Happy

Hej kompisar. Den här helgen har varit så himla trevlig och så himla rolig! Trots lite sömn så orkade jag mig upp i lördagsmorse. Efter att jag duschat och fixat lite så gick jag igenom vägbeskrivningen igen. Haha när man inte har någon aning om vart olika ställen ligger och när man verkar ha problem med höger och vänster i trafiken så kände jag att jag måste vara lite förberedd iallafall. Sen packade jag in min lille väska i bilen och åkte. 

När jag kom fram så visade Johanna mig omkring, tillslut åkte vi till Ramsele och hamnade på ett café. Efter mycket surr om allt möjligt så åkte vi hem till Johanna och Christian igen. På kvällen var vi några som grillade och så, spelade lite spel, drack gott och surrade på bara. 

Jag skulle egentligen åka hem i söndags, men med lite sömn osv så somnade jag och Johanna till på soffan. Det hann bli mörkt och orken till att köra hem var långt bort. Så jag stannade en natt till och for hem igår förmiddag istället. Hur som helst så har jag haft en magisk helg!


Annars händer det inte så mycket. Ska på mysig fikaträff med Ellen och Fp i helgen, sen får vi se vad jag hittar på resten av helgen. Snart är det dags för halloweenfester och sen åker jag och mamma till Ghana. Fick veta idag att Lemons bokat en utlandsresa för familjen nästa år också, kult!

Nu ska jag se klart på nå program innan det är dags att sova. Natti nattti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0