orkarå

Här har det stått stilla några dagar, men det gör väl inget då det ändå inte har hänt något speciellt.

I fredags åkte jag och kikade på hockey med Johan, sen blev jag avsläppt i timrå hos Oscar där Jennifer, Julia och några till var. Var där hela kvällen, åkte in till donken en sväng innan vi tre åkte hem till mig och sov.

Igår så hjälpte dom mig att greja på rummet, och efter att dom åkt så hoppade jag in i duschen och käkade sen trerätters med några ur familjen. Hann dock inte med efterrätten, utan åkte till eon och jobbade några timmar. När vi var klar så skjutsade Lisa hem mig och Jennifer till mig, där vi såg på film och bara var. Vaknade imorse, Jennifer hjälpte mig skruva fast några hyllor och så. Sen åkte vi in på birsta en stund med mamma, och där köpte jag lite behövligheter. Fick en vinterjacka av mamma också, väldigt snällt må ja säga!
Påvägen hem köpte vi med oss mat från indiana, åkte hem och åt, sen skulle Jennifer åka och jobba så jag städade lite ute i rummet. Packade ihop mina grejor som jag skulle ha med hit till pappa, slingade håret, och sen for vi till ica och köpte lite mackor och så till imorgon. Och till sist, så åkte jag hit till pappa.

Har bakat chokladbollar, och suttit här i några timmar. Har inte ens varit inne på facebook nånting kom ja på nu, kanske man ska kika in där innan man går och lägger mig. Måste göra någon sorts packning tills imorgon också. Åker som sagt till huvudstaden med Jennifer, Alicia och Lisa. SKA BLI SÅ JÄKLA KUL.

Fick bli ett konstigt inlägg idag. Haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0