iallafall ingen lust alls att gå och lägga mig, och jag behöver inte kliva upp tidigt imorgon så det gör inget. Ska träna vid tre, och sen blir det råpluggning efter den. Huahua, gruvar mig redan.

Förövrigt tror jag att vi skulle vara i thailand nu, om det hade varit två veckor framåt. Finfint må ja säga! I och med det så bjuppar jag på en väldigt opassande bild nu när jag talar om varmare breddgrader, men det har ju faktiskt snöat idag så.

yes, you

Now you're just somebody that I used to know.

we are young

Hey påre, hade en trevlig kväll igår och jag fick även sovsällskap av Jennifer. Har kikat på en film och käkat sen vi vaknade, sen har vi inte gjort så mycket annat. Legat i sängen och degat bara. Bettan kommer snart och hämtar upp oss, och då ska vi jobba av några timmar på ishallen. Man kan ju önska Timrå ett lycka till också så kanske dom vinner för en gångs skull, det hade varit nått de hurrni!

Sen får vi se vad jag gör efter hockeyn, om det inte blir något med Julia så åker jag hem bara och myser på lite i sängen. En film kanske, ja vi får se helt enkelt. Men nu ska ja kila, heido


bra kväll

Men godnatt påre, kom hem för ett tag sen med min fina och slog på en rulle, dock ska sovsällskapet sova och jag tänkte kanske kika på nått SATCavsnitt, har ingen lust att sova än, så ja, så får det nog bli.

Kvällen har varit bra, som jag redan trodde att den skulle bli. Så det känns bra. Jennifer kom och plockade upp mig, sen for vi vidare till Jullan i timrå, och till sist vandrade vi ner till Oscar. Var där några timmar, och vi avslutade kvällen med Max. Bra gott må ja säga.

Imorgon blir det lugna puckar med jobb på eon och sen tror jag att jag ska umgås med Julia S, grymt grymt! Men nu ska jag återgå till mysandet, natti!

det blir inte som man vill jämt

Hajhaj, kom ut ur duschen för en stund sen. Har blåst håret och så vidare. Snart kommer Jennifer och hämtar upp mig och vi åker vidare till timrå. Och det är väl allt jag har att dela med mig av, så ja, hejdå

castle walls

Heyhey, åhhhhhh det är fredag och jag känner mig skitglad trots min mensvärk, men men! Efter skolan gick jag hem med Nellie och Julia kom och mötte upp mig. Hon hängde med hem en stund och chillade lite i sängen. Hon drog för en stund sen och jag ska väl snart ta och käka sallad, ska bli gott de! Indiana kan ta sig nånstans, cosmos har vunnit tillbaka mitt hjärta, iallafall mitt salladshjärta.

Jennifer kommer sen med b&j och jag tror att det vankas myskväll, men man vet aldrig ;) Alicia kommer också, och kanske Bea, vem vet, vem vet! Hur som helst så blir kvällen bra, det vet ja.

Och för dig som vill veta, så har jag sagt till pappa nu vad jag önskar mig i födelsedagspresent, hohohoho kanske världens snyggaste jacka. Perfekt! Nu ska jag kila

i got soul, but i'm not a soldier


got no reason

Tjoho, äntligen är fredag här och jag längtar så jävla mycket tills dagens sista lektion är avklarad och jag får gå hem. Har så stor lust att bara ligga kvar i sängen idag och tycka synd om mig själv och alla andra tjejer här i världen, min mensvärk är inte att leka med idag alltså. Fyfan. Har till och med tillåtit mig själv att ta på mig mjukisbyxor idag, har då fan ingen lust att ta på mig ett par tajta jeans. För att göra outfiten fullständig drar jag även på mig en mössa, låter fint vaa?

Får hoppas att jag mår bättre till kvällen, tror jag och Jennifer skulle hitta på nått. Imorgon vankas jobb och efter det ska jag umgås med Julia framför en film eller så, och på söndag är det träning. Så skönt med helg så.

Nä, nu ska jag börja gå till skolan. Taggar dubbeltrubbelmatteprov med Disco, haha önskar oss båda ett lycka till.


wo ho

Gokvällens påre. Bra skönt att det är torsdagskväll, imorgon tar jag ju helg, fantastiskt.

Träningen rullade på, inte för jobbig och inte alldeles för slapp. Det kändes bra, förutom mitt skott som verkar ha tagit semester. Men men, det gör inget :) Har ingen lust alls att sova än, så jag offrar morgondagens pigghet med att sitta här, ibland får man göra så också. Ska kolla runt lite på internet och sukta efter allt jag vill ha, det är verkligen dags för mig att vinna några miljoner på lotto eller nått, det hade varit nått de!

Annars då? Läste igenom lite gamla inlägg på bloggen förut, blev nöjd när jag såg hur många gånger man har skrivit att man längtat till Thailand, och nu är det bara två veckor kvar. Känns ganska grymt faktiskt.


funderingar över framtidsjäveln

När jag tänker efter så känner jag mig så fruktansvärt lost. Jag brukar inte tänka så långt framåt och ibland kommer jag på mig själv med att det kan vara rätt dumt. För jag vill göra nått med mitt liv, jag vill bli något annat än en surkärring som hatar sitt jobb och allt i hela världen. Men jag har ingen aning om vad jag ska göra, vad jag vill bli, eller hur jag ska göra för att komma på det. Vad gör man då?

