fredag

goddag ~

igår kom elin, och vi gick ut ett tag. träffade på mamma två ggr, vi gjorde inte så mycket, tillslut satt vi oss på busshållplatsen. då kom filip och baggen och pratade på. sen så drog dom åt timrå och vi mot sörberge. simon skulle hämta elin, och jag gick in.

la mig, min allergi eller vafan det är som späkar då och då började. tårarna rinner, det kliar som fan i ögonen, näsan och halsen. så jag stängde av teven för att kunna somna så fort som möjligt. jag känner mig rätt död i sådär, haha ... ser nog rätt död ut också
aja.
somnade tur nog rätt snabbt, vaknade imorse. somnade, blev väckt igen. hade bara gått en kvart. men kändes som en hel natt, förstog inte riktigt hur det kunde ha gått till imorse, menmen. inget jag hakade upp mig på iaf.
fixade och grejjer, o ÄNTLIGEN hade jag mina mjukisbyxor på mig idag. gudomligt har det varit..
dagen har rullat på som alla andra dagar, hade en rätt skön dag. sista lektionen insälld, bild och håltimme ungefär. aldrig fel med enkla dagar inte ;p ..

våran klass har även suttit och knåpat ihop ideér till julsoarén. AHHAHAH FULA VI ÄR.
kan inget annat än o skratta egentligen, vi måste vara fulaste klassen genom tiderna. hähä
jag har iallafall valt drama soaré på hälsokulturen, det gjorde nog dom flesta, så det ska nog blir bra dehär serru. haha längtar nog lite till vi drar igång, kan tänka mig att jag kommer skratta tonvis.

efter skola drog jag iallafall hemmåt, åkte förbi moster för att se om dom var hemma. såg ingen bil, så frågan är vart dom är. andre svarar inte på telen, spårlösa ungefär. menmen, får väl måla i helgen.
ska till mor min idag, och inatt sover vi sista natten på alnön.
jens flyttar ju in imorgon eller nått.

OCH JAG VILL BARA TALA OM ATT MIN DUBBELSÄNG HAR FLYTTAT IN PÅ RUMMET NU, MITT RUM. HALLLUJAHHH ungefär =)=)=)=:D:D:D:D::P:P:P:P:P

det lär inte bli nått mer inlägg idag.

hedå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0