Aug. 23, 2013

Klockan slog precis om till fredag och jag bör sova för längesen. Vid denna tid imorgon står jag förmodligen och kör nån fuldans med mina bästa jobbkamrater någonstans. Eftersom jag tränade efter jobbet och allt vad det var, så har jag helt enkelt packat ner lite kläder i en resväska eftersom jag inte hunnit med mig riktigt. Jag ska alltså ta med mig en jäkla resväska på jobbet pga en utgång? Låter konstigt men det känns som det smartaste.

Imorgon är min sista sommarjobbsdag och jag ät lite kluven. Var döless i början eftersom jag jobbat där 3 somrar förut. Men i år har jag jobbat med 3 nya donnor som har fått mina dagar att rulla på bra, så jag vill jobba mer. Jag vill tjäna pengar och inte känna någon stress över det. Jag tror det kommer gå bra men jag vet ju inte vad som händer efter Ghana liksom. Är sugen på en sak, men tanken att lämna min trygghet igen känns jobbigt. Men aja, det där kan jag tänka på längre fram så :)

Och annars då? Nästa vecka tar jag alla mina saker till pappsen och flyttar in på heltid. På målvaktsfronten rullar det på rätt bra trots ömma knän och jävlig rygg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0