bröderna karlsson

tjenixen.
uppdateringen kan vi fortsätta klaga på, men jag kämpar på.

första skoldagen igår på timrå, hade dubbeltimme i svenska. riktigt skönt kan ja lova. när vi slutat gick jag ellen och jennifer vidare till helenes frisersalong. ja & jennifer tog oss ett hål i örat, och sen vandrade vi en trappa upp och åt på indiana. ellen vandrade hem till sig efter det och jag, jennier och elin åkte in till birren.
hade trevligt och jag fick med mig nödvändiga saker hem. fem block, en kalender och en kjol.
jag och jennifer hämtade mopparna och drog oss sedan till ica. köpte med osss lite mys occh rullade sedan vidare till jennifer. gjorde våra chips, med ost , och annat gott. låg i soffan och åt medan vi kollade på SATC.
jag somnade till i dden värsta ställningen någonsin, men jag överlevde som alla andra gånger.
åkte hem runt elva, trött och mätt.
kom hem, la mig och kollade på oth. sen somnade ja.

alarmet ringde kvart i nio, men jag låg kvar. blev sedan väckt och sedan for vi till torpshammar och hämtade mina grejor, så nu är det gjort, skönt. sen for jag och mamma och åt, sen vidare till birren. köpte först fotbollsskor, haha det behövdes. sen vandrade vi vidare och hittade ett par vinterskor också, ska fan inte frysa runt  converse hela vintern. så jag tackar mamma, (L).

nej nu måste jag rulla vidare, ska in till staden och ha biomys med julia. kommer nog bli riktigt trevligt, längesen vi gjorde nått så.
ha en bra kväll, posshhhej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0