this feelings won't go away

hej alla glasssssätare.
jag ska iallafall äta glass. ben&jerrys in my <3

sitter här och lyssnar på lite citizen cope, kanske nya kärleken ? who knows.. pappa gick precis och handla glass till mig, och med det utlöstes lite tjaffs. men ajg tror vi båda överlever, he he he he he.

känns skönt att jag börjar på måndag, jämfört med yman som börjar idag. haha ... bara tanken känns jobbig ju. förresten har jag nog kommit nånstans med mitt gymnasietänkande. har faktiskt hittat tre program på timrå som jag kan tänka mig. men det är ju en stund kvar till jag ska söka, så mycket kan ändras, tro mig.
jag längtar lite faktiskt, träffa lite nytt folk och så. slippa sörbergeskolan, men jag kommer ändå sakna klassen. vissa har jag gått med sen ettan ju. menmen, life I guesssssSSSSSssssssssss.

ikväll funderar jag o yman på att gå på hockeyn, det enda som skulle kunna hindra mig är kylan. fyhelvete va kallt det är idag. typ 27 grader kallt O:OO:O:O:O:O helt sick ju.
men jag ska prata med yman, jag är inte helt omöjligt ännu :) tänkte att det var dags för en vinst, så det kanske är lika bra jag är där ? haha nejdå.

nu ska jag läsa runt lite, snart kommer pappa hem med wonderbaaar glass till mig. lovelylovelylovely
HEJDÅÅ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0