Live

Senast 03 ska jag ha lagt undan telefonen!! Så jag har alltså cirkus 12 minuter på mig att skriva lite.

Igår hade jag så jäkla tråkigt och hade ingenting att göra, så jag suckade för mamma för att detta är min enda lediga helg på jättelänge = ingen fotboll. Så mami tog med mig ut på stan och vi käkade lite, surrade på, tog nån cider och hade trevligt bara. Sen for jag förbi Ellen och surrade lite till innan jag vandrade hemåt.

Imorse blev jag väckt av ett sms där det stod att jag skulle börja städa rummet då vi skulle ha visning på huset. Så det var bara att kliva upp och sätta igång, skinande rent härinne nu helt enkelt. Efter det for jag in på birsta med Ellen stund, och ännu längre efter det hjälpte vi Lotta och Stefan med att köra ut mat och grejer. Till sist var det bara att skynda sig hem, käka, duscha, blåsa håret, och fixa mig inför kvällen. Måste ha tagit rekordtid idag alltså, så snabbt som det gick!

Så ikväll har jag först varit hos Emelie på sexparty, haha det var så jäkla roligt. Sen rullade vi vidare in till stan, jag slutade min kväll på jacks med Oscar, och nu är jag hemma igen. Ska upp tidigt imorgon igen så nu äre dags att lägga sig, natti natti!

https://cdn3.cdnme.se/866460/6-3/pic_5185aec5e087c3312594ba54.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0