"jag är allt som börjar på o"

Sitter här i mörkret som så många gånger förr. Lyssnar upp pappas spotifytimmar och funderar alldeles för mycket. Hade iallafall trevligt på birsta med Jennifer och Julia förut. Jennifer köpte sin Iphone, och sen gick vi och käkade på donken. Efter en liten sväng satt vi oss på bussen hem, och sen dess har i princip ingenting hänt. Har suttit här, kikat runt på allas bloggar typ två gånger, tagit mig en skål med glass, legat i soffan och grinat till tvprogram. Och nu är jag här igen.

Träffade mamsi förut, på fredag är jag väldigt välkommen hem och måla, haha ja tacktack. Jag antar att det är min lilla friggebod som ska målas, så jag antar igen att bygget går framåt. Vilket inte är så dåligt, så det är ju bra. Imorgon börjar träningarna igen, och med tanke på min hals så har jag rört på mig noll meter det här uppehållet. Känns ju otroligt dåligt det, kan nog inte träna imorgon heller.. Sitter här med min jävla hals som aldrig verkar vilja bli hel, men men. 

Jag tror att vi bokar thailandsresan nästa vecka också, kommer ju kännas suveränt de, väldigt väldigt suveränt. Drömmer mig bort lite. Tänk dig att ligga på stranden, en liten drink eller två, med sina bästaste vänner. Inte illa alls inte, då kommer man må kan ja lova.

Börjar jobba nästa vecka också. 4 veckor på HL. Inte så kul, men lätt värt det när pengarna rullar in på kontot. Sen är det bara en vecka till skolan börjar igen. Trots min skollesshet i ettan, så längtar jag ändå lite. Jag vet att jag kommer ångra mig kraftigt när jag sitter där med fetaste inlämningen kvällen innan, men såhär är det ju alltid. Snart studenten, ljuvligt.

I oktober åker jag till huvudstaden med tre andra tjejer också, vi ska se lasse w och må gott bara. Kommer nog bli g r y m t de. Tror vi bilar ner också, det kommer också bli grymt. Allt vi gör är grymt. Haha grymt. I november åker jag och Jennifer dit igen och ser Rihanna. Kommer bli nice, riktigt nice. Haha nu ska jag lägga av med denna oerhört onödiga ointressanta text.


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Haha bara så du vet, vi börjar skolan den 22/8, det innebär att du inte alls får någon vecka ledigt efter att du jobbat :P

2011-07-21 @ 09:18:57
URL: http://jenniferha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0