dead and gone

Hejsan. Bion igår var GRYM. Och mer än så om filmen tänker jag inte säga. Efter bio iallafall, så började vi fundera på hur vi skulle komma hem. Satt oss på en trapp, träffade Ellens kompisar, och dom hängde med ett tag. Hamnade i en gunga som gjorde mig illamående. Ville hem, kom nån Lars Göran och "pratade" med Källman en stund. Sen kom skjutsen. La mig i sängen, smsade lite, sen somnade ja in.




Imorse stog alarmet på nio. Låg kvar en stund, sen klev ja upp, tog mig en macka, sen gick ja bort till mamma och fick till sist skjuts av mormor till BSK. Första träningen efter uppehållet, som jag har olängtat till detta. För jag vet så väl hur lätt min kondition åker ner på botten om jag inte håller igång. Och med tanke på min halsfluss, blev det inget hålligång alls detta uppehåll. Så där var jag, beredd på att ramla ihop efter uppvärmningen. Men inte blev det bättre, den delen av träningen jag ens var med på, slutade i hostattacker och extrem huvudvärk.

Emma var iallafall snäll och skjutsade hem mig efter. Ställde mig i den kallaste duschen någonsin och njöt. Idag blir det skräpmat, tar mig en sallad jag. Har laddat hem några filmer också, kommer spendera min dag i sängen och försöka må lite bättre till kvälls. Så får vi se vad som händer sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0