Jag vill mer än gärna ta studenten och känna att jag klarade alla dessa jäkla år. Jag vill också köpa bal- och studenklänning. Jag vill också avsluta kurser och jag vill känna att det inte är långt kvar tills jag slipper allt slit som har med skolan att göra. Men när studenten är över då? Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra sen.

På ett sätt tycker jag att det är svinskönt att jag bara går i tvåan och att jag har ett bra tag på mig att fundera på min framtid. Men samtidigt är jag så avundsjuk på dem som vet vad dom vill. Jag vill också utbilda mig till mitt drömjobb, vad det nu är.

Sista året på grymnasiet, och studentveckan kommer nog vara en av mina bästa tider här i livet. Medan veckan därpå nog kommer va bland det sämsta, jag ser mig själv sitta på rummet och ha panik över att jag förevigt kommer vara yr och fattig för att jag aldrig vet vad jag vill. Frustrerande.


anyway

Har väl inte allt för mycket att säga. Skolan är så tråkig just nu och jag är inte så aktiv som jag skulle vilja, men i helgen tänkte jag ta ikapp en massa då jag ska ta det otroligt lugnt. Imorgon ska jag mysa med Jennifer, och på lördag är det jobb som gäller. Mer än så blir det inte, har ingenting annat planerat iallafall. Skönt skönt!

Nu ska jag gå och byta om innan min skjuts kommer, det vankas en och en halv timmes träning och jag hoppas det går bra. Man är inte sådär skitsugen på fotboll nu när man är skadad, men när jag kommer hem från Thailand så ska jag vara fit for fight igen, annars jävlar.

tell me


you better hold on

Tjatja, har intagit sängläge och njuter av den lilla tiden jag är ledig idag. Träningen börjar sju och jag tackar gudarna för att sista lektionen var inställd idag. Slutade strax innan tre, sen väntade jag, Jennifer och Bea på Andreas som körde hem oss. Käkade lite mat och knäppte lite kort, sen dess har jag legat här. Tänkte kika på oth och lite glee om det hinns med, men det ska jag nog kunna klämma in.

Säger Grattis till Andreas som tog körkort idag också, wohoo!

dagens



18

Grattis på födelsedagen!

thaimiddag bildbomb























tell me

Ojoj vilken trevlig kväll jag har haft ikväll allltså, längesen jag skrattade så mycket må ja säga. Har käkat mat och ätit godsaker med 7 andra flickor, munnarna har gått hela tiden och vi har skrattat i mängder. Snart är det bara 2 veckor kvar tills vi åker och man blir bara mer och mer taggad nu, hua! Jag tog med mig kameran ändå, så snart slänger jag in en massa bilder. Ciaociao

you got me all wrong

Hejhej, skriver lite snabbt nu innan jag åker vidare ut till Ellen. Mamma kommer hit snart också kör jag dit, haha se upp!

Skoldagen kändes som världens längsta, svintråkig och allmänt jobbig bara. När dagen väl var slut tog jag och Nellie en promenad hem. Mötte upp pappa på ica, handlade lite och gick sen hem igen. Stekte på en hamburgare och har sen dess suttit här. Funderar på om jag ska ha med mig kameran eller inte, som vanligt vill jag, men orken, den måste jag jobba på alltså.

dagens



hard work work





but wait

Okej, måste skriva lite till. Blev helt plötsligt less.

Insåg precis att jag har ett meganaturprov imorgon som jag inte kan ett skit om, känns bra nu va?? Är inte direkt sådär svinsugen på att sätta mig och plugga vid den här tiden heller. Sen har jag kommit på varför jag inte tycker om alla hjärtans dag, man blir ju förfan påmind om och om igen hur jävla ensam man faktiskt är. Haha alltså, jag skulle inte tycka om dagen om jag hade nån, den är ju så onödig. Men hur många gånger under dagen har man inte tänkt på hur forever alone man är? Haha nädu, nu ska jag tröstäta mig en daimboll och försöka önska mig själv världens största lycka till, till naturprovet imorgon alltså. SKIT

higher

Här har det stått jäkligt still, men va gör de? Alla är väl upptagna med att mysa och ge bort presenter ändå, haha. Själv har jag jobbat i några timmar. Efter nån timme på bilden på skolan så åkte jag och Ellen hem till henne, åt glass och så innan vi åkte till ishallen vid 5. Och nu sitter jag i sängen, kom hem för ett tag sen. Jag och Källman började promenera hem, men Jonte kom och plockade upp oss. Så det var ju skönt för denna ömma kropp de!

Imorgon har jag sovmorgon till halv elva, och det känns så jävla skönt. Sen efter skolan ska jag hem och sitta här och fördriva tiden lite tills jag och moder jord ska åka ut till skogen där Ellen numer håller till. Julia och Jennifer kommer med sina mammor också, hörde även rykten om att Steffe skulle laga thaimat, spännande! Så det kommer nog bli väldigt trevligt de. Men nu ska jag kika runt lite innan jag stänger av och lägger mig.

slow dancing in a burning room

Hajhaj! Måndagen närmar sig sitt slut och jag har väl haft en helt ok dag. Fick iallafall svingott fika på skolan som Bea hade bakat, mumma! Men annars hände det inget kul, jag har iallafall inte varit sådär pluggig som jag skrev igårkväll att jag skulle vara. Såå det var ju tråkigt för mina skolarbeten, men men, det kommer!

