bortamatch

Ligger i sängen och här ska jag stanna i många timmar till. Ska till moder jord ikväll, och sedan är det endast sova som står på schemat. Imorgon börjar jobbvecka nummer 2, gatufesten drar igång, och jag tror det blir en fin vecka helt enkelt.
 
Igår hade vi våra sista match innan uppehållet. Lång bussresa och alldeles för mycket yatzyspelande på telen av mig, haha. Vi mötte samma lag som förra helgen, och den gick så dåligt att vi var jävligt revanschsugna. Ingen vinst, men 1-1 kändes fan som det. Det gick så jäkla bra och nu kan jag ju bara hoppas på att det håller i sig efter uppehållet. Måste ge löpbandet några omgångar också för att jag ens ska orka värma upp sen ;)
 
Efter bussresan hem fixade jag mig lite snabbt, sen kom Micaela och plockade upp mig. Vi åkte ut till söråker till Lehman och Elin, Jeffe, Julia och Agnes ramlade in också. Trevligt trevligt. Åkte vidare en sväng till också.
 
Tog bussen hemåt runt halv 1 idag, och sedan har jag bara legat här. Käkat mat och varit dödstrött. Skulle jag stänga ner detta och lägga mig ner lite så skulle jag somna på några sekunder. Men en rulle kanske? Låter bra det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0