intuition

Hejsvejs. Tråkig dag va? Tisdagar suger. Det känns som att veckan har pågått i flera dagar när det egentligen bara är andra dagen, också känns det som att det är svinlångt till fredag. Bra segt, men men.

Började dagen med att trycka av alla tre alarm innan jag tillslut tvingade mig upp. Ja kom ju på att jag ställde klockan ganska sent idag då jag planerat en liten slappdag. Så upp klev jag, fixade mig en snabbis och sen gick ja till skolan. Det var halt och converse var inte det bästa valet, men så blev det. Så jag halkade mig framåt, och väl framme så stog natur på schemat. Fick faktiskt mycket gjort, fast å andra sidan så förstod ja ingenting, men jag jobbade iallafall. Så jag ger mig själv en applåd.

Efter naturen käkade ja lunch, satt i bibblan ett tag, hade religion, sen två timmar bild. Och jag kämpar vidare med min gråskala ja, lite framsteg iallafall. Efter bilden gick jag och väntade på Ellen, sen gick vi till mig. Åt middag, och sen intog vi soffläge.

Hon åkte för en stund sen och sen hamnade jag här, ska redigera klart lite bilder som jag helt glömt bort. Sen då? soffläge såklart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0