Efter skolan promenerade jag hem med Nellie, kom hem och käkade kött och bulgur, sen satt jag mig i sängen med datorn i knät. Dock tog min trötthet över och huvudet åkte upp och ner. Tillslut ställde jag ett alarm, stängde av datorn och sov en timme. Fantastiskt skönt! Sen bytte jag om för att åka och träna, fick känna efter själv idag så jag var med på nästan hela träningen, woho!

Imorgon är det alla hjärtans dag, och är det nån dag jag verkligen inte bryr mig om så är det den. Fast det kanske är för att jag är forever alone och aldrig har delat den dagen med någon, haha. Men jag tror inte att det är så. En massa gulligull och nån present hit och dit, det behöver jag inte :) Jag ska iallafall jobba imorgon, och ja det var väl allt. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen lägga mig for real. Imorse försov jag mig i över en timme efter att ha stängt av sammanlagt 6 alarm. Så nu ligger telefonen i fönstret och väntar på att jag ska stänga av den imorgonbitti, fyfyfy. Vill inte ens tänka på hur förjävla jobbigt det kommer vara. Så hejdå och godnatt

pluggsara

Dagens sista inlägg, och efter det så ska jag stänga ner och sova, ska bli så skönt så. Vart inte överdrivet med sömn inatt eller.

Imorgon ska jag vara så överpluggig att alla kommer förvånas, det är iallafall min plan. Måste sätta igång med arbeten och få saker gjorda, så nu jäklar. Tror jag lovar mig själv lite för mycket nu alltså, men för mitt eget bästa så jag ska sova nu om planen inte ska bli omöjlig att ha o göra med. Så godnatt.

Inte långt kvar till Thailand nu hurrni! 19 dagar

-

You should have opened you eyes. I was crazy for you.


you remind me

Tjenatjena, har precis som jag skrev förut att jag skulle göra, intagit sängläge. Perfekt, hur skönt som helst. Plus att mitt täcke luktar fantastikt, gör ju inte saken sämre om ja säger så. Förövrigt så tycker jag om söndagar nuförtiden, den lugnaste dagen i veckan typ. Ganska grymt må ja säga. Funderar på att slå på en film eller nått, har inte allt för mycket för mig så. Dock lär det inte sluta så, men vi får se helt enkelt.

Var hos mamma och firade Michaela som fyllde 14 i veckan, stortjej nu vettu, haha. Tog mig en promenad bort, träffade lite släkt och fikade på som på alla kalas. Sen beställde jag två bikiniöverdelar och förhoppningsvis kan jag ha nån utav dom iallafall. Sen körde ja till pappa. Imorgon vankas skola och på kvällen har jag träning. Och det var väl allt för denna gång. Heido

Tycker att alla mina vänner ska uppdatera sin bloggar också.


take it or leave it

Det har varit full fart sen jag klev upp imorse, måste ha samlat på mig all världens vuxenpoäng. Lemons hade varit så stolta så! Ska alldeles strax ta på mig nå kläder och gå bort på ica och köpa lite behövligheter till papi och mig, så kanske han blir glad när han kommer hem. Jag har iallafall städat hela lägenheten nu, torkat, diskat, dammsugit, plockat undan, osv. Ja, det mesta som ingår i städning ungefär. Duktigt, duktigt.

Men nu ska ja kila, hörs sen vaa


secrets

Godmorgon, veckans sista dag är här och det känns faktiskt inte så jobbigt som det brukar. Tiden får gärna gå lite snabbare nu så. Vet inte riktigt när jag vaknade, men jag klev iallafall upp för en timme sen kanske och började diska och så. Ska ta mig lite frukost nu innan jag fortsätter.

Igår kom som sagt Julia hit och fixade sig med mig, sen kom Jennifer och Benke och hämtade upp oss. For till söråker till Sofia och hade trevligt! Åt först svingod tacopaj och sen lite efterrätt, gottigotti. Sen rullade killarna in. Hade väldgt trevligt och jag skrattade en hel del. Åkte dock hem tidigt.

Senare idag ska jag till mamma och fira Michaela, sen ska jag hem hit igen och inta sängläge hade ja tänkt. Måste försöka gå på ica också och köpa shampoo och balsam innan jag åker till mamma, ska då aldrig duscha utan balsam igen. Hua.


I do

Men hej igen, sitter återigen i köket efter en dusch och nu kom Julia. Lagar mat gör jag också, ser mycket bra ut må ja säga.

Efter maten ska jag försöka borsta ut mitt jävligt sträva hår som blev efter duschen, har för första gången i mitt liv typ duschat utan balsam och det är förjävligt.

Detta inlägg blev ju otroligt ointressant, men jag har inte så mycket för mig förutom att laga mat så. Men nu kan jag ju ta och vara social med Julia, så hejdå


nothing to lose

Men hej påre. Imorse vaknade jag av ett alarm som jag var så duktig att ställa igår, 08:30 stog det på och det kändes att klockan inte var mer när det ringde. För jäklar va trött jag var, hua. Somnade såklart om, men sen kom Elin och fick upp mig. Låg i sängen och pratade lite, käkade frukost och sen kom hennes pappa och hämtade oss. Vi for in till nordic där inomhusligan håller på, träffade Maja och hennes pappa och satt med dom i några timmar. Sen fick vi åka med dom hem, så nu sitter jag här och har precis pratat med Julia. Hon kommer väl om sisådär en halvtimme elller så och äter med mig, fixar sig och så. Sen laddar vi om för Sofias födelsedagsmiddag och fest, det kommer nog bli trevlans de.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag lasgar lite mat åt mig och Jullan, fick en order om att den ska stå på bordet kvart i. Så jag tänkte försöka lyda det.

