party song

godmorgon.

jag vill på birsta. ska ju som sagt spara mina pengar, men jag har presentkort som vill användas nån gång. så när mamma kommer hem från ica maxi ska jag höra med henne lite. har jag inte fel har hon också presentkort. så förhopnningsvis vill hon åka med mig en sväng. vi gör ju aldrig nånting tillsammans, bara hon&jag. jag kan tycka att vi behöver det. men vad hon tycker är en annan sak. så ja, resultatet av min plan lär du ju höra om sen.

igår så ringde ju jensan först, sen ringde mamma och frågade vart jag var nånstans. självklart hade hon glömt bort att hon skulle hämta upp mig hos pappa som alla andra dagar. och jag sa klart och tydligen igårmorse när hon släppte avmig på skolan att hon skulle hämta upp mig så jag hann byta om innan vi for till jimmy. det åkte väl ut lika snabbt som jag sa det. menmen. hon kom och hämtade mig, och vi fick väldigt bråttom helt plötsligt. jag kastade på mig andra kläder sen fpr vi och hämtade upp johan. sen vidare till staden där jimmy bor. måste få säga att hans lägenhet var VÄLDIGT snygg. och han var bra på att laga mat också, så det var en lyckad kväll. jenny var ju där med vera också, hur söt som helst, jättefin! :)
på vägen hem stannade vi till på ica maxi och köpte lite glass och sånt.
väl i soffan somnade vi typ allihopa, sen la sig alla på sina rum. försökte läsa slutet på boken ja läser men var för trött. så jag la ifrån mig den och somnade kort därefter. trodde jag skulle vaknade sent idag. men klockan var inte ens tio när jag slog upp ögonen. så nu sitter jag här.
hejdå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0