mirrors

tjatja. hade en vÄldigt mysig, kul, och trevlig dag igår. hann med en del så det känns ju skönt, solade några timmar, städade hela rummet, duschade, åkte till pappa, käkade med ellen och julia, åkte in till stan med julia och ellen och myste på i solen, sen gick vi på bio. scream 4. haha satt med händerna för ansiktet hälften av filmen kanske, röck ett antal gånger då det ploppade upp nått läskigt, det var blod och det var äckliga masker. jag satt och viskade till ellen att jag var skitle på den där skiten nu och att jag inte ville se mer, och det är precis så jag säger varje gång jag ser på en skräckfilm. men efter så tycker jag att dom är bra, haha och så var det här med. den var faktiskt jäkligt bra. men läskig. fast bra.
tobba hämtade oss och jag kom hem, grejade med alla 200 bilder som vi fått till under nån timme eller två. sen la jag mig, kollade på tv, hade svårt att somna, smsade, kollade på mer tv, sen somnade jag. ställde klockan idag då jag inte vill sova bort dom lediga timmar jag har, ska åka och jobba vid 3 så.
bra skönt med lov också, njuter till 110% ja. ska nog sova hos jennifer inatt också, väldigt längesen nu så det är ju på tiden :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0