paradise

When she was just a girl, she expected the world.
She ran away in her sleep, and dreamed of paradise.

tonight





hold on

Heyhey, klockan är snart två på natten och jag ska snart slå igen datorn och sova. Förövrigt har jag haft en väldigt kul kväll. Tjejerna rullade in en efter en, tillslut beställde vi mat och hämtade den. Köpte mig en sallad och blev så jäkla mätt, men god var den! Indiana kan ta sig nånstans, kommer från och med nu köpa mat från cosmos. Dom var dålig ett tag, men fan inte lika dålig som indiana är nu. Så nu har jag sagt mitt om den biten!

Efter att ha varit här ett tag kom skjutsen och vi blev nerrullade till Matildas fest. Har haft kuligt och nu är jag äntligen hemma, faktiskt jäkligt skönt. Imorgon kommer Elin förbi och vi tänkte försöka ta oss in på nordic och kika på lite fotboll, mitt lag har några matcher så det hade ju vart trevlans om man kunde kolla lite. Sen på kvällen ska jag och tjejerna till Sofias 18års fest och ha kul än en gång.

Nu tänkte jag lägga in lite bilder och se om det är något som kan läggas upp. Isåfall märks det väl. Så ja, natti people

friday friday friday

Tjatja, fredag är äntligen här och jag njuter. Skoldagen är över och jag har chillat hela dagen typ. Mormor kom och hämtade mig på skolan, for då förbi moder jord och hämtade lite kläder och for sedan hem hit. Har sen dess städat lite, ska bara diska nu så är väl all städning klar skulle ja tro. Har provat kläder inför kvällen också, och jag ställer mig samma fråga som jag alltid gör. Hur fan kan man ha en jäkla massa kläder, men aldrig ha nått att ha på sig? Det är för mig en jävla gåta de. Men men, vi får väl se när tjejerna börjar rulla in. Jag ska iallafall diska nu och sedan hoppa in i duschen, måste slå in en present också. Jadu, man kanske ska lämna datorn en stund och få allt gjort istället för att sitta här. Så ja, det är precis vad jag ska göra nu. Så ciaociao

fan ta stiskt

» Greg Laswell – Girls Just Want To Have Fun (Demo)
» Gavin Mikhail – Paradise (Acoustic Version)
» Collin McLoughlin – Titanium Acoustic Cover
» Maddi Jane – Impossible (Acoustic)
» John De Sohn – Long Time feat. Andreas Moe - Acoustic Version
» Acoustic Hits – Never Think (Rob Pattinson Cover)
» Maddi Jane – Secrets (Acoustic)
» Rihanna – Where Have You Been

some fun

Girls just wanna have fun, that's all they really want.

träningsless

Mysmusiken är på och jag laddar inför veckans sista skoldag, bra skön känsla de. En annan känsla som inte är lika skön är den jag hade efter träningen, fyfan va less jag är på mig själv nu. Min armjävel gör att jag knappt kan vara med, eller får vara med. Och min kondition är så dålig att det är pinsamt. Så efter träningen åkte jag därifrån och var skitless, men men, så är det väl ibland.

Imorgon ska jag kliva upp sent, dra på mig en mössa och se hemsk ut hela skoldagen. Sen följer nog Wirre med mig hem och då hoppar jag in i duschen och gör mig själv till en människa igen, så ja, det är morgondagens plan de.

Till sist så säger jag GRATTIS till Sofia som fyller 18 idag, wohooo!! Och Alicia kanske man ska säga grattis till också, hon som gått och skaffat sig en man ;) Wohoo på henne också!

dagens



jappjapp

Pannkakorna blev rätt så grymma och jag blev jäkligt mätt, ligger i sängen nu och har precis sett klart nyaste avsnittet av oth. Hua, dåligt spännande det är nu! Blir upphämtad lite senare för träning, känna dock tråkigt med min arm men det blir nog bra tillslut.

Förövrigt så längtar jag till thailand och ser mer än fram emot helgens planer. 

pannkakor

Tjabbatjabba! Skolan rullade på bra, sista lektionen var slapp och det behövdes. Sen gick jag hem i snabb takt. Sitter just nu i skrivandets stund i köket med musik på och håller på att laga pannkakor, haha min nyttighetsperiod har lagt lite på sidan senaste dagarna. Men men!


today

Godmorgon, torsdag är här och helgen närmar sig. Den här veckan har varit bra, lugn och skön. Idag är det skola som gäller och ikväll har jag träning, mer än så blir det inte. Så jag har inte så mycket mer att säga än hejdå.

don't look at me like that


boring life

PERSONLIGT
namn: Sara
födelsedag: 12 Juni
födelseort: Sundsvall blir det väl
längd: 176 jäkligt långa cm
ögonfärg: Blåa
hårfärg: Brunt
högerhänt/vänsterhänt: Höger
pojk/flickvän: Haha ne
stjärntecken: Tvilling
skostorlek: 39
är dina föräldrar skilda: Dom har aldrig varit gift, men dom är inte tillsammans
skor i dag: Svarta converse
det första du tänker på när du vaknar: Inte nu
när går du och lägger dig: Rätt tidigt. Somnar dock sent.

X- ANTAL
antal personer du kysst inom de senaste året: Ett år tillbaka? Isf är det några
antal du haft sex med: två
antal seriösa förhållanden: Noll
antal syskon: En, + två extra
antal piercings: 6
antal tatueringar: Inga än så länge, men det kommer

FRAMTIDEN
antal barn: Max två. Men allra maxmaxmaxmax, tre
namn på barnen: Elton iaf, hähä
drömjobbet: Det vet jag inte än. Förhoppningsvis hittar jag det

FAVORITER
mat: Kött kanske. Fast nä, kan inte välja en bara
sport: Fotboll
djur: Katt skulle ja nog säga.
godis: Choklad
lyckotal: Har inget.
tuggummi: Eucalyptus
helgdag: Fredag & lördag
årstid: Tycker om sommar, vår och höst mest. Men ibland är vintern mysig den å, fast väldigt sällan
tandkrämsmak: Mint.
radiostation: Vet inte

HAR DU NÅNSIN
varit kär: Vet inte, tror egentligen inte det
rymt hemifrån: Nepp
föreställt dig ditt span naken: Oja
skolkat: En gång typ :)
sovit utomhus: Jajemen
gråtit i skolan: Haha ja, dock längesen nu!
spytt i skolan: Nepp
gjort något dumt som du skrattar åt i dag: Klart man har
sett en död människa: Nej
druckit alkohol: Ja
ätit sushi: Nej, bara smakat och spottat ut

THIS OR THAT
cider eller öl: Cider
pepsi/cola: Cola
mc donalds/burger king: Donken
kärlek eller sex: Kärlek
choklad/vanilj: Choklad godis, vaniljglass
jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
kött/veg: Kött föfan
tv/film: Båda!
kinesiskt/mexikanskt: Kinamaat
kakor/paj: Kakor!
mtv/vh1: MTV

KAN DU
gå ner i splitt eller spagat: Hahaha den dagen
skriva med båda händerna: Kan man väl, lär dock se förjävligt ut med vänstern
vissla: Ibland
blåsa en bubbla: Ja
ha dina ögon i kors: Ja
nudda näsan med tungan: Haha ne

VEM VAR DEN SENASTE
du pratade med: Daddy cool
du msnade med: Minns inte
du smsade med: Alicia
du ringde: Minns inte
du kramade: Alicia typ
du skällde på: Vet inte

SENASTE DU
skrattade: Idag
grät: Släppte en tår till glee förut med Licke
filmen du såg: Baksmällan 2
tuggade tuggummi: Just nu
drog ett skämt: Idag skulle ja tro

VAR ÄR DU
vad ser man utanför ditt fönster: En massa lägenheter
vad har du på dig: SovTshirt och trosor
vad är det på din musmatta: Har ingen

HAR DU NÅGONSIN
blivit kallad hora: Inte seriöst
ljugit om din ålder: Haha japp!
bråkat utan anledning: Inte utan anledning, men av dåliga anledningar

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
shoppat: Ja
skejtat: Haha ja föfan!
bakat: Nej
motionerat: Japp
solat: Nej

fin dag dehär

Hej påre, min dag har varit helt jävla fantastisk den. Helt ledig och fint sällskap, grymt!

Gick och mötte Alicia och sen gick vi tillbaka hit. Slog på glee och har sen dess legat i sängen hela dan, förutom när vi gick på indiana och skulle äta. Men fasiken va besviken jag blev. Indiana som var så bra förut, vad hände? Gick därifrån och var sur, så vi gick på ica och trösthandlade lite innan vi la oss i sängen igen och kollade på mer glee. Annars så har vi suttit här och skrattat bara, som vanligt ungefär.

Nu tänkte jag ta mig nån kvällsfika innan jag tvättar bort smink och borstar tänderna. Sen blir det blir datasittning innan jag slog igen ögonen.


dream on

Min kreativitet har övergått till totalt sängläge. Knäppte nått kort eller två på mig själv förut, vart väldigt onöjd så jag la ner det. Sen började jag prova kläder till Thailand, insåg att jag kommer ändra mig hundra gånger tills packningen börjar ta fart, så det la jag också ner. Så min plan B är att börja kika på nån serie, så det är precis det jag ska göra nu i väntan på min vän. Så hejdåå

hey överredigerat



fantastisk dag

Åh fantastisk dag, kan nog inte bli bättre! Så känns det idag.

Somnade i hyffsat bra tid igår, vaknade vid sju imorse och var klarvaken, blev svinglad när jag insåg att det var över två timmar kvar tills alarmet skulle gå. Så jag somnade snart om. Vid halv tio ringde alarmet och jag myste på lite innnan jag klev upp. Fixade mig lite snabbt, sen satt jag mig här i sängen med datorn och tänkte leta faktadelar till min uppsats, då får jag ett sms om att vi fick jobba hemma istället för att vara på våran enda lektion idag, grymt! Så jag är alltså både skolledig och träningsledig idag, magiskt. Plus att Alicia kommer hit när hon slutar, känns bra nu va!

Så nu ligger jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig kreativ och skulle vilja både fotografera och pyssla som en galning, dock blir det nog varken det ena eller det andra. Så jag ska nog försöka ändra min design kanske, ja vi får se helt enkelt.


yeahyeah

DAGENS LÅT: Rosyln
DAGENS KLÄDSEL: Underkläder. Svarta jeans, och en skjorta 
DAGENS DUSCH: Den efter träningen
DAGENS FRISYR: De vanliga
DAGENS MAT: Donken
DAGENS HÄNDELSE: Ingenting alls.
DAGENS PLANER: Sova
DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS SAKNAD: Vet inte.
DAGENS DROG: Vet inte.
DAGENS TRÅKIGASTE: Skolan.
DAGENS KÖP: Presenter, ett linne och ett par örhängen
DAGENS GODIS: Dubbelnougat
DAGENS HUMÖR: Bra, men halvkort stubin.
DAGENS SJUKA: Huvudvärk.
DAGENS KOMPLIMANG: Mattias sa att jag varr stek, det var tydligen fint också
DAGENS SKRATT: "Kloockan tolv", dock lät jag som en fågel
DAGENS BILRESA: Hem från träningen
DAGENS GRÅT: När ja sprang till mamma. Kallt ute + vind = grin
DAGENS DRYCK: Vatten
DAGENS LÄNGTAN: Thailand, såklart
DAGENS SPAN: Spanar inte så mycket på skolan ja eller
DAGENS PERSONER: Jennifer och Julia

killmagneten

Grattis på födelsedagen! ♥

come closer

Hej påre. Tisdagen närmar sig sitt slut och det känns jäkligt skönt må ja säga. Imorgon är det onsdag och jag är träningsledig och ska umgås med Alicia, det var längesen nu så det ska bli väldigt trevligt. Annars så blir skoldagen lite annorlunda då vi bara har en lektion, men jag ska dit som vanligt ändå för att skriva lite på en uppsats.

På fredag ska ja på party, på lördag har vi nya ligan på nordic så jag kanske åker in och kikar lite. Sen på kvällen blir det nästa party och sen på söndag ska jag jobba med Ellen på ishallen. Så denna helg lär gå undan då det verkar bli fullt upp, men jag hopppas på en magisk helg. Var längesen nu!

Förutom ovanstående så kom min kamera idag, och det nedanför köpte jag idag på birsta för dig som är intresserad. Och när det gäller kameran så får den duga, verkligen inga superbilder men bättre än ingenting.


vanlig

Hajhaj, sitter hemma hos mamma nu och fördriver tiden lite. Efter min sista tvåtimmarslektion så gick jag till busshållsplatsen och åkte in till birsta. Mötte upp Jennifer och Julia och handlade lite presenter, sen käkade vi lite innan vi gick runt i lite affärer. Sen gick jag till bussen igen och åkte hem till pappa. Bytte om och sprang sen hit hem, var tvungen att hämta mina inneskor.

Fysträning står på schemat ikväll, och efter det ska jag hem och lägga mig bara. Börjar lite senare imorgon, och slutar tidigare, perfekt helt enkelt. Och efter skolan ska jag vara med Alicia, trevligt trevligt!

Men nu är Anna på g så nu ska jag klä på mig. Ciaociao!


heyhey

Klockan har redan blivit halv elva och jag har precis lagt mig. Träningen gick väl så bra som det kan gå, kan ju inte göra speciellt mycket så det är väl som det är helt enkelt. Är helt slut nu och somnar nog på några snabba sekunder så fort jag stängt av datorn, man kan ju iallafall hoppas på det.

save me

Heyhey, har varit hemma i flera timmar nu och myst på. Käkade lite tacos när jasg kom hem från skolan och sen dess har jag legat i sängen framför denna. Skönaste skoldagen är över, så nu får man väl försöka ladda inför resten. Ikväll har jag träning, och för första gången på väldigt länge blir det inge målvaktsspel för mig. Annorlunda, men det blir nog bra.

Imorgon ska jag på birsta efter skolan och sen på kvällen har jag träning nummer 2. På onsdag skulle jag nog hitta på nått med Alicia, och sen på torsdag har jag träning 3. På fredag och lördag är det födelsedagsbarn som ska firas och på söndagen har jag veckans sista träning. Och det är min vecka det.


bon iver baby

Det är en jävligt trött jag som skriver idag. Mår fruktansvärt dåligt och det är iskallt ute, äntligen ligger jag iallafall i sängen efter måånga timmar på nordic i helgen. Ligger och lyssnar på mysmusik och väntar på att pappa ska komma hem.

Har som sagt varit och kollat på fotboll hela helgen. Tjejerna åkte ur i kvarten efter att ha vunnit alla föregående matcher, men det är inte inte hela världen. Jag har iallafall haft en väldigt skön helg, trots mitt mående. Jag har varit dödssugen på att få vara med och spela jag också, men nu ska jag hålla denna vila hela vägen tills det är bra.

Nu laddar jag inför ny skolvecka och ser gärna att tiden går undan. Det är inte ens en månad kvar tills vi åker till Thailand, känns bra nu va! Och i veckan ska det köpas presenter och till helgen vankas födelsedagspartyn, roligt, roligt. Och ja, det var väl allt för denna gång. Hej o hå


s.o.b.e.r

Loreen – Sober - Acoustic Version

"Standing face to face, I'm loosing sense of time and space. I know this moment will be over, tomorrow comes when we are sober. Will we feel the same, or let it be? The night is almost getting over and I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me.

On our way, I can't believe that I'm kissing you. You touching me and I can't imagine to be somewhere else. I'm all in, with no regrets. So here we are."

a place only you can go

Jag vill leva för dagen, och inte låta natten sluka mig något mer. Jag kan gråta först när dom har gått. Ja, mina känslor har jag svårt att lämna bort. Jag börjar om, varenda dag. Men när jag somnat på natten har jag glömt om jag själv mår bra. Jag vet inte vart jag är. Jag är med, men aldrig riktigt där.


men tja



m

Lilla, lilla flicka. Vad är det som händer med dig? Du kan berätta för mig, fast att jag vet att du inte vågar. Va inte ledsen, det kommer alltid att bli bra. Och det är min tur att finnas här för dig nu, jag vill vara hon som du ser upp till. När du gör dina misstag så vill jag få dig att skratta och le, istället för att du ska ha den där jobbiga känslan inom dig. När du gör något för första gången så kan du tala om det för mig också. Jag ska vara glad för din skull när du känner dig överlycklig på livet. Vi kommer bli bra du och jag, släpp in mig bara.

Kom ut hit till mig, fast att jag vet att du inte vågar.
Men du behöver inte vara rädd för mig.

well I say

Har spenderat många timmar av min dag på nordic idag, så det är därför det har varit tomt på nya inlägg här. Sorry sorry!

Såg iallafall på baksmällan igår precis som jag skrev, och den var bra. Kände mig skitful som låg här och skrattade för mig själv, haha. Och imorse vaknade jag av att Anna skickade sms. Så jag åkte ur sängen med en gång och sprang över, och djävulen va kallt det har varit idag, hua! Fixade mig lite snabbt och sen blev jag upphämtad. Åkte som sagt på nordic och satt sen där hela dagen. Vi vann dagens två matcher och även gruppen, så nu hoppas jag att det går lika bra imorgon. Känns surt att inte få vara med, man blir ju så sugen när man står där på sidan och hejjar på. Men nu måste jag tvinga mig själv att låta bli målvaktshandskarna tills jag kommer hem från Thailand, annars kommer det aldrig bli bra.

Efter sista matchen åkte jag iallafall hem och käkade lite middag, sen duschade jag lite snabbt innan melodifestivalen började. Hatade alla förutom Loreen och Dead by april, så jag vart ju nöjd när dom gick vidare till final. Nu ligger jag här ute och tänkte kika på nån kul serie eller nått, vi får se helt enkelt. Brukar ju aldrig bli som jag tänkt mig men.

Förövrigt har det varit väldigt skönt med en lugn helg. Har inte varit pigg alls då jag är jävligt förskyld och febern har kommit och gått, men hellre att det kommer nu än nästa helg så.

Ikväll är det jag och onepiecen som myser. King.

bara en fundering

Why am I feeling so guilty? Why am I holding my breath?

love life

Älskar kvällar som denna, trots en halvdålig dag med förskylning och armbågskrångel så är det ändå en fin kväll. Det kan ju bara bli bättre, right?

Idag är det precis en månad kvar tills jag åker till älskade Thailand med mina bästa vänner, och den tanken gör allt lite bättre. Jag förstår det knappt själv, men som jag har kämpat med att spara alla dessa pengar alltså. Vi var så taggad i februari 2011 på detta, och nu är vi så jäkla nära. Den känslan är maagisk.

Sen så halvligger jag här och tänker tillbaka på 2011, vilket grymt år det var alltså! För första gången så har jag haft ett helt år som var perfekt, trots att det inte alltid var bra. Vissa kvällar satt man hemma och hade världens sämsta dag i princip, på grund av personer eller skolan. Men det är så smått när allt annat vägde upp det hundra gånger om och om igen. När någon bara nämner 2011 vill jag sitta och le i all evighet ungefär, det var mitt år helt enkelt. Året som jag kanske hittade mig själv? Jag har iallafall aldrig varit så lycklig i hela mitt (snart!), 18åriga liv.

Det var inte meningen att det här inlägget skulle bli så långt, men varför inte ta allt på en gång när man väl håller på? Så jag fortsätter. Något annat som jag är så himla, himla glad över. Är de två stockholmsresor jag gjorde med grymma vänner. Jag har inte alltid varit den som har lyssnat på Lars Winnerbäck och så, inte som Jennifer och Alicia. Kan hända att det är Lasses två största fans, haha.. Men de senaste åren har det blivit mer och mer, och gud så fantastisk den människan är. Jag, Jennifer, Alicia och Lisa bokade iallafall biljetter till hans konsert på cirkus, och om det var bra? Känslan jag hade i kroppen den kvällen är näst intill oslagbar. Vi satt där och var så lugn inom oss, åtminstone jag. Det var första gången jag såg honom live och jag älskade varje sekund. Jag ville ta med honom hem, så underbar var han. Några veckor senare var det min och Jennifers tur igen att åka till stockholm, men denna gång för att se Rihanna i globen. Vi betalade dyra pengar för biljetterna, men jag betalar gärna lika mycket om och om igen för att se den kvinnan ännu en gång. En fullsatt globen med kanske jordens snyggaste människa på scenen, det går knappt att beskriva med ord.

Fina vänner och fin familj. Det är precis vad jag har ♥

fotboll, fotboll, fotboll

Hej fredag! Efter min dåliga start på dagen med en förskylning som jag trodde skulle ta död på mina bihålor och hals, så mår jag bättre nu. Kom hem från nordichallen för ett tag sen efter att ha kollat på lite fotboll. Började med mitt eget lags match, där tjejerna tog hem segern med 2-0. Duktigt, duktigt. Sen satt jag mig på läktaren och pratade en hel del med Elin och Maja. När dom for gick jag och satt mig med Linus där vi satt och pratade om det mesta medan vi kollade på fotboll lite smått. Utvecklinglagets match slutade med 0-0 där även många var arga på domaren efter hans väldigt knepiga tidpunkt på avblåsning av matchen, men men. Fick åka hem med Matilda, och nu är jag som sagt hemma igen. Tänkte skriva lite här innan jag slår på baksmällan 2, har inte sett den än så det är väl på tiden.

Imorgon ska jag återigen på nordic och kolla på ännu mer fotboll. Håller alla tummar medan jag agerar publik, att det ska gå bra för tjejerna. Sen får vi helt enkelt se hur länge jag blir där.

Bjuder på en sjuk mig också.

untitled


vintersaris



JUST NU

Heyhey, sen jag kom hem från sjukhuset har jag bara legat i sängen och snorat på typ. Ska strax gå in och försöka göra mitt ansikte lite fräschare innan jag drar på mig mössan och åker till nordic. Kanske man ska ta sig något ätbart också, tåls att fundera på iallafall.


outside my window today



I always will

Nån dag i mitt liv ska jag börja mitt fredagsinlägg med att skriva "Friday I'm in love", och mena det. Dock så får jag skriva något annat idag, som "Friday I'm sick" -.- Känns som att ingenting går bra nu. Men jag försöker vara positiv ändå. Imorse vaknade jag och kände mig i princip som levande död. Är så jäkla förskyld och jag anade också feber. Så jag ringde moder jord och bad hon sjukanmäla mig. Sen ringde hon sjukhus och så för min armbåge. Så jag kom hem för en stund sen efter att ha varit där i flera timmar. Jag blev iallafall glad när röntgen inte visade något jobbigt. Men det blir inget målvaktsspel för mig på 4-5 veckor, känns ju väldigt tråkigt de. Men det är bättre att få den här skiten bort nu än att jävlas med det till sommaren. Så jag får väl se det så. Och det var uppdateringen om min skitarmbåge som jag bråkat med i några veckor nu.

Ikväll ska jag iallafall åka in på nordic och kika på laget när dom spelar. Och nu ska jag kolla på oth. Så hejdå.


-


en sekundjävel

Vilken skitkväll detta blev. Träningen kändes faktiskt bra för en gångs skull, sen i slutet så skulle jag precis byta med en annan målvakt, en sista räddning bara och min armbåge small. Perfekt. Klev återigen av med tårar i ögonen. Så som det ser ut nu lär det inte bli något spel för mig i helgen, och visst, det suger jävligt hårt. Men jag vill inte ha ont mer.

Nu är det fan nog, så jävla less på det här nu.

nice

Tjabba, endast en enda skoldag kvar till helg, wohoo. Skolan rullade på, den var som vanligt helt enkelt. Sen tog jag bussen hem till pappa hos käkade middag, och snart kommer mamma och hämtar mig. Klockan 7 har jag träning, sen ska jag hem och sova som en gud hade ja tänkt. Vill helst att det ska vara som imorse, ingen stress för fem öre. Sköntskönt.


dagens


nu är du död för mig

Godmorgon! Idag är man bra mycket piggare än vad jag varit senaste tiden i huvudtaget. Vaknade hela 50 minuter innan alarmet gick, så jag klev upp och duschade redan då. Duktigt av mig må ja säga. Är dock rädd att detta ska övergå till trötthet sedan, men men! Har åkt på en jobbig förskylning också, så jag går och hoppas på att den lägger sig så snabbt som möjligt.

Ikväll vankas det träning, och mycket mer än det förutom skola ska jag inte göra. Känns skönt med torsdag också, den är inte superjobbig skolmässigt och imorgon är det fredag. Och som sagt så har jag cup och uppdateringen här lär vara låg.

yes man


snow

Hejhej, blev inte riktigt som jag tänkt mig alls sen sist jag skrev. Skulle egentligen kika på nån serie eller så, men det har inte blivit av. Mamma och Michaela kom iallafall och hämtade mig förut, och då for vi hem och åt sallad. Sen satt vi oss i soffan och började kika på nån film. Tog dock med mig själv ut hit och la mig istället, knäppt lite kort och så bara. Mer än så har jag inte hunnit med, så ja.

Imorgon börjar jag vid tio över elva, mycket skönt må ja säga. Sen blir det lite skoprovning och träning på kvällen, och till helgen är det cup som står på schemat. Känns faktiskt jäkligt skönt med tredagars fotboll, för nästa helg blir det full fart med två födelsedagsbarn så!

Nu ska jag signa ut och längta till thailand. Förstår knappt att det snart är dags, har ju gått ett helt år sedan vi planerade detta. Åhhh fantastiskt.



light

Hej påre! Förutom skoldagen så känns den här dagen så jäkla skön då jag inte ska göra ett skit. Mmmm hallelujah. Efter skolan som förövrigt bara hade tråkiga lektioner idag, så tog jag bussen till sörberge och mötte upp pappa. Han köpte frimärken åt mig och sen vandrade vi hem. Tog mig en lingongrova och började kika på kameror, och efter ett tag så klickade jag hem en. Så nu kan man ju hoppas på att den duger iallafall.

Mamma hämtar mig vid sju, och då ska jag inta sängläge framför några avsnitt av nån serie hade jag tänkt. Kommer bli magiskt skönt. Men nu ska jag leta bikinis, åker om cirkus 30 dagar och jag har ingen bikiniöverdel. Toppen toppen!


RSS 2.0